Dodaj do ulubionych

Arogancja i idiotyzm

16.06.11, 16:09
www.rp.pl/artykul/674944__Wizyta_w_Smolensku_byla_perfekcyjnie_przygotowana_.html
No ale jak za wyborcow ma sie Matelotow i Wikulow to pozwolic mozna sobie na wszystko.
Obserwuj wątek
    • oleg3 Operacja się udała, tylko pacjent zmarł 16.06.11, 16:22
      Nawet ten żarcik z brodą nie oddaje przesłania wywodu Janickiego na Dzień BORu (bo to chyba z tej okazji). Operacja została przeprowadzona perfekcyjnie!
    • wikul Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 16:27
      manny-jestem napisał:

> rel="nofollow">www.rp.pl/artykul/674944__Wizyta_w_Smolensku_byla_perfekcyjnie_przygotowana_.html
      > No ale jak za wyborcow ma sie Matelotow i Wikulow to pozwolic mozna sobie na ws
      > zystko.

Pisałem ci już nie raz, spisiały oszołomie, żebys sie ode mnie odpie...ł. Pamięc straciłeś pisdolocie, czy lubisz pod wieczór bywać opie...ny ?
      Żadna prawda nie przekona pisiego leminga jeżeli nie pasuje do jego widzenia świata.
      Nawet drukowana w Rzepie
      • oleg3 Dziwię się, że tak spokojnie 16.06.11, 16:31
        i kulturalnie odpowiadasz na chamski zarzut jakobyś był wyborcą PO.
        • manny-jestem Re: Dziwię się, że tak spokojnie 16.06.11, 16:37
          smile Nie dziwo ze Janicki nie obawia sie zadnych reperkusji.
      • manny-jestem Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 17:00
        Wikul , Twoj komentarz wystarcza. No comment.
        • wikul Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 17:57
          manny-jestem napisał:

> Wikul , Twoj komentarz wystarcza. No comment.

To nie komentarz, to kolejny apel żebyś sie ode mnie odstosunkował gdy cie nie zaczepiam.
          Nie rozumiesz ?
          • manny-jestem Typowa arogancja Peowiaka 16.06.11, 18:00
            To nie komentarz, to kolejny apel żebyś sie ode mnie odstosunkował gdy cie nie
            > zaczepiam. ==

Rozumiem ze Ty mozesz zaczepiac, ale ja nie wink

Meksykanizujecie sie zatraszajaco szybko smile Ale po co obrazac niepotrzebnie Meksykanow. Po prostu pozostalosci ubeckiej mentalnosci.
            • wikul Typowa ignorancja pisdolota 16.06.11, 20:38
              manny-jestem napisał:

> Rozumiem ze Ty mozesz zaczepiac, ale ja nie wink
              > Meksykanizujecie sie zatraszajaco szybko smile Ale po co obrazac niepotrzebnie Mek
              > sykanow. Po prostu pozostalosci ubeckiej mentalnosci.

Kiedy pajacu ja ciebie zaczepiałem ? Może nie odróżniasz głosu w dyskusji od chamskich zaczepek. Ale to mnie nie dziwi, pisdoloty już tak maja.
              A porównywanie Polski do Meksyku świadczy o twoim kompletnym nieuleczalnym zmatoleniu.
              W takim stanie nawet nie warto sie pytać o przykłady.
              • manny-jestem Re: Typowa ignorancja pisdolota 16.06.11, 21:10
                wikul napisał:
                > A porównywanie Polski do Meksyku świadczy o twoim kompletnym nieuleczalnym zmat
                > oleniu.

Masz racje. W Meksyku juz odeszli od jednopartyjnego monopolu pod fasada demorkacji. W Polsce dopiero na ten etap wchodzicie.
                • wikul Re: Typowa ignorancja pisdolota 16.06.11, 22:28
                  manny-jestem napisał:

> Masz racje. W Meksyku juz odeszli od jednopartyjnego monopolu pod fasada demork
                  > acji. W Polsce dopiero na ten etap wchodzicie.

Jeżeli o Polsce piszesz w formie "WY" to po jaką cholerę tu sie pchasz. Wynieś sie na jakieś forum amerykańskie czy meksykańskie.
    • matelot Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 19:03
      ... czy to nowa nazwa Prawa i Sprawiedliwości? - Nawet pasuje smile
      • wikul Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 20:43
        matelot napisał:

> ... czy to nowa nazwa Prawa i Sprawiedliwości? - Nawet pasuje smile

Oni dostają jakiegoś pisiego obłędu. W swojej bezsilnej bezradności próbuja wywoływać jakieś histerie ale wiekszość ludzi ma to w dupie.
        • matelot Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 23:10
          Oni mają, nawet, swoje badania opinii publicznej, z których wynika, że ludzie ich kochają. Te różne Kempy, Wróble i inne krzykaczki czy inni krzykacze mają zakaz udzielania wywiadów. Cóż z tego skoro mleko i taj już rozlane. Ja, na przykład, nie zapomnę nigdy upojnych chwil z Panią Kempą w okienku. Nigdy nie zapomnę prawdziwej krakowskiej kabiety, której intelekt jest w PiSie dominujący. A czy jest ktoś taki, kto zapomni posła Brudzińskiego? A Hoffmana A innych z samym oberpisiorem Jarkaczem?

No więc jasne jest, że pamiętliwi w zdrowej większości Polacy nie zagłosują na Bezprawie i Niesprawiedliwość, pomni doświadczeń, które już są ich udziałem. Tym ludziom już dziękujemy. Demokracja będzie tryumfowała a pisiorstwo znów rozpełznie się po plebaniach, gdzie będą rozstrzygać o tym czy dobrodziejowi kupić nową komeżkę czy jeszcze starą się poceruje. To jest właściwe miejsce dla tych podróbek polityków.smile
    • janusz2_ Interpelacja posła Jerzego Polaczka 21.06.11, 16:34
      "Poseł Jerzy Polaczek złożył dziś interpelację do Jerzego Millera, Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji, w sprawie podania do publicznej wiadomości treści uzasadnienia nominacji na stopień generała dywizji Szefa Biura Ochrony Rządu Mariana Janickiego."

W interpelacji poselskiej możemy przeczytać:
      "Opinia publiczna w Polsce powinna mieć pełną i źródłową informację o treści uzasadnienia wniosku Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji o nadanie wyższego stopnia generalskiego, zwłaszcza w kontekście toczących się postępowań i śledztw prokuratury, jak również trwającej kompleksowej kontroli NIK, dotyczących ustalenia ewentualnej odpowiedzialności przedstawicieli rządu oraz podległych służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo uczestników delegacji państwowej na czele z Prezydentem RP na uroczystości 70-lecia zbrodni katyńskiej w dniu 10 kwietnia 2010r."
      wPolityce
      • wikul A gdzie był poseł Polaczek gdy PiS po 11-dniowym 21.06.11, 18:44
        ...szkoleniu awansował na stopnie oficerskie w BOR ?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4950921.html
        • matelot Re: A gdzie był poseł Polaczek gdy PiS po 11-dnio 21.06.11, 18:53
          Gdzie był? - pytasz... Dokształcał się w Opus Dei by jeszcze bardziej podporządkować Polskę Watykanowi. Takie drobiazgi jak te, o których piszesz nie są dla posła istotne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka