manny-jestem 16.06.11, 16:09 www.rp.pl/artykul/674944__Wizyta_w_Smolensku_byla_perfekcyjnie_przygotowana_.html No ale jak za wyborcow ma sie Matelotow i Wikulow to pozwolic mozna sobie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Operacja się udała, tylko pacjent zmarł 16.06.11, 16:22 Nawet ten żarcik z brodą nie oddaje przesłania wywodu Janickiego na Dzień BORu (bo to chyba z tej okazji). Operacja została przeprowadzona perfekcyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 16:27 manny-jestem napisał: > rel="nofollow">www.rp.pl/artykul/674944__Wizyta_w_Smolensku_byla_perfekcyjnie_przygotowana_.html > No ale jak za wyborcow ma sie Matelotow i Wikulow to pozwolic mozna sobie na ws > zystko. Pisałem ci już nie raz, spisiały oszołomie, żebys sie ode mnie odpie...ł. Pamięc straciłeś pisdolocie, czy lubisz pod wieczór bywać opie...ny ? Żadna prawda nie przekona pisiego leminga jeżeli nie pasuje do jego widzenia świata. Nawet drukowana w Rzepie Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Dziwię się, że tak spokojnie 16.06.11, 16:31 i kulturalnie odpowiadasz na chamski zarzut jakobyś był wyborcą PO. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dziwię się, że tak spokojnie 16.06.11, 16:37 Nie dziwo ze Janicki nie obawia sie zadnych reperkusji. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 17:00 Wikul , Twoj komentarz wystarcza. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 17:57 manny-jestem napisał: > Wikul , Twoj komentarz wystarcza. No comment. To nie komentarz, to kolejny apel żebyś sie ode mnie odstosunkował gdy cie nie zaczepiam. Nie rozumiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Typowa arogancja Peowiaka 16.06.11, 18:00 To nie komentarz, to kolejny apel żebyś sie ode mnie odstosunkował gdy cie nie > zaczepiam. == Rozumiem ze Ty mozesz zaczepiac, ale ja nie Meksykanizujecie sie zatraszajaco szybko Ale po co obrazac niepotrzebnie Meksykanow. Po prostu pozostalosci ubeckiej mentalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Typowa ignorancja pisdolota 16.06.11, 20:38 manny-jestem napisał: > Rozumiem ze Ty mozesz zaczepiac, ale ja nie > Meksykanizujecie sie zatraszajaco szybko Ale po co obrazac niepotrzebnie Mek > sykanow. Po prostu pozostalosci ubeckiej mentalnosci. Kiedy pajacu ja ciebie zaczepiałem ? Może nie odróżniasz głosu w dyskusji od chamskich zaczepek. Ale to mnie nie dziwi, pisdoloty już tak maja. A porównywanie Polski do Meksyku świadczy o twoim kompletnym nieuleczalnym zmatoleniu. W takim stanie nawet nie warto sie pytać o przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Typowa ignorancja pisdolota 16.06.11, 21:10 wikul napisał: > A porównywanie Polski do Meksyku świadczy o twoim kompletnym nieuleczalnym zmat > oleniu. Masz racje. W Meksyku juz odeszli od jednopartyjnego monopolu pod fasada demorkacji. W Polsce dopiero na ten etap wchodzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Typowa ignorancja pisdolota 16.06.11, 22:28 manny-jestem napisał: > Masz racje. W Meksyku juz odeszli od jednopartyjnego monopolu pod fasada demork > acji. W Polsce dopiero na ten etap wchodzicie. Jeżeli o Polsce piszesz w formie "WY" to po jaką cholerę tu sie pchasz. Wynieś sie na jakieś forum amerykańskie czy meksykańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 19:03 ... czy to nowa nazwa Prawa i Sprawiedliwości? - Nawet pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 20:43 matelot napisał: > ... czy to nowa nazwa Prawa i Sprawiedliwości? - Nawet pasuje Oni dostają jakiegoś pisiego obłędu. W swojej bezsilnej bezradności próbuja wywoływać jakieś histerie ale wiekszość ludzi ma to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Arogancja i idiotyzm 16.06.11, 23:10 Oni mają, nawet, swoje badania opinii publicznej, z których wynika, że ludzie ich kochają. Te różne Kempy, Wróble i inne krzykaczki czy inni krzykacze mają zakaz udzielania wywiadów. Cóż z tego skoro mleko i taj już rozlane. Ja, na przykład, nie zapomnę nigdy upojnych chwil z Panią Kempą w okienku. Nigdy nie zapomnę prawdziwej krakowskiej kabiety, której intelekt jest w PiSie dominujący. A czy jest ktoś taki, kto zapomni posła Brudzińskiego? A Hoffmana A innych z samym oberpisiorem Jarkaczem? No więc jasne jest, że pamiętliwi w zdrowej większości Polacy nie zagłosują na Bezprawie i Niesprawiedliwość, pomni doświadczeń, które już są ich udziałem. Tym ludziom już dziękujemy. Demokracja będzie tryumfowała a pisiorstwo znów rozpełznie się po plebaniach, gdzie będą rozstrzygać o tym czy dobrodziejowi kupić nową komeżkę czy jeszcze starą się poceruje. To jest właściwe miejsce dla tych podróbek polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Interpelacja posła Jerzego Polaczka 21.06.11, 16:34 "Poseł Jerzy Polaczek złożył dziś interpelację do Jerzego Millera, Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji, w sprawie podania do publicznej wiadomości treści uzasadnienia nominacji na stopień generała dywizji Szefa Biura Ochrony Rządu Mariana Janickiego." W interpelacji poselskiej możemy przeczytać: "Opinia publiczna w Polsce powinna mieć pełną i źródłową informację o treści uzasadnienia wniosku Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji o nadanie wyższego stopnia generalskiego, zwłaszcza w kontekście toczących się postępowań i śledztw prokuratury, jak również trwającej kompleksowej kontroli NIK, dotyczących ustalenia ewentualnej odpowiedzialności przedstawicieli rządu oraz podległych służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo uczestników delegacji państwowej na czele z Prezydentem RP na uroczystości 70-lecia zbrodni katyńskiej w dniu 10 kwietnia 2010r." wPolityce Odpowiedz Link Zgłoś
wikul A gdzie był poseł Polaczek gdy PiS po 11-dniowym 21.06.11, 18:44 ...szkoleniu awansował na stopnie oficerskie w BOR ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4950921.html Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: A gdzie był poseł Polaczek gdy PiS po 11-dnio 21.06.11, 18:53 Gdzie był? - pytasz... Dokształcał się w Opus Dei by jeszcze bardziej podporządkować Polskę Watykanowi. Takie drobiazgi jak te, o których piszesz nie są dla posła istotne. Odpowiedz Link Zgłoś