Dodaj do ulubionych

Cuda tuskizmu: nawrócenie Sierakowskiej

24.06.11, 11:52
Kto jeszcze pamięta, że na lewo od Sierakowskiej była tylko ściana z rozpłaszczonym na niej Ikonowiczem. A teraz, proszę: Izabela będzie koleżanką partyjną Niesiołowskiego. Kto jeszcze pamięta, że na prawo od Niesiołowskiego nie było niczego.

Wybory 2011. Sierakowska: Bliżej mi do Tuska niż Napieralskiego
Obserwuj wątek
    • pan.scan Jak neofityzm odbiera zdolność myślenia: 24.06.11, 12:23
      Z podanego linku:
      ...Izabella Sierakowska, niezależna kandydatka w wyborach do Senatu...

Z reżimowych mediów:
      "Zarząd SLD w poniedziałek udzielił poparcia Włodzimierzowi Cimoszewiczowi w wyborach do Senatu. Poparł także Marka Borowskiego, Andrzeja Celińskiego i Izabellę Sierakowską, którzy także zamierzają ubiegać się o senackie mandaty".

www.polskatimes.pl/stronaglowna/417651,cimoszewicz-borowski-sierakowska-do-senatu-z-poparciem-sld,id,t.html
      oleg3 napisał:
      A teraz, proszę: Izabela będzie koleżanką partyjną Niesiołowskiego.
      • oleg3 Neofityzm??? 24.06.11, 12:28
        Chłodna logika wskazuje Panie??? Scanie, że SLD staje się przystawką PO. Formalna przynależność Sierakowskiej jest dla mnie sprawą za bardzo skomplikowaną. Faktycznie kroczy za rydwanem Tuska.
        • superspec SLD chyba nie ale SdPL tak./nt 24.06.11, 12:34

• oleg3 Re: SLD chyba nie ale SdPL tak./nt 24.06.11, 12:50
            SdPL to już trup. A SLD zmienia się w stronnictwo sojusznicze wobec Platformy. Kalisz jest człowiekiem Tuska oddelegowanym do marginalizacji Napieralskiego.
            • superspec Ciekawi mnie jacy wyborcy głosują na SLD? 24.06.11, 13:13
              Wydaje mi się ale danych nie mam że są to osoby starsze z rodowodemw PZPR i Tuskowi się moim zdaniem nie da zwasalizować SLD bo i tak te 10% w wyborach dostanie.
              • oleg3 Re: Ciekawi mnie jacy wyborcy głosują na SLD? 24.06.11, 13:25
                superspec napisał:

> i tak te 10% w wyborach dostanie.

Która to już kadencja w opozycji? Jak długo można żyć z gołych pensji? smile
                • superspec Tak 24.06.11, 13:30
                  ale czy wyborcy SLD pojdą za liderami?smile
                  • oleg3 Re: Tak 24.06.11, 13:31
                    To będzie po wyborach. smile
                    • superspec Skoro tak to będe zachęcał wyborcow SLD 24.06.11, 13:41
                      do pozostania w domu.smile
        • manny-jestem Mysle ze to nie tak calkiem 24.06.11, 12:54
          że SLD staje się przystawką PO==

To nie to ze SLD staje sie przystawka PO. Mysle ze Napieralski autentycznie probuje przesunac ta partie w lewo. Po prostu PO stala sie partia najlepiej chroniaca Uklad. Casus Sierakowskiej to kolejny tego dowod.
          • oleg3 Re: Mysle ze to nie tak calkiem 24.06.11, 13:13
            manny-jestem napisał:

> Mysle ze Napieralski autentycznie probuje przesunac ta partie w lewo.

Nawet jeżeli to trafna ocena, to cóż z tego. Frakcja antypisowska czyli ci co marzą o dorwaniu się do władzy z Platformą (bo innej drogi nie mają) bierze górę.
            • dachs Re: Mysle ze to nie tak calkiem 24.06.11, 13:31

manny-jestem napisał:
              > Mysle ze Napieralski autentycznie probuje przesunac ta partie w lewo. Po prostu PO stala > sie partia najlepiej chroniaca Uklad.

oleg3 napisał:

> Nawet jeżeli to trafna ocena, to cóż z tego. Frakcja antypisowska czyli ci co m
              > arzą o dorwaniu się do władzy z Platformą (bo innej drogi nie mają) bierze górę.

A na mnie naskakujecie, jak powtarzam, że socjaliści bezbożni i socjaliści pobożni,
              maja do siebie tak blisko jak socjaliści międzynarodowi i socjaliści narodowi.
              smile
              • oleg3 Re: Mysle ze to nie tak calkiem 24.06.11, 13:34
                dachs napisał:

> socjaliści bezbożni i socjaliści pobożni,
                > maja do siebie tak blisko jak socjaliści międzynarodowi i socjaliści narodowi.

Międzynarodowi: Rossati, Huebner, narodowi Arłukowicz, Sierakowska?
                • dachs Re: Mysle ze to nie tak calkiem 24.06.11, 13:45
                  oleg3 napisał:

> Międzynarodowi: Rossati, Huebner, narodowi Arłukowicz, Sierakowska?
                  smile
          • wikul Układ - najbardziej przerażająca organizacja 24.06.11, 22:39
            manny-jestem napisał:

> To nie to ze SLD staje sie przystawka PO. Mysle ze Napieralski autentycznie pro
            > buje przesunac ta partie w lewo. Po prostu PO stala sie partia najlepiej chroni
            > aca Uklad. Casus Sierakowskiej to kolejny tego dowod.

Układ - najbardziej przerażająca, zbrodnicza, nikczemna i obrzydliwa organizacja w dziejach Świata, stworzona przez przestępców, media i milionerów, którzy spłodzili bękarta III RP. Powszechnie wiadomo, że nadrzędnym celem Układu jest zniszczenie IV RP, przez co stanowi on ogromne zagrożenie dla jej wszystkich obywateli, a nawet całej ludzkości.

https://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/9/9a/Uklad-sim.jpg

Pierwsze wyniki symulacji Układu

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Uk%C5%82ad
        • pan.scan Re: Neofityzm??? 24.06.11, 14:15
          Tak, neofityzm występuje na przykład wówczas, kiedy liberał (?) staje się zelotą narodowych socjalistów.
          Nie interesują mnie domniemane przystawki PO - analizie poddałem twój tekst : "Izabela będzie koleżanką partyjną Niesiołowskiego".
          • oleg3 Re: Neofityzm??? 24.06.11, 14:25
            Napisałem będzie.

Aha. I uprzejmie proszę o zaprzestanie ataków osobistych zamiast polemik. Zacznę traktować cię jak Chama. To jest ostatnie ostrzeżenie,
    • pro100 kobita rozumuje macicą 24.06.11, 12:34
      napierniczak jej nie kręci natomiast donaldu z machą jak z katalogu lombroso wywołuje słodkie dreszcze
      • benek231 Czy masz tez na mysli swoja mame? 24.06.11, 20:51
        n/t
        • pro100 krzysiu, 24.06.11, 22:06
          pani izabella, lewoskrętna od pięt po czubek głowy, etalon lewactwa wręcz naraz deklaruje że napierniczak fuj, donaldu cacy. nie masz dysonansu poznawczego? moje wytłumaczenie (może i nieudolne, wszak pełne zrozumienia) jakoś tą woltę usprawiedliwia. boż gdybyż nie, to co???!!! konsekwencje straszliwe (okręt tonie, szczury wieją?)- i proponuję mam do tego nie mieszać - żadnych.
          • benek231 Odnioslem sie wylacznie do tytulu postu :O) 25.06.11, 02:05
            A tytul "kobita rozumuje macicą" bardzo mi sie nie podoba. Zazwyczaj jest to generalizacja, sosowana w odniesieniu do wszystkich "kobit". To jest ublizajace stwierdzenie i dlatego zadalem swoje pytanie.
            Wiem, ze w tym wypadku piles pod Sierakowska niemniej ten tytul...

Co do samej zas I.S. to akurat nie powiedzialbym, ze nie potrafi myslec. Ba, uwazam ze przynajmniej polowa poslow w Sejmie nie dorownuje Sierakowskiej.
            Ponadto pamietam ja z wypowiedzi przeciwko aktualnemu prawu antyaborcyjnemu, oraz przeciwko konkordatowi. To sporo. Zwlaszcza w zestawieniu z postawami takiego chocby czerwonego ryja jak Oleksy.
            • pro100 Re: Odnioslem sie wylacznie do tytulu postu :O) 25.06.11, 06:06
              benek231 napisał:

> A tytul "kobita rozumuje macicą" bardzo mi sie nie podoba. Zazwyczaj jest to ge
              > neralizacja, sosowana w odniesieniu do wszystkich "kobit". To jest ublizajace s
              > twierdzenie i dlatego zadalem swoje pytanie.
              > Wiem, ze w tym wypadku piles pod Sierakowska niemniej ten tytul...

gdybyś znał nieco fizjologię byś wiedział iż nic tu ubliżającego. tak jest i tyle. kwestia jedynie na ile intelekt jest w stanie panować nad emocjami.
              >
              > Co do samej zas I.S. to akurat nie powiedzialbym, ze nie potrafi myslec. Ba, uw
              > azam ze przynajmniej polowa poslow w Sejmie nie dorownuje Sierakowskiej.
              > Ponadto pamietam ja z wypowiedzi przeciwko aktualnemu prawu antyaborcyjnemu, or
              > az przeciwko konkordatowi. To sporo. Zwlaszcza w zestawieniu z postawami takieg
              > o chocby czerwonego ryja jak Oleksy.

dokładnie gdyby przyjąc woltę czerwonej izy nie na poziomie emocji a intelektualnym, znaczyłoby to tyle - sld to lewica kawiorowa, spasłe bąki obżarte do użygu a jedynym prawdziwym lewakiem-sowieciarzem dziś to donek i towarzysze z peło (grab zagrabione baby wspólne i takie tam). po części to także zgdone z moją oceną - największy lewak to ten co najwięcej kradnie , defrauduje i tu w lewicowości peło lideruje w peletonie.
              • marouder.eu Kretyn jest pozorancki i powierzchowny... 25.06.11, 06:18
                ...bauwan przywiazuje sie do nazwisk, zywe osoby bierze za statyczne ikony.
                Wolta Izy nie jest spowodowana atrakcyjnoscia formatu ideowego PO, bowiem tego formatu nie ma, jak nie mial go FJN, czy inny PRON. PO jest wygodna trampolina dla kogos, kto chce znowu zaistniec, pobyc w mediach, poogladac sie w TV.
                Byc moze Iza ludzi sie, ze swoja obecnoscia wplynie na ksztalt dyskursu o szkolnictwie, edukacji seksualnej, prawach kobiet albo aborcji, ale sama siebie tylko ludzi. Jest kwiatkiem do korzucha, paprotka na stole prezydialnym. Niczym wiecej.
                • pro100 krzysio 25.06.11, 09:02
                  nie jest w stanie pojąć, że moja supozycja w stosunku do czerwonej izy jest najmniej obrażająca. raz, że sugeruję iż iza jeszcze w wieku owulacyjnym, dwa że ma teperament i emocje mogły ponieść. jeśli nie, pozostaje twoja sugestia iż dziewka przedajna obraża kolegów dla mirażu paru srebrników, lub ideowo wybiera większe czerwone kanalie. może za rok chyci o co kaman.
    • superspec Agresywny Napieralski 24.06.11, 12:37
      z tym się nie zgodzę.Przecież był za wycofaniem wojsk polskich z Afganistanu.Czemu ja się sprzeciwiam.To ja (wyborca PO) jestem agresywny a nie Napieralski.smile
    • hansgrubber Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska 24.06.11, 12:44
      i już. smile
    • sz0k czekamy jeszcze na Kalisza, Środę, Cimoszkę... 24.06.11, 12:55
      ... a jako grand finali samego Kwacha.
      • hansgrubber Czarzasty? 24.06.11, 13:00
        smile
    • wkkr na prawo był roman marek i jurek 24.06.11, 13:41
    • wkkr PJN 24.06.11, 13:42
      Platforma Jedności Narodu
      i
      długi w stylu greckim.
    • matelot Re: Cuda tuskizmu: nawrócenie Sierakowskiej 24.06.11, 20:47
      Lepszy będzie z niej senator niż z takiego Romaszewskiego, na przykład. To mądra baba.
      • marouder.eu Owszem, ale teraz nie odzieje sie w idee:/ 25.06.11, 07:25
        Bez idei, cokolwiek zrobi, mowiac literacko bedzie puste, alibo tez płone!
        Bez znaczenia dla odbiorcy.
    • wikul Zbrodniarka ! 24.06.11, 23:28
      To ona śmie ! Za takie zbrodnie !!!
      • oleg3 Re: Zbrodniarka ! 25.06.11, 11:44
        wikul napisał:

> To ona śmie ! Za takie zbrodnie !!!

Ciekawie piszesz. A konkretnie o co chodzi?
    • perla to raczej Sierakowska była na lewo od Ikonowicza 25.06.11, 09:45
      pamiętam ich razem na wiecu w Lublinie. Ikonowicz ze swym komunizmem to przy niej pikuś. Mówiła ludziom, że po wygranych wyborach będzie jak za Gierka. A lud tępy, to i kupował takie brednie.
      Tak jak za Gierka nie było ale potem śpiewała kolędy w radiu z Lepperem.
      Teraz jej bliżej do Tuska...
      Zdaje się, że Tuskowi też bliżej do niej właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka