manny-jestem 29.07.11, 16:47 "Premier Tusk nie może wziąć na siebie odpowiedzialności. Próbuje zrzucić ją na pomocników - mówi Jarosław Kaczyński" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec "Liderowi PiS nie ufa 56% badanych" 29.07.11, 16:58 Nawet jeżeli to jest prawda a wygląda dla mnie że tak (chodzi mi o to co powiedział pan Jarosław) to Kaczyński powinien zamilknąć bo tylko szkodzi prawdzie.Dla mnie to Tusk powinien zrezygnować w 2005 roku po przegranych wyborach. kampanianazywo.pl/relacja/sondaz-cbos-napieralski-w-dol/ Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Kto ma na głowie bandaże, 29.07.11, 17:44 superspec napisał: "Liderowi PiS nie ufa 56% badanych" ten wierzy w sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Republikanie w USA wierzą 29.07.11, 18:36 i schowali Busha juniora oraz grają reformą zdrowia Obamy bo większość Amerykanów się jej podobno sprzeciwia. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Kaczynski ma racje 29.07.11, 19:33 manny-jestem napisał: > "Premier Tusk nie może wziąć na siebie odpowiedzialności. Próbuje zrzucić ją na > pomocników - mówi Jarosław Kaczyński" Jarosław Kaczyński dużo mówi, właściwie - głównie mówi, bo na to by rzązic okazał się zbyt słabym politykiem. Ale dlaczego Tusk miałby brać na siebie odpowiedzialność, za to że Kaczor minor zaczął już w kwietniu kampanię wyborczą na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kaczynski ma racje ... 29.07.11, 19:45 ... gdy mówi : www.youtube.com/watch?v=ytAoslTgziY Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Kaczynski ma racje 29.07.11, 23:22 Tusk byl w Rosji pare dni przed Kaczynskim. W to ze zrobil wszystko zeby tak sie wlasnie stalo nawet nie bede wchodzil. Tania manipulacja Borsuku i naprawde nie godzi Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś