Dodaj do ulubionych

IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró

IP: 172.16.60.* 05.03.02, 09:11
Ludzie obudźmy się i zacznijmy głośno krzyczeć !!!
Rząd Izraela na oczach całego świata wymordowywuje Naród Palestyński ,
właściciela tych ziem , a ludzkość milczy .
Zbrodnia ta dzisiaj już przewyższa , zbrodnie jakie czynił Hitler.
Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego . Masło
tego to merykanie sankcjonują tą zbrodnie , to oni ja wspomagaja , to oni
zastraszają inne narody by milczały w sprawie tej zbrodni !
Gdzie sie podziały dzielne chłopaki z Młodzieży Wszechpolskiej, gdzie
młodzieżowe szwadrony Ligi Republikańskiej tak dzielnie manifestujace o
Czeczenie , Pinechota , wolnośćn Białorusinów ?! Pytam GDZIE !!!!
Rząd Amerykański chroniący zbrodniarzy Izraelskich staje się przez to jeszcze
wiekszym zbrodniarzem.
Gdzie rybunał w Hadze , tak skrzętnie sądzacy Miloszewicza ( zresztą wg. mnie
obrońce własnych ziem serbskich przed inwazją albańskich mafii narkotykowych ),
gdzie inne instytucje typu Amnesty International , gdzie Caritas Polska , gdzie
Watykan z Biskupem Rzymu na czele, gdzie Pani Ochojska tak chętnie pomagająca
bandą czeczweńskim i albańskim? PYTAM GDZIE!!!!!
Ludzie obudźmy się , jest jeszcze czas...Protestujmy , krzyczmy !!!Może nasz
wspólny głos położy kres tej zbrodni !!!
Przeciez My Polacy gineliśmy na oczach milczącego świata i dlatego przede
wszystkim MY mamy do tego prawo !!!
LIMAK
Obserwuj wątek
    • Gość: karol popieram IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:54
      100%
      • Gość: LIMAK Re: popieram - nie tylko do Karola IP: 172.16.60.* 05.03.02, 13:34
        Gość portalu: karol napisał(a):

> 100%
        Karolu.
        Dzięki za wsparcie . Zobacz , zobacz do tej pory odezwało się dwóch syjonistów (
        Rys i doku ) , którzy starali sie przejechac po mnie jak po starej kobyle .
        Niedoczekanie ich !!!
        Brak mi tu wsparcia ze strony Polaków ( niezależnie od pochodzenia
        przodków ),czyżbym już żył w kraju ogarniętym przez ...tak jak Palestyna !
        Gdzie ta Młodziez Wszechpolska , gdzie L. Republikańska , gdzie kler który zawsze
        chciał być sumieniem Narodu Polskiego ,gdzie Ci obrońcy Polskości .....Gdzie
        dotychczasowy obrońcy Sumień Ludzkich , niezależnie od pochodzenia !!!@
        Przykre to .
        LIMAK

• Gość: doku IZRAEL jest niszczony na oczach całego świata IP: *.mofnet.gov.pl 05.03.02, 10:45
      Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego.

Amerykanie niestety nie walczą z terroryzmem na Bliskim Wschodzie, zwalili całą
      robotę na Izrael i patrzą sobie spokojnie, jak terroryści atakują Żydów ze
      wszystkich stron - także z tej strony - internetowej. Być może jedynym wyjściem
      jest wkroczenie NATO do Izraela, Palestyny, Libanu, Syrii i Iraku. Niech Ameryka
      walczy ze wszystkimi na raz, jak chce Limak, a reszta świata będzie się
      przyglądać i krytykować. Limak bezpiecznie sobie będzie siedział przed
      klawiaturą i pisał jacy to Amerykanie są be, bo nie chcą bronić wszystkich przed
      wszystkimi.
      • Gość: LIMAK Re: IZRAEL jest niszczony na oczach całego świata IP: 172.16.60.* 05.03.02, 12:12
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
        >
        > > Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego.
        >
        > Amerykanie niestety nie walczą z terroryzmem na Bliskim Wschodzie, zwalili całą
        >
        > robotę na Izrael i patrzą sobie spokojnie, jak terroryści atakują Żydów ze
        > wszystkich stron - także z tej strony - internetowej. Być może jedynym wyjściem
        >
        > jest wkroczenie NATO do Izraela, Palestyny, Libanu, Syrii i Iraku. Niech Ameryk
        > a
        > walczy ze wszystkimi na raz, jak chce Limak, a reszta świata będzie się
        > przyglądać i krytykować. Limak bezpiecznie sobie będzie siedział przed
        > klawiaturą i pisał jacy to Amerykanie są be, bo nie chcą bronić wszystkich prze
        > d
        > wszystkimi.
        Doku .
        Uderz w stół a nożyce sie odezwą ! Ja naprawde nic nie mam do Twojego pochodzenia
        żydowskiego , zresztą i moje pochodzenie nie jest polskie .
        Celowo napisałem Izrael , a nia Żydzi - czyzbyś był żądnym krwi Izraelitą , więc
        jaką rolę sopełniasz tu na forum .
        Nie koleś , nie atakuję w tym wątku Żydów , no może dotyczy on takich jak ty
        krwiożerczych syjonistów , którzy w każdej wypowiedzi dopatrują sie swych
        prawdziwych win.
        Tak , LIMAK tylko w taki sposób może walczyść w tej sprawie , bo walka z
        zastraszopnymi SUMIENIAMI ludzkimi też jest walką . I będzie zawsze krzyczał i
        prosił wszystkich o wspólny protest wtedy gdy widzi zbrodniarzy czyniacych
        zbrodnie !!
        Mam głeboko w du..e taka obronę Amerykanów !!! Nie chcę żeby oni przychodząc mnie
        bronić podrzynali mi gardło...toż to takie Izraelickie .
        LIMAK
        • Gość: doku Jakie jest to Twoje pochodzenie, że takim jesteś . IP: *.mofnet.gov.pl 05.03.02, 13:25

> Ja naprawde nic nie mam do Twojego pochodzen
          > ia żydowskiego , zresztą i moje pochodzenie nie jest polskie.

... wrogiem Polski, Izraela i USA. Te trzy kaje są splecione w nierozerwalny
          węzeł przyjaźni, uwarunkowany wspólną historią i sentymentem. Nasza polska
          historia jest taka, że żaden Polak nie może być pewien tego, czy jakaś jego
          praprababka nie była Żydówką. Ja sięgam swoją wiedzą najdalej cztery pokolenia
          wstecz i wiem że wszyscy byli Polakami, choć niektórzy pochodzą z terenów
          dzisiejszej Ukrainy. Ale wiem też, że było w Polsce tak wielu Żydów i tak wielu
          Polaków ma na pewno domieszkę krwi żydowskiej, że oczywistym jest, że każdy z nas
          może to mieć z dużym prawdopodobieństwem. Każdy Polak w każdej chwili może
          dowiedzieć się o swoim żydowskim pochodzeniu, jeśli pogrzebie głębiej w swoich
          korzeniach.

A Izrael? Ilu Polaków (oczywiście byłych Polaków pochodzenia żydowskiego, czyli
          inaczej polskich Żydów) mieszka w Izraelu i przyznaje się do swojej byłej
          ojczyzny? Nie sugeruj się tym, że w Polsce jest niby dużo agresywnego
          antysemityzmu, a w Izraelu - antypolonizmu. To nic nie znaczący margines. Nasze
          narody są jak jedna rodzina mieszkająca w dwóch różnych krajach - rodzina nieco
          skłócona, ale zawsze będziemy się wspierać, gdy przyjdą naprawdę trudne chwile.
          Twoje jątrzenie niczego nie zmieni.

I wiedz też, że jakbyś nie liczył tych pomordowanych izraelskich i palestyńskich
          dzieci, to nie zmienisz faktu, że USA opowiadają się po stronie dobra, a walczą
          tylko przeciwko złym. A Polska już wybrała - stanęliśmy także po stronie dobra i
          będziemy wspierać USA, choćbyś się nie wiem jak tutaj zapluwał.
          • Gość: LIMAK Re: Jakie jest to Twoje pochodzenie, że takim jesteś . IP: 172.16.60.* 05.03.02, 13:48

>
            > > Ja naprawde nic nie mam do Twojego pochodzen
            > > ia żydowskiego , zresztą i moje pochodzenie nie jest polskie.
            >
            > ... wrogiem Polski, Izraela i USA. Te trzy kaje są splecione w nierozerwalny
            > węzeł przyjaźni, uwarunkowany wspólną historią i sentymentem. Nasza polska
            > historia jest taka, że żaden Polak nie może być pewien tego, czy jakaś jego
            > praprababka nie była Żydówką. Ja sięgam swoją wiedzą najdalej cztery pokolenia
            > wstecz i wiem że wszyscy byli Polakami, choć niektórzy pochodzą z terenów
            > dzisiejszej Ukrainy. Ale wiem też, że było w Polsce tak wielu Żydów i tak wielu
            >
            > Polaków ma na pewno domieszkę krwi żydowskiej, że oczywistym jest, że każdy z n
            > as
            > może to mieć z dużym prawdopodobieństwem. Każdy Polak w każdej chwili może
            > dowiedzieć się o swoim żydowskim pochodzeniu, jeśli pogrzebie głębiej w swoich
            > korzeniach.
            >
            > A Izrael? Ilu Polaków (oczywiście byłych Polaków pochodzenia żydowskiego, czyli
            >
            > inaczej polskich Żydów) mieszka w Izraelu i przyznaje się do swojej byłej
            > ojczyzny? Nie sugeruj się tym, że w Polsce jest niby dużo agresywnego
            > antysemityzmu, a w Izraelu - antypolonizmu. To nic nie znaczący margines. Nasze
            >
            > narody są jak jedna rodzina mieszkająca w dwóch różnych krajach - rodzina nieco
            >
            > skłócona, ale zawsze będziemy się wspierać, gdy przyjdą naprawdę trudne chwile.
            > Twoje jątrzenie niczego nie zmieni.
            >
            > I wiedz też, że jakbyś nie liczył tych pomordowanych izraelskich i palestyńskic
            > h
            > dzieci, to nie zmienisz faktu, że USA opowiadają się po stronie dobra, a walczą
            >
            > tylko przeciwko złym. A Polska już wybrała - stanęliśmy także po stronie dobra
            > i
            > będziemy wspierać USA, choćbyś się nie wiem jak tutaj zapluwał.

• Gość: LIMAK Re: Jakie jest to Twoje pochodzenie, że takim jesteś . IP: 172.16.60.* 05.03.02, 14:20

>
            >
            > praprababka nie była Żydówką. Ja sięgam swoją wiedzą najdalej cztery pokolenia
            > dzisiejszej Ukrainy. Ale wiem też, że było w Polsce tak wielu Żydów i tak wielu
            >
            > Polaków ma na pewno domieszkę krwi żydowskiej, że oczywistym jest, że każdy z n
            > as
            > dowiedzieć się o swoim żydowskim pochodzeniu, jeśli pogrzebie głębiej w swoich
            > korzeniach.
            >
            > A Izrael? Ilu Polaków (oczywiście byłych Polaków pochodzenia żydowskiego, czyli
            >
            > antysemityzmu, a w Izraelu - antypolonizmu. To nic nie znaczący margines. Nasze
            >
            > narody są jak jedna rodzina mieszkająca w dwóch różnych krajach - rodzina nieco
            >
            > skłócona, ale zawsze będziemy się wspierać, gdy przyjdą naprawdę trudne chwile.
            >
            > I wiedz też, że jakbyś nie liczył tych pomordowanych izraelskich i palestyńskic
            > h
            > dzieci, to nie zmienisz faktu, że USA opowiadają się po stronie dobra, a walczą
            >
            > tylko przeciwko złym. A Polska już wybrała - stanęliśmy także po stronie dobra
            > i

• Gość: LIMAK Re: brutalnie do podłego syjonisty doku ! IP: 172.16.60.* 05.03.02, 14:32

>
            >
            >
            > as
            > korzeniach.
            >
            >
            >
            >
            >
            > h
            >
            > i

Padalcu parszywy .
            Tylko tak mogę nazwac coś co uwarza mord za dobro .
            Niesmaczne sa twoje wypowiedzi na tematy polsko - żydowskie . Chcesz w swej
            wypowiedzi zainsuowac , że rdzenne Polki nagminnie łajdaczyły sie z
            Żydami ...budzisz tym niesmak ! Postaraj się poczetać literaturę , lub dowiedz
            się mamusi jak było naprawdę .
            Przepraszam czytających tą moją niesmaczną dygresje , ale tej swini musiałem...
            Tylko taki syjonistyczny Izraelski parszywiec może utożsamiac eksterminację
            narodu Palestyńskiego z dobrem .
            Ty nie jesteś nawet członkiem rodu ludzkiego ...ty jestes zwykła wsza .
            Znam Polaków którzy w swoich korzeniach mają nie tylko pochodzenie żydowskie (
            sam do nich należę ) , ale nie skłócisz ich tu na forum i gdzie indziej .Oni
            zawsze będa ludźmi , a nie degenatami twojego pokroju. Mam przyjaciół pochodzenia
            żedowskiego i wcale tak jak ty parszywcu nie myśla . Człowiek prawy będzie zawsze
            prawy niezależnie od korzeni , a nikczemnik zostanie zawsze nikczemnikiem.
            Tyle miałem do ciebie syjonistyczny Izraelito doku . Polska to jeszcze nie Izrael!
            Won parszywcu , tam gdzie twoi przyjaciele mordercy .
            LIMAK

• Gość: Daisy Doku - przedstawiciel polskiego rzadu (patrz adres IP: *.ok.ok.cox.net 06.03.02, 04:55
            napisal: "kazdy Polak w kazdej chwili moze dowiedziedziec sie o swoim zydowskim
            pochodzeniu ...."
            czlowieku! czys ty oszalal ?
            wg ciebie Polska sklada sie z samych Zydow? Ze kraj nasz - zydowski Polin -
            byl dla nich swego czasu ziemia obiecana, to wiemy wszyscy,
            ale ze Polacy znikneli a zostali sami Zydzi to sie dopiero dowiaduje od ciebie.
            Wytypowali zlego czlowieka, chociaz jesli reprezentujesz rzad to sie niczemu
            nie dziwie!
            • Gość: doku Jeżeli wśród 16 praprababek, masz jedną Żydówkę... IP: *.mofnet.gov.pl 06.03.02, 11:11
              Gość portalu: Daisy napisał(a):

> napisal: "kazdy Polak w kazdej chwili moze dowiedziedziec sie o swoim zydowskim
              > pochodzeniu ...."
              > czlowieku! czys ty oszalal ?
              > wg ciebie Polska sklada sie z samych Zydow?

... to uważasz się od razu za Żyda? Mój ty biedaczku! Takie kompleksy z powodu
              głupich 3%? Myślisz, że to rzutuje od razu na twoją jakość? Wiedz, że to nic nie
              znaczy, możesz czuć się śmiało Polakiem.
              • Gość: LIMAK Re: Jeżeli wśród 16 praprababek, masz jedną Żydówkę... IP: 172.16.60.* 06.03.02, 11:50

> Gość portalu: Daisy napisał(a):
                >
                > > napisal: "kazdy Polak w kazdej chwili moze dowiedziedziec sie o swoim zydo
                > wskim
                > > pochodzeniu ...."
                > > czlowieku! czys ty oszalal ?
                > > wg ciebie Polska sklada sie z samych Zydow?
                >
                > ... to uważasz się od razu za Żyda? Mój ty biedaczku! Takie kompleksy z powodu
                > głupich 3%? Myślisz, że to rzutuje od razu na twoją jakość? Wiedz, że to nic ni
                > e
                > znaczy, możesz czuć się śmiało Polakiem.

doku parszywxcu , ty przestań używac w stosunku do siebie słowa Żyd , ty jesteś
                parszywym syjonistą i nic więcej , a twoje miejsce jest tam w Izraelu wśród
                twoich mordujących i mordowanych pobratymców. Co boisz sie śmierci ukrywająć się
                tu w Polsce ...doku won na pierwszą linię frontu - przecież kochassz śmierć .
                Właśnie Polacy religii Mojżeszowej wstydzą się takiej kanalii jak ty , i nie chcą
                miec z tobą nic wspólnego ...tylko śmierć mogłaby być twoim wyzwoleniem...czego
                tobie i twoim poglądom życzę ...
                LIMAK

• Gość: LIMAK Re.........................do Daisy............... IP: 172.16.60.* 07.03.02, 10:59
              Gość portalu: Daisy napisał(a):

> napisal: "kazdy Polak w kazdej chwili moze dowiedziedziec sie o swoim zydowskim
              > pochodzeniu ...."
              > czlowieku! czys ty oszalal ?
              > wg ciebie Polska sklada sie z samych Zydow? Ze kraj nasz - zydowski Polin -
              > byl dla nich swego czasu ziemia obiecana, to wiemy wszyscy,
              > ale ze Polacy znikneli a zostali sami Zydzi to sie dopiero dowiaduje od ciebie.
              > Wytypowali zlego czlowieka, chociaz jesli reprezentujesz rzad to sie niczemu
              > nie dziwie!
              Daisy
              Nijak nie wiem jak potwierdzic , ze *.mofnet.gov.pl to adres rzadowy...podajk mi
              jak to się robi ...może spojżę na pewne sprawy inaczej ...doku na forum nadaje
              już od wielu lat( przeżył wiele rządów ) , czyżby była to tak cwana syjonistyczna
              gnida , że potrafi jak karaluch istnieć we wszystkich warunkach .
              LIMAK

• Gość: Daisy ..gov.pl - ..... IP: *.ok.ok.cox.net 07.03.02, 23:20
                Te koncowke maja wszystkie adresy rzadowe. DOKU - to stary wozny pracujacy od
                lat w kosulatach. Ksywa od noszenia dokumentow z pokoju do pokoju.
                Przerzucany od ambasady przez wszystkie kosulaty w USA, teraz przed
                emerytura ,wiec moze dali mu zajecie jakim jest odpowiadanie na posty na
                wszystkich listach dzyskusyjnych, a moze sam tak z obywatelskiego obowiazku.
    • Gość: Janusz Re: IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:08
      Nie ma co liczyć na zmianę tego stanu rzeczy. Widzisz Palestyńczycy to
      arabowie.Arabowie to islam. Islam stworzył Talibów. Talibowie stworzyli
      terrorystów.
      Talibom kula w potylicę...
      Wojny religijne wkroczyły w XXI wiek...
      • Gość: LIMAK Re: IZRAEL na oczach - do Janusza i nie tylko . IP: 172.16.60.* 05.03.02, 12:19
        Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Nie ma co liczyć na zmianę tego stanu rzeczy. Widzisz Palestyńczycy to
        > arabowie.Arabowie to islam. Islam stworzył Talibów. Talibowie stworzyli
        > terrorystów.
        > Talibom kula w potylicę...
        > Wojny religijne wkroczyły w XXI wiek...

Janusz
        Muszę się z Tobą niezgodzic .
        1.Religia katolicka , ma jeszcze większe przewiny - cz nam też kula w potylice ?!
        2.A cz napewno Islam stworzył Talibów ?!! Poczytaj sobie trochę , a wyczytasz ,
        ze Talibów i bin Ladena stworzyli jednak Amerykanie !!!
        A tak , to pozdrawiam .
        LIMAK

• Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 05.03.02, 12:24
          czy jak byłeś na tym zwolnieniu
          to brałeś antysemitol a 50mg caps

gdzie te dragi można kupić?
          są na receptę czy bez recepty?

nie pozwolę ci mojego prawicowego
          przyjaciela .doc poniewierać!

7,01
        • Gość: Janusz Re: IZRAEL na oczach - do Janusza i nie tylko . IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 14:32

> Gość portalu: Janusz napisał(a):
          >
          > > Nie ma co liczyć na zmianę tego stanu rzeczy. Widzisz Palestyńczycy to
          > > arabowie.Arabowie to islam. Islam stworzył Talibów. Talibowie stworzyli
          > > terrorystów.
          > > Talibom kula w potylicę...
          > > Wojny religijne wkroczyły w XXI wiek...
          >
          > Janusz
          > Muszę się z Tobą niezgodzic .
          > 1.Religia katolicka , ma jeszcze większe przewiny - cz nam też kula w potylice
          > ?!
          > 2.A cz napewno Islam stworzył Talibów ?!! Poczytaj sobie trochę , a wyczytasz ,
          >
          > ze Talibów i bin Ladena stworzyli jednak Amerykanie !!!
          > A tak , to pozdrawiam .
          > LIMAK
          ===========================

Nie wyczułeś gorzkiego szyderstwa z mojej strony?
          Jestem przeciwnikiem zabijania ludzi bez względu na motywy, ale jeśli motywy są
          religijne to już prawdziwa hańba dla ludzi i ich kapłanów

• Gość: Daisy Do Janusza! IP: *.ok.ok.cox.net 06.03.02, 05:01
        Twoje wywody sa dziecinne, myslac w ten sposob mozna powiedziec, ze
        chrzescijanstwo stworzylo hitleryzm i stalinizm.
    • Gość: Rys Re: IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró IP: 195.64.16.* 05.03.02, 12:13
      A na oczach Polakow zginelo 3 miliony bezbronnych Zydow, a tu sie walczy z
      mordercami i z narodem ktory zagraza egzystencjii drugiego narodu!!!!!
      Dlaczego sie iw widzi, ze codziennie morduja niewinnych cywilistow, ale serce
      Polaka jest zawsze po stronie tego, kto bije Zydow!!!
      • Gość: LIMAK Re: IZRAEL na oczach całe - dio Rys IP: 172.16.60.* 05.03.02, 12:26
        Gość portalu: Rys napisał(a):

> A na oczach Polakow zginelo 3 miliony bezbronnych Zydow, a tu sie walczy z
        > mordercami i z narodem ktory zagraza egzystencjii drugiego narodu!!!!!
        > Dlaczego sie iw widzi, ze codziennie morduja niewinnych cywilistow, ale serce
        > Polaka jest zawsze po stronie tego, kto bije Zydow!!!

Rys.
        To na oczach całego swiata ( w tym na oczach bogatych ziomków żydowskich , którze
        doskonale o tym wiedzieli ) , mordowani byli obywatele Polscy pochodzenia
        żydowskiego , oraz Polacy !!!
        To nie Arabów wysłał lord Bouford na ziemie Izraela , tylko żydów wepchnął na
        ziemie Palestyńskie !!!
        Jestem Polakiem i kazda zbrodnia , kazda krzywda jest dla mnie taka sama ,
        niezaleznie czy dotyczy ona Żydów , Rosjan , Amerykanów czy Serbów !!!!!
        Paniał ?
        I na nic Twoje yjonistyczne spojrzenie na problem
        LIMAK

• Gość: Mosze Przepraszam... nie widzialem.... IP: *.barak.net.il 05.03.02, 14:34

> To nie Arabów wysłał lord Bouford na ziemie Izraela , tylko żydów wepchnął na
          > ziemie Palestyńskie !!!
          > Jestem Polakiem i kazda zbrodnia , kazda krzywda jest dla mnie taka sama ,
          > niezaleznie czy dotyczy ona Żydów , Rosjan , Amerykanów czy Serbów !!!!!
          > Paniał ?
          > I na nic Twoje yjonistyczne spojrzenie na problem
          > LIMAK
          >
          Nie widzialem twoj watek w Sobocie i w Niedzieli kiedy "kamikaza-ludzka" wybuchla
          kolo ludzi co wyszli z modlitwy i zgaldzili cala rodzine: Ojca+Matke+5cioro dzieci
          od 10 miesiecy do 14 lat.
          Nie udawaj Greka jestes taki sam jak mordercy. Oni tylko widza swoje i licza swoje

(Od kiedy Lord Balfour wysylal Zydow do Palestyny, moze przeczytasz troche
          historie ludow i nie tlumaczyc arabskie ksiazki)

• Gość: LIMAK Re: Mosze ty syjonistyczne ścierwo IP: 172.16.60.* 06.03.02, 07:13
            Gość portalu: Mosze napisał(a):

>
            > > To nie Arabów wysłał lord Bouford na ziemie Izraela , tylko żydów wepchnął
            > na
            > > ziemie Palestyńskie !!!
            > > Jestem Polakiem i kazda zbrodnia , kazda krzywda jest dla mnie taka sama ,
            >
            > > niezaleznie czy dotyczy ona Żydów , Rosjan , Amerykanów czy Serbów !!!!!
            > > Paniał ?
            > > I na nic Twoje yjonistyczne spojrzenie na problem
            > > LIMAK
            > >
            > Nie widzialem twoj watek w Sobocie i w Niedzieli kiedy "kamikaza-ludzka" wybuch
            > la
            > kolo ludzi co wyszli z modlitwy i zgaldzili cala rodzine: Ojca+Matke+5cioro dzi
            > eci
            > od 10 miesiecy do 14 lat.
            > Nie udawaj Greka jestes taki sam jak mordercy. Oni tylko widza swoje i licza sw
            > oje
            >
            > (Od kiedy Lord Balfour wysylal Zydow do Palestyny, moze przeczytasz troche
            > historie ludow i nie tlumaczyc arabskie ksiazki)
            >
            >

Widzisz palancie izraelski , ja w tym wątku , ani raz nie nazwałem żydów
            mordercami , ja mordercami nazwałem Izraelskich Bandytów.
            Znam wielu prawych ludzi o korzeniach żydowskich i nasza opinia na temat toczącej
            sie zbrodni jest taka sama .
            To zbroddniarz ala Hitler- Szaron rozpętał ostatnio to piekiełko , i to wtedy
            kiedy była szansa na ułożenie w miare zgodnej egzystencji Żydów na palestyńkiej
            ziemi . Mają Izraelici to przez siebie stworzone piekiełko i życzę im długich lat
            życia w nim -. Hitler was syjonistyczni mordercy nie nauczył prawej egzystencji w
            społeczności ludzkiej , może zrobią to Arabi , a wasze dzieci będą was
            przeklinali po wsze czasy .
            Co ty wieczny tchórzu robisz tu w Polsce , ukrywasz się przed własną morderczą
            misją ...masz rację niech giną twoi bracia , ty tu w ciepełku będziesz snuł
            intrygę między Polakami .
            Nie pochwalam zbrodni jaka stała się w Sobotę i Niedzielę , ale i nie pochwalam
            waszych.
            A na koniec .
            Parszywy Izraelski syjonisto nie nazywaj mnie na mojej ziemi mordercą , bo my
            Polacy jesteśmy na swojej ziemi i nikogo nie mordujemy- aczkolwiek napisałem , że
            wstyd mi za to , że na naszych oczach przeprowadzacie eksterminacje narodu
            palestyńskiego na ich własnej ziemi . Wstyd mi za to , że zachowuję( jemy ) się
            biernie !
            LIMAK
    • Gość: Piort Limaku! Do walki! IP: 192.168.1.* 05.03.02, 13:55
      Komuniści jechali do Hiszpanii walczyć z Franco, nikt Ci nie zabrania jechać do
      Palestyny walczyć z Izraelem. Jezeli robisz to z przekonaniem, chcesz oddać
      swoje życie za sprawę w którą wierzysz, to masz mój szacunek, choć osobiscie
      uważam Palestyńczyków za terrorystów. Życzę Ci bohaterskiej śmierci.
      • Gość: LIMAK Re: Piotrusiu , obudź się ...może będziesz Piotrem IP: 172.16.60.* 05.03.02, 14:09
        Gość portalu: Piort napisał(a):

> Komuniści jechali do Hiszpanii walczyć z Franco, nikt Ci nie zabrania jechać do
        >
        > Palestyny walczyć z Izraelem. Jezeli robisz to z przekonaniem, chcesz oddać
        > swoje życie za sprawę w którą wierzysz, to masz mój szacunek, choć osobiscie
        > uważam Palestyńczyków za terrorystów. Życzę Ci bohaterskiej śmierci.

• Gość: LIMAK Re: Piotrusiu obudź się ...może będziesz Piotrem. IP: 172.16.60.* 05.03.02, 14:13
        Gość portalu: Piort napisał(a):

> Komuniści jechali do Hiszpanii walczyć z Franco, nikt Ci nie zabrania jechać do
        >
        > Palestyny walczyć z Izraelem. Jezeli robisz to z przekonaniem, chcesz oddać
        > swoje życie za sprawę w którą wierzysz, to masz mój szacunek, choć osobiscie
        > uważam Palestyńczyków za terrorystów. Życzę Ci bohaterskiej śmierci.

Powiedz mi jak po Izraelsku jest Piotr ?
        Twoja wypowiedź świadczy o tym że jesteś zwykłym palantem , a do słowa człowiek
        jest ci bardzo daleko...
        Podaj sobie ręce z Rysem i doku i powiedz ; - my Polacy zawsze jesteśmy razem !
        LIMAK
        Ps.
        kiedy jedziesz w odwiedziny do mamy w Izraelu ?

• Gość: siedem Francja na oczach całego świata zabija winniczki IP: *.tgory.pik-net.pl 05.03.02, 14:19
          co na to zieloni?
          antyglobaliści?
          wegetarianie?
          parafianie?
          ormianie?
          aranie?
          anie?
          ie?
          ?

7,00
    • perla! Re: do LIMAKA o wojnie jest 05.03.02, 14:29

>Ludzie obudźmy się i zacznijmy głośno krzyczeć !!!

LIMAK obudzony już. Krzyku nie słyszę ale wierzę na słowo.

>Rząd Izraela na oczach całego świata wymordowywuje Naród Palestyński ,
      >właściciela tych ziem , a ludzkość milczy .

O ile się nie mylę to dzisiaj kilkunastu Izraelczyków zginęło na ulicy
      dzieki "pokojowym" Arabom właśnie.

>Zbrodnia ta dzisiaj już przewyższa , zbrodnie jakie czynił Hitler.

Dzięki działaniom towarzysza AH i towarzysza Stalina zginęło ponad 100 mln ludzi.
      Palestyńczyków kilka milionów jest. I żyją oczywiście.

>Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego >. Masło
      >tego to merykanie sankcjonują tą zbrodnie , to oni ja wspomagaja , to >oni
      >zastraszają inne narody by milczały w sprawie tej zbrodni !

LIMAK, Tobie wizy do USA nie dali, dlatego taka piana jest.

>Gdzie sie podziały dzielne chłopaki z Młodzieży Wszechpolskiej, gdzie
      >młodzieżowe szwadrony Ligi Republikańskiej tak dzielnie manifestujace >o
      >Czeczenie , Pinechota , wolnośćn Białorusinów ?! Pytam GDZIE !!!!

A gdzie Prezydent, Premier i rząd Polski jest? Gdzie Twoja RZĄDZĄCA partia
      własnie. To oni decydentami w takich sprawach są. A Ty LIMAK TO GDZIE??? W pracy
      siedzisz i posty stukasz. Pracodawcę w ten sposób OKRADASZ oczywiście. A
      pracujesz w państwowej firmie, a więc okradasz nas wszystkich. Bo Miller podatki
      nam podnosi abyś gażę miał za siedzenie w necie w czasie pracy właśnie.

>Rząd Amerykański chroniący zbrodniarzy Izraelskich staje się przez to >jeszcze
      >wiekszym zbrodniarzem.
      >Gdzie rybunał w Hadze , tak skrzętnie sądzacy Miloszewicza ( zresztą >wg. mnie
      >obrońce własnych ziem serbskich przed inwazją albańskich mafii >narkotykowych ),
      >gdzie inne instytucje typu Amnesty International , gdzie Caritas >Polska , gdzie
      >Watykan z Biskupem Rzymu na czele, gdzie Pani Ochojska tak chętnie >pomagająca
      >bandą czeczweńskim i albańskim? PYTAM GDZIE!!!!!
      >Ludzie obudźmy się , jest jeszcze czas...Protestujmy , krzyczmy >!!!Może nasz
      >wspólny głos położy kres tej zbrodni !!!
      >Przeciez My Polacy gineliśmy na oczach milczącego świata i dlatego >przede
      >wszystkim MY mamy do tego prawo !!!

Głośniej LIMAK krzyknij, na pewno to coś zmieni...

>LIMAK

Swoje stanowisko w tej sprawie przedstawiłem w wątku:

"Wojna w państwie IZRAEL to NASZA sprawa jest"
      Wojna w Izraelu wybuchnie prędzej czy później na CAŁEGO. Oby nie, ale patrząc
      na NIENAWIŚĆ nieunikniona jest. Osobiście nie mam specjalnych sympatii czy
      antypatii do stron konfliktu. Ot, dwa narody, które się biją. Polacy reagują
      na to emocjonalnie. Szkoda Palestyńczyków bo słabsi, burzą im domy, strzelają
      do nich. Wkurzamy się gdy Palestyńczycy podkładają bomby etc. Obojętny widz
      mógłby powiedzieć: a niech się pozabijają wzajemnie i dadzą nam spokój. Ale nie
      takie proste to jest! Trzeba spojrzeć na to bez SENTYMENTALIZMU dla stron a z
      pesperktywy NASZYCH interesów. Otóż państwo IZRAEL ze swoim potencjałem
      militarnym i NIENAWIŚCIĄ jaką skupia ze strony państw arabskich, stanowi
      naturalną osłonę dla Europy i Ameryki. A świat arabski wcale nie jest nam
      (NATO) przychylny. To na ulicach miast arabskich pali się flagi USA i krajów
      europejskich. W Izraelu nie. To przywódcy niektórych państw arabskich mówią o
      NATO jako narzędziu SZATANA. Izrael tego nie mówi. To są ewidentne zapowiedzi
      rozprawienia się z nami (NATO) w przyszłości. A pełno tam nawiedzonych
      przywódców jest. No i na terroryzm arabski mamy mnóstwo DOWODÓW. Izraelczycy
      nie podkładają nam bomb w samolotach, dyskotekach, ambasadach. Tylko proszę mi
      tu nie mówić, że mam Arabów za terrorystów! Ale z tej strony to jest. Wiem o
      czym piszę bo jako nastolatek przeżyłem TO na Fiumicino. Tak więc, dopóki
      istnieje państwo IZRAEL my będziemy mieli spokój. Dlatego patrząc na to
      REALNIE, będę kibicował w sposób być może CYNICZNY państwu IZRAEL, bo to w
      NASZYM interesie jest - Perła

• Gość: LIMAK Re: do Perły o syjonistach którzy opanowali watek IP: 172.16.60.* 05.03.02, 14:51
        perla! napisał(a):

>
        > >Ludzie obudźmy się i zacznijmy głośno krzyczeć !!!
        >
        > LIMAK obudzony już. Krzyku nie słyszę ale wierzę na słowo.
        >
        > >Rząd Izraela na oczach całego świata wymordowywuje Naród Palestyński ,
        > >właściciela tych ziem , a ludzkość milczy .
        >
        > O ile się nie mylę to dzisiaj kilkunastu Izraelczyków zginęło na ulicy
        > dzieki "pokojowym" Arabom właśnie.
        >
        >
        > >Zbrodnia ta dzisiaj już przewyższa , zbrodnie jakie czynił Hitler.
        >
        > Dzięki działaniom towarzysza AH i towarzysza Stalina zginęło ponad 100 mln ludz
        > i.
        > Palestyńczyków kilka milionów jest. I żyją oczywiście.
        >
        >
        > >Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego >.
        > Masło
        > >tego to merykanie sankcjonują tą zbrodnie , to oni ja wspomagaja , to >o
        > ni
        > >zastraszają inne narody by milczały w sprawie tej zbrodni !
        >
        > LIMAK, Tobie wizy do USA nie dali, dlatego taka piana jest.
        >
        >
        > >Gdzie sie podziały dzielne chłopaki z Młodzieży Wszechpolskiej, gdzie
        > >młodzieżowe szwadrony Ligi Republikańskiej tak dzielnie manifestujace >o
        >
        > >Czeczenie , Pinechota , wolnośćn Białorusinów ?! Pytam GDZIE !!!!
        >
        > A gdzie Prezydent, Premier i rząd Polski jest? Gdzie Twoja RZĄDZĄCA partia
        > własnie. To oni decydentami w takich sprawach są. A Ty LIMAK TO GDZIE??? W prac
        > y
        > siedzisz i posty stukasz. Pracodawcę w ten sposób OKRADASZ oczywiście. A
        > pracujesz w państwowej firmie, a więc okradasz nas wszystkich. Bo Miller podatk
        > i
        > nam podnosi abyś gażę miał za siedzenie w necie w czasie pracy właśnie.
        >
        >
        > >Rząd Amerykański chroniący zbrodniarzy Izraelskich staje się przez to >j
        > eszcze
        > >wiekszym zbrodniarzem.
        > >Gdzie rybunał w Hadze , tak skrzętnie sądzacy Miloszewicza ( zresztą >wg
        > . mnie
        > >obrońce własnych ziem serbskich przed inwazją albańskich mafii >narkotyk
        > owych ),
        > >gdzie inne instytucje typu Amnesty International , gdzie Caritas >Polska
        > , gdzie
        > >Watykan z Biskupem Rzymu na czele, gdzie Pani Ochojska tak chętnie >poma
        > gająca
        > >bandą czeczweńskim i albańskim? PYTAM GDZIE!!!!!
        > >Ludzie obudźmy się , jest jeszcze czas...Protestujmy , krzyczmy >!!!Może
        > nasz
        > >wspólny głos położy kres tej zbrodni !!!
        > >Przeciez My Polacy gineliśmy na oczach milczącego świata i dlatego >prze
        > de
        > >wszystkim MY mamy do tego prawo !!!
        >
        > Głośniej LIMAK krzyknij, na pewno to coś zmieni...
        >
        >
        > >LIMAK
        >
        > Swoje stanowisko w tej sprawie przedstawiłem w wątku:
        >
        > "Wojna w państwie IZRAEL to NASZA sprawa jest"
        > Wojna w Izraelu wybuchnie prędzej czy później na CAŁEGO. Oby nie, ale patrząc
        > na NIENAWIŚĆ nieunikniona jest. Osobiście nie mam specjalnych sympatii czy
        > antypatii do stron konfliktu. Ot, dwa narody, które się biją. Polacy reagują
        > na to emocjonalnie. Szkoda Palestyńczyków bo słabsi, burzą im domy, strzelają
        > do nich. Wkurzamy się gdy Palestyńczycy podkładają bomby etc. Obojętny widz
        > mógłby powiedzieć: a niech się pozabijają wzajemnie i dadzą nam spokój. Ale nie
        >
        > takie proste to jest! Trzeba spojrzeć na to bez SENTYMENTALIZMU dla stron a z
        > pesperktywy NASZYCH interesów. Otóż państwo IZRAEL ze swoim potencjałem
        > militarnym i NIENAWIŚCIĄ jaką skupia ze strony państw arabskich, stanowi
        > naturalną osłonę dla Europy i Ameryki. A świat arabski wcale nie jest nam
        > (NATO) przychylny. To na ulicach miast arabskich pali się flagi USA i krajów
        > europejskich. W Izraelu nie. To przywódcy niektórych państw arabskich mówią o
        > NATO jako narzędziu SZATANA. Izrael tego nie mówi. To są ewidentne zapowiedzi
        > rozprawienia się z nami (NATO) w przyszłości. A pełno tam nawiedzonych
        > przywódców jest. No i na terroryzm arabski mamy mnóstwo DOWODÓW. Izraelczycy
        > nie podkładają nam bomb w samolotach, dyskotekach, ambasadach. Tylko proszę mi
        > tu nie mówić, że mam Arabów za terrorystów! Ale z tej strony to jest. Wiem o
        > czym piszę bo jako nastolatek przeżyłem TO na Fiumicino. Tak więc, dopóki
        > istnieje państwo IZRAEL my będziemy mieli spokój. Dlatego patrząc na to
        > REALNIE, będę kibicował w sposób być może CYNICZNY państwu IZRAEL, bo to w
        > NASZYM interesie jest - Perł

Perła
        Dziwnym trafem rozleźliście się po tym wątku , wy Izraelscy syjoniści . Powiedz
        mi jak wy się odnajdujecie - podejzewam że za pomocą maili ...
        Nie będę ci odpisywał bo uważam twoje wypociny za syjonistyczną matacką
        propagandę .
        Przeciez Ty pisząc o mordzach w Rosji radzieckie j niby przez przypadek
        zapominasz dodac , ze mordy te czynili Twoi pobratymcy ( odczytaj ich
        życiorysy ), a może mordercy z Ub to też rdzenni Polacy ( Światło , Berman...)...
        Twoja obłuda aż razi w oxczy , więc pozwól , że pomine cię w dalszej dyskusji.
        Pozdrów swoich syjonistycznych pobratymcówe i żegnaj .Dyskusja powinna miec
        chociaż cień prawdy ...ale to nie z takimi jak ty.
        Dzisiaj piszesz jak to teraz w Polsce źle , ale kilka miesięcy temu kiedy
        rządzili twoi kolesie z pod znaku AWS było wszystko w porzadku ...no i jak tu z
        tobą rozmawiać kiedy podłość iood ciebie bije na odległość .
        Najpierw zrujnopwac gospodarczo kraj , a potem zwalac na innych .
        LIMAK

• perla! Re: do Perły o syjonistach którzy opanowali watek 05.03.02, 15:25

> Perła
          > Dziwnym trafem rozleźliście się po tym wątku , wy Izraelscy syjoniści .

Oszalałeś LIMAK??? Ja i syjonizm?

Powied
          > z
          > mi jak wy się odnajdujecie - podejzewam że za pomocą maili ...

Złe podejrzenia masz

> Nie będę ci odpisywał bo uważam twoje wypociny za syjonistyczną matacką
          > propagandę .

A jednak odpisałeś. No i nie chcesz się wytłumaczyć z KRADZIEŻY własnie. A ja
          podatki płacę...

> Przeciez Ty pisząc o mordzach w Rosji radzieckie j niby przez przypadek
          > zapominasz dodac , ze mordy te czynili Twoi pobratymcy ( odczytaj ich
          > życiorysy ), a może mordercy z Ub to też rdzenni Polacy ( Światło , Berman...).
          > ..

Jacy moi pobratyńcy??? Toż oni ponoć żydowskie pochodzenie mieli a ja Polakiem
          jestem.

> Twoja obłuda aż razi w oxczy , więc pozwól , że pomine cię w dalszej dyskusji.
          > Pozdrów swoich syjonistycznych pobratymcówe i żegnaj .Dyskusja powinna miec
          > chociaż cień prawdy ...ale to nie z takimi jak ty.
          > Dzisiaj piszesz jak to teraz w Polsce źle , ale kilka miesięcy temu kiedy
          > rządzili twoi kolesie z pod znaku AWS było wszystko w porzadku ...no i jak tu z
          >
          > tobą rozmawiać kiedy podłość iood ciebie bije na odległość .
          > Najpierw zrujnopwac gospodarczo kraj , a potem zwalac na innych .

Słuchaj LIMAK, mnie nie intersuje co było rok temu. Mnie interesuje co teraz
          jest. A teraz wysokie podatki są i duże bezrobocie jest.

> LIMAK
          >
          >

Perła

• Gość: LIMAK Re: Perła wrzuć na luz i przeczytaj swoje wypociny IP: 172.16.60.* 06.03.02, 07:34
            perla! napisał(a):

>
            > > Perła
            > > Dziwnym trafem rozleźliście się po tym wątku , wy Izraelscy syjoniści .
            >
            > Oszalałeś LIMAK??? Ja i syjonizm?
            >
            > Powied
            > > z
            > > mi jak wy się odnajdujecie - podejzewam że za pomocą maili ...
            >
            > Złe podejrzenia masz
            >
            > > Nie będę ci odpisywał bo uważam twoje wypociny za syjonistyczną matacką
            > > propagandę .
            >
            > A jednak odpisałeś. No i nie chcesz się wytłumaczyć z KRADZIEŻY własnie. A ja
            > podatki płacę...
            >
            > > Przeciez Ty pisząc o mordzach w Rosji radzieckie j niby przez przypadek
            > > zapominasz dodac , ze mordy te czynili Twoi pobratymcy ( odczytaj ich
            > > życiorysy ), a może mordercy z Ub to też rdzenni Polacy ( Światło , Berman
            > ...).
            > > ..
            >
            > Jacy moi pobratyńcy??? Toż oni ponoć żydowskie pochodzenie mieli a ja Polakiem
            > jestem.
            >
            >
            > > Twoja obłuda aż razi w oxczy , więc pozwól , że pomine cię w dalszej dysku
            > sji.
            > > Pozdrów swoich syjonistycznych pobratymcówe i żegnaj .Dyskusja powinna mie
            > c
            > > chociaż cień prawdy ...ale to nie z takimi jak ty.
            > > Dzisiaj piszesz jak to teraz w Polsce źle , ale kilka miesięcy temu kiedy
            > > rządzili twoi kolesie z pod znaku AWS było wszystko w porzadku ...no i jak
            > tu z
            > >
            > > tobą rozmawiać kiedy podłość iood ciebie bije na odległość .
            > > Najpierw zrujnopwac gospodarczo kraj , a potem zwalac na innych .
            >
            > Słuchaj LIMAK, mnie nie intersuje co było rok temu. Mnie interesuje co teraz
            > jest. A teraz wysokie podatki są i duże bezrobocie jest.
            >
            >
            > > LIMAK
            > >
            > >
            >
            > Perła
            >
            Perło .
            Opowiem Ci vica :
            ,, W przedziale wagonu siedzi naprzeciwko siebie dwóch facetów ...jeden z nich
            lekkawo napity ,obrzygał siedzącego naprzeciw ...
            Ten pokrzywdzony mówi:
            - Panie co pan robi ?!
            A pijak na to :
            - Odejdź obrzygańcu !!! "
            Ty Perła jak ten pijak , kiedy brałeś udział w rządach nieudaczników AWS
            (dostałes posadkę warmach TKM )to było OK , kiedy spowodowaliście katastrofę
            gospodarczą Polski tez było OK...teraz za wasze rządy próbujesz osadzać tych co
            pszyszli po was naprawiać te szkody ...
            To Perła już nie tupet , to zwykła obłudna moralność prawicowegio aferała !Perła
            lecz głowę - proszę !
            Co miałeś przeciwko mnie , w vtym watku kiedy usiłuję zaprotestować przeciwko
            mordowaniu ...ty jednak miałeś ...chciałeś dokopać LIMAKOWI- a skoro tak to
            popierasz aktualne mordy izraelskich syjonistów !
            Ziobacz jaki mosdercy z pod znaku syjonizmu przypuścili atak do mnie !!! y im
            pomagasz ...a więc jesteś z nimi !!!
            Przeczytaj jeszcze raz wyraźnie gzie w tym wątku było przeciwko Żydom !
            LIMAK

• Gość: m4 Re: do Limaka IP: 194.151.168.* 05.03.02, 16:06
          Limak , Ty powinienes nazwac sie AMOK bo rzadko sie zdarza aby ktos normalny
          wybelkotal taki stek bredni o Arabach jak Ty.Ja ich mam na codzien w Hadze i
          nie zycze Ci miec tej swoloczy za sasiadow.Ale,ale...Polacy jako sasiedzi tez
          nie byli lepsi!
    • Gość: PULS Re: IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 05.03.02, 16:41

> Ludzie obudźmy się i zacznijmy głośno krzyczeć !!!
      > Rząd Izraela na oczach całego świata wymordowywuje Naród Palestyński ,
      > właściciela tych ziem , a ludzkość milczy .
      > Zbrodnia ta dzisiaj już przewyższa , zbrodnie jakie czynił Hitler.
      > Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego . Masło
      > tego to merykanie sankcjonują tą zbrodnie , to oni ja wspomagaja , to oni
      > zastraszają inne narody by milczały w sprawie tej zbrodni !
      > Gdzie sie podziały dzielne chłopaki z Młodzieży Wszechpolskiej, gdzie
      > młodzieżowe szwadrony Ligi Republikańskiej tak dzielnie manifestujace o
      > Czeczenie , Pinechota , wolnośćn Białorusinów ?! Pytam GDZIE !!!!
      > Rząd Amerykański chroniący zbrodniarzy Izraelskich staje się przez to jeszcze
      > wiekszym zbrodniarzem.
      > Gdzie rybunał w Hadze , tak skrzętnie sądzacy Miloszewicza ( zresztą wg. mnie
      > obrońce własnych ziem serbskich przed inwazją albańskich mafii narkotykowych ),
      >
      > gdzie inne instytucje typu Amnesty International , gdzie Caritas Polska , gdzie
      >
      > Watykan z Biskupem Rzymu na czele, gdzie Pani Ochojska tak chętnie pomagająca
      > bandą czeczweńskim i albańskim? PYTAM GDZIE!!!!!
      > Ludzie obudźmy się , jest jeszcze czas...Protestujmy , krzyczmy !!!Może nasz
      > wspólny głos położy kres tej zbrodni !!!
      > Przeciez My Polacy gineliśmy na oczach milczącego świata i dlatego przede
      > wszystkim MY mamy do tego prawo !!!
      > LIMAK

Przyczyna tej gehenny i mordow jest rasistowska i eksploatacjna polityka-religia
      zydostwa swiatowego.Dlatego wszedzie gdzie oni sa beda wojny,bo oni chca
      eksploatowac udajac przy tym narod poszkodowany.
      Widze ze masz racje ,ale nie zniechecaj sie mimo ze cie hieny otoczyly.Takich jak
      ty jest ogromnie duzo.Ja bede ci tutaj pomagal.
      • Gość: m4 Re: IZRAEL na oczach ca&# 322;e &# 347;wiata wymordowuje ca&# 322;y naró IP: 194.151.168.* 05.03.02, 16:58
        Duzo jeszcze takich glupkow macie w Polsce?smile))
      • Gość: LIMAK Re: IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró IP: 172.16.60.* 06.03.02, 07:39
        Gość portalu: PULS napisał(a):

>
        > > Ludzie obudźmy się i zacznijmy głośno krzyczeć !!!
        > > Rząd Izraela na oczach całego świata wymordowywuje Naród Palestyński ,
        > > właściciela tych ziem , a ludzkość milczy .
        > > Zbrodnia ta dzisiaj już przewyższa , zbrodnie jakie czynił Hitler.
        > > Czy Amerykanie walcząc z jednym teroryzmem , nie dostrzegają drugiego . Ma
        > sło
        > > tego to merykanie sankcjonują tą zbrodnie , to oni ja wspomagaja , to oni
        > > zastraszają inne narody by milczały w sprawie tej zbrodni !
        > > Gdzie sie podziały dzielne chłopaki z Młodzieży Wszechpolskiej, gdzie
        > > młodzieżowe szwadrony Ligi Republikańskiej tak dzielnie manifestujace o
        > > Czeczenie , Pinechota , wolnośćn Białorusinów ?! Pytam GDZIE !!!!
        > > Rząd Amerykański chroniący zbrodniarzy Izraelskich staje się przez to jesz
        > cze
        > > wiekszym zbrodniarzem.
        > > Gdzie rybunał w Hadze , tak skrzętnie sądzacy Miloszewicza ( zresztą wg. m
        > nie
        > > obrońce własnych ziem serbskich przed inwazją albańskich mafii narkotykowy
        > ch ),
        > >
        > > gdzie inne instytucje typu Amnesty International , gdzie Caritas Polska ,
        > gdzie
        > >
        > > Watykan z Biskupem Rzymu na czele, gdzie Pani Ochojska tak chętnie pomagaj
        > ąca
        > > bandą czeczweńskim i albańskim? PYTAM GDZIE!!!!!
        > > Ludzie obudźmy się , jest jeszcze czas...Protestujmy , krzyczmy !!!Może na
        > sz
        > > wspólny głos położy kres tej zbrodni !!!
        > > Przeciez My Polacy gineliśmy na oczach milczącego świata i dlatego przede
        > > wszystkim MY mamy do tego prawo !!!
        > > LIMAK
        >
        > Przyczyna tej gehenny i mordow jest rasistowska i eksploatacjna polityka-religi
        > a
        > zydostwa swiatowego.Dlatego wszedzie gdzie oni sa beda wojny,bo oni chca
        > eksploatowac udajac przy tym narod poszkodowany.
        > Widze ze masz racje ,ale nie zniechecaj sie mimo ze cie hieny otoczyly.Takich j
        > ak
        > ty jest ogromnie duzo.Ja bede ci tutaj pomagal.

Puls
        Dziękuję za wsparcie ...ja już myślałem , że żyję w Izraelu , a forum ogarnięta
        jest przez samych jastrzębi żydowskich .
        LIMAK

• Gość: J.Bond Re: IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró IP: *.105.252.64.snet.net 05.03.02, 18:10
      Co zrobisz - tu i tam rzadza zydzi - w dodatku maja wszystkie atuty.
      • Gość: PULS Re: IZRAEL na oczach całe świata wymordowuje cały naró IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 05.03.02, 18:33
        Gość portalu: J.Bond napisał(a):

> Co zrobisz - tu i tam rzadza zydzi - w dodatku maja wszystkie atuty.

Tak.tu i tam radza jeszcze zydzi.Swiat powoli sie dowiaduje kto jest kto.
    • Gość: Perła o bohaterskim LIMKU tu jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 19:34
      LIMAKA dzisiaj nie zobaczymy już. Ten niestrudzonu BOJOWNIK lewicowy właśnie,
      tropiący złodziejstwa prawicy i kleru katolickiego odezwie się jutro. Jak DO
      PRACY przyjdzie oczywiście. Zacznie znów nas pouczać i OKRADAĆ jednocześnie
      stukając podczas pracy właśnie. To LIMAKOWA moralność jest.

Perła

ps. no chyba, że LIMAK nocny dyżur będzie miał własnie...
      • Gość: LIMAK Re: Perła , ty awuesowska gnido ! IP: 172.16.60.* 06.03.02, 07:47
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> LIMAKA dzisiaj nie zobaczymy już. Ten niestrudzonu BOJOWNIK lewicowy właśnie,
        > tropiący złodziejstwa prawicy i kleru katolickiego odezwie się jutro. Jak DO
        > PRACY przyjdzie oczywiście. Zacznie znów nas pouczać i OKRADAĆ jednocześnie
        > stukając podczas pracy właśnie. To LIMAKOWA moralność jest.
        >
        > Perła
        >
        > ps. no chyba, że LIMAK nocny dyżur będzie miał własnie...

Gnido awuesowska
        Ty sobie mordy mną nie wycieraj ,nie ja brałem udział w rządach złodziei z pod
        znaku AWS - a ty ... Co ? Zapomniałeś ?
        Udało ci się tymi przekręconymi na nas podatnikach pieniędzmi uwłaszczyć jeszcze
        przed końcem waszych rządów ( lepszy jestes od tego złodzieja z twojej partii -
        Kolasińskiego !), bo inaczej to by cię wykopali z pracy i być krzyczał , że to
        sprawa polityczna ...Ciesz się z tego co masz , bo jeszcze Cię mogą dosięgnąć
        ręce sprawiedliwości...
        Żegnam Koźle Lubelski
        LIMAK

• watto Też popieram. Nic dodać, nic ująć. 05.03.02, 19:57
    • Gość: tarantin Wasze gadanie doprowadza mnie do szalu IP: *.nas40.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.03.02, 00:19
      Tarantin wam juz mowil, dobry Zyd to martwy Zyd. Nie zastanawiajcie sie
      dlaczego. Jestescie za glupi. Robcie swoja robote i koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka