Dodaj do ulubionych

Murzyn nas chwali

11.10.11, 12:47
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10449375,Godson_dla_TOK_FM__Polska_to_tolerancyjny_kraj__A.html

"W Sejmie są już inni geje, także wśród polityków PiS" - mówi czarnoskóry poseł.

++++++++++++++++++++++++++++++++++
ciekawe skąd on to wie?
Dmuchnął go ktoś czy jak właśnie?
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Murzyn nas chwali 11.10.11, 12:55
      z pewnoscia dmuchnal, bo tylko anonimowy murzyn.
      zupelnie tak samo jak swego czasu , dmuchnieto w senatora Piesiewicza.
    • oleg3 Re: Murzyn nas chwali 11.10.11, 12:57
      W sprawach światopoglądowych jestem konserwatywny

Ja nawet poświęciłem Godsonowi wątek, na razie, z 1 wpisem. Moim. smile

forum.gazeta.pl/forum/w,13,129631316,129631316,Murzyn_wygral_z_Prezesem_Spoldzielni.html
    • znowu.10.marouder No przepraszam,ale jestem akurat przed.. 11.10.11, 13:01
      ..obiadem!! To pedal i murzyna wychrobota??!! Sqrwensyn jeden, taki to sie na nic nie oglada!
      Dlatego tez, m.in jestem rasista!
      • oleg3 Wstydź się maruder! 11.10.11, 13:16
        Murzyn (w sensie czarny człowiek) może być Polakiem. Nawet konserwatywnym Polakiem. Kolor skóry ma mniejsze znaczenie niż kultura. Mój syn (biały) ma 3 kumpli mulatów. I to są Polacy całą gębą. Nawet krakowiaka tańczą.
        • znow.marouder I ten tam z Nigerii jest do nich.. 11.10.11, 13:26
          ..kulturowo podobny?
          kto tu sie ludzi i kto z nas dwoch bierze kolor skory za atrybut?!
          • oleg3 Ty n/t 11.10.11, 13:40

• znow.marouder No tak, ty, Olo:)/nt 11.10.11, 13:43
              • oleg3 Wyjaśnikmy sobie 11.10.11, 14:00
                Wolę Godsona, imigranta i murzyna od Niemca, Biedronia czy Nowackiej. Przyjechał do Polski i został Polakiem. Ma obywatelstwo, mówi po polsku i znalazł sobie zajęcie. Przebił się w polityce. Nic do niego nie mam, a że stara się propagować konserwatywne postawy społeczne to go lubię.

W moim miasteczku gwiazdą polityczną (choć źle wybrał partię - SLD) jest Arab z Syrii. Najlepszy w mieście pediatra. Leczył moje dzieci. I co, mam mu wypominać, że jest Arabusem?
                • znow.marouder A ja kretynow, ktorzy w Murzynii.. 11.10.11, 14:09
                  ..zawierzyli "duchowi" zielonych swiatek, by pozniej przyjechac do Europy i ja w murzynsko-zielonoswiatkowym duchu "ewangelizowac" jakos nie umiem zawierzyc.

Arab, to jednak nie murzyn, choc Firdausi, poeta perski z przed tysiaca lat mawial, ze jednym i drugim do siebie niedaleko!
                  • oleg3 Re: A ja kretynow, ktorzy w Murzynii.. 11.10.11, 14:20
                    > jakos nie umiem zawierzyc.

A któż ci karze zawierzyć? Nie traktuj go jednak jak małpę bo wystawiasz sobie złe świadectwo. To zdolny i pracowity człowiek.

Podrzucę ci jeszcze jednego Murzyna: dr Richard Mbebe. Jest lepszy od JKM. smile
                    • znow.marouder Pewnie, ale ten nie roi sobie.. 11.10.11, 14:54
                      ..duchow swietych, ktorych jest osobistym synem, Olosmile
                      • oleg3 Re: Pewnie, ale ten nie roi sobie.. 11.10.11, 15:16
                        znow.marouder napisał:

> ..duchow swietych, ktorych jest osobistym synem, Olosmile
                        A pamiętasz HGW sprzed paru lat? wink
                        • znow.marouder A czy ja mowie, ze murzynia, to kwestia.. 11.10.11, 16:11
                          ..koloru skory?!
                          O ile nie potrafie sobie wyobrazic delikatnej, romantycznej HGW, o tyle sytuacje kiedy pierdzi przy stole, czka, beka oraz doznaje wizji obcowania z dzudzu wyobrazam sobie jak najbardziejsmile
    • wikul Re: Murzyn nas chwali 11.10.11, 19:37
      Który ? Ten ?

www.monitorwielkopolski.pl/pl/monitorujemy_radnych/killion_munyama.html
    • polski_francuz Francuz cie gani 11.10.11, 19:48
      rasistowskie reakcje takie jakie pisze perla budza coraz wieksze moje obrzydzenie. Ma reakcje prawdziwego wsioka.

PF
      • perla wyluzuj Francek 12.10.11, 08:24
        ja sobie mogę być rasistą i dopóki nie przetrącę jakiegoś czarnucha czy arabusa to nikomu nic do tego.
        Natomiast on wypowiedział się o pedziach w PiS-ie. Z tym, że on jest posłem to niech powie którzy to są, ten Murzyn niech powie. Bo póki co to zwykłe plucie jest właśnie.
        • znow.marouder Od dziecka nie lubilem francowatych:/ 12.10.11, 08:31
          Jak sobie wyobraze, ze to memla jezykiem po wlasnej gebie zamiast wypowiadac sie badz znalezc odpowiednie miejsce dla cwiczen, mnie sie niedobrze robi!
          • perla Re: Od dziecka nie lubilem francowatych:/ 12.10.11, 08:35
            a mnie się niedobrze robi, że on zwiał z Polski jak szczur za kiełbasą w sklepie, a teraz chce nas pouczać. Wara mu od polskich spraw właśnie.
            • znow.marouder Najwyzej moze po francowatym dostac:) 12.10.11, 08:41
              Przybij piatke, Perlasmile
            • polski_francuz Kilka milionow Polakow 12.10.11, 09:29
              pracuje zagranica. Im tez wara od polskich spraw wlasnie? Czy tylko tym, ktorzy sie z twoimi pogladami nie zgadzaja.

A wrociwszy do rasizmu i nacjonalizmu to jest glupota. Doprawadza do klesk narody. Ostatni raz Serbow w latach 90tych.

Wbij to sobie dobrze do glowy.

PF
              • znow.marouder Ty, cretinie, nie pamietasz, ko dazyl do.. 12.10.11, 09:32
                ..rozbicia wspolnoty poludniowoslowianskiej?!
        • polski_francuz Mozesz byc rasista 12.10.11, 09:24
          a ja moge pisac co o tym mysle.

Wiec pisze

PF
    • t_ete Re: Murzyn nas chwali 11.10.11, 21:40
      perla napisał:

> ciekawe skąd on to wie?
      > Dmuchnął go ktoś czy jak właśnie?

Nie jest slepy. Domyslam sie o kim mowi.
      Wole tych, ktorzy odwaznie mowia o tym ze sa homoseksualistami - ale nie dziwi mnie (chocby gdy czytam wasze komentarze) ze w niektorych srodowiskach dotknalby ich ostracyzm, dlatego sie maskuja.

tete

• matelot Re: Murzyn nas chwali 12.10.11, 08:45
        t_ete napisała:

> perla napisał:
        >
        > > ciekawe skąd on to wie?
        > > Dmuchnął go ktoś czy jak właśnie?
        >
        > Nie jest slepy. Domyslam sie o kim mowi.
        > Wole tych, ktorzy odwaznie mowia o tym ze sa homoseksualistami - ale nie dziwi
        > mnie (chocby gdy czytam wasze komentarze) ze w niektorych srodowiskach dotknalb
        > y ich ostracyzm, dlatego sie maskuja.
        >
        > tete
        >
        =================
        Myślisz, że on...? Kto wie... wink
        Ale nabrali wody w usta te wielbiciele... wink
        • znow.marouder Ty, Maeo zapomniales chiba, ze tu milosnicy PO.. 12.10.11, 08:53
          .."ideowi" nie sa, malo tego, w przeciwienstwie do Ciebie, wrecz w doopie mieliby te partie, gdyby wysarczylo im wyobrazni, ze istnieje alternatywa dla niej.
        • oleg3 Re: Murzyn nas chwali 12.10.11, 09:05
          matelot napisał:
          > Myślisz, że on...? Kto wie... wink

Antykaczyści słusznie krytykują manierę stosowaną przez JarKacza: wiem, ale nie mogę powiedzieć. I co! Sami nie są lepsi! wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka