15.10.11, 19:15
"W ćwierćfinałowym spotkaniu turnieju singlowego kobiet reprezentantka Polski Li Qian pokonała Barthel Zhenqi z Niemiec 4:2 i awansowała do półfinału. Występ w tej fazie rozgrywek oznacza, że Polka ma pewny brązowy medal!"

Cieszycie sie z medalu Polki?

PF
Obserwuj wątek
    • superspec Tak./nt 15.10.11, 19:18

• jaceq Re: Pytanie? 15.10.11, 19:20
      No jak nie!
      Przecież dokopała tej Niemrze*!

________

Za wikipedią: Zhenqi Barthel (wł. Sun Zhenqi, chin. 孙祯琦; ur. 9 stycznia 1987 w Laimin) – niemiecka tenisistka stołowa, pochodzenia chińskiego.
      • polski_francuz Niemcom 15.10.11, 19:47
        mozna podobnie pytanie postawic.

PF
        • wikul Re: Niemcom 15.10.11, 20:33
          polski_francuz napisał:

> mozna podobnie pytanie postawic.
          >
          > PF

Całemu światu. Chińczycy w pingla grają chyba we wszystkich ważniejszych krajach.
          Ale świetnie sie asymilują, w przeciwieństwie do niektórych innych nacji.
    • oleg3 Przyzwyczaiłem się 15.10.11, 19:37
      Przez lata bawiły mnie komunikaty z ME czy innych rozgrywek europejskich w tenisie stołowym. Na czołowych pozycjach trudno było znaleźć jakieś nazwisko brzmiące z europejska.

Czy się cieszę? Pewnie. Choć bardzo umiarkowanie.
      • polski_francuz Skad ten skret 15.10.11, 19:49
        rakiety moznaby sie spytac. Cos w mentalnosci musi byc, ze w ping-ponga tak dobrze graja. Trajektorie pilek sa chyba bardzo krzywe.

PF
        • oleg3 Re: Skad ten skret 15.10.11, 19:57
          Nie mam pojęcia.
          • andrzejg skośne oczy 16.10.11, 19:01
            oleg3 napisał:

> Nie mam pojęcia.
            >

wykrzyw sobie oczy i zobaczysz świat w innych barwach
    • wikul Re: Pytanie? 15.10.11, 20:14
      polski_francuz napisał:

> "W ćwierćfinałowym spotkaniu turnieju singlowego kobiet reprezentantka Polski [
      > b]Li Qian[/b] pokonała Barthel Zhenqi z Niemiec 4:2 i awansowała do półfinału.
      > Występ w tej fazie rozgrywek oznacza, że Polka ma pewny brązowy medal!"
      >
      > Cieszycie sie z medalu Polki?
      >
      > PF

Cieszymy się.
    • snajper55 Re: Pytanie? 16.10.11, 16:02
      polski_francuz napisał:

> "W ćwierćfinałowym spotkaniu turnieju singlowego kobiet reprezentantka Polski [
      > b]Li Qian[/b] pokonała Barthel Zhenqi z Niemiec 4:2 i awansowała do półfinału.
      > Występ w tej fazie rozgrywek oznacza, że Polka ma pewny brązowy medal!"
      >
      > Cieszycie sie z medalu Polki?

Ty nie podkopuj fundamentów (Fundamentów?) Narodu (bezwzględnie z dużej).

S.
      • polski_francuz Ciekaw 16.10.11, 21:46
        bylem odpowiedzi bo kilka powyborczych watkow bylo poswieconych ciemnoskorym Polakom. Tzw multi-kulti nie wszystkim lezy, ale, obawiam sie ze jest niedopowstrzymania.

Pozdro

PF
        • jaceq Re: Ciekaw 16.10.11, 22:46
          Multikulti akurat nie musi obejmować baptystycznego radykała - to akurat, jakby tu powiedzieć, inna para kaloszy. Są gorsze podgatunki multikulti, znacznie gorsze, choć mienią się mniej radykalnymi.
          • polski_francuz Znaczy sie 16.10.11, 23:13
            murzyn ma poglady nie takie jak trzeba?

Sluszaj, na emigracji czlowiek troche udaje. Ja na ten przyklad, przez dlugie lata, udawalem zem grzeczny i uprzejmy...

PF
            • jaceq Re: Znaczy sie 16.10.11, 23:22
              Chyba się tak nie wyraziłem byłem. Stwierdziłem, że są "gorsze rodzaje". Fanatyk - baptysta nie jest nawet w zasadzie multikulti, bo to jest ta sama kultura. Jedyna różnica - nie widać go w nocy, komu to przeszkadza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka