Dodaj do ulubionych

Do PT Moderatorów tego Forum

27.10.11, 09:00

Uprzejmie proszę o usunięcie założonego przez ob. o nicku nehsa wątku "Krucyfiks, symbol upodlenia człowieka. ". Założyciel tego wątku jest osobą niewątpliwie chorą na urojenia, a treści, które usiłuje przekazać wychodzą z tradycji Świadków Jehowy, przemieszanej z prymitywną propagandą "Faktów i Mitów".

Wyżej wymieniony ob. nehsa posiada swoje własne forum, "Nauka_Ojca" (4 wątki i 26 wpisów wyłącznie jego autorstwa).

Z góry dziękuję,

C.
Obserwuj wątek
    • ewa8a Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 09:23

Nehsa założył jeden wątek i niechże sobie w nim paskudzi do woli o swoich Ojcach, Synach i Synach Ojców (co to ma wspólnego z Faktami i Mitami ?????). Sytuacja robi się nieznośna, gdy spamer zakłada drugi, trzeci i kolejny wątek. Czy reagujesz, gdy pisząca tu od lat grafomanka robi sobie z forum swój blog, produkując wciąż nowe wątki, w których 95 % wpisów stanowi jej ,,poezja'' i bluzgi pod adresem innych osób ?
      Skoro są ludzie, którzy z Nehsą dyskutują, to co ciebie to obchodzi ? Spróbuj może uprzejmie nie donosić, bo znów sprowadzisz na forum cenzurę.

• cepekolodziej Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 09:28

Donosić?

Prośba całkiem jawna. Nie?
        • jaceq Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 11:10
          cepekolodziej napisał:

>
          > Donosić?
          > Prośba całkiem jawna. Nie?

Daruj, Cepie, ale słownictwo:
          "Uprzejmie"
          "przez ob."
          "jest osobą"
          "treści, które usiłuje przekazać"
          "prymitywną propagandą"
          nie każde z osobna, ale w połączeniu, mnie też kojarzą się z donosem. Jawnym donosem (takie też były).

Nawiasem, sekta, której wyznawcą jest wzmiankowany, wydaje mi się zbyt gnostycka jak na Świadków JHWH, a jak wiadomo gnoza jest u ŚJ ciężkim przypadkiem grzechu herezji.
          • cepekolodziej Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 11:21

Stylistyka zawiadomienia celowa.

Podobnie jak celowe było wprowadzenie tego wątku w chwili, kiedy kolega P. rozpoczął swoją anty-krzyżo-sejmową krucjatę.

Różnica jednak taka, że P. nie twierdzi, że krucyfiks upodla człowieka. Ma całkiem inne powody, o których możemy tu rozmawiać. O rojeniach ob. nehsa - się nie da. Nazwanie ich gnostyckimi to dość duża, a nawet niezwykła przesada.
            • jaceq Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 11:30
              Domyśliłem się, że celowa, lubisz wsadzić kij w mrowisku w stylu, który lubię.

Próbowałem poczytywać ten bełkot o relacji syn-ojciec i znalazłem kilka charakterystycznych cech: już samo nazywanie tego bełkotu "nauką", boski dualizm, antykosmizm itp. Jeszcze większą przesadą nazwałbym zaszufladkowanie sekciarza jako ŚJ.
              • cepekolodziej Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 12:06

Zgadzam się, że to sekciarz. Na dokładkę członek sekty jednoosobowej. Sekciarz-wynalazca. Ma dla ludzkości przesłanie. O dwu cechach. Prymitywny antyklerykalizm i skrajna namolność. Suma: FiM przemieszane z jehowityzmem.

O bełkocie się nie wypowiadam, analizę treści pozostawiam psychiatrom.

---------
                Вcе этo рoк-н-рoлл!
        • ewa8a Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 13:14
          » czasownik donosić
          synonimy: denuncjować, donosić, kablować, kapować, składać doniesienie, zdradzać, sypać, wydawać

Znam osobę, która donosi i informuje o tym, obnosząc się ze swoją rzekomą odwagą. Ty składasz publiczne doniesienie i prośbę o interwencję. Będąc sam ofiarą donosu - donosisz, zachowując się jak ostatnia menda (przykłady w wątku Nehsy) - zarzucasz innym mendowatość. Może spojrzałbyś w lustro czasami.
          Zarówno mendy, jak i wyznawcy Ojców, Synów, Synów Ojców i takich tam, mają prawo tu pisywać, szczególnie, gdy ze swoimi mądrościami dzielą się w jednym wątku.
          • cepekolodziej Re: Mamy tu moderatorów ? 27.10.11, 13:29

E tam. Już od dawna wiadomo, że jestem mendowaty. Nie przejmuj się. Nie ma czym. Zwłaszcza, jeśli spojrzysz na to, co pod spodem:
            • cepekolodziej Mamy tu menderatorów ? 27.10.11, 13:33

Tak chyba lepiej?
          • matelot A może on jest Synem Ojca a wy, drodzy parafianie 27.10.11, 16:14
            ... nie potraficie się na tym poznać i znów knujecie jak tu Syna ukrzyżować?
            Jak tak często będziecie krzyżować to krzyżowanie spowszednieje i trudno będzie mówić o boskości krzyżowanych wink
            • pro100 protestuję, ja jestem ojcem syna 27.10.11, 17:51
              matelot napisał:

i córki zresztą też.
            • jaceq Re: A może on jest Synem Ojca a wy, drodzy parafi 27.10.11, 22:25
              matelot napisał:

> krzyżowanie spowszednieje i trudno będzie
              > mówić o boskości krzyżowanych wink

W tamtych czasach krzyżowanie nie było niczym niezwykłym. Rzymianie lubili tę formę kaźni i jak ich naszło, krzyżowali podobno tysiącami. Trudno powiedzieć, żeby jakieś konkretne ukrzyżowanie było bardziej powszednie, albo bardziej spektakularne od tysięcy innych.
            • znowu.marouder Ja mam tylko nadzieje, ze ta Nehsa nie jest.. 28.10.11, 03:06
              ..ojcem!uncertain

Zaluje, ze naturze, czy jak kto woli, Bogu nie bardzo mozna przypisac parametr sprawiedliwosci, gdyz, gdyby byty te byly sprawiedliwe z pewnoscia dostosowaly by sie do mojego wyzej oczekiwankasmile

Przyznam sie, ze juz spotykalem podobne osobniki. Bylo to dawno temu na tzw. obozie naukowym, ktory odbywalem w Jaroslawiu, w tamtejszym szpitalu psychiatrycznym.
              • jaceq Re: Ja mam tylko nadzieje, ze ta Nehsa nie jest.. 28.10.11, 07:33
                > spotykalem podobne osobniki. Bylo to dawno temu na tzw.
                > obozie naukowym, ktory odbywalem w Jaroslawiu,

J-zefa???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka