Dodaj do ulubionych

"'"ç'ç u fyma

24.12.11, 21:32
zezoro u fyma@Kazia

Szanowny/a Kaziu
zanim jeszcze raz zwrócisz się do mnie w stylu "piszesz jak potłuczony" skonsultuj się ze swoim prawnikiem, przy okazji zapytaj, czy moje żądanie
DOSTĘPU DO INFORMACJI PUBLICZNEJ, skierowane do pani Zuzanny Kurtyki, wykonującej czynności w związku i w nastepstwie tragicznej śmierci jej Męża, jest
- właściwe
- poprawne
- uzasadnione
- oraz godne
dodatkowo wykonane w imię zagrożonego interesu publicznego.
Kiedy już się z tym intelektualnie uporasz, poproszę o przeprosiny - ponieważ zostałem tu, razem z innymi publicznie znieważony. Nie ponaglam, bo są święta i korona nikomu z głowy nie spadnie czekając, ale z dobrego serca sugeruję, abyś powściąnął/ał swój niewyparzony język, bo nie przystoi sprawie i czasowi. Ukłony
ZEZORRO0755 | 23.12.2011 20:26
Obserwuj wątek
    • gini Re: "'"ç'ç u fyma 24.12.11, 21:34

• gini Re: "'"ç'ç u fyma 24.12.11, 21:36

• gini Re: "'"ç'ç u fyma 24.12.11, 21:36
          @marektomasz Samanta zezorro i inni

.... A moze przed świętami Bozego Narodzenia zaprzestalibyście pełnych żółci ataków na Panią Zuzannę?

A nie przyszło Wam może do głowy, bo mi i owszem, że gdyby to zdjęcie było taką straszną fałszywką, to wszystko by się w nim zgadzało, co o joty, bo pewnymi danymi można manipulować, i żadne służby, które chciałby zamącić, nie wrzucały by tak ewidentnej, łatwej do sprawdzenia przez każdego wtopy?

Dajcie już spokój, bo nie dobrze się robi jak czyta te komentarze - z jednej strony - piękne życzenia świąteczne a z drugiej - taki jad jaki Wy przezentujecie, a który podobno - tłumaczycie "dobrem śledztwa".

Piszecie jak potłuczeni, korzystacie, ze FYM jest zajęty i nie czyta co tu się dzieje?

Pozdrawiam.
          KAZIA03979 | 23.12.2011 19:42
          link nadużycie odpowiedz
          @Kazia

"Piszecie jak potłuczeni ... "

Skierowała Pani te słowa również w moją stronę. Napisałem, przypomnę: "Sprawę należy do końca wyjaśnić. Zostawiając przy tym jak najmniej ofiar. Zwłaszcza Pani Kurtyka na to nie zasługuje."

Dlaczego Pani z tym się nie zgadza? A może to Pani pisze jak potłuczona? Proszę się spokojnie zastanowić.
          MAREKTOMASZ232155 | 23.12.2011 19:49
          • gini Re: "'"ç'ç u fyma 24.12.11, 21:42
            @marektomasz

".Apele kierujemy do rzekomego twórcy zdjęcia. Niech się ujawni. Agentura już zaczęła trollować, że nie uszanujemy nawet osób godnych najwyższego szacunku."

"Jestem przekonany, że w przypadku omawianego zdjęcia jesteśmy wmieszani w wielopiętrową grę służb. Sprawę należy do końca wyjaśnić. Zostawiając przy tym jak najmniej ofiar. Zwłaszcza Pani Kurtyka na to nie zasługuje. Kilka osób z jej najbliższego otoczenia również."

Proszę Pana
            p. Kurtyka nie ma 5 latek. Ma więcej.Ludzie z jej najbliższego otoczenia też już chyba skończyli po 18 latek?
            Pani Zuzanna Kurtyka zdaje sobie sprawę, jak jest postrzegana przez
            ogromną rzeszę ludzi dobrej woli, często "ślepej wiary".
            Posiłkując się zdjęciami i filmem "od osoby, która go wykonała" i umieszczając na poczytnym serwerze odpowiada za ewentualne zamieszanie, wywołane tym faktem. I na nic Pana ubolewania.

Pozdrawiam
            SAMANDA04 | 23.12.2011 19:09
            • gini Re: "'"ç'ç u fyma 24.12.11, 21:44
              @marektomasz możesz łaskawie nie tłumaczyć mi konstrukcji cepa

TYM RAZEM SPRAWA JEST ARCYBOLEŚNIE PROSTA: ALBO ZDJĘCIE JEST, ALBO GO NIE MA
              doceniam Twoje wielowymiarowe wysiłki oswiecenia ciemnej masy, napisz może podrecznik z socjotechniki czy cuś, w przerwie przynieś TO zdjęcie - bez retuszu, oprawek, wklejek, wygibasów i popierdasów bo to zobaczę na pierwszy rzut - poproszę czystą 100% kopię z tego mitycznego blek bery i KONIEC, masz wolne.
              ZEZORRO0755 | 23.12.2011 18:15
              link nadużycie odpowiedz
              @zezorro

"wzywam publicznie do ujawnienia źródła tego zdjęcia (kto je wykonał)"

"... osoba, od której pochodzi omawiane zdjęcie, która na dodatek twierdziła, że je wykonała, powinna poświadczyć jego prawdziwość poprzez opublikowanie oryginału cyfrowego!"

Tak brzmi treść apelu pod którym podpisuję się obydwiema rękoma.

Rozumiem zdenerwowanie, ale nie bardzo wiem, dlaczego mam być w całą sprawę zamieszany smile

"ALBO ZDJĘCIE JEST, ALBO GO NIE MA"

Na ile znam sprawę, to zdjęcia nie ma.

MAREKTOMASZ232155 | 23.12.2011 18:29
              link nadużycie odpowiedz
              @marektomasz

Szanowny Panie

Napisał Pan "Wyłączmy z tego zamieszania panią Kurtykę, bardzo proszę....Apele kierujemy do rzekomego twórcy zdjęcia. Niech się ujawni. Agentura już zaczęła trollować, że nie uszanujemy nawet osób godnych najwyższego szacunku."

Bardzo przepraszam ale p.Kurtyka na pomniksmoleńsk.pl
              popełniła taki tekst:

"Zdjęcia i film, które znajdują się poniżej dostałam od osoby, która je wykonała. 10-go kwietnia. Sobie, na pamiątkę. Wtedy nie przyszło pewnie jej do głowy, że wszelka dokumentacja i nagarnia z polskiego! lotniska wojskowego dotycząca wylotu polskiego! prezydenta zniknie jak za najlepszych czasów PRL-u. Materiały te zostały ocenione prze ekspertów w Polsce i Stanach. Ich autentyczność nie budzi zastrzeżeń.
              Zamieszczam je tutaj, żeby rozprawić się, raz na zawsze, z głupimi spekulacjami, że ten samolot z Warszawy nie odleciał. Jak również, by polecić ocenie Polaków stwierdzenie komisji Millera, która w swoim raporcie dowodzi, że na prezydenta Kaczyńskiego czekały tylko 2 osoby: gen. Błasik i mjr. Protasiuk, podczas gdy na zdjęciach widać osób 5. Nie chciało im się policzyć czy też zalecono nie policzyć ?"

Proszę Pana

p.Zuzanna Kurtyka dostała te zdjęcia od osoby, która je WYKONAŁA.

Czy uważa Pan, że "głupie spekulacje" "rozprawić się raz na zawsze"
              są określeniami "fair"?

Pozdrawiam

Przyłączam się do apelu
              SAMANDA04 | 23.12.2011 18:36
              link nadużycie odpowiedz
              @Samanda

"Materiały te zostały ocenione prze ekspertów w Polsce i Stanach."

Powyższe zdanie wskazuje, że tekst został podpowiedziany. Być może zasugerowany. Na pewno przez osoby, którym pani Kurtyka ufa bezgranicznie. I ma do tego podstawy.

Dołączyłem natychmiast do apelu, jednak pani Zuzanny Kurtyka będę bronił jak niepodległości.

Jestem przekonany, że w przypadku omawianego zdjęcia jesteśmy wmieszani w wielopiętrową grę służb. Sprawę należy do końca wyjaśnić. Zostawiając przy tym jak najmniej ofiar. Zwłaszcza Pani Kurtyka na to nie zasługuje. Kilka osób z jej najbliższego otoczenia również.

pozdrawiam
              MAREKTOMASZ232155 | 23.12.2011 18:53
              link nadużycie odpowiedz
              @Free Your Mind

Serdeczne życzenia Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, żeby było miło, ciepło i rodzinnie smile
              BEGLA11374 | 23.12.2011 18:55
              link nadużycie odpowiedz
    • cepekolodziej Re: "'"ç'ç u fyma 25.12.11, 06:34

Droga Gini,

Napisz proszę -
      • gini Re: "'"ç'ç u fyma 25.12.11, 07:17
        mialam to wkleic u siebie przez pomylke wkleilam tutaj.
        agenturka od Fym a zaatakowala sobie Pania Kurtyke.
        • g-48 Re: "'"ç'ç u fyma 25.12.11, 09:20
          Kurtyki bardzo lubilem. Ale dziwi mnie ze masz swoje forum >u siebie<.
          Agenturom sie nie martw jak cos daj znac zakrzyczymy na smierc.
      • wikul Re: "'"ç'ç u fyma 25.12.11, 13:21
        cepekolodziej napisał:

> Droga Gini,
        > Napisz proszę -
        • cepekolodziej Re: "'"ç'ç u fyma 25.12.11, 14:54

Znam tylko wołowy, wolskiego nie. Na zimno z piwem nawet super.
          • gini Re: "'"ç'ç u fyma 25.12.11, 16:05
            To Ty nie znasz na goréaco wolowego w sosie chrzanowym lub maderowym.
            kiedys podrzuce przepisy.
            • astra18 Re: "'"ç'ç u fyma 26.12.11, 18:10
              gini napisała:

> To Ty nie znasz na goréaco wolowego w sosie chrzanowym lub maderowym.
              > kiedys podrzuce przepisy.

PRL-owska nazwa brzmi "sztukamięs", może to jest odpowiedni drogowskazsmile

Astra
    • jaceq Zuzanna... 26.12.11, 22:15
      ... lubi je tylko jesienią.

Wesołej końcówki Świąt wszysstkim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka