panidanka 10.06.04, 21:37 ja w ramak zabronionej jutro parady wolności i miłosci wyznaję KOCHAM CIĘ ps mam nadzieję, że tylko straszyłeś, że to był ostatni raz danka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidanka Re:Dokowski 10.06.04, 22:35 ciebie też KOCHAM choć już nie pamiętam za co danka Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Greschen 10.06.04, 22:38 ale jak tu nie kochać ciebie za twoją miłość do papieża! danka Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Krzysiu52 10.06.04, 22:41 ciebie KOCHAM szczególnie za wytrwałość i niezłomność dankaa Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Kafar 10.06.04, 22:44 ja nie wiem czy nie zostanie mi to poczynione za idiotyzm chrześcijaństwa, ale ciebie też KOCHAM danka Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: totyle 10.06.04, 22:48 nieee to jeszcze nie koniec wszak Ojciec Świety dzieci do kochania ma wiele a ja tak w zastępstwie na ta paradę miłości i wolności sobie trenuję danka Odpowiedz Link Zgłoś
wyszuki_warek Re: totyle 12.06.04, 09:53 Przypominam, ze kochasz jeszcze panne wyszukiwarke wyszuki warek Odpowiedz Link Zgłoś
nurni ekhmmmm....przepraszam 10.06.04, 22:44 zwracam jedynie uwage ze Camrut tez jest niezlomna.... Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: nurni 10.06.04, 22:50 nurni napisał: > zwracam jedynie uwage ze Camrut tez jest niezlomna.... jakzebym mogła zapomniec o tobie! ciebie KOCHAM od pierwszego postu niestety, o niezłomnosci Camrut nic mi nie wiadomo pewnie ona z innej parafii niż ja dankaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Strasznie samotna ta panidanka.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 10.06.04, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Panidanka ma wielkie serce i Ciebie też może kocha IP: *.stenaline.com 10.06.04, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Ja jestem "gojka" wiec nie zdobedzie sie na to IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 11.06.04, 00:23 Chociaz mam Zydow w rodowodzie Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Astro 10.06.04, 23:06 nie bądź zazdrosna towau do kochania starczy i dla ciebie myślisz, że ja jestem w stanie wszystkich zadowolić? danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Astro IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 11.06.04, 00:24 A nie mowilam? > myślisz, że ja jestem w stanie wszystkich zadowolić? > > danka Odpowiedz Link Zgłoś
nurni podlosc 10.06.04, 22:58 Camrut zdecydowanie polecam "do kochania" to ideowa towarzyszka > ciebie KOCHAM od pierwszego postu pierwszorzedny towar macie na Wybrzezu... Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: podlosc 10.06.04, 23:22 nurni napisał: > Camrut zdecydowanie polecam "do kochania" > > to ideowa towarzyszka ja tam do idei miłosci nie odczuwam, nawet jesli towarzyszka grzechu warta > > > pierwszorzedny towar macie na Wybrzezu... chodzi ci o flądry czy mewy? a moze tego który się pomiędzy nimi wałęsa? dankaa Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: podlosc i zboczenie 14.06.04, 21:07 nurni napisał: > Camrut zdecydowanie polecam "do kochania" > > to ideowa towarzyszka > > > > ciebie KOCHAM od pierwszego postu co ty filucie ( w wolnym tłumaczeniu , może być "fiucie") wiesz...nurni , ty najlepiej wyglądasz w damskich gatkach, latając po obcych skrzynkach i po forach nma które cię nie zapraszano... L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Danusiu IP: *.stenaline.com 10.06.04, 22:53 Ja ciebie kocham bez ram i proszę o wyjaśnienie ps Palnick Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Palnicku 10.06.04, 23:00 wyjaśnienie czego? mojej erupcji miłości wszelakiej? a cóż w tym zdrożnego? czyć to nie boski cel miłosci ma nam przyświecać? bo, że słońce i gwiazdy, to każdy wie danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Danusiu IP: *.stenaline.com 10.06.04, 23:02 panidanka napisała: > wyjaśnienie czego? > mojej erupcji miłości wszelakiej? > a cóż w tym zdrożnego? > czyć to nie boski cel miłosci ma nam przyświecać? > bo, że słońce i gwiazdy, to każdy wie > > danka ----------- Chodzi mi o to: "ps mam nadzieję, że tylko straszyłeś, że to był ostatni raz danka" Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Palnicku 10.06.04, 23:18 Gość portalu: Palnick napisał(a): > ----------- > Chodzi mi o to: > > "ps > mam nadzieję, że tylko straszyłeś, że to był ostatni raz > > danka" czyżbym pomyliła fatamorgany? a może stenaline z Grand Princess? danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Danusiu IP: *.stenaline.com 10.06.04, 23:21 Dla mnie Ty dzisiaj jesteś Grand Princess Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Gini 10.06.04, 23:03 może po dzisiejszej nocy pojkocham i ciebie? tylko niech jakiś śLimak przejdzie po twoim materacu a bykk weźmie na rogi tego, co się na tym materacu tobą wysługiwał niezgodnie z przeznaczeniem danka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Protest 10.06.04, 23:09 panidanka napisała: > może po dzisiejszej nocy pojkocham i ciebie? > tylko niech jakiś śLimak przejdzie po twoim materacu a bykk weźmie na rogi > tego, co się na tym materacu tobą wysługiwał niezgodnie z przeznaczeniem > > danka Stanowczo protestuje!!!Tylko nie mnie, ja homofobka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Protest 10.06.04, 23:19 protest odrzucony w miłosci wolnej protestów nie ma bo miłość wolna jest dowolna! zrozumiano? choć to jedno mogłabyś Gini raz zrozumieć danka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Protest 10.06.04, 23:27 Ja moze i tak ale moj stary za cholere nie chce zrozumiec.Do wolnej milosci prawa mi nie przyznal i juz. A ja biedna pogodzilam sie z losem.Ale coz dobrze mi z tym, a ze lepsze jest wrogiem dobrego to ja juz nic zmieniac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Protest 10.06.04, 23:39 gini napisała: > Ja moze i tak ale moj stary za cholere nie chce zrozumiec. to sobie dalej protestuj u swojego starego, że materac niewygodny albo zaproś go na udeptaną ziemię może wtedy poznaa inne twoje walory godne do podziału w wolnej miłosci danka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Protest 10.06.04, 23:45 panidanka napisała: > gini napisała: > > > Ja moze i tak ale moj stary za cholere nie chce zrozumiec. > to sobie dalej protestuj u swojego starego, że materac niewygodny > albo zaproś go na udeptaną ziemię > może wtedy poznaa inne twoje walory godne do podziału w wolnej miłosci > > danka Materac wygodny a czemu nie , a na udeptana ziemie sie nie podejmuje, nie ta kategoria wagowa. Dzielic sie moj maz moimi walorami nie chce, ja tez taka skapa jestem, ze Jego walorami bym sie w zyciu nigdy nie podzielila, nawet wady zadnej nie oddam. Taka skapa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty : Protest LIMAKA 14.06.04, 21:13 gini napisała: > panidanka napisała: > > > może po dzisiejszej nocy pojkocham i ciebie? > > tylko niech jakiś śLimak przejdzie po twoim materacu a bykk weźmie na rogi > > > tego, co się na tym materacu tobą wysługiwał niezgodnie z przeznaczeniem > > > > danka > > Stanowczo protestuje!!!Tylko nie mnie, ja homofobka jestem. mnie się jednak wydaje , ze to ofidiofobia...zresztą udostępnienie kluczyków od swojej skrzynki i temu gadowi nurniemu, jest wystarczającym argumentem ku temu ) L Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do panidanki 14.06.04, 21:03 panidanka napisała: > może po dzisiejszej nocy pojkocham i ciebie? > tylko niech jakiś śLimak przejdzie po twoim materacu a bykk weźmie na rogi > tego, co się na tym materacu tobą wysługiwał niezgodnie z przeznaczeniem > > danka nie chodzi tu o nurnifobie zwaną w języku galów kompleksem daMSKICH GATEK ? ) L ps. a ty Danusiu kochasz ślimaki?...nie...ty chyba cierpisz na eufobie ) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Limaku 14.06.04, 22:04 limakty napisał: > ps. a ty Danusiu kochasz ślimaki?...nie...ty chyba cierpisz na eufobie ) nie wiem co to eufobia, ale Limaki też kocham )) ps tylko wtedy jak wystawiają rogi na luki i inne szpary czy to co lubi się w szparach chować aby cichcem podgryzać spokojne zwierządka danka Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Limaku 15.06.04, 05:15 panidanka napisała: > limakty napisał: > > > ps. a ty Danusiu kochasz ślimaki?...nie...ty chyba cierpisz na eufobie ) > > nie wiem co to eufobia, ale Limaki też kocham )) > > ps > tylko wtedy jak wystawiają rogi na luki i inne szpary czy to co lubi się w > szparach chować aby cichcem podgryzać spokojne zwierządka > > danka chodzi Ci o rogi tego bydlaka podkrakowskiego i tranwestyte panilukę?...a co do zwierzątek to przesadziłaś - przecież pisałem o nurnim, a to rodzina gadów ) L Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Palnicku 10.06.04, 23:13 panidanka napisała: > ja w ramak zabronionej jutro parady wolności i miłosci wyznaję > > KOCHAM CIĘ ______________________________________________________________ Danutko tylko nie zrob mu krzywdy. Prosze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka ReWojciechu 10.06.04, 23:24 wojcd napisał: > ______________________________________________________________ > Danutko > tylko nie zrob mu krzywdy. > Prosze!!!! > jeszcze żaden na mnie się nie uskarżał chcesz tego doświadczyć też? bo wiesz, na słowo to żadnej kobiecie wierzyć nie należy dankaaa Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ReWojciechu 10.06.04, 23:29 panidanka napisała: > jeszcze żaden na mnie się nie uskarżał > chcesz tego doświadczyć też? > bo wiesz, na słowo to żadnej kobiecie wierzyć nie należy ________________________________________________________ To mowisz Danutko, ze oni wszyscy ocaleli. To Ty nie jestes taka zla. A tak na serio. Wiesz od kogo pochodzi powiedzenie: Kochaj i rob co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ReWojciechu 10.06.04, 23:32 wojcd napisał: > A tak na serio. > Wiesz od kogo pochodzi powiedzenie: > Kochaj i rob co chcesz. > nie wiem i nawet jak się dowiem to i tak nie zastosuję czy to jakiś środek koncepcyjny? danka Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ReWojciechu 10.06.04, 23:37 panidanka napisała: > wojcd napisał: > > > A tak na serio. > > Wiesz od kogo pochodzi powiedzenie: > > Kochaj i rob co chcesz. > > > > nie wiem i nawet jak się dowiem to i tak nie zastosuję > czy to jakiś środek koncepcyjny? ________________________________________________________ Nie Danutko. To nie nowy srodek antykoncepcyjny. To sw. Augustyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Wojciechu ...a to mnie wzrusza IP: *.stenaline.com 10.06.04, 23:50 Miłość jest cierpliwa, jest łagodna. Miłość nie zazdrości, nie przechwala się, nie unosi się pychą, nie zachowuje się nietaktownie, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy się z nieprawości, a raduje się z triumfu prawdy. Miłość wszystko znosi, każdemu wierzy, każdemu ufa, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje. Oczywiście wiesz kto to napisał i gdzie zamieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Wojciechu ...a to mnie wzrusza 10.06.04, 23:52 Gość portalu: Palnick napisał(a): > Miłość jest cierpliwa, > jest łagodna. > Miłość nie zazdrości, > nie przechwala się, > nie unosi się pychą, > nie zachowuje się nietaktownie, > nie szuka swego, > nie unosi się gniewem, > nie pamięta złego, > nie cieszy się z nieprawości, > a raduje się z triumfu prawdy. > Miłość wszystko znosi, > każdemu wierzy, > każdemu ufa, > wszystko przetrzyma. > Miłość nigdy nie ustaje. > > Oczywiście wiesz kto to napisał i gdzie zamieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: kazdy to zna, ale....nikt nie respektuje 10.06.04, 23:57 panidanka napisała: > Gość portalu: Palnick napisał(a): > > > Miłość jest cierpliwa, > > jest łagodna. > > Miłość nie zazdrości, > > nie przechwala się, > > nie unosi się pychą, > > nie zachowuje się nietaktownie, > > nie szuka swego, > > nie unosi się gniewem, > > nie pamięta złego, > > nie cieszy się z nieprawości, > > a raduje się z triumfu prawdy. > > Miłość wszystko znosi, > > każdemu wierzy, > > każdemu ufa, > > wszystko przetrzyma. > > Miłość nigdy nie ustaje. > > > > Oczywiście wiesz kto to napisał i gdzie zamieścił. czyżby to nieprawda była? a może żadna miłość tego nie jest w stanie wytrzymać? radować się z prawdy? nie swojej? to ponad siły każdego Polaka nie cieszyć się z nieprawości? toż nigdy usmiech by nie gościł na twarzy Polaka co z pampersa wyrósł danka Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu ...a to mnie wzrusza 10.06.04, 23:57 Gość portalu: Palnick napisał(a): > Miłość jest cierpliwa, > jest łagodna. > Miłość nie zazdrości, > nie przechwala się, > nie unosi się pychą, > nie zachowuje się nietaktownie, > nie szuka swego, > nie unosi się gniewem, > nie pamięta złego, > nie cieszy się z nieprawości, > a raduje się z triumfu prawdy. > Miłość wszystko znosi, > każdemu wierzy, > każdemu ufa, > wszystko przetrzyma. > Miłość nigdy nie ustaje. > > Oczywiście wiesz kto to napisał i gdzie zamieścił. __________________________________________________________ Palnicku nie pamietam. Wiedzialem. Ja pamietam na pamiec jeno pacierz i to od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Wojciechu ...a to mnie wzrusza IP: *.stenaline.com 11.06.04, 00:56 wojcd napisał: > Palnicku > nie pamietam. Wiedzialem. > Ja pamietam na pamiec jeno pacierz i to od poczatku. ------------- To z listu do Koryntian. Autor - (Paweł z Tarsu) To chyba najbardziej zagadkowy fragment w calym NT. Pawel, doglebi przekonany, ze on sam doczeka nadejscia Jezusa za swojego doczesnego zycia, goraczkowo starajacy sie zmisjonowac cale cesarstwo jeszcze przed nadejsciem Chrystusa, ten sam Pawel pisze ponadczasowa pochwale milosci. Milosc jest wazniejsza niz oczekiwanie konca, wazniejsza niz wiara i nadzieja. W Pawla teologii wiara i tylko wiara w Chrystusa jest warunkiem zbawienia. W 1Kor.13 pisze on: " Gdybym też miał dar prorokowania i znał wszystkie tajemnice, i posiadał wszelką wiedzę, i wszelką [możliwą] wiarę, tak iżbym góry przenosił, a miłości bym nie miał, byłbym niczym." Gdzie tu logika pytam sie? Doprawdy zadziwiajace... Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ReWojciechu 10.06.04, 23:51 wojcd napisał: > > czy to jakiś środek koncepcyjny? > ________________________________________________________ > Nie Danutko. > To nie nowy srodek antykoncepcyjny. > To sw. Augustyn. > wojciechu czy ty myslisz, ze ja pijana jestem? tym razem z miłości i środka koncepcyjnego od antykoncepcyjnego nie odróżniam? a św. Augystyna też nam ach jak on kochał zanim świętym został ucz się od niego danka Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ReWojciechu 11.06.04, 00:05 panidanka napisała: > wojciechu > czy ty myslisz, ze ja pijana jestem? > tym razem z miłości i środka koncepcyjnego od antykoncepcyjnego nie odróżniam? > a św. Augystyna też nam > ach jak on kochał zanim świętym został > ucz się od niego > danka ____________________________________________________________ On chcial sie cwiczyc w retoryce i chodzil w celu jej poglebienia na kazania sw. Ambrozego. Widac wiec, ze znajomosc retoryki wymusza nasladowanie drugiego okresu zycia sw. Augustyna. Ja znam sie troche na retoryce. Mam wiec przechlapane. Moze i Ciebie taki los czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ceesie 10.06.04, 23:36 tyś wprawdzie swinka zamorska, ale w sprawach miłości po polsku obeznana, więc tobie też szczere moje wyznanie miłości przesyłam boś fizyczny ciałem jak mało kto mi tu znany a wiadomo, ze jak miłość to i ciało być musi a nie jakieś tam ciasto na okrągło jak tetly danka Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: do niewymienionych 11.06.04, 00:27 kogo nie zdąrzyłam kochać dziś może zdążę jutro ale wcale nie mam zamiaru się spieszyć jak to pisze ks. Twardowski tam gdzie oni odejdą zanim ja zdąrzę to i tak ich spotkam, a jak nie ja, to ktoś inny mnie lepiej w tej miłości wyręczy wszak nasze forum przepełnione jest tymi spieszącymi do miłości w całym jej bogactwie form, bo z treścią to trochę ubogo jakby danka Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: do niewymienionych 11.06.04, 00:31 panidanka napisała: > wszak nasze forum przepełnione jest tymi spieszącymi do miłości w całym jej > bogactwie form, bo z treścią to trochę ubogo jakby __________________________________________________________ A moze Ty nie umiesz patrzec? Albo oczekujesz tego co niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Danusiu 12.06.04, 17:26 Tak, czy inaczej, kochasz wszystkich. Ale tak, czy inaczej? To jest nie bez znaczenia. Pozdrowienia ze stolycy byłego PRL-u. Ceesiak Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Danusiu 12.06.04, 19:38 cs137 napisał: > Tak, czy inaczej, kochasz wszystkich. Ale tak, czy inaczej? To jest nie bez > znaczenia. > > Pozdrowienia ze stolycy byłego PRL-u. > > Ceesiak Hej, tow. Ceesiak. Witam was. F Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: ceesie-witaj w kraju przodków :) 12.06.04, 20:00 czy przodowników? cs137 napisał: > Tak, czy inaczej, kochasz wszystkich. Ale tak, czy inaczej? To jest nie bez > znaczenia. > > Pozdrowienia ze stolycy byłego PRL-u. a z tą moją miłoscią to jest tak znasz to powiedzenie, że należy nie potępiać grzeszników, ale tylko grzech? czy jakoś tak podobnie... to z moją miłością jest tak, że kocham w ludziach wszystko co w nich piękne, co jednocześnie nie oznacza, że kocham wszystkich pewien rodzaj miłości mam zarezerwowany tylko dla wybranych Felicjo jak zauważyłas pewnie w tym wątku nie wyznaję miłosci do zadnej kobiety ale nie tylko z powodu moich zdrowych orientacji seksualnych, ale także i z tego powodu, ze to kobiety jednak (poczynając od matki) stwarzają to co ja tak w mężczyznach czasami nie lubię jeśli byś poznała kiedyś mojego syna, to byś mogła sama się przekonać, że...mnie żadna inna kobieta nie może zarzucić tego co ja zarzucam moim siostrom we płci jak czytam posty blq to odnoszę wrażenie, że jego matka też dobrze wykonała swoje zadanie, a może nawet i lepiej ja miałam jednak duże utrudnienia z powodu roli jaką spełniły moje pokoleniowe poprzedniczki danka Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: ceesie-witaj w kraju przodków :) 12.06.04, 21:02 panidanka napisała: > > > Felicjo > jak zauważyłas pewnie w tym wątku nie wyznaję miłosci do zadnej kobiety Danko, z uprzejmości odpowiadam: nie zauważyłam, gdyż zauważyć nie mogłam - nie wyczytywałam się dokładnie. Ty zresztą pewnie też: gdybyś się wczytała, to byś dostrzegła, że ja dostrzegłam post Ceesiaka i jego pozdrowiłam. F. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Danusiu 12.06.04, 20:19 cs137 napisał: > Tak, czy inaczej, kochasz wszystkich. Ale tak, czy inaczej? To jest nie bez > znaczenia. > > Pozdrowienia ze stolycy byłego PRL-u. _____________________________________________________________ Ceesie Tys empiryk. Zmierz stan wod w pobliskich rzekach i poziom antysemityzmu. Jesli mozesz, to podaj szybko wyniki!!! Czy jestes juz po egzekutywie, czy przed? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Palnicku 14.06.04, 22:48 panidanka napisała: > KOCHAM CIĘ > > ps > mam nadzieję, że tylko straszyłeś, że to był ostatni raz > > danka eee... do cholery z taką miłością Odpowiedz Link Zgłoś