astra18 22.04.12, 09:37 Dla Pana Premiera najlepsze życzenia, najlepiej po angielsku www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA Naprawdę, z całego serca Astra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Re: Dziś są JEGO urodziny:-) 22.04.12, 09:50 astra18 napisała: > Dla Pana Premiera najlepsze życzenia, najlepiej po angielsku I ode mnie www.youtube.com/watch?v=USip2Phpy60&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Z tego co wiem, to Pan Premier 22.04.12, 10:07 Nie obchodzi już urodzin, tylko imieniny, w dzień Rozesłania Apostołów. Ale niech ma: Uriah Heep - The Magician's Birthday - The Magician's Birthday Party Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Znak Barana 22.04.12, 11:18 Wielu przywódców politycznych urodziło się pod tym znakiem. Nie wszyscy zapisali się pozytywnie w historii ludzkości. Oczywiście - wszystkiego najlepszego życzę, bo dlaczego nie? a. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Moje !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.12, 11:33 Dzisiaj są moje! - pierwszy dzień Byka, jak byk. Lenin też miał tego dnia, ale to już mnie nie zasmuca. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Moje !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.12, 11:41 cepekolodziej napisał: > > Dzisiaj są moje! - pierwszy dzień Byka, jak byk. Wszystkiego Najlepszego ! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Moje !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.12, 13:06 cepekolodziej napisał: > > Dzisiaj są moje! - pierwszy dzień Byka, jak byk. > Wszystkiego najlepszego! A myślałam, że dziś to jeszcze Baran, a tu okazuje się - Byk. Elegancki znak. Pana Premiera przepraszam za pomyłkę i ponawiam dobre życzenia. a. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Moje !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.12, 14:06 Ostatni dzień pod znakiem Barana, pierwszy pod znakiem Byka. Uparty jak baran (na ogół głupio) i kochliwy jak byk (na ogół tępo). Coś o tym wiem. A za życzenia dziękuję - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Moje !!!!!!!!!!!!!!! 22.04.12, 14:16 Good qualities Affectionate and calm Skilled in business Patient and reliable Is sensual and sexy warm-hearted Sets are always up Generous Less good qualities Power Lovers Is jealous and possessive partner Can be a bore Stubborn and unyielding in opinions Self-indulgent and greedy Lazy and comfortable Can be terribly angry Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com.pl Wszystkiego Najlepszego:) 22.04.12, 22:56 Niech Ci sie wiedzie we wszystkim! Temu tam premieru jakos nie moge tego samego zyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
perla znakiem tego, już 55 razy okrążył Słońce 22.04.12, 11:50 czas aby to Słońce zaczęło krążyć wokół niego właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: znakiem tego, już 55 razy okrążył Słońce 22.04.12, 21:34 To bardzo fajne, z tym okrążaniem Słońca. Nigdy o tym tak nie pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Dziś są JEGO urodziny:-) 22.04.12, 14:26 I Mahometa i Kanta www.astrotheme.com/birthdays/april-22.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Łubu dubu łubu dubu 22.04.12, 22:59 niech żyje przewodnia siła narodu platforma obywatelska z premierem donaldem tuskiem na czele żeby się rodacy na panu poznali panie premierze wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś