polski_francuz 24.04.12, 16:41 sie bierze stad, ze jak sie raz zapisza do fitness klubu to juz nigdy sie nie beda mogli wypisac. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Sila Polakow i Polek Racja!!!!!!!!!!! 24.04.12, 17:19 www.wiesn-hit.com/shop/images/farts.jpg Tyle co do twojego stylu dyskusji na forum Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Fascynacja mi 25.04.12, 07:37 juz dawno przeszla. Jesli zaglosuje na Sarkozy'go to juz tylko z braku wiary w jego przeciwnika. PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Sila Polakow i Polek 25.04.12, 01:50 jest w nadziei,ze nie moze byc juz gorzej..... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Czytelnictwo też rośnie 25.04.12, 16:09 No, może nie czytelnictwo, tylko sprzedaż książek Reader’s Digest . Nie wiem jak to jest teraz, bo jakieś urzędy groziły palcem. Z 10 lat temu, a może trochę więcej, moja żona zwiedziona jakąś ofertą czy promocją coś tam zamówiła, nie zdając sobie sprawy, że zapisuje sie do Klubu. Trzy razy wysyłałem (w imieniu żony) rezygnację, a oni przysyłali książki i rachunki do zapłaty. Odsyłałem ich książki, a oni nie przyjmowali przesyłek. Ale starannie gromadziłem dokumentację. Jak wreszcie przysłali jakieś pismo z kancelarii prawno-windykacyjnej wysłałem im kalkulacje kosztów, w której główną pozycją był koszt przechowywania ich własności. I wymiękli. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Vente forcée 25.04.12, 16:22 czyli "sprzedaz na sile". Dobrze znane z tych "cywilizowanszych" krajow. Az czuc, ze brakuje w Polsce zglodnialych adwokatow. Wyzywiliby sie na takich fitness klubach i Reader Digests. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czytelnictwo też rośnie 25.04.12, 21:42 oleg3 napisał: > kalkulacje kosztów, w której główną pozycją był koszt przechowywania ich własności. I tak trzeba robić. W zasadzie powinieneś (na drodze sądowej) wyegzekwować od nich ten koszt. Np. kupić szafę pancerną (zachować fakturę) i jeszcze obciążyć ich kosztem zakupu szafy i kosztem ustawienia szafy, etc. I wysłać wezwanie do zapłaty, tzw. "pismo przedsądowe" straszące komornikiem, firmą windykacyjną itp. Odpowiedz Link Zgłoś