polski_francuz 28.04.12, 11:29 jak jeden dzien i najwyzsza pora by realizowac swoje marzenia zyciowe. Ja mowie szanownemu koledze inzynierowi brawo! PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: 65 lat minelo i znowu temat?! 28.04.12, 16:54 tilorothe.files.wordpress.com/2010/12/pfurz-gif.gif Co z toba sie stalo? Byles kiedys tak rzeczowy a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Forma jest rock and roll 28.04.12, 17:51 ale temat jest powazny. Pierwsza mysl mi do glowy przyszla: dlaczego profesorowie nie lubia inzyniera? Ano dlatego, ze widzi ze slabo wykladaja i moze to im powiedziec. W tym sensi obecnosc seniora w sali wykladowej jest duzym plusem. Po drugie, przyklad tego inzyniera elektronika pokazuje ile energii jest w seniorach. Gdzies czytalem, ze kilkadziesiat % nowych firm w Niemczech jest otwieranych przez seniorow wlasnie. Last but not least, to ze ktos jest aktywny umyslowo w taki sposob jest godne szacunku. PF Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Forma jest rock and roll 28.04.12, 22:54 A to ze nazywaja sie to studia trzeciego wieku i w tym wypadku zabral on miejsce na uczelni jakiemus mlodzikowi to ci do glowy nie przyszlo?! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie znasz realiow 29.04.12, 09:07 a zbierasz glos. Polskie uczelnie maja zbyt malo studentow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Nie znasz realiow 30.04.12, 15:02 No nie znam. Moze te uczelnie z slupow ogloszeniowych nie maja studentow bo powoli mlodzie pokapowali sie zhe po tych "uczelniach" moga tylko rowy kopac w przedsiebiorstwach wodno-kanalizacyjnych. Ci ktorzy w pierwszej fazie te studia "afiszowe" pokonczyli w te pedy gnaja na politechniki i uniwersytety robic studia uzupelniajace. Tak wygladaja realia wspolczesnej polskiej uczelni ! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Z wiewkiem wraca prawdomownosc?! 30.04.12, 23:00 wyborcza.pl/1,86116,11633916,Profesor_do_mlodych__wyksztalconych_bezrobotnych_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: 65 lat minelo 28.04.12, 18:25 szacun za marzenia i wybór kierunku fajnie ma ja jeśli dożyję 65 to będe miał jeszcze 15 do emerytury albo więcej tylko płatne wieczorowe mi zostają a chętnie bym filozofią, ekonomią, finansami iberystyką czy biologią matematykę i informatykę uzupełnił Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: 65 lat minelo 28.04.12, 20:52 Można z innej beczki, peefie ? Będziesz głosował na Karła czy na Budynia ? Dla mnie byłby to wybór miedzy dżumą a cholerą. www.wprost.pl/ar/318746/Sarkozy-kontra-Hollande-czyli-Karzel-kontra-Budyn/ Ja bym chyba zacisnął zęby, zatkał nos i zaglosował na cholerę (Sarkozy). Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz No coz 29.04.12, 09:09 jedynie za Karla mielismy przez 2 lata troche mniejsze podatki. Inni mu to zapomnieli, ja nie. Ale po wrzuceniu kartki co bedzie mi wstyd to bedzie... PF Odpowiedz Link Zgłoś