Dodaj do ulubionych

65 lat minelo

28.04.12, 11:29
jak jeden dzien i najwyzsza pora by realizowac swoje marzenia zyciowe.

Ja mowie szanownemu koledze inzynierowi brawo!

PF
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: 65 lat minelo i znowu temat?! 28.04.12, 16:54
      tilorothe.files.wordpress.com/2010/12/pfurz-gif.gif
      Co z toba sie stalo? Byles kiedys tak rzeczowy a teraz?
      • polski_francuz Forma jest rock and roll 28.04.12, 17:51
        ale temat jest powazny.

Pierwsza mysl mi do glowy przyszla: dlaczego profesorowie nie lubia inzyniera? Ano dlatego, ze widzi ze slabo wykladaja i moze to im powiedziec. W tym sensi obecnosc seniora w sali wykladowej jest duzym plusem.

Po drugie, przyklad tego inzyniera elektronika pokazuje ile energii jest w seniorach. Gdzies czytalem, ze kilkadziesiat % nowych firm w Niemczech jest otwieranych przez seniorow wlasnie.

Last but not least, to ze ktos jest aktywny umyslowo w taki sposob jest godne szacunku.

PF
        • g-48 Re: Forma jest rock and roll 28.04.12, 22:54
          A to ze nazywaja sie to studia trzeciego wieku i w tym wypadku zabral on miejsce na uczelni jakiemus mlodzikowi to ci do glowy nie przyszlo?!
          • polski_francuz Nie znasz realiow 29.04.12, 09:07
            a zbierasz glos. Polskie uczelnie maja zbyt malo studentow.

PF
            • g-48 Re: Nie znasz realiow 30.04.12, 15:02
              No nie znam. Moze te uczelnie z slupow ogloszeniowych nie maja studentow bo powoli mlodzie pokapowali sie zhe po tych "uczelniach" moga tylko rowy kopac w przedsiebiorstwach wodno-kanalizacyjnych. Ci ktorzy w pierwszej fazie te studia "afiszowe" pokonczyli w te pedy gnaja na politechniki i uniwersytety robic studia uzupelniajace.
              Tak wygladaja realia wspolczesnej polskiej uczelni !
              • g-48 Re:Z wiewkiem wraca prawdomownosc?! 30.04.12, 23:00
                wyborcza.pl/1,86116,11633916,Profesor_do_mlodych__wyksztalconych_bezrobotnych_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza
    • krates-8 Re: 65 lat minelo 28.04.12, 18:25
      szacun za marzenia
      i wybór kierunku

fajnie ma
      ja jeśli dożyję 65
      to będe miał
      jeszcze 15
      do emerytury
      albo więcej
      tylko płatne wieczorowe mi zostają
      a chętnie bym filozofią, ekonomią, finansami
      iberystyką czy biologią
      matematykę i informatykę uzupełnił
    • wikul Re: 65 lat minelo 28.04.12, 20:52
      Można z innej beczki, peefie ? Będziesz głosował na Karła czy na Budynia ? Dla mnie byłby to wybór miedzy dżumą a cholerą.

www.wprost.pl/ar/318746/Sarkozy-kontra-Hollande-czyli-Karzel-kontra-Budyn/

Ja bym chyba zacisnął zęby, zatkał nos i zaglosował na cholerę (Sarkozy).
      • polski_francuz No coz 29.04.12, 09:09
        jedynie za Karla mielismy przez 2 lata troche mniejsze podatki. Inni mu to zapomnieli, ja nie. Ale po wrzuceniu kartki co bedzie mi wstyd to bedzie...

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka