Dodaj do ulubionych

Bojkot Izraela - popieramy!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:11
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040621/swiat/swiat_a_8.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek bojkot araba - popieramy !!! IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 13:32
      1. luter nawolywal do przesladowan Zydow - nic sie wiec nie zmienilo

2. osiedla zydowskie daly i daja prace Palestynczykom - oni budowali osiedla i
      pracuja w tamtejszych fabrykach

3. czy planowany jest takze bojkot organizacji terrorystycznych - hamas,
      hezbollah, al-aksa ????
      • Gość: Puchatek Re: bojkot araba - popieramy !!! IP: *.crowley.pl 21.06.04, 13:39
        Gość portalu: jacek napisał(a):
        > (...)
        > 3. czy planowany jest takze bojkot organizacji terrorystycznych - hamas,
        > hezbollah, al-aksa ????

Jacku, już cię lubię. Ciekaw jestem, dlaczego ci ludzie zawsze potępiają,
        bojkotują, krytykują, oprotestowują... etc. tylko jedną stronę. I zawsze tę
        samą.

I jeszcze zagadka:
        Jak luterańscy biskupi zamierzają odróżniać produkty izraelskie wytwarzane na
        terytorich okupowanych (które obejmuje bojkot), od tych, które produkowane są
        na terenie właściwego państwa Izreal (których, jak rozumiem, bojkot nie
        obejmuje)?
        Widziałem w życiu parę produktów "made in Israel" - na żadnym nie było to
        sprecyzowane...

No i jak zawsze ciekawe, dlaczego nie wzywają do bojkotu produktów chińskich,
        wytwarzanych w systemie niewolniczym, m. in. na terenie okupowanego Tybetu...
        • Gość: Arab Najpierw należy czytać, a później pisać (chyba, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:50
          piszący ma kłopoty z cztytaniem, bo że z myśleniem to pewne).

Dlatego wyjaśniam, izraelskie towary korzystają ze zwolnienia z cła, pod
          warunkiem iż nie są produkowane przez ludzi zniewolonych.
          Ponieważ Palestyńczycy są bez wątpienia zniewoleni przez reżim żydowski, to
          produkty nie spełniają postanowień umowy, i tyle.

A co do chińskiej okupacji Tybetu, zwróć się do swojego wodzusia z Teksasu
          niech rozpęta kolejną wojnę, przecież zawsze deklarował, że on tylko w obronie
          wolności i demokracji...
          Chyba że robił sobie z gęby cholewę.
          • Gość: siedem szwedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:55
            produkty chinskie znacznie wczesniej bojkotowali. inna rzecz ze to debilizm jest

5040

bo teraz nie dosc ze dzieci zle traktuja to jeszcze gówno jesc dostaną
          • Gość: jacek sam nie umiesz czytac IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 13:56
            70 procent arabow to analfabeci

dlatego zamiast zyc z innymni w pokoju daja sie posylac na rzez w imie
            zniszczenia Izraela
            • Gość: Arab Analfabeci, ale uczciwi czego o Żydach powiedzieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:00
              żadną miarą nie można.
              • Gość: jacek czlonkowe Einsatzgruppen tez byli wyjatkowo IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 14:12
                uczciwi

• a.adas No pewnie, Izrael niech się wycofuje 21.06.04, 13:46
      W Strefie Gazy zacznie się taki cyrk, że media będą mieć z czego żyć przez
      następne dwadzieścia. Wojna domowa za wojną domową, rzeź za rzezią, walki o
      przywództwo, Egipt, Syria, Liban, Jordania... Wszystko to przy kolejnych
      rezolucjach ONZ i miliardach dolarów przeznaczonych na rozwój Palestyny. A i
      tak wina spadnie na Izrael i Amerykanów, prawda?

Dajcie spokój mam lepszy pomysł "pokojowy":
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=13564533
      • Gość: Arab Z nóg zwala logika okupanta, może tak przywrócić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:54
        okupację Polski przez ZSRR (szkoda,że nie istnieje), jaki wtedy był porządek, a
        i Leppera nie było i nikt nie śmiał manifestować.

A już myślałem, że ubecja zamilkła, a tu się okazuje że dzielnie służy nowym
        panom.
        • Gość: jacek arabska logika kiedys byla na wyzszym poziomie IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 13:57
          obecnie zdechla
          • Gość: Arab Gdybyś myślał lub odwiedzał jakąkolwiek szkołę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:04
            być może wiedziałbyś, że nie ma i nigdy nie było logiki arabskiej.
            Była i jest logika klasyczna, logiki modalne, logika matematyczna i wiele
            innych, ale wszyscy normalni ludzie traktują naukę ponadnarodowo. oczywiście
            Żydzi są wyjątkiem, trudno ich zaliczyć do normalnych, a moim zdaniem nie
            spełniają nawet łagodnych kryteriów człowieczeństwa.
            • Gość: jacek to mein kampf na arabski przetlumaczyli ??? IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 14:11
              pojetny uczen jestes

to samo mowia w Turcji o Ormianach i na Malezji o Chinczykach

Arabowie na razie maja Zydow - jak ich wybija wezma sie za Europejczykow

• Gość: Alex Synu, a powiedz kto morduje niewinnych Palestyńczy IP: 195.94.196.* 21.06.04, 14:59
                • Gość: jacek arafat, hamas, hezbollah i al aksa IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 15:04
                  tych winnych odstrzeliwuje IDF
        • a.adas Re: Z nóg zwala logika okupanta, może tak przywró 21.06.04, 14:15
          Drogi Arabie
          Przedstaw plan POKOJOWEGO przejęcia władzy przez Palestyńczyków.
          Bez powtórki Bośni czy Afganistanu chociażby; bez zagrożenia dla sąsiadów -
          Izraela, tak Izraela, oraz arabskich sąsiadów, a szerzej Europy czy całego
          swiata.

ZSRR - chodzi Ci o 89 rok?
          Parę lat jeszcze potrwało niwelowanie radzieckich wpływów, czy choćby wojska.
          Rosjanie jeszcze w 1999 roku traktowali Polskę jak swoją strefę wpływów.

A i tak o wszystko co sie stanie po wycofaniu Izraela będzie sie winić Żydów.
          Przyjmując współistnienie dwóch państw - Izraela i Palestyny, jak miałyby
          wyglądać wzajemne stosunki:
          dwa niepodległe państwa, suwerenne i w pełni uznające się wzajemnie
          sytuacja Cypru
          a moze Irlandia Północna?

Brytyjczycy też sie na dziko wycofywali i burdel trwa do dzisiaj.

Pozdrawiam
          adas

Aha, może Ty mi wyjaśnisz:
          Dlaczego przyznane Palestyńczykom (przez Brytyjczyków) tereny na początku lat
          50 zajęły Egipt i Jordania. Nie była to przypadkiem okupacja czy aneksja nie
          swoich terenów? (chodzi o tereny aktualnie "okupowane" przez Izrael jakbys nie
          wiedział)

a
          • a.adas Czekam i czekam 21.06.04, 16:52
            • gini Re: Czekam i czekam 21.06.04, 16:56
              A na co czekasz Adasiu?
              • a.adas Na słowa utuchy, podziwu i uwielbienia 21.06.04, 17:05
                Gini
                Na odpowiedź:
                co, jak i kiedy na tej "umęczonej ziemi".
                Już dyskutowaliśmy na ten temeat, bez efektów.
                Ba, my to my, ale wielcy tego swiata też pozostają w impasie.
                Zresztą jacy wielcy...

Pozdrawiam
                adas
    • seganim Brawo Szwedzi. Szwed dał przykład. Koniec z oszus- 21.06.04, 14:17
      twem i okupacją!!!!
      • Gość: jacek dzieki Szwedowi hitler prowadzil wojne IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 14:22
        bez szwedzkich lozysk nie bloby latania z bombkami i innymi swiecidelkami

Szwedzi wyprzedzili Niemcow w zabiajniu chorych psychicznie
        • a.adas Re: dzieki Szwedowi hitler prowadzil wojne 21.06.04, 14:38
          Jacek
          jedna rzecz
          co innego Szwedzi mogli zrobić?
          Hitler zaatakował Norwegię, żeby Brytyjczycy nie odcięli transportów rudy
          zelaza, Szwecję też zajął, gdyby istniała taka potrzeba.

Pozdrawiam
          adas
          • Gość: jacek dzieki Szwedowi hitler prowadzil wojne IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 14:41
            to niech teraz siedza cicho - zamiast szerzyc nienawisc
      • Gość: Puchatek Re: Brawo Szwedzi. Szwed dał przykład. Koniec z o IP: *.crowley.pl 21.06.04, 14:30
        Arab (?) napisał:

>Dlatego wyjaśniam, izraelskie towary korzystają ze zwolnienia z cła, pod
        >warunkiem iż nie są produkowane przez ludzi zniewolonych.
        >Ponieważ Palestyńczycy są bez wątpienia zniewoleni przez reżim żydowski, to
        >produkty nie spełniają postanowień umowy, i tyle.

Przyjacielu, JA nie umiem czytać? Czy TY nie umiesz czytać?
        Zadałem Ci konkretne pytanie - jak sie rozróżnia towary "made in Israel"
        robione w Izraelu właściwym od tych robionych na terytoriach okupowanych. Można
        oczywiście zadać to pytanie inaczej:
        Jak się odróżnia towary produkowane przez ludzi wolnych (Żydów i
        Palestyńczyków) od produkowanych w systemie niewolniczym (przez Palsetyńczyków
        podle wykorzystywanych przez Żydów). Czy to za trudne pytanie?

To może zadam prostsze: niezależnie od historii tej okupacji (bo może warto
        sobie tez przypomnieć, jak do niej doszło i kto zaczął tę wojnę...) może
        powiesz, z czego będą żyli Palestyńczycy, którzy obecnie żyją z pracy swoich
        rąk w fabrykach na terytoriach okupowanych? To tak z czystej ciekawości.

Co do Chin - czy ja broniłem Busha? Czy ja coś mówiłem o Ameryce?
        Ja mówiłem tylko o Was, Niepokalani Obrońcy Palestyńczyków, którzy jak zwykle
        umiecie dostrzec tylko jedną strone każdego medalu. Nic nie mówiłem o Bushu -
        mówiłem o Waszej hipokryzji.
        Pozdrawiam pogodnie.
        P.
    • seganim Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 14:28
      • Gość: jacek nareszcie sie nie uda ... IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 14:38
        i tyle

to glupi pomysl - typowy dla spdkobiercow lutra - zydozercow
    • seganim Udac sie musi. Handlem, ich istotą do porzadku 21.06.04, 14:43
      zostaną przywołani. Brawo Szwedzi. Dołączajcie wszyskie narody. !!!!
    • seganim Tak się rozpoczyna odnowa tej umęczonej Ziemi 21.06.04, 14:51
      • pan.scan Nick seganim - klon Zawadzkiego. Przypominam 21.06.04, 14:53
        o niepisanej tu na FA zasadzie bojkotowania postów tego bęcwała.
        • Gość: Alex Drogi chłopcze, nie wiem czemu chcesz bojkotować IP: 195.94.196.* 21.06.04, 15:01
          dyskutanta, mam nadzieję, że nie z powodu krytyki zbrodni żydowskich.
          Zbrodni, których nikt nie kwestionuje.
          • a.adas Czyli? 21.06.04, 15:02
          • Gość: Puchatek Re: Drogi chłopcze, nie wiem czemu chcesz bojkoto IP: *.crowley.pl 21.06.04, 15:04
            Gość portalu: Alex napisał(a):

> Drogi chłopcze, nie wiem czemu chcesz bojkotodyskutanta, mam nadzieję, że nie
            > z powodu krytyki zbrodni żydowskich.
            > Zbrodni, których nikt nie kwestionuje.

Nie, z powodu niezauważania zbrodni terrorystów palstyńskich, których nikt nie
            kwestionuje.
            • Gość: Alex Jeśli obrona własnej ziemi jest zbrodnią to co IP: 195.94.196.* 21.06.04, 15:53
              powiesz o "wyczynach" Buraka z Teksasu.
              • Gość: jacek 'burak' z teksasu - w odroznienia od twojego idola IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 16:15
                - putany - walczy z terroryzmem islamskim

• Gość: jacek nie mozna kewstionac czegos czego nie ma IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 15:05
            zbrodnie i przestepstwa pojedynczych osob sciga izraelska prokuratura
            • Gość: kibic Re: nie mozna kewstionac czegos czego nie ma IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 22:30
              A Morela też ? I jak długo będzie się przedłużać ten żałosny spektakl ?
              Pewnie aż umrze - w stosunku do zbrodniarza który ma ns sumieniu co najmniej
              3 tysiące niewinnych ludzi. To istny śmiech z za grobu Adolfa.
          • pan.scan Drogi pradziadku, wiek twój wskazywałby na to, że 21.06.04, 15:06
            powienineś wiedzieć co to jest forumowa uczciwość. Jeśli obce są ci te terminy
            znaczy to,że powieneś wrócić do piaskownicy. Albo zafundować sobie pampersy.
            • tanna Ludzie, największa świnia pan.scan o uczciwości 21.06.04, 15:09
              mówi. Widziecie pomorka? Obrzydliwcze. Baczność.Padnij. Czołgaj się i proch żryj. Fuj.
            • gini Re: Drogi pradziadku, wiek twój wskazywałby na to 21.06.04, 15:18
              pan.scan napisał:

> powienineś wiedzieć co to jest forumowa uczciwość. Jeśli obce są ci te
              terminy
              > znaczy to,że powieneś wrócić do piaskownicy. Albo zafundować sobie pampersy.
              >
              Jaka to ta forumowa uczciwosc?Faksiarzy tez bojkotowales?
            • Gość: Alex Drogi chłopcze (że się powtórzę) nie ma forumowej IP: 195.94.196.* 21.06.04, 15:19
              (ani wyobraź sobie komunistycznej) uczciwości, nie ma jakiejkolwiek innej poza
              uczciwością bezprzymiotnikową, a ta nakazuje uznać, że po pierwsze Izrael
              dokonuje zbrodniczych operacji na ziemiach palestyńskich, po drugie tragedia
              narodu palestyńskiego jest bagatelizowana przez większość świata,
              a więc po trzecie postawa szwedzkich duchownych zasługuje na wsparcie.

Oczywiste jest również, że ktoś uznawany za "dziadka" nie może wracać do
              piaskownicy, to sprzeczność.
              • pan.scan Drogi pradziadku (że się powtórzę) 21.06.04, 15:26
                Ja o dupie, ty o zupie. Taka to już przypadłość ludzi starszych,że wyłącznie o
                jedzeniu myślą. Mente captus?
                • Gość: Alex A młodzież myśli wyłącznie o defekacji IP: 195.94.196.* 21.06.04, 15:34
                  przyjmując młodzieżowy sposób myślenia.
                  Na szczęście całkowicie mi obcy.
                  • Gość: jacek a starzy z zaparciem budowali socjalizm IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 16:03
                    i teraz mamy niezly gnoj ....
                    • pan.scan Alternatywa 21.06.04, 16:13
                      Starszych cechują przemyślane osądy i rozsądek w ferowaniu wyroków.

Młodzież (ta z lewa) pisze jak nasz bohater Alex - pochwała terrorystów,
                      potępianie w czambuł Izraela, lubowanie się w pisaniu o urzędującej głowie
                      państwa (jaka by on nie była)per "burak" "Usraniec" itd.

Może być, że to stary komuch, ten "od braci arabskich w internacjonaliźmie"
                      albo lewicowy gówniarz. Tak czy inaczej nie wart jakiejkolwiek rozmowy.
                      • Gość: n0str0m0 to w koncu jak? lewa mlodziez czy stary komuch? IP: 202.172.58.* 21.06.04, 16:22
                        skanie
                        gwoli prawdy
                        jak pogodzic czcze plotki o zydokomunie
                        ("stare komuchy"))
                        z internacjonalistycznym uwielbieniem "arabskich braci"?

zaufam tobie wiec i przyjme za pewnik
                        komune w polsce i sowietach robili stryjeczni dziadkowie saddama i arafata

nostromo
                        • gini Re: to w koncu jak? lewa mlodziez czy stary komuc 21.06.04, 16:53
                          Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> skanie
                          > gwoli prawdy
                          > jak pogodzic czcze plotki o zydokomunie
                          > ("stare komuchy"))
                          > z internacjonalistycznym uwielbieniem "arabskich braci"?
                          >
                          > zaufam tobie wiec i przyjme za pewnik
                          > komune w polsce i sowietach robili stryjeczni dziadkowie saddama i arafata
                          >
                          > nostromo

Cicho badz Nostromo!!!
                          Nie wychylaj sie bo pan scan w ramach uczciwosci forumowej , nakaze
                          bojkotowanie Ciebie, a i mnie przy okazji.
                      • gini Re: Alternatywa 21.06.04, 16:51
                        pan.scan napisał:

> Starszych cechują przemyślane osądy i rozsądek w ferowaniu wyroków.
                        >
                        > Młodzież (ta z lewa) pisze jak nasz bohater Alex - pochwała terrorystów,
                        > potępianie w czambuł Izraela, lubowanie się w pisaniu o urzędującej głowie
                        > państwa (jaka by on nie była)per "burak" "Usraniec" itd.
                        >
                        > Może być, że to stary komuch, ten "od braci arabskich w internacjonaliźmie"
                        > albo lewicowy gówniarz. Tak czy inaczej nie wart jakiejkolwiek rozmowy.

Przypominam, ze Ty dcanie panie popierasz terror panstwowy Izraela , ale to
                        sluszny terror naturalnie.Kibuce izraelskie sa prawicowe jak najbardziej, i pan
                        prezydent Kwasniewski oraz reszta czerwonej holoty, ktora popierasz tez podobno
                        prawicowa.
                        Jak nie wart rozmowy to po co rozmawiasz?
        • tanna Oborowy ceeso-pan.scanie.Baczność, czołgaj się. 21.06.04, 15:06
          Kloaki nie otwieraj. Fuj, fetor jaki.
    • dokowski Jakież to infantylne! 21.06.04, 15:15
      "Hierarchowie Kościoła luterańskiego w Szwecji" (?) Czy to nazwa domu wariatów?
      • Gość: Alex Nie to nie jest nazwa domu wariatów, tak jak IP: 195.94.196.* 21.06.04, 15:23
        Stany Zjednoczone to nie jest IV Rzesza z kolejnym wcieleniem A. Hitlera.
    • snajper55.gazeta.pl Tego nie można nie poprzeć 21.06.04, 17:05
    • miriamfirst_ Re: Bojkot Izraela - popieramy!!! 21.06.04, 17:48
      Kościół luterański popiera bojkot? W imię tego Lutra, który rabinów prosił, aby
      uczyli go hebrajskiego, a potem motłoch nasłał na Zydów, palił i rabował - no
      oczywiście, to całkowicie zrozumiałe.

Miriam

ps. Luter i cały jego kościół, może mieć interes do nasz piessmile))
      • gini Re: Bojkot Izraela - popieramy!!! 21.06.04, 17:58
        miriamfirst_ napisała:

> Kościół luterański popiera bojkot? W imię tego Lutra, który rabinów prosił,
        aby
        >
        > uczyli go hebrajskiego, a potem motłoch nasłał na Zydów, palił i rabował - no
        > oczywiście, to całkowicie zrozumiałe.
        >
        > Miriam
        >
        > ps. Luter i cały jego kościół, może mieć interes do nasz piessmile))

hihi katoliki, zle
        protestanty , zle
        islamisty , zle

oj wej wszedzie te antysemity.
        Biedna Miriam
        Ale nieladnie oszukiwac, jak sie podpisuje umowe, ze sie bedzie slac z Izraela,
        to z Izraela, a nie z autonomii.
        • miriamfirst_ Re: Bojkot Izraela - smieszne!!! 21.06.04, 18:06
          gini napisała:

>> hihi katoliki, zle
          > protestanty , zle
          > islamisty , zle
          >

A to znasz: jak bida, to do Żyda?

To kto tu - pytam - jest biedny? Bo ja - nie odczuwamsmile)
          Niepotrzebnie się zagrzałaś gini, sunset - czas na kolorowy coctail, z palemką,
          i cytrynką ALBO I - BEZ CYTRYNKI!

Pozdrawiam,

Miriam
          • gini Re: Bojkot Izraela - smieszne!!! 21.06.04, 18:10
            miriamfirst_ napisała:

> gini napisała:
            >
            > >> hihi katoliki, zle
            > > protestanty , zle
            > > islamisty , zle
            > >
            >
            > A to znasz: jak bida, to do Żyda?
            >
            > To kto tu - pytam - jest biedny? Bo ja - nie odczuwamsmile)
            > Niepotrzebnie się zagrzałaś gini, sunset - czas na kolorowy coctail, z
            palemką,
            >
            > i cytrynką ALBO I - BEZ CYTRYNKI!
            >
            >
            > Pozdrawiam,
            >
            > Miriam

A o co z ta bieda znowu chodzi?Ja tam nie narzekam, nie latam do nikogo.
            Smieszne jest tylko kwitowanie wszystkiego antysemityzmem Miriam.
            Idziesz na przyjecie , i traf masz plame na sukni, ludzie Ci zwracaja uwagez, a
            Ty, olewasz, bo wiadomo antysemici.
            Ja sie nie zagrzalam wcale, dobrze sie bawie, i mam apetyt na czeresnie ...
            Pozdrowka
            • miriamfirst_ Re: Bojkot Izraela - smieszne!!! 21.06.04, 18:17
              gini napisała:

> dobrze sie bawie, i mam apetyt na czeresnie ...
              > Pozdrowka

Ja też.
              Zacznij je jeść w końcu, nie poprzestawaj na apetyciesmile
              Chyba, że to wspomnienie Agnieszki Osieckiej.

Miriam
      • Gość: adas Re: Bojkot Izraela - popieramy!!! IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 21.06.04, 18:48
        No, ale Biblię przetłumaczył z hebrajskiego, a nie z łaciny (Wulgata).
    • scanbaum Żałosna "miriamfirst" nie ma argumentów i Lutra 21.06.04, 19:19
      do sprawy miesza. Mały łebek z cofnietym czółkiem nie widzi istoty rzeczy : izraelskiego oszystwa, złodziejstwa, hańby - do krajów Unii sprzedają produkty z okupowanej Ziemi Palestyńskiej. O zhańbiona forumowa gmino. Co za obrzydliwcy.
    • Gość: Kagan Re: Bojkot Izraela - popieramy!!! IP: *.e-loko.pl 21.06.04, 19:23
      Ja tez! Gora Szwedzi!
    • gandalphus My w USA także!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.04, 00:15
      • Gość: Arab Gratulujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:59
    • Gość: Nina Wysyłać PETYCJE o NAŁOŻENIE SANKCJI GOSPODARCZYCH IP: *.twmi.rr.com 22.06.04, 02:07
      na Izrael, za NIE PRZESTZREGANIE Prawa Miedzynarodowego.

Izrael, który jest członkiem ONZ i ZOOBOWIAZAŁ sie do przestrzegania
      uchwalonych rezolucji ONZ, lecz z PREMEDYTACJĄ NIE PRZESTRZEGA ELEMENTARNYCH
      ZASAD PRAWA MIĘDZYNARODOWEGO i WSPÓLZYCIA MIEDZYNARODOWEGO do którego sie
      wczesniej zoobowiazał.

Domagajmy o NAŁOŻENIE SANKCJI GOSPODARCZYCH na Izrael za to że:

1. HUNTA WOJSKOWA w Izraelu, która nazywana jest „rządem Izraelskim”
      OFGICJALNIE ODGRAŻA się UŻYCIEM posiadnej broni atomowej PRZECIW CAŁEMU ŚWIATU,
      CO JEST BARDZO POWAŻNYM ZAGROŻENIEM dla pokoju ŚWIATOWEGO.

2. Rząd Izrael dmawia podpisania porozumienia o nieprolifiracji broni
      nuklearnej i oraz NIE DOPUSZCZA do międzynarodowych inspekcji swoich OBIEKTÓW,
      gdzie jest ta broń atomowa produkowana SERYJNIE i jest najpradopodobniej
      ODSPRZEDOWANA ta broń atomowa BARDZO GROŹNYM terrorystom żydowskim na świecie.

3. Izrael siłą zagarnęło suwerenne terytoria innych narodów i okupuje je WBREW
      KILKU rezolucjom Rady Bezpieczeństwa ONZ.

4. Rzad Izraelski ukrywa przestepców i nie dopuszcza do śledctwa w celu
      wykrycia żydowskich ZABUJCÓW dyplomaty ONZ na terenie Izraela.

5. Jeden z Izraelskich premierów WYDAŁ POLECENIA ZABICIA dyplomaty ONZ i rzad
      Izralski ODMAWIA śledctwa w tej sprawie.

5. Rzad Izraelski naruszył 69 rezolucji Rady Bezpieczeństwa ONZ i którego weto
      USA zarzadzanego przez żydów amerykanskich uchroniło przed 29 innymi
      rezolucjami SKAZUJĄCEMI Izrael za udział w morderstwach politycznych na świecie.

6. Izrael wysadził w powietrze misję dyplomatyczną USA w Egipcie i odmawia
      udziału w śledctwie w tej sprawie.

7. Izrael zaatakował na międzynarodowych wodach amerykański okręt, zabijając 33
      i raniąc 177 marynarzy i odmówił miedzynarodowego śledctwa w tej sprawie.

8. Izrael BEZPRAWNIE wygnał 980 tysiecy ludzi z zagarniętego PRZEMOCĄ terytorum
      innych narodów i odmawia im prawa powrotu na własne ziemie, do domów i biznesów
      i ODMAWIA nawet tym LUDZIOM WYPŁACENIA ODSZKODOWANIA za ZRABOWANE mienie.

9. Żołnierze armi Izraelskiej PRZYZNALI się do ZABICIA nie uzbrojonych jeńców
      wojennych, co jest pogwałceniem konwencji miedzynarodowych.

10. Izraelscy Oficerowie wysokiego szczebla własnoręcznie dokonywali EGZEKUCJI
      nie uzbrojonych jenców wojennych, do czego sie oficjalnie przyznali i nie sa
      scigani żadnym prawem w Izraelu co jest KARYGODNYM przestępstwem w myśl prawa
      miedzynarodowego.

11. Izrael jako panstwo skofiskował zagraniczne przedsiebiorstwa i biznesy na
      zagarnietych ziemiach palestynskich i ODMÓWIŁ WYPŁACENIA RAEKOMPENSAT za ten
      RABUNEK.

12. Izrael odmawia ekstradycji ZBRODNIAŻA WOJENNEGO Morela, ktory jest
      chroniony przez rzad Izraelski
      http://homepage.interaccess.com/~netpol/POLISH/public/mor.html

Są to wystarczajace BARDZO POWAŻNE zarzuty przeciw Izraelowi, aby DOMAGAĆ sie
      do PRZEGŁOSOWANIA na forum obecnej 58 sesji ONZ-u do NAŁOŻENIA SANKCJI
      GOSPODARCZYCH przeciw Izraelowi i żądania ROZBROJENIA sie Izrala z broni
      atomowej, gdyż to panstwo jest BARDZO POWAŻNYM ZAGROŻENIEM dla pokoju
      światowego.

Petycje należy kierować na adres Prezydenta 58 Sesji ONZ:

Mr. Kofi Annan, UN Secretary-General

H.E. Mr. JULIAN ROBERT HUNTE
      President of the fifty-eighth session of the United Nations General Assembly
      Office of the President of the General Assembly
      United Nations Headquarters
      Conference Building
      New York, NY 10017
      United States

Fax: (212) 963-3301, -3133

Email: presidentga58@un.org

http://www.un.org/ga/president/58/office/president.html

Oto lista rezolukcji ONZ-u określajaca PRZESTĘPSTWA żydów wobec społeczności
      światowej:

http://www.whatreallyhappened.com/roguestate.html

.
      A list of UN Resolutions against "Israel" Here is a list of UN resolutions that
      Israel has not complied with, far more than Iraq. Note that she has also
      illegally developed nuclear weapons. Further, the situation is far worse than
      would at first appear, it involves the serious distortion of the official
      Security Council record by the profligate use by the United States of its veto
      power. (See Table) Israel's, defiance goes back to its very beginnings. This
      collection of resolutions criticizing Israel is unmatched by the record of any
      other nation as Israel stands in violation of more UN resolutions than ANY
      OTHER NATION ON EARTH.

A list of UN Resolutions against "Israel" 1955-1992: *
      Resolution 106: " . . . 'condemns' Israel for Gaza raid". *

Resolution 111: " . . . 'condemns' Israel for raid on Syria that killed fifty-
      six people". * Resolution 127: " . . . 'recommends' Israel suspends it's 'no-
      man's zone' in Jerusalem". *

Resolution 162: " . . . 'urges' Israel to comply with UN decisions". *

Resolution 171: " . . . determines flagrant violations' by Israel in its attack
      on Syria". Resolution 228: " . . . 'censures' Israel for its attack on Samu in
      the West Bank, then under Jordanian control". *

Resolution 237: " . . . 'urges' Israel to allow return of new 1967 Palestinian
      refugees". Resolution 248: " . . . 'condemns' Israel for its massive attack on
      Karameh in Jordan". *

Resolution 250: " . . . 'calls' on Israel to refrain from holding military
      parade in Jerusalem". *

Resolution 251: " . . . 'deeply deplores' Israeli military parade in Jerusalem
      in defiance of Resolution 250". *
      Resolution 252: " . . . 'declares invalid' Israel's acts to unify Jerusalem as
      Jewish capital". *

Resolution 256: " . . . 'condemns' Israeli raids on Jordan as 'flagrant
      violation". * Resolution 259: " . . . 'deplores' Israel's refusal to accept UN
      mission to probe occupation". *

Resolution 262: " . . . 'condemns' Israel for attack on Beirut airport". *

Resolution 265: " . . . 'condemns' Israel for air attacks for Salt in Jordan".
      *

Resolution 267: " . . . 'censures' Israel for administrative acts to change the
      status of Jerusalem". *

Resolution 270: " . . . 'condemns' Israel for air attacks on villages in
      southern Lebanon". *

Resolution 271: " . . . 'condemns' Israel's failure to obey UN resolutions on
      Jerusalem". *

Resolution 279: " . . . 'demands' withdrawal of Israeli forces from Lebanon". *
      Resolution 280: " . . . 'condemns' Israeli's attacks against Lebanon". *

Resolution 285: " . . . 'demands' immediate Israeli withdrawal form Lebanon". *

Resolution 298: " . . . 'deplores' Israel's changing of the status of
      Jerusalem". *

Resolution 313: " . . . 'demands' that Israel stop attacks against Lebanon". *

Resolution 316: " . . . 'condemns' Israel for repeated attacks on Lebanon". *
      Resolution 317: " . . . 'deplores' Israel's refusal to release Arabs abducted
      in Lebanon". *

Resolution 332: " . . . 'condemns' Israel's repeated attacks against Lebanon".
      *

Resolution 337: " . . . 'condemns' Israel for violating Lebanon's sovereignty".
      *

Resolution 347: " . . . 'condemns' Israeli attacks on Lebanon". *

Resolution 425: " . . . 'calls' on Israel to withdraw its forces from Lebanon".
      *

Resolution 427: " . . . 'calls' on Israel to complete its withdrawal from
      Lebanon. *

Resolution 444: " . . . 'deplores' Israel's lack of cooperation with UN
      peacekeeping forces". *

Resolution 446: " . . . 'determines' that Israeli settlements are a 'serious
      obstruction' to peace and calls on Israel to abide by the Fourth Geneva
      Convention". *

Resolution 450: " . . . 'calls' on Israel to stop attacking Lebanon". *

Resolution 452: " . . . 'calls' on Israel to cease building settlements in
      occupied territories". *

Resolution 465: " . . . 'deplores' Israel's settlements and asks all member
      states not to assist Israel's settlements program". *

Resolution 467: " . . . 'strongly deplores' Israel's military intervention in
      Lebanon". *

Resolution 468: " . . . 'calls' on Israel to rescind illegal expulsions of two
      Palestinian mayors and a judge and to
      • panidanka Re: Wysyłać PETYCJE o NAŁOŻENIE SANKCJI GOSPODAR 22.06.04, 07:34
        początek Mossady II ?
        • panidanka Re: Wysyłać PETYCJE o NAŁOŻENIE SANKCJI GOSPODAR 22.06.04, 07:45
          panidanka napisała:

> początek Mossady II ?

chyba znacie historię ostatnich mieszkańców Mossady?
          Izrael już sam sobie wybudował mur
          otoczony jest wrogami jak wtedy
          wprowadzi się blokadę i sankcje gospodarcze
          i Żydzi sami sobie wymierzą ostatni cios

prawda jakie to proste?
          i do tego wszyscy niewinni
          • gini Re: Wysyłać PETYCJE o NAŁOŻENIE SANKCJI GOSPODAR 22.06.04, 07:48
            panidanka napisała:

> panidanka napisała:
            >
            > > początek Mossady II ?
            >
            > chyba znacie historię ostatnich mieszkańców Mossady?
            > Izrael już sam sobie wybudował mur
            > otoczony jest wrogami jak wtedy
            > wprowadzi się blokadę i sankcje gospodarcze
            > i Żydzi sami sobie wymierzą ostatni cios
            >
            > prawda jakie to proste?
            > i do tego wszyscy niewinni

Wszyscy niewinni to kto Danusiu?
          • panidanka Re: Wysyłać PETYCJE o NAŁOŻENIE SANKCJI GOSPODAR 22.06.04, 07:49
            panidanka napisała:

> panidanka napisała:
            >
            > > początek Mossady II ?
            >
            > chyba znacie historię ostatnich mieszkańców Mossady?
            > Izrael już sam sobie wybudował mur
            > otoczony jest wrogami jak wtedy
            > wprowadzi się blokadę i sankcje gospodarcze
            > i Żydzi sami sobie wymierzą ostatni cios
            >
            > prawda jakie to proste?
            > i do tego wszyscy niewinni

i już po...będzie można powiedzieć
            kto czołgami wojuje w czołgu i zginie
      • a.adas Bardzo ładne te rezolucje 22.06.04, 10:50
        Ciekawe, kto je przegłosowywał - radzieccy towarzysze i ich satelici?
        Przez ostatnie 50 lat przez Zeimię się przewinęło kilkudziesięciu
        tragikomicznych (komicznych w działaniu i tragicznych w efektach) dyktatorów,
        wybuchło kilkaset wojen, a największym złem (Złem, jak komuś zależy) tego
        świata jest Izrael. I jak ładnie to przegłosowano.
        • panidanka Re: Bardzo ładne te rezolucje 22.06.04, 11:04
          a.adas napisał:

> Ciekawe, kto je przegłosowywał - radzieccy towarzysze i ich satelici?
          > Przez ostatnie 50 lat przez Zeimię się przewinęło kilkudziesięciu
          > tragikomicznych (komicznych w działaniu i tragicznych w efektach) dyktatorów,
          > wybuchło kilkaset wojen, a największym złem (Złem, jak komuś zależy) tego
          > świata jest Izrael. I jak ładnie to przegłosowano.

ja bym w dalszej kolejności tym wszystkim co lubią takie rezolucje, aby już
          przygotowali listę narodów w zastępstwie tego "wybranego już" po skutecznej
          realizacji dzieła "Massada II"
          bo przecież nie ulega kwestii, ze jakiś naród musi zająć zwolnione miejsce
          wszak dzieło zbawienia trzeba kontynuować

danka
          • a.adas Re: Bardzo ładne te rezolucje 22.06.04, 12:29
            Może Szanowna Pani mi to wytłumaczy.
            Czytam sobie historię Palestyny (po drugiej wojnie światowej) np:
            encyklopedia.pwn.pl/81363_1.html
            I dalej nie wiem co się stało z ziemią przyznaną Palestyńczykom przez
            Brytyjczyków, część zajął Izrael, a reszta chyba wyparowała, bo nie została
            przecież przyłączona przez Egipt i Jordanię?
            Pomijając ciekawy fakt, ze wszystkie wojny rozpoczynali Arabowie (dobrze,
            pomijając Liban, ale ta interwenacja jakoś nie spowodowała reakcji bratnich
            państw arabskich)
            Pozdrawiam
            adas
            • panidanka Re: Bardzo ładne te rezolucje 22.06.04, 12:35
              a.adas napisał:

> Może Szanowna Pani mi to wytłumaczy.

Szanowny Panie Adamie
              po reformie terytorialnej Polski z roku...mam problem z umiejscowieniem na
              jakim terytorium mieszkam od...lat, a Pan mnie się pyta o terytoria dawnej
              Palestyny?
              czy nie za dużo Pan ode mnie wymaga?

z uszanowaniem

danka
              • a.adas Re: Bardzo ładne te rezolucje 22.06.04, 13:58
                Szanowna Pani
                Pytam na tym Forum o tą Strefę Gazy i Zachodni Brzeg Jordanu notorycznie, ba z
                uporem maniaka i NIKT mi NIGDY nie odpowiedział. Czuję się niedowartościowany...
                A teraz łamię sobię głowę, o którą to cudowną reformę naszego pięknego kraju
                chodzi

Pozdrawiam
                adas
                • panidanka Re: Bardzo ładne te rezolucje 22.06.04, 19:56
                  a.adas napisał:

> A teraz łamię sobię głowę, o którą to cudowną reformę naszego pięknego kraju
                  > chodzi
                  >
                  > Pozdrawiam
                  > adas

Szanowny Panie

ja także od lat "łamię sobie głowę" nad najkorzystniejszą w przeciągu ostatnich
                  1000 lat reformą polskich granic i do tej pory nie wiem, która z nich była dla
                  nas Polaków najkorzystniejsza

Pozdrawiam
                  danka
        • pan.scan Natomiast tej bracia arabowie 22.06.04, 13:24
          jakby nie widzieli.Od 56 lat.
          Są głosy fanów, że wówczas ONZ nie była reprezentatywna.

domino.un.org/UNISPAL.NSF/a06f2943c226015c85256c40005d359c/7f0af2bd897689b785256c330061d253!OpenDocument
      • Gość: Wolna Palestyna Oczywiście że popieramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 13:19
    • eresa Bez alternatywy!!! 22.06.04, 23:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka