Gość: źrenica IP: *.toya.net.pl 24.06.04, 19:57 AAAAAA... TEN Z CIECHANOWA - TO ETATOWY WINNY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muzzi Oferta dla posiadających nadmiar informacji IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 24.06.04, 20:10 I prokuratura wie już że to jest oszust który z nikim nie był powiązany a znakomicie orientował sie w sprawach finansowych Kluski.Ta wiedza mu przyszła z nieba i nikt tradycyjnie za nim nie stał. A tak wogóle to pewnie Kluska go do tego sobiście zachęcił. Brawo za szybkość! Sam Prezydent powinien tę bieglośc prokuratury pochwalić. I nie ma codalej prowadzić sledztwa bo po co jak mamy kolejnego drobnego naciągacza, który udaje że coś może.Mam nadzieję że dostanie mniejszy wyrok niz Rywin ( i koniecznie w zawieszeniu!)Spróbuję i ja tej metody może mnie się uda tylko mam pewien kłopot - niestety nie mam dostepu do informacji o problemach bogatych polaków. Może ktoś mi pomoże? Nie jest to jak widać karalne? A jesli jest, to jak widac, prokuratura się tym nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary obywatel Re: Policja: mamy oszusta, który chciał łapówkę o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:16 Jeżeli to jest ten oszust, to włos z głowy mu nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmyłer Re: Policja: mamy oszusta, który chciał łapówkę o IP: *.visp.energis.pl 24.06.04, 21:25 nie oszust tylko jasnowidz. przeciez domyslil sie kolejnych wydarzen z zyciorys u Kluski i przebiegu postepowania wyjasniajacego , laczenie z przeciagnieciem do NSA i długim oczekiwaniem na wyrok. Ten albo inny jest winny , wg mnie to ktos z okolic Wojsk. Słuzb Inform. - jest ich duzo , maja zaplecze technieczne do roznych rzeczy, nadmiar personelu i czasu , wiec niektorzy szukaja " fuch " - sluza polsce i siebie w tak oryginalny sposob . z kluska sie nie udalo , dal na kosciol nawet, a nie im, wiec jakby jeszcze ich rozloscil - bo to niezreformowana organizacja post pzprowskich czynownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mława terefere IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.04, 00:03 I ten z Ciechanowa jednoosobowo zorganizował najazd na Kluskę w jego domu koło Krynicy rano któregoś dnia z funkcjonariuszami służb specjalnych. Dalej tenże sam watażka samodzielnie i własnymi rękami skuł Kluskę i zawiózł do aresztu do Krakowa. Próbował skonfiskować Klusce samochód na potrzeby wojska. W ogóle przez cały czas hipnotyzował prokuraturę czy i służby skarbowe w Krakowie, a wcześniej chyba w Nowym Sączu). Kiedy sprawa doszła do Naczelnego Sądu Administracyjnego, dzień przed rozprawą ten z Ciechanowa zahipnotyzował służby skarbowe z Krakowe, żeby nagle bez wyjaśnienia odwołały zarzuty, jednocześnie nie przyznając się do błędów. Mocny gość ten z Ciechanowa. Na pewno to ten sam, co napisał ustawę o mediach Millerowi i całej Grupie Trzymającej Władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary71 Przestańcie, bo jeszcze organa się domyślą IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.06.04, 00:18 że nie jesteśmy takimi idiotami, za jakich nas mają... Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Re: Przestańcie, bo jeszcze organa się domyślą 25.06.04, 08:06 Organy się nie domyślą, tak długo traktują nas jak bandę idiotów, że stało sie to u nich pewnikiem. Zresztą przy nawyku oglądania telewizji to naprawdę cud, że pozostali jeszcze ludzie którzy potrafią myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latent Re: Przestańcie, bo jeszcze organa się domyślą IP: *.nyc.rr.com 25.06.04, 17:05 Dobrzy jestescie! Wszystko wokol was to konspiracja, wszystko co mowia media to nieprawda, wszyszstko co mowi rzad to propaganda. Widac ze 50 lat komunizmu zrobilo swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Policja: mamy oszusta, który chciał łapówkę o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 09:52 a to brzydki pan-chciał wyłudzić i to przez niego całe to zamieszanie na koszt podatników.Za karę powiedzmy mu wszyscy głośno,że jest beeee - i po sprawie-no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konserwa Tylko KARA SMIERCI mogłaby dziś odstraszyć IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 10:02 tą skompromitowaną postkomunistyczną mafię i bandziorów związkowych. Tylko Unia Polityki Realnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:01 Tere fere kuku ! Coś nie bardzo mi się chce w to wierzyć żeby jakiś gostek, drobny oszust spowodował takie perturbacje w życiu Pana Kluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu to zapewne legendarny Niemowa z Ciechanowa... IP: *.acn.waw.pl 25.06.04, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś