Gość: alicja IP: *.tnt4.b2.uunet.de 15.03.02, 21:42 Przestępców wojennych trzeba karać jak nazistów. Nie wolno popuszczać rasistom odpowiedzialnym za ludobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manius Correct English Wanted IP: 198.86.247.* 15.03.02, 22:02 boychik, naucz sie obcych jezykow, potem zabieraj w nich glos. Gość portalu: alicja napisał(a): > Przestępców wojennych trzeba karać jak nazistów. Nie wolno popuszczać rasistom > odpowiedzialnym za ludobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka raczej wanted (verb.), a polskim: języków IP: *.tnt6.b2.uunet.de 15.03.02, 22:35 A adolf szaron to ludobójca, więc nie zmieniaj tematu. Nie poprawiaj jak nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: raczej wanted (verb.), a polskim: języków IP: *.rdu.bellsouth.net 16.03.02, 05:48 aka boy, : when writing a title , nouns, VERBS, and adverbs/adjectives are capitalized. morons often discredit themselves by misspelling. Gość portalu: aka napisał(a): > A adolf szaron to ludobójca, więc nie zmieniaj tematu. Nie poprawiaj jak nie > umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka manius kto ciebie uczył angielskiego Adolf IP: *.tnt6.b2.uunet.de 15.03.02, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysteric Re: Correct English Wanted IP: *.112.popsite.net 16.03.02, 03:15 Lingwystyczny eskspercie, Twoja prymitywna krytyka wydaje sie wskazywac ze sam slabiutko znasz jezyki. Oczywiscie ze Sharona powinno scigac prawo miedzynarodowe za zbrodnie przeciwko ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskator Czy za Szarona płacą więcej jak za Bin Ladena? 15.03.02, 22:59 Gość portalu: alicja napisał(a): > Przestępców wojennych trzeba karać jak nazistów. Nie wolno popuszczać rasistom > odpowiedzialnym za ludobójstwo. Za kogo płacą więcej? Za Szarona czy Bin Ladena? Bo jakoś mi to umnknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy za Szarona płacą więcej jak za Bin Ladena? IP: *.gis.net 15.03.02, 23:40 Za Szarika. 5 miliardow rocznie.A moze i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
melania_ kogo szybciej przed sąd: Bin Ladena czy Szarona? 15.03.02, 23:09 Ja mam pomysł na audiotele. Kogo szybciej postawią za zbrodnie na ludzkości przed trybunałem międzynarodowym Szarona czy Bin Ladena. Odpowiedz Link Zgłoś
archiwald Re: Adolf Szaron wanted live or death 16.03.02, 11:23 Z tym ścierwem Szaronem trzeba inaczej postępować jak z tymi innymi arabskimi terrorystami. Szaron to taki sam skurwaiły bandzior, jak Kadafi Husejn i Arafat. Przestańcie mydlić o czy i chronić tego żywoiskiego terrorystę. Żydowski bełkot jest tak samo głupi jak arabski.Tylko faszyści żydowscy próbują swoich terrorystów chronić i wybielać. Odpowiedz Link Zgłoś