lovcen 10.03.05, 11:22 Pewnie tak samo jak ja towarzyszcie swoim najbliższym w rejsie. To taka podróż przez jak przez szybę autokaru. A gdzie już byłyście/byliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malysmutek Re: Podróże 10.03.05, 20:20 Ostatnio w afryce;) ale nie wyszlismy na ląd, bo nie pozwolili :) Odpowiedz Link Zgłoś
malysmutek Re: Podróże 10.03.05, 20:28 ps. to nie ja w tej afryce oczywiscie...tylko moje szczescie:) ja tylko "przez szybe autobusu";) tam bylam Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowaania Re: Podróże 10.03.05, 20:25 ja na razie byłam tylko w Rotterdamie, ale mam nadzieję że kiedyś mi się uda popłynąć w rejs Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowaania Re: Podróże 10.03.05, 20:44 e! to ja palcem po mapie ostatnio byłam w Ameryce Połudnowej. juz kawał świata zwiedziłam! ale wolałąbym tak na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Podróże 10.03.05, 21:04 a ja całą północną Europę,Holandię,Dojczland,Rosję,Hiszpanię i tamte rejony Odpowiedz Link Zgłoś
lovcen Re: Podróże 11.03.05, 07:59 To ja jestem dzis gdzies kolo madery, niedlugo kanary uff Odpowiedz Link Zgłoś
lovcen Islas Canarias 14.03.05, 09:22 + 20 stopni było wczoraj. Fakt, że byłem tam kiedyś powoduje, że pękam z tęsknoty podwójnie, za M i za tym pięknym miejscem. Echhh Odpowiedz Link Zgłoś
lovcen Re: Miami 14.03.05, 09:36 :) cieszę się z Tobą. Kurcze, taka drobnostka, kilkuminutowy telefon, a przynosi tyle dobrego. Ja może za dwa/trzy tygodnie z Brazylii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barborka81 Re: Miami 14.03.05, 09:59 :-))) nie ma to jak nawet krotka rozmowa. Moj M zrobil mi niesamowita niespodzianke. Zadzownil dzisiaj rano (mial tylko 1 min) - jak to ujal - zeby powiedziec tylko, ze mnie kocha. Przemila pobudka. Zycze kazdej/kazdemu z Was takich milych telefonow. 1 minuta a tak duuuuuzo radosci daje:-)) Trzymaj sie lovacen, juz niedlugo i ty bedziesz dobieral takie telefoniki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
barborka81 Re: Podróże 14.03.05, 10:14 Co do podróży. Uwielbiam podróżować. Od najmłodszych lat jeździłam "po świecie". Mój M często mówi, że mi zazdrości, bo chciałby widzieć te miejsca, w których ja już byłam. Niestety taka jest prawada, że on pływając na statku ma możliwość zwiedzić bardziej egzotyczne miejsca, które nie są w moim zasięgu np Meksyk (choć mało jest na to czasu-taka praca), a ja no cóż, pracuję, a we wakacje biorę brata i wypoczywamy. Smutno mi bez niego, ale nie chcę siedzieć całe wakacje w domu i dołować się. Później mogę już nie mieć takiej możliwości:- ) Cieszę się bardzo, bo w zeszłym roku pierwszy raz udało nam się razem wyjechać na wczasy. Krótkie bo krótkie, ale nasze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lovcen Cape Verde 17.03.05, 09:26 Prawie na równiku! Wczoraj dostałem pierwszego maila za statku, ale niespodzianka ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudzikowa Re: Cape Verde 17.03.05, 20:28 a ja sobie po północnym "pływam" nic fajnego szczegolnie zimą brrrrr ale przyajmniej moj M ma krótkie kontrakty i to mnie b pociesza Odpowiedz Link Zgłoś
lovcen Port de Maceio 25.03.05, 10:08 Brazylia. Słoneczne wybrzeże z białymi piaszczystmi plażami i palmami. Chciałbym to razem zobaczyć choć przez jedną, krótką chwilę, z okna kabiny.. Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: Port de Maceio 26.03.05, 00:22 Mój zaraz po Świetach Polinezja Francuska:) Odpowiedz Link Zgłoś