Dodaj do ulubionych

_________A po co nam kosciól_____________________?

IP: 216.11.71.* 02.07.04, 17:01
Modlic mozemy sie w domu bez utrzymywania gejow i pedofilow ktorzy opanowali
nasze parafie. Caly ten system KK z papiezem na czele to przeciez wymysl
ludzki a nie boski. System ten zamiast opiekowac sie ludzmi ktorzy ten system
utrzymuja, ukrywa i pomaga zboczenca ktorzy gwalca nasze dzieci. Moja stopa
juz nigdy nie stanie w kosciele katolickich pedofilow, i do tego rodacy was
tez namawiam

Józef Zawadzki
Jaroslaw
02/07/2004
Obserwuj wątek
    • Gość: Józef Zawadzki Podszywko, twój pusty łebek widoczny jest. IP: *.icm.edu.pl 02.07.04, 17:03
      • Gość: Józef Zawadzki I po co ci ta maskarada? Czolko znowu sie cofnelo? IP: 216.11.71.* 02.07.04, 17:06
        Nie stac cie na wlasny nik to moje nazwisko przybierasz? Fuj co za padlina!
    • Gość: Barbara Plachta Zawadzki ma racje IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:24
      Kosciol i wiara to dwie zupelnie inne rzeczy.
      Polski kosciol to doslownie gejowska partia polityczna.
      • rycho7 a Kredo? 02.07.04, 17:30
        Gość portalu: Barbara Plachta napisał(a):

> Kosciol i wiara to dwie zupelnie inne rzeczy.

...
        wierze w Kosciol Powszechny (po grecku katolikos)
        ...

To jak to jest z ta wiara? Bez wiary w pedalow i pedofilow?
        • Gość: Józef Zawadzki Re: a Kredo? IP: 205.155.193.* 02.07.04, 21:36
          Ja wierze ze pedal to sam diabel! A ty?
          • Gość: artur Tu znowu Antyklerykalna Partia Postępu Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:48
            APP?
            • Gość: Jozef Zawadzki Re: Tu znowu Antyklerykalna Partia Postępu Racja IP: 205.155.193.* 03.07.04, 13:43
              a o czym ty?
              • Gość: APP Re: Tu znowu Antyklerykalna Partia Postępu Racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 14:01
                „Życie Warszawy” ujawniło, że Szymon Niemiec, organizator niedoszłej Parady
                Równości, jest współzałożycielem Antyklerykalnej Partii Postępu Racja."

"[...] na Nadzwyczajnym Kongresie partii Antyklerykalnej Partii Postępu Racja w
                lutym 2004 pewien emerytowany profesor powiedział 'Ja walczyłem z bronią w ręku
                z wrogami Polski Ludowej. Z prawdziwymi wrogami. [...] Byłem członkiem
                Stowarzyszenia Ateistów i Wolnomyślicieli i wielkim działaczem tego
                stowarzyszenia. Na tej sali jest przecież wielu takich jak ja [gromkie brawa]."
          • Gość: Sutannowy. Re: a Kredo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:57
            Spadaj ty podszywko klerykalna prawdziwego Zawadzkiego.!.
            • Gość: Józef Zawadzki Re: a Kredo? IP: 211.167.4.* 11.08.04, 00:12
              A kogo ty dysporowa kruszynko z cofnietym czolkiem nazywasz podszywka?
      • Gość: Sutannowy. Re: Zawadzki ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:56
        Brawo Zawadzki!!!, tylko odważne i bezkompromisowe publikacje faktów mogą
        przemówić do rozumu otumanionym przez kler. Jesteśmy z Tobą.
        • Gość: Jozef Zawadzki Oczywiscie ze mam racje! IP: 200.69.231.* 17.08.04, 00:04
    • Gość: Michał F. Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 14:41
      Bez przesady. Nie można od razu twierdzić, że cały Kościół to organizacja
      gejowsko-pedofilna. Jest wielu porządnych księży. Autorytet Kościoła w Polsce
      psują tacy ludzie jak o. Rydzyk i cała ta jego żałosna armia, którzy robią z
      siebie wielkie autorytety.
      Moim zdaniem Kościół dopóki nie stanie się bardziej liberalny, dopóty ludzie
      będą od niego odchodzić.
      Jeszcze jedno. Przyczyną gejostwa i pedofilstwa w KRK jest celibat.
      • Gość: Józef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.HINET-IP.hinet.net 03.07.04, 23:46
        'Nie można od razu twierdzić, że cały Kościół to organizacja
        gejowsko-pedofilna.,

Mozna mozna bo ksciol ten ukrywa o broni przestepcow ktorzy molestuja nasze
        dzieci i przez to ulatwia im dostep do nastepnej ofiary.
      • Gość: Sukienkowy. Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 00:05
        Nieprawda, celibat w niczym nie przeszkadza zboczeńcom w sutannach prowadzić
        takiego życia jakie im odpowiada. W większości wybierają młode dziecęce dupki i
        nie są poddawani żadnym ograniczeniom. Dla zwolenników dupek rozkalibrowanych ,
        kobiecych, przemłóconych na zachrytstiach też problem nie istnieje. Więc pytam,
        co ma z tymi degeneratami wspólnego celibat jeżeli i tak robią co chcą?..
    • Gość: Józef Zawadzki W BOGA wierzacy Polacy olewaja KK !! IP: *.HINET-IP.hinet.net 04.07.04, 15:56
      poniewaz homoseksualism i pedofilia ktora jest przez ksiezy uprawiana a KK
      tolerowana jest niezgodna z nasza wiara!
      • Gość: jh Re: W BOGA wierzacy Polacy olewaja KK !! IP: *.es 10.08.04, 19:15
        j
    • Gość: Józef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.mishawaka.k12.in.us 05.07.04, 16:43
      Ja wczoraj w domu sie pomodlilem i az mi lepiej dzisiaj jest ze w kosciele nie
      bylem. Po co ma placic na utrzymanie gejow i pedofilow.
      • Gość: Sukienkowy. Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 00:08
        Słusznie Panie Zawadzki, wiara Bogu wszędzie jest miła i najbardziej z daleka
        od spedalonego K.Kat.
    • Gość: Józef Zawadzki W kosciele nie bylem juz od pieciu tygodnie HA! IP: *.yskf.co.jp 07.07.04, 00:05
      I co mi papiez zrobi? Moze mnie pocalowac za tych wszystkich swoich podwladnych
      gejow i pedofilow!

Józef Zawadzki
      Jaroslaw
      06/07/04
      • Gość: Dr-39 Re: W kościele nie byłem już od pięciu tygodnie H IP: *.net.autocom.pl 09.07.04, 22:09
        I to jest błąd. Taki błąd przez duże,,B".Bo jak powiedziała Purpurowa Eminencja
        Glemp, gdy była mowa o brakujących 37-milionach złotych na budowę ( 5-tej już o
        czym to społeczeństwu się nie mówi ) świątyni opatrzności. Jak każdy Polak da
        po złotóweczce to jeszcze zostanie.A nasza kochana poczta polska która jest jed-
        nym ze sponsorów tej,,wspaniałej" budowli to nawet podniosła opłaty od przeka-
        zów pocztowych o 50 groszy, żeby tylko się przypodobać Czarnym w Czerwonych
        beretach. Tak, że Panie Józefie - Nie ma się czym chwalić. A świątynie i tak
        pobudują czy nam się podoba czy nie.
    • Gość: Robi Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 10.07.04, 13:18
      Co mnie to obchodzi Zawadzki ,że ty niechcesz chodzić do kościoła to twój
      wybór . Do kościoła idziesz nie dla księży tylko dla Pana Boga by znim
      porozmawiać przez modlitwę.Ale mi się wydaje że ty chyba nigdy nie chodziłeś do
      kościoła by się pomodlić.
      • Gość: Józef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: 207.8.131.* 11.07.04, 04:56
        Do kosiciola idzien nie dla ksiezy? To po co na tace pieniazki kladziesz?
      • Gość: Zawadz. Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:52
        Do kościoła nie chodzę, bo nie lubię patrzeć na pedałów i pedofili w czarnych
        sukienkach. Kontakt z Panem Bogiem utrzymuję bezpośredni, tzn. bez pośredników
        a miejsce tego kontaktu jest Panu Bogu każde miłe i milsze od kościoła.
    • Gość: ess Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: 213.199.197.* 12.07.04, 00:56
      a kto będzie informował ludzi o tym Bogu? Kto będzie prowadził akcje misyjne?
      To dobre na jedno pokolenie
      • Gość: Jozef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: 142.131.18.* 12.07.04, 17:53
        >a kto będzie informował ludzi o tym Bogu?

Rodzice ktorzy nie gwalca administrantow!

Kto będzie prowadził akcje misyjne?

A po co komus akcje misyjne?

• Gość: Robi Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 12.07.04, 18:33
          Ty chłopie nie wiesz co to Kościół i Bóg .Nigdy nie słyszałem o czymś takim jak
          administranci.
          • Gość: . Gejowskie gniazdo. Taki jest polski KK IP: 200.56.224.* 13.07.04, 22:24
            • Gość: Jozef Zawadzki Swiete slowa! WSTYD! IP: 5.5.* / 80.58.22.* 25.07.04, 07:22
        • Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.donpac.ru 27.07.04, 21:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Józef Zawadzki Zaprawde powiadam Wam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 02:15
      Macki moje dlugie i lepkie sa
      Siegaja od USA po Japonie, Rosje i Izrael.

Jam jest Baal,
      Pan Ciemnosci.

Na kolana psy,
      a kobiety wypiac sie.
      Chedorzyc bede ku chwale Lucyfera

I przyslijcie do mnie 10 Administrantow nierozdziewiczonych.
      • Gość: Józef Zawadzki Czolo nieskie masz podszywko swinska! IP: *.biz.rr.com 13.08.04, 13:21
    • Gość: Jan Karski Popieram panie Zawadzki. KK to zaraza naszego IP: *.com.tw / *.HINET-IP.hinet.net 30.07.04, 02:13
      spoleczenstwa.
      • Gość: Józef Zawadzki Uklony Panie Karski IP: *.cable.wanadoo.nl 14.08.04, 14:51
    • Gość: Jozef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: 66.231.168.* 30.07.04, 14:55
      Niestety pod okiem O.Swietego molestuja nasze dzieci. A jak szydlo wychodzi z
      worka to KK i watykan ukrywa i broni tych zboczencow!
    • Gość: les Kretyn IP: *.dyn.optonline.net 08.08.04, 05:27
      • Gość: Józef Zawadzki Lesiu, kruszynko a ty bedziesz bronic pedofilow? IP: *.biz.rr.com 12.08.04, 21:55
        Moze sam nim jestes?
    • Gość: Stan Szczepkowski Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 08.08.04, 05:47
      Rozpoczyna sie nowa reformacja, Tym razem odejscie od koscila rzymskiego bez
      proby budowania innej struktury. Jeszcze w czasach przed celibatem (dopiero od
      XI wieku) kosciol staral sie ograniczac pedofilie; patrz - sw. Bazyli Wielki.
      Obecnie jest otyle gorzej, ze jednoczesnie cala kultura zachodnia tak mocno
      oparta na chrzescijanstwie jest pod atakiem islamskim. Jest oczywiste, ze
      imamowie zacieraja rece z zadowolenia. Czy jest wiec rada na odnowe kosciola.
      Prawdopodobnie tylko wtedy gdy wierni (np. Rada parafii) bedzie kontrolowac
      finase i zachowanie kleru.
      CREDO. Nicejskie wyznanie wiary nie jest przyjete przez chrzescijan wschodnich
      szczegolnie monofizytow. Reszta (99%) chrzescijan uznaje to za podstawe
      przynaleznosci do wiary. Odrzucenie "Wierze" byloby wiec nie tylko kleska KK
      ale wiernych tez. Moze warto oczyscic kosciol najpierw.
      • Gość: Józef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.cheznoo.net 10.08.04, 20:00
        Oczyscic trzeba i to natychmiast.
    • hawaian Re: _________A po co nam kosciól_________________ 15.08.04, 02:13
      Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Modlic mozemy sie w domu bez utrzymywania gejow i pedofilow ktorzy opanowali
      > nasze parafie. Caly ten system KK z papiezem na czele to przeciez wymysl
      > ludzki a nie boski. System ten zamiast opiekowac sie ludzmi ktorzy ten system
      > utrzymuja, ukrywa i pomaga zboczenca ktorzy gwalca nasze dzieci. Moja stopa
      > juz nigdy nie stanie w kosciele katolickich pedofilow, i do tego rodacy was
      > tez namawiam
      >
      >
      > Józef Zawadzki
      > Jaroslaw
      > 02/07/2004

Wstydzisz się swoich danych i nicka czy poglądów, rewolucjonisto urbanowy ?
      • Gość: Józef Zawadzki Re: _________A po co nam kosciól_________________ IP: *.knology.net 15.08.04, 02:48
        Odpi.........ol sie kretynku.
        Jesli nie mas znic do powiedzenia to stul pysk debilu.
        • Gość: SP Re: Jozefie. Poluznij Wasc bo utracisz sojusznikow IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.08.04, 06:45
          Przeciez tak nie mozna. Debil to niepolskie slowo. Mowi sie "durniu"
          • Gość: Józef Zawadzki Re: Jozefie. Poluznij Wasc bo utracisz sojuszniko IP: *.knology.net 15.08.04, 15:42
            No dobrze, niech bedzie duren
        • hawaian Re: _________A po co nam kosciól_________________ 17.08.04, 00:21
          Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Odpi.........ol sie kretynku.
          > Jesli nie mas znic do powiedzenia to stul pysk debilu.

Wstydzisz się podszywkowa mendo, czy krew cię zalewa że przyłapano cie na
          niegodziwości, smieciu ?
    • Gość: Hiacynt Tez sie zastanawiam.nt IP: *.cnam-paysdelaloire.fr 24.08.04, 00:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka