Dodaj do ulubionych

My Palestinian Wife ,...

IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.03.04, 17:22
Nic dodac nic ujac , trafnie ujete !

All Americans should feel a great deal of sympathy for the younger
generations of both Palestinians and Israeli Jews. These young people were
born into a conflict started by people long dead or now in their dotage. The
issue is simple: It's land. Both sides are dying over land.

uklony

=============================================================================

antiwar.com/reese/?articleid=2169
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson Re: My Palestinian Wife ,... IP: *.ipt.aol.com 23.03.04, 17:33
      > Over palestinian land!!!!

> Lets make it clear whos land!!!!
      • Gość: sp;lit Occupied territories ,... Got it ? n/t IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.03.04, 17:43
        • Gość: ANka Drogi splicie IP: *.ifn-magdeburg.de 23.03.04, 18:00
          jednego sie w krajach arabskich nauczylam. Jak widzisz kazde doswiadczenie sie
          przydaje. Ktokolwiek ma tu racje- jesli jest jakakolwiek racja a nie cel glowny-
          ktorym powinno byc rozwiazanie tego sporu, nigdy nie daj sie sprowokowac Arabowi
          do walki. Jesli to zrobisz to rozpetasz wojne na calego bo Arabowie od pokolen w
          duchu walki sie wychowywali. To jest ich pasja i na pewno ´nie odpuszcza´. Cos
          takiego w ich naturze jest. Zreszta podobnie jest u ´poludniowcow´.
          A Izrael wlasnie to zrobil. Zszedl z drogi pokojowej, ktora mogl prowadzic, z
          walki z terroryzmem i proby dogadania sie i pertraktacji o wydanie terrorystow i
          ukaranie ich.

Zdaje sie, ze czas od powstania Izraela nie wystarczyl do tego, by ludzie tam
          zrozumieli sytuacje, w ktorej sie znalezli. Coz sadzilam ze Sharon nie popelni
          takiego bledu. Naiwnie - jak widac.
          No to teraz Izrael ma problem. Nawet nie USA. Ciekawe kto dalej bedzie
          finansowal te eskalacje zbrodni po obu stronach. Kto podejmie sie mieszac w ten
          spor. Bo tak jak w naszej kulturze honorem jest walczyc wg jakichs zasad, nie
          lamiac norm moralnych, tak w kulturze arabskiej istota honoru jest impet i
          zwyciestwo w walce. Niewazne za jaka cene- moze nawet im wieksza tym lepiej.
          Ciekawa jestem kto wytlumaczy teraz Palestynczykom, ze warto jest rozwiazac
          problem na drodze pokojowej...
          • Gość: sp;lit Re: Drogi splicie , ... Racja Aniu ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.03.04, 18:59
            Przechwalaja sie ze maja czwarta na swiecie armie ,... Mogli go aresztowac !

Woleli go zamordowac ! Jego smierc otwiera puszke Pandory , an OPEN SEASON na
            przywodcow innych narodow a to politykom niezbyt sie podoba .

Takie rozwiazanie sprawy nie jest syjonistom wygodne , bo ich byt jest
            uzalezniony od destabilizacji regionu ,... Na dluzsza mete samobojstwo .

uklony
          • Gość: jarek-nudziasz Albo tez Sharon czyta co inni pisza o szlachetnych IP: *.fastres.net 23.03.04, 21:09
            Arabach i chce wlasnemu narodowi uniknac taki sam los jak tych w Sudanie,
            Tymorze, Wschodnim, Nigerii, Algerii itd...nie mowiac juz o Iraqu.

maitri.diecezja.gda.pl/gazetka/my_37/niewolni.htm
            • Gość: sp;lit Re: Albo tez Sharon czyta co inni pisza o szlache IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.03.04, 22:14
              Coraz bardziej rozumie dlaczego nudziasz , wspolczuje tym ktorzy musza cie
              tolerowac na codzien ,... Ciezkie zycie :)

uklony
    • Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 23.03.04, 17:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • fredzio44 [...] 23.03.04, 18:15
        • Gość: rfqr [...] IP: 5.5R* / *.kodak.com 23.03.04, 18:29
          • fredzio44 [...] 23.03.04, 18:56
            • Gość: sp;lit Re: My Palestinian Wife ,...+++++ IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.03.04, 23:09
              Ja ci w innym poscie napisalem ze cie dana opie#doli ze zagladasz do sp;lit'a :)

uklony
        • Gość: dana33 Re: My Palestinian Wife ,...+++++ IP: *.adsl.actcom.co.il 23.03.04, 22:31
          fredzio!!!!!!!
          • fredzio44 Re: My Palestinian Wife ,...+++++ 24.03.04, 04:36
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> fredzio!!!!!!!

Извени Ты меня, Dana. Я забыл русское слово “клитор” Поэтому так некрасиво
            получилось.
            • tma34 Re: My Palestinian Wife ,...+++++ 24.03.04, 11:43
              Dobre!!!!!!
              • fredzio44 Re: My Palestinian Wife ,...+++++ 24.03.04, 12:59
                tma34 napisała:

> Dobre!!!!!!

Naprawde!

a pozatym liczylem na to ze Piessna to 1. ocenzuruje - bo swinskie
                2. ocenzuruje bo rosyjska czcionka
                :-)
                dziwie sie ze powyzszy post zostal.

Ale to jest powazny temat ktory juz byl tutaj poruszany na forum. Co
                muzulmanie (i nie tylko) wyprawiaja z kobietami to barbarzynstwo!
                • tma34 Re: My Palestinian Wife ,...+++++ 24.03.04, 14:21
                  Nie miałam serca wyrzucić tego postu:)))) Ubawiłam się. Ale pod wieczór
                  nożyczki mogą mi nagle zadziałać:))))
                  • fredzio44 Re: My Palestinian Wife ,...+++++ 24.03.04, 14:51
                    tma34 napisała:

> Nie miałam serca wyrzucić tego postu:)))) Ubawiłam się. Ale pod wieczór
                    > nożyczki mogą mi nagle zadziałać:))))

Przyjmuje do wiadomosci!
                    Z powazaniem,
                    Tomasz Fryderyk Urbanski
      • gini Re:Hej Burak 23.03.04, 19:02
        Gość portalu: . napisał(a):

> Ну и черт с та&#
        > 1082;ой женою!

Jak nie masz nic do powiedzenia to nie zasmiecaj watkow, z laski swojej.
        Zaloz sobie watek i w nim pisz do US , nikt ci nie bedzie przeszkadzal.
        Split ma racje, pisza o tym komentatorzy w prasie na calym swiecie, poczytaj
        sobie troche zamiast belkotac.
        • Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 23.03.04, 21:04
          • fredzio44 wole rosyjski :-( 23.03.04, 21:10
            • kosel_maruwi [...] 24.03.04, 13:09
    • Gość: fredzio54 [...] IP: 5.3.1R* / 212.25.109.* 23.03.04, 21:18
    • Gość: fredzio54 Re: My Palestinian Wife ,... IP: 5.5R2D* / *.red.bezeqint.net 24.03.04, 13:05
      cenzura
      potwierdzam ze rabki sa przydote,przesto zchodnia europa eksprtuie kobiet do
      arabskich bordelach i haremachn.
      Normalna rabka zachowuie swoja twarz aby nas nie przystrasic !
      • Gość: . Re: My Palestinian Wife ,...+++ IP: 213.88.164.* 24.03.04, 15:09
        Szanowna cenzorko!
        Naprawde ma pani cos przeciwki cyrylicy?
        Przeciez,przysiegam,ja nic zlego nie napisalem.
        Zadnego niewlasciwego slownictwa.
        Czy lacina,wg pani,jest bardziej kulturalna od cyrylicy?
        Widzi,pani!
        Majakowskij napisal:
        "Ja russkij by wyuczyl tolko za to,czto im razgowariwal Lenin".
        A pani cos przeciwko tym literom ma.
        Nie musi pani mnie odpowiadac.
        Ja to rozumiem.
        Ale chetnie,jezeli mozna,chcialbym wiedziec-w czym problem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka