Dodaj do ulubionych

Myślałem: kretyn ze mnie i tyle

30.10.12, 15:06

Ale teraz widzę, że wypadam z samooceną blado. Dzisiaj zobaczyłem paru sprawniejszych, profesjonalnych kretynów. Ja, nie wiem czemu, rozumiem znaczenie badań przesiewowych, oni - jakoś nie.

Jestem zaskoczony.

Pomijam tu, rzecz jasna, inż. Cierpisza - z jego sportowcami ciskającymi w ramach maskirowki zwłoki ofiar na maszyny do rozdrabniania padliny.
Obserwuj wątek
    • rycho7 jakie maja srodki dopingujace? 30.10.12, 18:09
      cepekolodziej napisał:

> Dzisiaj zobaczyłem paru sprawniejszych, profesjonalnych kretynów.

Ja jestem szalenie ambitny.
    • cepekolodziej Re: Myślałem: kretyn ze mnie i tyle 30.10.12, 21:12

Miałem kiedyś kolegę. Kiedy został na drugi rok, twierdził, że to przez matematyczkę, że się na niego uwzięła. A chodziło tylko o równania z dwiema niewiadomymi.
      • polski_francuz Matematyczka 30.10.12, 22:12
        zle wyjasnila uklady rownan. Kolega mial sluszna racje.

PF
        • off_nick A wystarczyło 30.10.12, 22:23
          się nie odzywać.

polski_francuz napisał:

Matematyczka> zle wyjasnila uklady rownan. Kolega mial sluszna racje.
          >
          > PF
          • marouder.com.pl To Francowate ktos bil po glowie.. 31.10.12, 07:59
            ..gdy bylo dzieckiem?

Nie pojmuje jak tak mozna sie znecac, by jako skutek ciezkiej przeciez pracy fizycznej uzyskac przyszlego tuza nauki lillenskiej?!
            • polski_francuz Fizyczna praca 31.10.12, 08:23
              jest czytanie krakowskiego pijaczka, ktorego dlawi nienawisc.

I cokolwiek nie napisze to zawsze znajdzie trotyl i nitrogliceryne w moim wpisie.

PF
              • marouder.com.pl Wiem, malpo, czyli po staropolsku.. 31.10.12, 08:41
                ..ewidentny "szlachcicu", ku...smile
                Zauwaz, ze doksztalcam cie jezykowo gratissmile

Taka moja praca u podstaw
                • polski_francuz Bo to Polska wlasnie 31.10.12, 09:03
                  I kazdy porzadny czlowiek musi miec swojego zawistnika.

Inaczej byc nie moze.

PF
          • polski_francuz No to zmienmy register 31.10.12, 08:26
            jak dla ciebie. Nie bylo jakiejs interesujacej smierci ostatnio?

PF
            • gini Re: No to zmienmy register 31.10.12, 08:29
              A u Was we Francji przypadkiem nie szaleje jakis seryjny weekendowy samobojca?
              Bo wPolsce niestety szaleje wiec ja sie boje jechac na swieta nawet.

Wiec jak za miedza spokoj to moze sie przejade do Lyonu?
              • polski_francuz U nas 31.10.12, 08:34
                jest nagonka na premiera. Cokolwiek nie powie jest wysmiewane.

I nomen omen: to jest z zawodu nauczyciel licealnysmile

Jesli zatem nie masz w rodzinie Ayrault, to wal do nas jak w dym. Tylko uwaga, zimno tu jak cholera!

PF
              • pikrat Re: No to zmienmy register 31.10.12, 10:47
                Smierdziucha lepiej tu nie przyjezdzaj

gini napisała:

> A u Was we Francji przypadkiem nie szaleje jakis seryjny weekendowy samobojca?
                > Bo wPolsce niestety szaleje wiec ja sie boje jechac na swieta nawet.
                >
                > Wiec jak za miedza spokoj to moze sie przejade do Lyonu?
        • cepekolodziej Re: Matematyczka 30.10.12, 22:49

Jemu źle, mnie dobrze. Na tej samej lekcji.

I chyba dlatego jakby pojmuję, o co chodzi z tymi badaniami przesiewowymi.
          • gini Re: Matematyczka 31.10.12, 00:31
            A mnie wzrosla samoocena, jak czytam co wypisuje taki dochtor Przywara na ten przyklad , to ja od razu czuje sie duzo, duzo lepiej.

Przywara juz sie sklania ku wybuchom, ale bardziej mu sie podobaja te u Szymowskiego.

Wymyslili z Dakowskim profesorem (ten to mi dopiero podwyzszyl samoocene)
            zrobic warsztaty pizamowe ups naukowe, w Egipcie.

Szukaja sponsora, bo to ma kosztowac jakies 20 25 tysiecy euro wyliczyl Dakowski profesor.

Wiec niejaka mmariolka mandzurska, wymyslila, ze trzeba znalezc 1000 jeleni zeby sie zrzucily po 100 zlotych.

Ja chcialam pomoc szukalam w salonie ale zaden nie chcial dac skapiradla, moze tu sypniecie groszem.

Ziemia dla ziemniakow
          • polski_francuz Metoda a charakter 31.10.12, 08:20
            Jedna lekcja to zbyt malo co wiem bo pomagalem dziecku rozwiazywac uklady rownan. I w moim przekonaniu, matematyczka powinna uczyc metody glownie bo najwazniejsza w matematyce jest metoda.

Na koncu ma uczcy sie satysfakcje, jesli sie rozwiazanie znajdzie i sprawdzi. I matematyke sie dla tej satysfakcji polubi. A jak juz sie polubi to sie ja innymi oczyma zobaczy.

I metody rozwiazywania ukladow rownan sa wazne tez na studiach i po nich i w rachunkow rozniczkowym (metody numeryczne) i macierzowym a zatem rozwiazania sa wazne do dzis i warto je znac.

W koncu ostatnia uwaga, za czasow Twoje mlodosci (i mojej tez) dosc rzadkie bylo oskarzanie nauczycieli. Twoj kolega zatem mial chyba charakter, ze tak poddal w watpliwosc metody matematyczki.

PF
            • gini Re: Metoda a charakter 31.10.12, 08:27
              Ty z ksiezyca spadles?Zawsze sie zwalalo na nauczycieli.Pani sie na mnie uwziela, to stara wymowka jak swiat.
              Ja sie nia poslugiwalam i moje dzieci tez.
              • polski_francuz Mysle 31.10.12, 08:31
                ze sie to wzmocnilo po rewolucji 1968 roku. Upraszczajac: przed nia winny byl uczen po niej - nauczyciel.

No to wracam do moich "rownan"

Pozdro

PF
                • marouder.com.pl Jakich, do cholery, rownan??!! 31.10.12, 08:43
                  Przez twoje rownania Plastelinczycy wojny przegrywaja!
                  • polski_francuz Uscislenie 31.10.12, 09:00
                    wracam do moich "czastek wysokoenergetycznych".

PF
                    • marouder.com.pl I od twoich rownan polegla sprawa.. 31.10.12, 09:03
                      ..plastelinska?
                      Ty jestes geniusz! Ja cie zle ocenialem. Francowaty!
                      • gini Re: I od twoich rownan polegla sprawa.. 31.10.12, 10:10
                        Marudny Ty wpadnij do salonu i poczytaj blog nauczyciela z Opola Zygmunta Bialasa, a szczegolnie komenty poczytaj autora padniesz ze smiechu.
                        Francuz sie chowa
                        • polski_francuz Chowa sie ze wstydu 31.10.12, 10:40
                          na to co Rzepa wczoraj napisala i jak Kaczynski na to zareagowal.

Rozsadnym komentarzem jest ten Pani Paradowskiej z Polityki.

I dziw bierze, ze sPISkowcy forumowi wyszli ze swoich nor forumowych. Oni, niestety wstydu nie maja.

PF
                          • marouder.com.pl Francowaty,czy ty nie musisz pojsc na Uniwersytet? 31.10.12, 10:51
                            Panstwo francuskie tobie placi, przypominam, za rozmaite niedomowienia w dziedzinie nauk przyrodniczych!
                          • pikrat Re: Chowa sie ze wstydu 31.10.12, 10:51
                            Wystapienie prezesa przyciaga najgorsze mety co widac rowniez na tym forumsmile
                            Powstala lista obecnoscismile
                            • marouder.com.pl Klinika okulistyczna na ciebie oczekuje, Mielony! 31.10.12, 11:00
                              Podobniez mieli ci wymienic nieskuteczne od jakiegos czasu galki oczne na pare galek muszkatolowych!
                          • gini Re: Chowa sie ze wstydu 31.10.12, 11:48
                            lo matko i lojcze , ty sie powolujesz na paradowska?

A niech cie.Juz nie dokoncze, bo mnie zatkalo.
                            Ale coz jak sie ma za idola Jaruzela )))
                          • gini Re: Chowa sie ze wstydu 31.10.12, 11:55
                            Francek ja sie poswiece, i otworze tego linka, nawet jak bedzie fota paradowskiej jasi to sie nie wystrasze, a jak poczytam to moze sie i posmieje jeszcze troche.
                            Musze tutaj czesciej wpadac, tu jest calkiem sympatycznie i przezabawnie.

Pwiedz Francek zakochany w jasi jestes .
                            Uwaga otwieram link!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka