Dodaj do ulubionych

Pytanie do użytkowniczek Buzza

22.01.13, 10:22
Czy wózek posiada jakieś zaczepy na rączce do przypięcia torby? Chodzi mi o klasyczną torbę, a nie o Buzz Boxa - bo ten, wiem że jest mocowany na dole za pomocą rzepów. Mam też pytanie właśnie o Buzz Boxa - czy warto go kupić, zmieści się tam coś? No i przede wszystkim (wiem, że ma "osłonkę" p/deszczową) - czy nie jest wiecznie brudny, ze względu na jego umiejscowienie?
Obserwuj wątek
    • paula2306 Re: Pytanie do użytkowniczek Buzza 23.01.13, 20:00
      Dostałaś już wózki? smile
      • pysia.78 Re: Pytanie do użytkowniczek Buzza 23.01.13, 20:46
        Ja mam buzz box i dla mnie super,duzo sie miesci (jal dla mnie)i ja nigdy problemu z brudzeniem nie mialam,a jezeli juz material latwo sie czysci. Zaczepow nie ma,jak chcesz musisz dokupic.
    • martuska1982 Re: Pytanie do użytkowniczek Buzza 23.01.13, 21:02
      buzz box mocuje się za pomocą plastikowych zaczepów, nie rzepów, ale to szczegół. wink Mieści sporo, moim zdaniem warto.Na błocie czy w sniegu jak teraz uchlapie się,ubrudzi, ale po to własnie jest pokrowiec.Poza tym nie jest problemem wypiąć, wypłukać w wodzie,wysuszyć na grzejniku i następnego dnia jest czysty. smile
      Co do zaczepów to torby na rączce, niesttey nie ma zadnych.Ja mam torbę diaper bag quinny i niestety zsuwa się po rączce (zazwyczaj leży mi na buzz boxie), a jak siedzisko (przodem do kierunku jazdy) jest opuszc zone, bo młodzież śpi to torba opiera się o budkę i tylko dlatego nie zjeżdża.To jest akurat takja rzewcz, którą quinny mogłoby poprawić. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka