Dodaj do ulubionych

Żydzi znów mordują w Gazie

19.11.12, 13:22
"Co najmniej 10 osób zginęło, w tym pięcioletnie dziecko, w nalotach prowadzonych przez Izrael w Strefie Gazy szóstego dnia izraelskiej ofensywy - podały palestyńskie źródła medyczne."

No gratulacje. Dzielny naród. smile
Obserwuj wątek
    • benek231 Sugerujesz, ze Izrael powinien poddac sie :O) 19.11.12, 13:48
      Palestynczykom?

No bo jest to jedyny sposob na zakonczenie konfliktu. Swiat arabski od poczatku nie zaakceptowal Izraela i w duzej czesci nadal nie chce sie pogodzic z Izraela istnieniem.
      A moze uwazasz, ze Izrael powinien pozwolic Hamasowi na bezkarne ostrzeliwanie wlasnego terytorium(?)

W sumie wojna jak zwykle - najbardziej cierpia cywile.
      • pikrat Re: Sugerujesz, ze Izrael powinien poddac sie :O) 19.11.12, 14:10
        Hesbollach wystrzelil do tej pory ponad 900 rakiet. Izrael zareagowal po trzysetnej.
        Smierc dzieci jest zawsze najwiekszym dramatem, ale Hezbollach zostal wybrany przez rodzicow tych maluchow. Golda Meir kiedys powiedziala, ze Plastelinczycy bardziej nienawidza Izraela niz kochaja swoje dzieci. Lokowanie wyrzutni rakiet wsrod obiektow mieszkalnych dowodzi, ze od czasow Goldy nic w tej materii sie nie zmienilo.
    • wikul Re: Żydzi znów mordują w Gazie ... 19.11.12, 14:48
      ... tych biednych, niewinnych, walczących o pokój, hamasowców.
      • hansgrubber Re: Żydzi znów mordują w Gazie ... 20.11.12, 17:40
        Obejrzyj sobie tych hamasowców.

gosc.pl/doc/1365358.Izraelskie-ataki-na-Strefe-Gazy-nie-ustaja
        • wikul Re: Żydzi znów mordują w Gazie ... 20.11.12, 18:06
          hansgrubber napisał:

> Obejrzyj sobie tych hamasowców.

Nie rżnij głupka. Też znalazłeś sobie źródło informacji. Pooglądaj tutaj.

izrael.org.il/terroryzm/2881-hamas-bomby-sa-cenniejsze-niz-dzieci-terror.html
          • hansgrubber Re: Żydzi znów mordują w Gazie ... 20.11.12, 23:48
            1. Być może nie dostrzegasz, że "rżnij głupa" jest określeniem obraźliwym. Głównie dla Ciebie, bo pokazuje Twoją bezradność.
            2. Źrodło jest ok, jeśli Ci nie pasuje takie zdjecia można znaleźć na stronach NYT.
            • wikul Re: Żydzi znów mordują w Gazie ... 21.11.12, 00:14
              hansgrubber napisał:

> 1. Być może nie dostrzegasz, że "rżnij głupa" jest określeniem obraźliwym. Głów
              > nie dla Ciebie, bo pokazuje Twoją bezradność.
              > 2. Źrodło jest ok, jeśli Ci nie pasuje takie zdjecia można znaleźć na stronach
              > NYT.

1.Twoje źródło (Gość Niedzielny) demaskuje twoją naiwność i ono bardziej ciebie obraża.
              2. Trzeba było podać NYT, ale nie zrobiłeś tego.
              • hansgrubber Re: Żydzi znów mordują w Gazie ... 22.11.12, 21:42
                Proszę bardzo smile

www.nytimes.com/2012/11/20/world/middleeast/gazans-mourn-dalu-family-killed-by-israeli-bomb.html

Zrobiłem to dla Ciebie.
    • pro100 pytanie jest o cele "deklarowane" a realizowane 19.11.12, 19:54
      w rzeczywistości dwóch do tanga. bo to że tango nie będzie się odbywać w warunkach 2008, to oczywista oczywistość.
    • marouder.com.pl To ty zyjesz, Hansburger? 19.11.12, 19:57
      Mnie doszly sluchy, ze charytatywnie dostarczono cie do Gazy celem oslony plastelinskiej instalacji rakietkowejuncertain
    • ewa8a A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 19.11.12, 21:51
      Nie morduje, a broni się. To chyba normalny odruch, nie uważasz ?
      • off_nick Re: A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 19.11.12, 21:56
        U Solorza tak mają...

ewa8a napisała:
      • hansgrubber Re: A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 20.11.12, 17:57
        A po czyjej stronie był pierwszy zabity? Liczę na odpowiedź. smile
        • ewa8a Re: A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 20.11.12, 20:34
          To nie jest istotne. Ważne jest z której strony nastąpił pierwszy atak.
          • hansgrubber Re: A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 20.11.12, 23:56
            Tego nie dojdziesz, ale kto był pierwszą ofiarą owszem. Sprawdź sobie. Jeśli nie dasz rady pomogę.
            • ewa8a Re: A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 21.11.12, 07:36
              hansgrubber napisał:

> Tego nie dojdziesz, ale kto był pierwszą ofiarą owszem. Sprawdź sobie. Jeśli ni
              > e dasz rady pomogę.

Do tego nie trzeba dochodzić. Wszystkie ataki, przynajmniej te z ostatnich lat prowokuje jedna strona. Daruj sobie pomoc w ustalaniu, kto był pierwszą ofiarą . Z góry zakładam, że jakiś Palestyńczyk, ale to jest mało istotny szczegół.
              • hansgrubber Re: A hansgrubber znów nieudolnie agituje. 22.11.12, 23:06
                Dobrze zakładasz. smile Oczywiście dla Ciebie śmierć "brudasa" to szczegół. Poza tym z góry wiesz kto zaczął. smile
    • hansgrubber Re: Żydzi znów mordują w Gazie 19.11.12, 22:30
      1. Dzięki za w większości rozsądne odpowiedzi, z którymi wszakże się nie zgadzam; np z taką która sugeruje, że mają się poddawać. Komu? Gościom którzy strzelają przede wszystkim rurami wodociagowymi? smile
      2. Uważam wszakże, że proporcja ofiar przesądza, kto tu ma więcej za uszami. Pamiętacie "Płynny Ołów"? 1400 zabitych Palestyńczków i ...13 Izraelczyków. Większość ofiar w Gazie to cywile. Nie macie z tym problemu?
      3. A powinniście. Bo przekaz jest prosty. Izrael morduje kobiety i dzieci. I tych obrazów z Gazy nie da się zagadać. Nie da się wyśmiać. Dokładnie na to liczą terrorysci z Hamasu.
      4. Tak jest gdy poczucie siły i złość odbiera rozum.
      5. Pozdrawiam. smile
      • xiazeluka Brawo Żydzi 20.11.12, 11:38
        Brudasom należy wymierzyć takiego kopa w ich brudne tyłki, aby raz na zawsze rur wodociągowych używali do transportu wody, a nie rakiet.

Te, Hans, proporcje strat są właściwe - dzięki nim się wygrywa bitwy. Odwrotnie byłoby trudno. Acha, jakieś bachory giną. No, to niech się nauczą, że w miejscu, w którym chamasy walczą o pokój, nie należy przebywać. Chamasy, po krótkiej walce o pokój z terenu przedszkola szybko odjadą, zostawiając dzieciarnię oko w oko z izraeskimi podziękowaniami. Zresztą, co Mła opowiada? Przecież chamasy-złamasy robią to specjalnie...
        • ewa8a Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 13:16
          Bardzo mi się ta wypowiedź podoba.
          • hansgrubber Re: Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 13:31
            O brudasach? smile
            • ewa8a Re: Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 20:42
              hansgrubber napisał:

> O brudasach? smile
              >
              Właśnie. Brudasach, którym należy ,,wymierzyć kopa w ich brudne tyłki''. Oni się o to od dawna proszą. Nie rozumiem dlaczego Izrael wciąż się z nimi cacka. Ataki tych brudasów to nie tylko ryzyko utraty życia dla obywateli Izraela, ale także ogromne straty finansowe.
              • hansgrubber Re: Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 20:53
                Czyli jesteś rasistką. smile Jakim chichotem historii jest fakt, że państwo ocalałych z Holokaustu ma takich zwolenników.
                • ewa8a Re: Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 20:59
                  Jak widzisz na tym forum sporo takich rasistów. Napisz jeszcze, że naród, który ocalał z holokaustu ma być wiecznie na klęczkach i znosić cierpliwie cudze ataki.
                  • kalllka Re: Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 21:05
                    zadem narod nie powinien znosic (?) atakow.

bardzo latwo wpasc w zasadzke logiczna bedac nazbyt epite- patetyczna.
              • jaceq Re: Jestem pod wrażeniem. 22.11.12, 22:29
                ewa8a napisała:

> > O brudasach? smile
                > >
                > Właśnie. Brudasach

A dlaczego są brudasami? Ano dlatego, że każdy kawałek instalacji wodociągowej, którą im Izraelczycy zbudowali, rozbiorą celem budowy (z rur) wyrobów rakietopodobnych, które zabijać mogą, niestety, tylko trochę gorzej od prawdziwych rakiet. A bez instalacji wodociągowych to sorry, ale z higieną na bakier jest się właśnie.

Dlatego to dobrze, że to Izraelczycy mają rakiety, a Plastelina - wyroby rakietopodobne.
                Może szkoda, że Łunia nie wprowadziła embarga na dostawy broni do części Serbii zwanej Kosowem. Gdyby zostawić albańskim mafiom kozoјеbców tylko wyroby rakietopodobne, nie byłoby dziś problemu. Ale dla Łunii każdy pretekst był dobry, by zrobić na złość Serbom.
          • pikrat Re: Jestem pod wrażeniem. 20.11.12, 13:55
            ewa8a napisała:

> Bardzo mi się ta wypowiedź podoba.

Mnie rowniez. Szkoda, ze na trzy wypowiedzi Luki tylko jedna jest godna uwagi.
      • benek231 Re: Żydzi znów mordują w Gazie 20.11.12, 13:50
        hansgrubber napisał:

> 1. Dzięki za w większości rozsądne odpowiedzi, z którymi wszakże się nie zgadza
        > m; np z taką która sugeruje, że mają się poddawać. Komu? Gościom którzy strzela
        > ją przede wszystkim rurami wodociagowymi? smile
        >
        >
        *Rozumiem, ze nie mialbys nic przeciwko temu by z takiej wodociagowej rury strzelili Ci w dupsko.

Ponadto nie strugaj glupa. Doskonale wiesz, ze wzmianka o poddawaniu sie dotyczyla mozliwosci zakonczenia konfliktu.
        • perla Re: Żydzi znów mordują w Gazie 20.11.12, 14:25
          benek231 napisał:

> *Rozumiem, ze nie mialbys nic przeciwko temu by z takiej wodociagowej rury strz
          > elili Ci w dupsko.

Krzysiu, przecież piszesz do pedzia, trudno wiec oczekiwać aby miał coś przeciwko w/w sytuacji właśnie.
        • hansgrubber Re: Żydzi znów mordują w Gazie 20.11.12, 15:46
          1. Biorę tę rurę, o ile Ty bierzesz na siebie i swoją rodzinę akcję w stylu "Płynny Ołow". smile
          2. A czego dotyczyła?
    • jola.iza1 Re: A jak mordują? 19.11.12, 23:12
      b/t
    • eres2 Re: Żydzi znów mordują w Gazie 19.11.12, 23:30
      Wydaje mi się, że nie miałbyś szansy na pełen etat w „Völkischer Beobachter“, aliści ten pazur godny nauk Josepha Goebbelsa jest wyraźnie w Twoich wpisach widoczny.

Myślę jednak, że właściwych odbiorców Twojej twórczości znajdziesz na stronach swoich przyjaciół z pod znaku „Blood & Honour”, np. tu: www.bhpoland.org/strona/pl_news.htm
    • perla Hans, skoro żyjesz to znaczy, że nie byłeś 20.11.12, 11:01
      w Gazie z pomocą dla miłujących pokój.
      Bo jakbyś był, to jako zdeklarowanego pederastę, by cię tam obwieszono publicznie ku uciesze tłumu.
      A Żydzi israelscy to rzeczywiście dzielny naród jest. Jako jedyni mają odwagę rozprawić się z arabskimi bandytami, czego nie można powiedzieć o lewackiej Europie właśnie.
      • perla Israel znów daje ciała 20.11.12, 12:26
        www.rp.pl/artykul/242884,953531-Izrael-zawiesza-czasowo-operacje-ladowa-w-Strefie-Gazy.html

+++++++++++++++++++++++++++++++
        ja tego nie rozumiem.
        Przecież bez ofensywy lądowej Israel przez najbliższe lata będzie nadal ostrzeliwany.
        A poza tym, co to znaczy "wysiłki dyplomatyczne"?
        Jedyny wysiłek jaki można zrobić w kierunku terrorystów to naciśniecie spustu na ich widok właśnie.
        • wikul Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 12:56
          perla napisał:

> ja tego nie rozumiem.
          > Przecież bez ofensywy lądowej Israel przez najbliższe lata będzie nadal ostrzel
          > iwany.
          > A poza tym, co to znaczy "wysiłki dyplomatyczne"?
          > Jedyny wysiłek jaki można zrobić w kierunku terrorystów to naciśniecie spustu n
          > a ich widok właśnie.

Ulega naciskom wewnętrznym i zewnętrznym. Mnie najbardziej śmieszy tzw.proporcjonalność działań odwetowych. To jest eufemizm który rzadzący Izraelem powinni mieć w dupie. I tak wśród sąsiadów nikt ich nie pokocha. Przegapili najwłaściwszy moment i wszystko sie rozejdzie po kościach a Hamas szybko odbuduje swój potencjał i będzie znów "dokuczał" Izraelowi.
          • pikrat Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 14:02
            Ten argument czesto pada i jest wybitnie nietrafiony i wyjatkowo mocno nacechowany proplastelinsko. Jezeli wiadomym jest, ze hamas nie ma najmniejszych szans na pokonanie Izraela to powinien oraniczyc sie do dzialan politycznych a nie militarnych. Dzialanie hamasu mozna, jak sadze, porownac z beznadziejnie glupim i nieodpowiedzialnym wywolaniem Powstania w Warszawie. Spowodowanie dzialan nie majacych szans na powodzenie to zbrodnia wobec wlasnego narodu.
            • hansgrubber Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 14:15
              1. Twoje porównanie do Powstania Warszawskiego jest dosyć karkołomne, bo skoro Hamas to powstańcy, to Izrael to... smile I to Ty powiedziałeś, kompletnie nieświadomie. A raczej powiedziało Ci się.
              2. Ocenę Postania akurat podzielam, ale to inny temat.
              • pikrat Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 14:29
                Zbyt daleko posuniete. Ocenialem wysilek zbrojny i o tym pisalem. Podejmujac jakiekolwiek dzialania nalezy ocenic szanse na dzialan tych powodzenie.
                • hansgrubber Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 15:43
                  1. Porównania bywają niebezpieczne. smile
                  2. Nie sądzę by Hamas liczył na to, że zbrojnie wygra. Chodzi o coś innego co się doskonale udaje. Pokazanie, że Izrael bezwzględnie korzysta z przemocy. I tak jest.
                  • pikrat Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 16:15
                    Hamas liczy na wydzwiek propagandowy swoich akcji. Czy warte jest to ofiar skladanych z wlasnych obywateli? Perla ma racje. Wojsko powinno wejsc by zalatwic przede wszystkim tych tchorzy, ktorzy strzelaja zza plecow kobiet i dzieci.
                    Nie bylbym soba gdybym nie wspomnial, ze caly ten 'patriotyczny' wysilek podlewany jest obficie religijnym sosem.
                • felusiak1 Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 21:48
                  zanim wybuchło powstanie warszawskie miało miejsce powstanie wileńskie, które zakończyło się sukcesem. może ten przykład zdecydował o rozpoczęciu powstania w warszawie.
          • perla Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 14:28
            wikul napisał:

> Ulega naciskom wewnętrznym

lewactwa nigdzie nie brakuje, u nich też są.

> i zewnętrznym.

ok, ale ile jeszcze lat będą ulegali zgadzając się na zagrożenie własnych obywateli?
            Myślałem, że tym razem załatwią sprawę, a to widać będzie się ciągnęło lata całe właśnie.

• guevarka Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 19:52
          Israel nie daje ani nie dał ciała.

Nie po to armia Israela wycofała się ze strefy Gazy dając prawo samostanowienia palestyńczykom aby teraz spowrotem ją atakować w sytuacji, kiedy cały swiat trąbi o "ofiarach cywilnych".

Israel chce żeby przestano strzelać na jego terytorium z terytorium Gazy, ni mniej ni więcej.

Na inne rozwiązania nie ma opcji.

Nikomu w tej chwili nie zalezy na wojnie, a szczególnie państwom arabskim, które mają rewolucje u siebie wojnę w Syrii i dużo bardziej zależałoby im na tym aby Gaza była silnym i rozwijającym się - ja wiem - przylądkiem ich interesów, w związku z powyższym żadna strona nie ma pola manewru.

Wkroczenie wojsk spowodowałoby (mam nadzieję, ze wszyscy rozumieją) niezależnie od ostrożności armii israelskiej - masakrę ludności cywilnej. Wiadoma jest taktyka hamasu i Jihadu - prowadzenie działań zbrojnych z terenów szkół, przedszkoli i innych tego typu obiektów publicznych... szpitali (strzelali z dachu szpitala)

Jedynym rozwiązaniem jest rozejm.

Gdyby Israel chciał zniszczyć Gazę, zakręciłby im wodę i gaz smile To leży w gestii rządu Israela i Israel nie robi tego zw względów humanitarnych.

Proste !

perla napisał:

> www.rp.pl/artykul/242884,953531-Izrael-zawiesza-czasowo-operacje-ladowa-w-Strefie-Gazy.html
          >
          > +++++++++++++++++++++++++++++++
          > ja tego nie rozumiem.
          > Przecież bez ofensywy lądowej Israel przez najbliższe lata będzie nadal ostrzel
          > iwany.
          > A poza tym, co to znaczy "wysiłki dyplomatyczne"?
          > Jedyny wysiłek jaki można zrobić w kierunku terrorystów to naciśniecie spustu n
          > a ich widok właśnie.
          • kalllka Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 19:58
            uhym, gaz zakreca sie dzisiaj kliknieciem.
            • guevarka Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 20:10
              kalllka napisała:

> uhym, gaz zakreca sie dzisiaj kliknieciem.

Wode tyż.

Polacy bardzo mało z wody korzystają chyba ze ognista.
              • kalllka Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 20:46
                wode ognista tez mozna zakrecic. bez akcyzy.

znasz moze sposob na zakrecenie kurka na dachu?
                • guevarka Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 21:16
                  kalllka napisała:

>
                  > znasz moze sposob na zakrecenie kurka na dachu?

Co autor/ka chciał(a) powiedzieć? Pozdrowienia.

• kalllka Re: 20.11.12, 22:01
                    gra slow ( play words)
                    'zakrecic' np gaz, wode- kurkiem-> kurek,, na dachu)
                    dawniej blaszany wiatrowskaz, (weathercock) na dachach, wiezach budynkow uzytecznosci publicznej (koscielnych, magistrackich,etc.)

dzieki za pozdrowienia.

• guevarka Re: 20.11.12, 22:42
                      kalllka napisała:

> gra slow ( play words)
                      > 'zakrecic' np gaz, wode- kurkiem-> kurek,, na dachu)
                      > dawniej blaszany wiatrowskaz, (weathercock) na dachach, wiezach budynkow uzyt
                      > ecznosci publicznej (koscielnych, magistrackich,etc.)
                      >
                      > dzieki za pozdrowienia.
                      >
          • hansgrubber Re: Israel znów daje ciała 20.11.12, 20:42
            Zgadzam się. Rozejm jest potrzebny. I zależy od Izraela.
    • mariner4 I mają rację! 20.11.12, 16:43
      Mają dać się okładać rakietami i nie reagować?????
      Jesteś chyba chory!
      M.
      • hansgrubber Re: I mają rację! 20.11.12, 16:49
        A kiedy Palestyńczycy zaczęli strzelać?
    • hansgrubber Będzie rozejm 20.11.12, 17:31
      Od 22.00. Dobrze.
      • wikul Re: Będzie rozejm 20.11.12, 18:12
        Nigdy nie będzie pokoju dopóki hamasowscy bandyci będą indoktrynować dzieci.

izrael.org.il/terroryzm/2881-hamas-bomby-sa-cenniejsze-niz-dzieci-terror.html
        • hansgrubber Re: Będzie rozejm 20.11.12, 20:20
          1. Film okropny. Ale mam skojarzenie z Pomnikiem Małego Powstańca.
          2. Sądzisz, że potrzeba jakiekolwiek indoktrynacji skoro są świadkami śmierci swoich rówieśników w czasie izraelskich nalotów?
          • wikul Re: Będzie rozejm 20.11.12, 20:52
            hansgrubber napisał:

> 1. Film okropny. Ale mam skojarzenie z Pomnikiem Małego Powstańca.
            > 2. Sądzisz, że potrzeba jakiekolwiek indoktrynacji skoro są świadkami śmierci s
            > woich rówieśników w czasie izraelskich nalotów?

Mają być świadkami, żeby wiedzieć za co sie mszczą. To świadoma taktyka. Nie myl skutków z przyczynami.
            • hansgrubber Re: Będzie rozejm 20.11.12, 20:56
              Przyczyną jest masowe zabijanie cywilów przez Izrael. "Przez 11 lat palestyńskie ataki rakietowe zabiły 21 Izraelczyków, z kolei w odpowiedziach izraelskich w Strefie Gazy przez pięć lat do czasu operacji Płynny Ołów zginęło 2300 osób w tym 1477 dzieci. " (źródło Wikipedia)
              Zmierz się ze statystyką.
              • ewa8a Re: Będzie rozejm 20.11.12, 21:11
                Najwyższy zatem czas, by Palestyńczycy wyciągnęli z tego wnioski. Nie należy porywać się z motyką na słońce.
                • hansgrubber Re: Będzie rozejm 20.11.12, 21:14
                  Izrael jako Słońce? tongue_out Nie takie słońca gasły.
                  • ewa8a Re: Będzie rozejm 20.11.12, 21:25
                    Można inaczej : nie należy porywać się z rurą kanalizacyjną na Izrael. To działanie nonsensowne, co sam wykazałeś przytoczoną statystyką.
                    • hansgrubber Re: Będzie rozejm 20.11.12, 21:47
                      Czyli Holokaust to też statystyka, bo liczy się siła. Wpadasz w dołki które sama kopiesz. Przykry upadek.
                      • ewa8a Re: Będzie rozejm 20.11.12, 22:03
                        Nie wpadam w żadne dołki, tylko Ty wyciągasz nonsensowne wnioski. Bandyckie ataki, w wyniku których agresor dostaje baty, przy czym sam wystawia świadomie swoich obywateli na śmierć porównujesz do masowej, planowej zagłady bezbronnej ludności. Kończ już i wstydu sobie oszczędź. Każdy Twój kolejny post jest coraz bardziej bzdurny. Nie ma sensu, byś dalej tak żenująco się miotał.
                        • hansgrubber Re: Będzie rozejm 20.11.12, 23:22
                          Nadal uważasz, że Palestyńczycy to brudasy, czy to była taka... wpadka. Ale szczerze.
                          • ewa8a Re: Będzie rozejm 21.11.12, 07:28
                            Jakie wpadanie w dołki, przykry upadek, jaka wpadka ???? Wszyscy w domu zdrowi ? Co Ty pleciesz ? Coś Ci umknęło. ,,Brudasy'' to cytat z Xiazeluki. Jego post w dalszym ciągu bardzo mi się podoba. Spróbuj się do niego odnieść. Poza tym - nudź już.
                            • absztyfikant Re: Będzie rozejm 22.11.12, 15:26
                              Polecam
                              izrael.org.il/opinie/2888-sprawiedliwi-z-sodomy-koraszewski-zychowicz-i-lis.html
                              • ewa8a Re: Będzie rozejm 22.11.12, 16:43
                                Dzięki, szczególnie za artykuł Piotra Zychowicza.
                                Wiele spraw wyjaśnia i bardzo celnie pokazuje tok myślenia ludzi, którzy mają mózgi zlasowane widokiem zakrwawionych palestyńskich dzieci.
                                Ciekawe jak odniósłby się Hansgrubber do tego, co napisał Zychowicz. Może coś by jednak do niego dotarło ?
                              • hansgrubber Re: Będzie rozejm 22.11.12, 23:11
                                Jak w "Naszym Dzienniku". Wszystko na jedno kopyto. Jaki ruch myśli - doprawdy. tongue_out
                            • hansgrubber Re: Będzie rozejm 22.11.12, 20:32
                              Dzięki za odpowiedź. smile
    • wikul Palestyńczycy znów mordują w Tel Awiwie 21.11.12, 13:30
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12896080,Eksplozja_w_autobusie_w_Tel_Awiwie.html
      • hansgrubber Re: Palestyńczycy znów mordują w Tel Awiwie 22.11.12, 20:30
        Na szczęście nie ma śmiertelnych ofiar.
        • marouder.com.pl Hansburger nie lzyj, hipokryto! 23.11.12, 04:43
          Tobie rozchwierutana dupke scislo, ze owych ofiar smiertelnych w Telawiwie nie bylo.
    • hansgrubber Re: Żydzi znów mordują w Gazie 24.11.12, 23:35
      Dzięki za wypowiedzi. smile
      • zbigniew_clapton Re: Żydzi znów mordują w Gazie 25.11.12, 11:09
        Rozwiązanie jest proste. Tak proste, że aż trudne. Na Bliski Wschód trzeba wysłać jak najwięcej broni. Kałasznikow i Stinger powinny leżeć obok pomarańczy i daktyli na każdym straganie. Tego konfliktu nie da się rozwiązać inaczej, niż przez to, ze ostatni żywy zatknie swoja flagę na stercie trupów. Od kilkudziesięciu lat ten rejon jest zrównoważony przez amerykańskie wsparcie dla Izraela i europejskie wsparcie dla OWP i pochodnych. Być może jest to swoisty wentyl bezpieczeństwa - wszak płatnego zabójcę czy terrorystę można dużo łatwiej wynająć w Bejrucie niż w Tuluzie. Takie nowoczesne ujęcie augustiańskiej kloaki. Chyba nikt z was nie wierzy, że w Izraelu dojdzie do władzy gołąbek pokoju, który strzeli wilgotnego niedźwiadka z pacyfistą z Al Fatah.
        • perla kałasznikow to broń masowego rażenia jest 25.11.12, 12:00
          co prawda za broń masowego rażenia uważa się bomby atomowe i tym podobne, lecz one w ostatnich 67 latach nie zabiły nikogo.
          Natomiast kałasznikow ma w tym czasie miliony na koncie właśnie.
      • perla Re: Żydzi znów mordują w Gazie 25.11.12, 12:00
        hansgrubber napisał:

> Dzięki za wypowiedzi. smile

dziękujesz za kopniaki właśnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka