Dodaj do ulubionych

Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:50
To w Iraku sa jakies wojska kenijskie, egipskie i indyjskie?

Ja bym proponowal zeby iraccy bojownicy porwali jakiegos Jordanczyka albo
obywatela Arabii Saudyjskiej i zazadali wycofania wszystkich terrorystow z
tych krajow pod grozba obciecia porwanemu glowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: miodek Re: Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców IP: *.akademiki.uni.torun.pl 21.07.04, 17:57
      A jakiego narodu przedstawicielami sa owi 'Indusi' ?
      • Gość: ben Re: Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:02
        To pewnie przebrani Indianie z plemienia Czarnych Stop wykonujacy robote
        tropicieli albo Nawaho zajmujacy sie szyfrowaniem komunikatow na potrzeby
        amerykanskiej armii.
      • Gość: . Kto jak kto, ale Miodek powinien wiedziec o IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.07.04, 20:23
        archaicznej formie wspolczesnej nazwy wlasnej Hindus.Nie lubie czepiania sie
        formy, gdy to TRESC jest wazna.
      • kozaczek3 Może lepiej sprawdzić a potem się ośmieszyć!!! 21.07.04, 21:26
        Nowa encyklopedia powszechna PWN str.48 pod I
        INDUSI, Hindusi, ogólna nazwa mieszkańców Indii, itd.

Pozdrawiam wszystkich dyletantów i nie tylko
        Amen.
    • Gość: lolo A co to jest Indus? IP: 206.47.220.* 21.07.04, 18:09
      • Gość: Morgoth Re: A co to jest Indus? IP: *.swmed.edu / *.swmed.org 21.07.04, 18:21
        Rzeka w Indiach! Terrorysci porwali rzeke!
      • Gość: . Nastepny Miodek. Oj, jaki madry... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.07.04, 20:24
    • Gość: "INDUSIK" Re: Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.07.04, 18:22
      Dziwne ze jeszcze nie schwytali samych Irakijczykow i nie zazadali rezygnacji
      Irakijskiego tymczasowego rzadu pod grozba sciecia glow zakladnikom. Komedia,
      nie maja sie juz czego lapac to lapaja swoich kolesiow. Czy oni sa tak slepi ze
      nie rozpoznaja swoich ciemnych pobratancow?
      • Gość: klik Re: Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:29
        Ciekawe kiedy terroryści zaczną sami siebie porwać oraz czego i od kogo będą
        wtedy żądać?
      • Gość: . Zabawne, bo Arafat tez EGIPCJANIN IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.07.04, 20:25
    • run_level_zero Wieszac arabusow za jadra !!!! 21.07.04, 19:57
      Prymitywna tepota i debilne fanatyczne zaslepienie tych brudasow przekracza juz
      wszelkie granice. Nalezy tych fanatykow wybic co do jednego, pustynie
      zmeliorowac i zrobic niezle pola golfowe.
      • Gość: edekzfabrykikredek Re: Wieszac arabusow za jadra !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:10
        Za jądra? Za kernele? W run levelu 4? rotfl big_grin
      • indris Arabusy niestety mają rację 21.07.04, 20:19
        USA, i ich fagasy (jak Polska) mają takie same prawo do wpieprzania się do
        Iraku, jak Irak do wpieprzania się do Polski. Z tym, że słowa "Polska" użyłem
        jako skrót zwrotu "władze pastwa polskiego". Bo społeczeństwo polskie jest temu
        kwasowemu obrzydlistwu zdecydowanie przeciwne. I mam nadzieję, że jeszcze tych
        bushowych fagasów rozliczy.
        • Gość: . O rany! Indrys to spoleczenstwo polskie. Juz teraz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.07.04, 20:27
          wiec wiadomo, KTO nam te ch..jowe wladze i Sejm wybral.
          • indris Sprostowanie 21.07.04, 20:29
            Obecne ch...we władze są właśnie najgorliwszymi pieskami Busha. Ja ich nie
            wybierałem.
            • janusz2_ Re: Sprostowanie 21.07.04, 20:33
              indris napisał:

> Obecne ch...we władze są właśnie najgorliwszymi pieskami Busha. Ja ich nie
              > wybierałem.

Czy jesteś zwolennikiem czy przeciwnikiem demokracji?
              • indris Sprostowanie i wyjaśnienie 21.07.04, 20:45
                Jestem zwolennikiem demokracji. Ale NIE takiej , jaka lansuja nasze "elyty",
                czyli jak juz kogoś wybierzecie, to na 4 lata mordę w kubeł i "róbta co chceta"
                dla wybranych. Demokracja, to dla mnie PERMANENTNA władza ludu, a nie tylko w
                dniu wyborów.
                • janusz2_ Re: Sprostowanie i wyjaśnienie 21.07.04, 21:02
                  indris napisał:

> Jestem zwolennikiem demokracji. Ale NIE takiej , jaka lansuja nasze "elyty",
                  > czyli jak juz kogoś wybierzecie, to na 4 lata mordę w kubeł i "róbta co
                  chceta"
                  >
                  > dla wybranych. Demokracja, to dla mnie PERMANENTNA władza ludu, a nie tylko w
                  > dniu wyborów.

Masz pomysł jak to zrealizować?
                • Gość: I Indris - i wszystko jasne! IP: *.wiwi.hu / *.wiwi.hu-berlin.de 21.07.04, 21:54
                  > Demokracja, to dla mnie PERMANENTNA władza ludu, a nie tylko w
                  > dniu wyborów.

Lud już rządził permanentnie przez swoich przedstawicieli w robotniczo-chłopskiej władzy w PRL-u ("nie matura lecz chęć szczera") i jedynie słuszną linią PZPR (program partii programem narodu). Indris właśnie wyjasnił, dlaczego kocha komunizm i Leppera.
                • Gość: Andrewbh Re: Sprostowanie i wyjaśnienie IP: 5.5R* / 193.188.97.* 21.07.04, 23:21
                  Ales ty glupi bracie - pewnie z ludu ktory pokazal i pokazuje ciagle swoja
                  madrosc. Naucz sie co znaczy demokracja, a potem zabieraj glos pajacu.
                • Gość: . Toz to nie demokracja. To KOMUNIZM IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.07.04, 03:50
                • furia44 Re: Sprostowanie i wyjaśnienie-wladza ludu 22.07.04, 05:00
                  "Head of Paul Johnson, the American kidnapped and decapitated by al Qaeda June
                  12, found in refrigerator by Saudi police when they raided apartment in
                  Riyadh’s King Saud district. Two terrorists killed, three arrested and wife and
                  children of new Saudi al Qaeda chief Saleh al-Oufi detained."

Takie sa czasem skutki PERMANENTNEJ wladzy LUDU a precedensow wystarczajaco
                  duzo w nieodleglej historii. Musisz byc bardzo mlody, jesli tak tesknisz do
                  permanentnej wladzy ludu, bo najwyrazniej nie zaznales jej skutkow na swojej
                  skorze.
            • run_level_zero Re: Sprostowanie - JESTES PEDKIEM 21.07.04, 20:38
              Wacek z ciebie niezly. Wole USA niz meczety we wrocku i robactwo plodzoce sie
              bez opamietania i wykorzystujace demokratyczne swobody panstw, ktore sa dla
              nich goscinne. Te skrwysyny korzystaja z danych im praw ale ich totalnie nie
              szanuja. Widac, Czesku, ze kontaktu z Syfiarzami z Arabii nie miales zadnego.
              Europa sie przed tym gwnem ugiela i teraz placi za swoja glupte. W Stanach tez
              ich jest sporo, ale tutaj te mlotki nie maja nic do powiedzenia (inaczej niz
              np. we Francji, gdzie chca zmieniac pod siebie prawo), apo 11 wrzesnia maja tu
              po prostu przerabane!!! I cholernie mnie to cieszy. W odroznieniu od innych
              emigrantow, te suki to zwykle pasozyty podminowujace obce panstwo od wewnatrz.
              Jaja im obciac i deportowac na Bliski Wschod, skoro tak bardzo Zachodu
              nienawidza.
              • Gość: INDUS Re: Sprostowanie - JESTES PEDKIEM IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.07.04, 20:44
                "Jaja im obciac i deportowac na Bliski Wschod, skoro tak bardzo Zachodu
                nienawidza."

Yup! Czarnych sku...now do Afryki tez. Jeb...ne lyse tepaki. Ta sama brudna
                rasa co i Muzulmany.
            • Gość: INDUS Re: Sprostowanie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.07.04, 20:39
              INDRIS, NIE WYBIERALES ICH ALE JAK SAM WIDZISZ MAJA CIE ORAZ WIEKSZOSC
              SPOLECZENSTWA POLSKIEGO GLEBOKO W DU...IE. W PRZECIWIENSTWIE DO HISZPANI CZY
              FILIPIN. NIE PROPAGANDUJE WYCOFANIE WOJSK POLSKICH Z IRAKU ALE TO CO SIE DZIEJE
              OBECNIE, DOKLADNIE POKAZUJE STOSUNEK RZADU DO RESZTY NARODU. NIE TYLKO W POLSCE
              ALE TAKZE W INNYCH KRAJACH.
        • Gość: kolo Re: Arabusy niestety mają rację IP: *.crowley.pl 21.07.04, 21:13
          indis a czy jestes za demokracją?
          • Gość: markmig@gazeta.pl Re: Arabusy niestety mają rację IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 21.07.04, 21:24
            Tak jak mieli rację ci zbrodniarze, którzy wyrzucili dziewczynę z pociągu!
    • Gość: Lehoo Re: Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców IP: *.devs.futuro.pl 22.07.04, 00:24
      Oto treść mojego komentarza, któy chciałem zamieścić na Wirtualnej Polsce.
      "Bandyta to bandyta i żadna sofistyka tego nie zmieni. Tak jak morderstwa nie
      można nazywać egzekucją. Wirtualna polsko ! cenzurujesz wypowiedzi nieprzyzwoite
      i chwała ci za to. Ale nazywaj rzeczy po imieniu, a nie wygładzonymi synonimami."

Komentarz został odrzucony ze względu na nieprzyzwoite i niecenzuralne treści.
      No to zamieszczam go u was
      • kozaczek3 Jedyne Forum bez cenzury, chwała mu za to!!!! 22.07.04, 01:20
        Tak wyzywają to forum.
        A dalej piszą na tym.
        Schizofrenia jakaś czy co?
        Amen.
    • Gość: Jonasz_2 Re: Taki jest los okupantów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 05:44
      Taki jest los okupantów !
    • Gość: Jona Re: Terroryści w Iraku uprowadzili 6 kierowców IP: *.e / *.e-box.pl 22.07.04, 09:42
      I tak bedzie, dopoki beda takie kraje jak Filipiny, Hiszpania, Francja i inne
      miekkie waly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka