manny-jestem 03.04.13, 14:10 Jak rzeczywistosc nie odpwiada wizji rzadzacych wystarczy korekta statystyk aby przecietny obywatel dlaej w spokoju mogl glosowac na rezim. dorzeczy.pl/naprawianie-objawow/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikrat Re: Powrot do PRLu 03.04.13, 14:32 Rząd dysponuje tylko taką kwotą jaką ściągnie w ramach haraczu od obywateli. W tej sytuacji, skoro kasy ciągle brak, powinieneś przyjechać by wspomóc ojczyznę płacąc tu podatki. Dobrze by było, gdyby twoi dwaj synowie też tu płacili podatki. Z pewnością wychowujesz ich w duchu patriotycznym, nieprawdaż? Ale jeżeli tak się nie dzieje to won z tego forum. Nie masz tu nic do powiedzenia. Możesz doradzać czikagowskiemu polactwu czy pijaczkom z jackowa a nie nam, obywatelom tu płacącym podatki. To my mamy prawo się obrażać na rzad bo powody są. Ja na przykład nie dałbym złamanego szeląga na kościoły za to karetki były by w pięć minut. Pasuje ci, watykańska mimozo? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powrot do PRLu 03.04.13, 14:57 manny-jestem napisał: > Jak rzeczywistosc nie odpwiada wizji rzadzacych wystarczy korekta statystyk aby > przecietny obywatel dlaej w spokoju mogl glosowac na rezim. > > dorzeczy.pl/naprawianie-objawow/ Ty czytasz takie łgarstwa? No wiesz... Przykład: "A przy okazji na mocy nowej ustawy tylko w co trzeciej z nich będzie musiał być lekarz, a nie – jak do tej pory – w każdej." Tylko w części karetek musi być lekarz i nic się w tej sprawie nie zmienia. Problemem jest to, że od 1 stycznia zwiększyły się wymagania w stosunku do tych karetkowych lekarz i nie wszyscy je spełniają. Nowelizacja ma czasowo złagodzić wymagania stawiane lekarzom tak, aby nadal mogli karetkami jeździć. Chcesz wiedzieć więcej, to czytaj nie kłamiącego Ziemkiewicza, tylko bardziej wiarygodne media. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,PO-chce-zmienic-ustawe-o-ratownictwie-medycznym-bo-brakuje-lekarzy,wid,15044814,wiadomosc.html?ticaid=110586 S. Odpowiedz Link Zgłoś