wikul 27.08.13, 14:40 Przed chwilą wydał stosowne oświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Godson odchodzi z PO 27.08.13, 17:53 Czyli ma jaja.A co z Gowinem i Żalkiem,to ta sama zaraza wyznaniowa,to wyznawcy a nie politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Godson odchodzi z PO 27.08.13, 18:12 lumpior napisał: > Czyli ma jaja.A co z Gowinem i Żalkiem,to ta sama zaraza wyznaniowa,to wyznawcy > a nie politycy. On sie z tym nosił od roku, jak mówi. Oróżnił bym Żalka od Gowina. Ten ostatni sam nie wie czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_ala_maroko Re: Godson odchodzi z PO 27.08.13, 21:16 Słyszałam, że Murzyni brzydko pachną kiedy się pocą. Smrodek za tym panem już się od pewnego czasu snuł. Teraz w Platformerii możliwy będzie powiew świeżego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_ala_maroko Re: arabska rasistka ko_ala... 28.08.13, 17:46 piq napisał: > ...pisze leminże idiotyzmy. recenzujesz 'arabskie' leminżki? - kretyn(( Odpowiedz Link Zgłoś
piq recenzuję rasistów i idiotów, koala,... 28.08.13, 23:25 ...a twój wpis był rasistowski (Murzyni, których znam, są czyści i używają przyzwoitych kosmetyków) i idiotyczny. A skoro już się nazwałaś "maroko", leminżko, to zostałaś umowną arabską leminżką. Niestety, jesteś głupia, i nic na to - poza napomnieniem - nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_ala_maroko Re: recenzuję rasistów i idiotów, koala,... 29.08.13, 20:38 Zacytuję samą siebie, kretynku Słyszałam, że Murzyni brzydko pachną kiedy się pocą. Smrodek za tym panem już się od pewnego czasu snuł. Teraz w Platformerii możliwy będzie powiew świeżego powietrza. Słyszałam, że nie musi znaczyć, że tak uważam. Smrodek za tym panem miał charakter polityczny a nie fizyczny. A takiego rżniesz mądrusia podczas gdy nie rozumiesz łatwego tekstu napisanego przystępną polszczyzną. Może wypowiedź nie była poprawna politycznie ale na pewno nie rasistowska. Na tym forum można częściej przeczytać zahaczające o rasizm wypowiedzi o Żydach i nie nazywasz ich autorów głupcami więc nie sil się na kogoś kogo wypowiedzi są obiektywne bo nie są. Przy okazji wyrazy współczucia dla Szanownej Małżonki. Ta kobieta dźwiga Krzyż Pański znosząc takiego bufona na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
piq acha, to może mała analogia dla wykazania ci,... 29.08.13, 22:17 ...że nadal piszesz idiotyzmy, tylko że jeszcze większe. Załóżmy, że ja napiszę: "»Słyszałem, że oko_ala_maroko puszcza się za pieniądze ze zwierzętami. Prostytucja zwierzęca pleni się na tym portalu od pewnego czasu. Ale jak oko_ala_maroko dostanie bana, to na forum możliwy będzie powiew odnowy moralnej.« Oczywiście, to że słyszałem, nie musi znaczyć, że tak uważam. Prostytucja ma w jej kontekście raczej charakter moralny, a nie profesjonalny." Twój wpis, dziecinko: > Zacytuję samą siebie, kretynku > > Słyszałam, że Murzyni brzydko pachną kiedy się pocą. Smrodek za tym panem ju > ż się od pewnego czasu snuł. Teraz w Platformerii możliwy będzie powiew świeżeg > o powietrza. > > Słyszałam, że nie musi znaczyć, że tak uważam. Smrodek za tym pan > em miał charakter polityczny a nie fizyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_ala_maroko Re: acha, to może mała analogia dla wykazania ci, 30.08.13, 10:18 Wykazałes, że nie masz zdolnosci czytania ze zrozumieniem tekstów innych niż swoje. I tyle. Nie poć się już nad pisaniem riposty bo znów lapniesz jakimś łajnem. Buziaczki )))) Odpowiedz Link Zgłoś
piq co tu rozumieć, dziewczynino,... 30.08.13, 13:12 ...jeśli formułujesz sądy na poziomie magla typu "słyszałam, że Żydzi jedzą chrześcijańskie niemowlęta"? A potem niezdarnie usiłujesz się jeszcze z tego wybronić, choć rozumny człowiek w takiej sytuacji mówi: "palnąłem głupstwo, zdarza się"? Dzieeecko, ile ty masz lat? Dwanaście? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Godson odchodzi z PO ... 28.08.13, 13:48 ... i kto go wita z otwartymi ramionami? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14507029,Godson_odszedl_z_Platformy___PiS_juz_go_zaprasza_do.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: A kto wita wikulca......... 28.08.13, 14:12 ......z otwartymi ramionami ? Oczywiscie mili pielegniarze z kaftanikem w : www.toszek.pl/183/samodzielny_publiczny_zaklad_opieki_zdrowotnej_szpital_psychiatryczny_w_toszku.html Odpowiedz Link Zgłoś
oko_ala_maroko Re: Godson odchodzi z PO ... 28.08.13, 17:51 Spontaniczne zaproszenie ale co na to młodzież wszypolska i kibole z pod znaku pięciu piw? Zdaje się, że ostatnio pisowscy ulubieńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
piq jeszcze wyleci Gowin z Żalkiem, wikul,... 28.08.13, 16:54 ...i macie problem z większością sejmową. Tym się kończy łamanie ludziom sumień w kwestiach światopoglądowych, jak to usiłował zrobić cymbał Donek - czyli koalicją z Leszkiem Millerem. Brawo, wikul, jestem pod wrażeniem platfusiej sprawności i skuteczności. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_ala_maroko Re: jeszcze wyleci Gowin z Żalkiem, wikul,... 28.08.13, 17:54 Łamanie kołem dawało lepsze rezultaty i na wakujące miejsca można przyjać nowych ludzi. Platformersi wyraźnie o tym zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: jeszcze wyleci Gowin z Żalkiem, wikul,... 28.08.13, 18:28 piq napisał: > ...i macie problem z większością sejmową. Tym się kończy łamanie ludziom sumień > w kwestiach światopoglądowych, jak to usiłował zrobić cymbał Donek - czyli koa > licją z Leszkiem Millerem. Brawo, wikul, jestem pod wrażeniem platfusiej sprawn > ości i skuteczności. Nie mam nic wspólnego z PO ale obiektywnie rzecz biorąc skuteczność nie jest taka zla. To co zepsuli inni w dużym stopniu udało im sie naprawić. Zwłaszcza w sferze przywilejow emerytalnych i chorobowych, zrównanie wieku emerytalnego, elastycznego czasu pracy itp. O budowaniu infrastruktury nie będę pisał bo to każdy kto jeździ po Polsce to widzi. Moim zdaniem po tej kadencji Tusk powinien sobie dać spokój i w zależności od wyników wyborów porzadzili by inni (z innej partii) albo z PO np.Schetyna. P.S. Żalka nikt nie ma ochoty wyrzucać, Gowin przekroczył wszelkie granice lojalności (sam o tym powiedział) i trudno by było znaleźć jego obrońców w PO. Dlatego jego dni w PO są chyba policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: jeszcze wyleci Gowin z Żalkiem, wikul,... 29.08.13, 11:00 To co zepsuli inni w dużym stopniu udało im sie naprawić. Zwłaszcza w s > ferze przywilejow emerytalnych i chorobowych, zrównanie wieku emerytalnego, ela > stycznego czasu pracy itp Czy ty wiesz (juz nie powiem czytasz) co piszesz? Co ci Adas kazal napisac o elastycznosci czasu pracy bo sam na to bys nie wpadl. Na Zachodzie ta elastycznosc wynosi 3 miesiace w ktorym to przedziale musi byc czas pracy wyrownany. Wiek emerytalny kiedys byl 65 lat gdy pracowalem na Hucie to ci starsi pracownicy przychodzili do pracy z kryka , siadal na stolku i dzwigal swoj tylek tylko jak ktos sie zglosil pod okienkiem po odbior lub zdanie narzedzi, lub siedzieli w kontroli technicznej. Teraz te miesca pracy zostaly zlikwidowane. Nie mam nic wspólnego z PO ale obiektywnie rzecz biorąc skuteczność nie jest ta > ka zla. To co zepsuli inni w dużym stopniu udało im sie naprawić. Zwłaszcza w s > ferze przywilejow emerytalnych i chorobowych, zrównanie wieku emerytalnego, ela > stycznego czasu pracy itp. No masz racje ze skutecznosc w robieniu spoleczenstwa w macia to widzielismy Vincentego w najlepszej odslonie. Budownictwo! Jak tak jezdzisz po Polsce to widzisz wszedzie te oglupiajace szyldy z napisem ze EU to podarowalo dla umilowanego narodu polskiego. Prawda wyglada troche inaczej bo najpierw nalezy cala inwestycje sfinansowac a potem EU po paru latach zwraca albo tez nie. A nalezy tez rozumiec roznice miedzy EU i Caritas ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Gowin solidarny z Żalkiem 30.08.13, 15:40 Jacek Żalek został zawieszony w prawach członka klubu PO na trzy miesiące - poinformował szef klubu Platformy Rafał Grupiński. Jak wyjaśnił, po analizie głosowań okazało się, że Żalek częściej łamał dyscyplinę partyjną niż Jarosław Gowin. Gowin został z kolei ukarany za łamanie dyscypliny partyjnej karą w wysokości tysiąca złotych. - Postanowiłem sam się zawiesić - informuje. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14520124,Jacek_Zalek_zawieszony_w_prawach_czlonka_PO_na_trzy.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Gowin odchodzi z PO 09.09.13, 13:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14572329,Gowin_odchodzi_z_PO.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś