Gość: Obywatel ŻYD PLUJE NA POLAKA i na wszystko co polskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:08 Jest to wdzięczność inaczej, za ratowanie życia Żydom i ukrywanie ich przed nazistowskimi siepaczami w czasie niemieckiej okupacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 [...] IP: 194.181.190.* 08.08.04, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O rety Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 18:14 Co sie ci zacietrzewiency tytulujacy sie polscy katolicy czepneli sie tego forum ? Kogo chcecie przekonac? samych siebie ? Myslicie ze im agresywniej bedziecie sie wypowiadac tym mocniejsza bedzie to argumentacja ?Albo ze uda wam sie kogokolwiek zakneblowac ? Zupelnie nie rozumiem dlaczego jest mowa o judaizmie i islamie tak samo zreszta propozycji zeby z tymi religiami walczyc . A nie przyszlo wam do glowy ze poprostu przypadki pedofilii trzeba ujawniac by pedofile nie unieszczesliwiali nastepnych ofiar ? A to ze podejrzany o pedofilie jest akurat dostojnik kosciola - to przykre jest bardzo . Bo rzeczywiscie rozczarownie musi byc ogromne . Tak duze i byc moze bolesne , ze reakcja moze byc nie przyjecie do wiadomosci.Te wsciekle wypowiedzi na liscie sa charakterystyczne reakcja. Prawda moze byc bolesna i czesto taki agresywny sposob wypowiadania sie jest reakcja obronna. Czy nie dociera do was prosta b.rzecz ze pedofilia to choroba . Dotknieci ta choroba krzywdza dzieci . Dlaczego na milosc boska to do was nie dociera . To nie walka z kosciolem a z powazna patologia. Co do tego ma napad na kosciol , albo islam,judaizm ma miec wspolnego?- nie wiem. Podejrzewam ze nie chcecie przyjac tego do wiadomosci ze na lonie kosciola zdarzylo sie cos patologicznego . ach gdybyscie Polacy - katolicy z taka sama energia walczyli o dobro swoich - polskich dzieci -biedne, glodne, zaniedbane, i do tego niestety zdarza sie wykorzystywane seksualnie przez tych do ktorych mialy zaufanie . Czy to nie jest problemem dla was katolicy- Polacy obroncy jankowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:20 Do Żyda zatroskanego polskim katolicyzmem. Zanim zaczniesz się martwić stanem kościoła, nie spiesz się ze swoimi pomówieniami. Zmyślona plotka nie może być podstawą głębokich rozważań porządnego Żyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obywatela Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 18:50 Dziekuje bardzo za komplement . Ja wiem ze Zydzi uchodza za bardzo madrych ludzi my Polacy niestety nie,szkoda, uchodzimy jako spoleczenstwo za glupcow . Mysle ze czytajac niektore posty zupelnie slusznie. Nie opieralam sie wypowiadajac sie na forum na plotce a na tym co sam o sobie , o obyczajach panujacych w srodowisku jankowskiego sam jankowski powiedzial . Niestety , sposob bycia i obchodzenia sie z mlodymi ludzmi przyczynia sie do tego zeby uznac ze podejrzenia sa conajmniej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojasnejuz Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:15 Wystarczy poczytac co zeznal tak na prawde ten chlopak i inni aby wystarczajacio wlosy stanelyy na glowie. Zaden belkot Obywateli ( w sutannie???) nic tu nie zmieni. Proponuje tez wsluchac sie w slowa samego Goclowskiego... on juz przeciez wie i dawno wiedzial.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: czysta propaganda :-P sprzeczna z faktami IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.04, 09:00 >Zydzi uchodza za bardzo madrych ludz pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:12 Obywatel idiota.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:34 Dlaczego mam wierzyć niezrównoważonemu znarkotyzowanemu młodzieńcowi? Michnik też całował generała Jaruzelskiego, czy mam zaraz bredzić, że Michnik to pedał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A kto Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 20:09 tu obywatelu o wierze mowi ? Istnieja fakty. Dlaczego jankowski temu jak piszesz niezrownowazonemu znarkotyzowanemu mlodziencowi dal 8 tys ?np A teraz co do tzw pedalstwa . Pedalstwo inaczej homoseksualizm nie jest tozsame z pedofilia. Michnik z jaruzelskim jesli sie calowali a nawet byli "pedalami" to mi nic do tego .Gdyby jankowski z wikarym pelnoletnim utrzymywali stosunki homoseksualne to mi tez nic do tego . Stalo by to w sprzecznosci do tego co mowi o sobie kosciol katolicki tzn o wstrzemiezliwosci seksualnej albo inaczej zyciu bez seksu. Uwazam jednak ze to nie moja sprawa. Dorosli pelnoletni ludzie odpowiadaja sami za siebie .Inaczej jest z pedofila Pedofilia jest choroba. Ofiara pedofili sa dzieci , skrzywdzone przez pedofila nie znajdujacy wsparcia u innych doroslych zyja z trauma . Cierpia na roznego rodzaju zaburzenia , narkomania jest proba poradzenia sobie z trauma- czesto. Mysle ze udalo mi sie w paru slowach wyjasnic ci roznice miedzy "pedalem " a pedofilem. Mam nadzieje ze zauwazysz roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:34 Rozwodzisz się na temat pedofilii. Może sam jesteś pedofilem, zaraz zaczniemy szarpać cię na forum oskarżając cię o pedofilstwo. Czy to będzie dla ciebie przyjemne? Przeciwko księdzu Jankowskiemu nie ma żadnych dowodów. Jeśli to prawda, że dał chłopczynie 10 tysięcy zł, aby uratować go przed zgubą - to dobrze zrobił, być może ratował jego istnienie w ten sposób. Szczegółów nie znamy. Gdybyś był sprawiedliwym poczekałbyś na wyniki badań prokuratury, sądu. Z narkomana robisz świadka świętego, a szlachetnego człowieka szkalujesz. Twoja niechęć do ks.Jankowskiego nie upoważnia cię do głoszenia plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatelu Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 20:46 Z twojej wypowiedzi wynikalo ze nie odrozniasz pedofilii od pederastii. Teraz chcesz mi zrobic zarzut ze pozwolilam sobie wyjasnic ci roznice. Jesli uwazasz ze masz wystarczjace przeslanki zeby mnie uznac za pedofila to sprobuj to uzasadnic. Ja nie musze czekac na wynik sadu zeby na podstawie szeroko pojmowanej wiedzy o pedofilii miec uzasadnione podejrzenia co do postepowania jankowskiego. Nie wiem czy zauwazyles ze z osoby podejrzanej o pedofilie robisz szlachetnego czlowieka a z osoby skrzywdzonej narkomana. Ja nikogo nie szkaluje. Do jankowskiego nie czuje niecheci - raczej wspolczucie . Zal mi chorych ludzi. Znacznie bardziej jednak zal mi dzieci . Za jankowskim i jankowskiemu podobnym do tej pory stoji potezna organizacja. Za skrzywdzonymi dziecmi ....odpowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 20:21 michnik syn ozjasza nasiedzial sie w wiezieniu w towarzystwie chrzescijan (nie tych od jankowskiego i rydzyka),nasluchal opowiesci o przebaczeniu,nastawianiu drugiego policzka itp,no i naiwnie uwierzyl w te opowiesci. no a jak wyszedl,to chcial to popraktykowac. a tu okazuje sie ze sa lepsze interpretacje nowego testamentu,powracajace do korzeni starszych braci we wierze,bo oko za oko to bardziej lezy prawdziwym polakom katolikom niz jakies tam wybaczam,kto bez winy itp. do zobaczenia na sadzie ostatecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 20:34 "nagonka" nie jest oparta na pomowieniach a na tym co sam o sobie powiedzial jankowski. Zaistnialy podejrzenia -ktore po wypowiedzi jankowskiego niestey tych podejrzen nie oddalily.Powiem wiecej wrecz przeciwnie. To co ty napisales o michniku to na jakiej podstawie ? Tak sie tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: NAGONKA OPARTA JEST NA POMÓWIENIACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:44 Michnik powiedział kiedyś,cytuję dosłownie: "..ooodpieprzcie się od pana generała" i rzucił się w namiętnym uścisku na generała. Ja też wiem co powiedział ks. Jankowski z Gazety Wyborczej, ale czy gazeta, która ma opinię kłamliwej napewno napisała prawdę? Poczekajmy co powie prokurator. Do tego czasu nikomu nie wolno przesądzać sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do:O rety Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 18:31 Proszę uważnie przeczytać:"atak na księdza J.to atak na kościół" sam tytuł ma charakter ironiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrant [...] IP: *.159.222.195.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.08.04, 18:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Kaplan???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:41 Ten facet na pewno nie powinien uchodzic za kaplana... PO cvzasach stoczni po prostu mu odbilo i nie leczyl sie w pore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ks.Jankowskiego TYLE W NIM NIENAWIŚCI.JAKIEMU BOGU SŁUŻY? IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 18:48 S Z A T A N O W I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do opamiętania NIE PRZYSTOI KAPŁANOWI I WAM tzw. KATOLICY IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 18:57 Sączyć tyle jadu nienawiści wobec bliżnich.Tak was uczy Pismo Święte? chyba według Jankowskiego i Rydzyka i im podobnych.Będziecie się smażyć w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.ri.ri.cox.net 08.08.04, 18:48 w tego typu pomowienia powinien ingerowac prokurator bo pomowienie jest kryminogenne w celu uzyskania pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrant Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.159.222.195.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.08.04, 18:55 Odbilo Jankowskiemu,Rydzykowi,opatowi Jasnej Gory,Popieluszce... tylko zydokomuna ma zawsze dobrze poukladane, stara spiewka.Trzeba ich jadnak wszystkich skoszarowac gdzies na poligonie drawskim i wreszcie bedzie porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:17 Masz racje, tym, ktorych wymieniles po prostu odbilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.chello.pl 08.08.04, 18:56 Ludzie kochani. Naprawde macie zludzenia co do czlowieka, który wykorzystuje nawet grób panski dla swoich chorych teorii? Litosci. Czego spodziewali[cie sie po nim? Caly Gdansk pd lat huczy na ten temat ale tchórzliwy ludek boi sie glosno mówic prawde? Jestem dziennikarka duzego tygodnika, sledze z obowiazku te kolejne afery pedofilskie, choc zajmujesie zawodow kultura, ale nie mam zludzen. Ktos kto czyni swiadomie tyle zla co ten czlowiek, i zyje jak magnat, nie jak kaplan - PaN BÓG CHODZIL BOSO, szanowny ksieze!, musi byc zwichniety. Uwierze we wszystko co uslysze zlego o Nim. To dla mnie wyjatkowa kanalia. Sorry, tonie stan upojenia, ale brak polskiej czcionki w internecie, sprawia, ze tyle tu literówek.justin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post Re: Ks. Henryk J.: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:07 No zobaczymy. Coraz wiecej wiadomo... Dla mnie ten caly pralat jest kopniety i bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.chello.pl 08.08.04, 19:15 Polecam wszystkim "Fakty" , powtórka na TVN 24 o 1.30 w nocy. Jak zwykle moi koledzy z TVN spisali sie super. Rewelacyjny materiaB i komentarz calej sprawy. Nie ma zadnych watpliwosci ze bten szurniety ksiadz jest winien pewnie wielu gorszych czynów. Szkoda, ze zyjemy w kraju, gdzie umarly juz wszystkie autorytety. Kuron byl ostatni. Pozdrawiam Was. Lubie Forum gazety bo tylko tutaj mozna spotkac ludzi na pozimie, w przeciwienstiwe do kuriozalnych Onet. pl. itd. justin. Wracam pisac tekst o kinie polskim. polecam we wrzesniowym numerze pewnego lubianego, wysokonakladowego tygodnia. Pa Kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.sptelek.com.pl 08.08.04, 19:58 Nie wiem nic o skłonnościach księdza , wiem tylko że wkręcić można każdego , ale zastanawia mnie to co ksiądz sam mówi , rzuca oskarżeniami na prawo i lewo (i pieniędzmi ),nie liczy się z nikim i niczym , czyżby przyszła kryska .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzw"Fakty"-brukowe JESZCZE JEDEN SZURNIĘTY WYZNAWCA BRUKOWCA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:56 Jak można poważnie traktować to, co napisała gazeta-szmata "Fakty"? Wszak napisała też o Maybachu, którego nie było. No gdzie ten Maybach i fotografia siedzącego w nim O.Dyrektora RM,Tadeusza Rydzyka? Sensacja jednego weekendu? Sezon ogórkowy w szmatławcu? Kompromituje się każdy, kto wierzy w plugawe teksty tzw "faktów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: JESZCZE JEDEN SZURNIĘTY WYZNAWCA BRUKOWCA IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 21:06 raz jeszcze tygodnik powszechny i wcale nie tylko w zwiazku z jankowskim. Mysle ze z pewnych rzeczy nalezy zdawac sobie sprawe-wiedziec W koncu jestesmy - bedziemy matkami, ojcami,babciami i dziadkami. tygodnik.onet.pl/1546,1179098,dzial.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: milosniczka wszystkich zydow i reszty polakow IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.04, 09:08 www.senat.gov.pl/k5/kom/kksp/2002/008ksp.htm pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych [...] 08.08.04, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.broendbybredbaand.dk 08.08.04, 20:15 niewinny biedaczek admiral bez nadania a co robi w berlinie od czasu do czasu ten niby sluga Bozy???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych [...] 08.08.04, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.08.04, 20:34 jesli mowisz prawde, zglos sie do prokuratury, to twoj obowiazek. lecz jesli klamiesz, biada twojej duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.chello.pl 08.08.04, 20:42 Krzy|em tzuc sie chlopie. za pohanbiona dzusze pralata. Jakie to cudowne ze jednak s jeszcze luszie tak naiwnej wiary. Ale zamykanie oczu na FAKTY to tez grzech bogobojnyn kolego. Pomódl sie o przejrzenie na oczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: ŻYDY BOJĄ SIĘ KS. JANKOWSKIEGO i tyle IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.08.04, 21:08 Jesli za Zydow uwazasz GW, to ona akurat w sprawie Jankowskiego zachowuje godny uznania umiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A czy ty Re: ŻYDY BOJĄ SIĘ KS. JANKOWSKIEGO i tyle IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 21:10 A moze nie zydzi tylko ojcowie , matki ? Zydzi nie maja sie co bac jankowskiego. Zydow dzieci nie sa ministrantami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.08.04, 21:13 badz uprzejmy podac mi te FAKTY. A najlepiej jesliznasz pewne fakty w sprawie Jankowskiego. zglos do prokuratury. Bo na razie chyba wiesz tyle co ja, to znaczy tyle co prasa napisala. To jeszcze nie fakty. Fakty ustali prokuratura lub sad. Nie jestem zwolennikiem pralata, denerwuje mnie jego zly gust, reklamiatrstwo, antysemityzm. Ale pedofilie trzeba mu udowodnic. Na razie mamy sprzeczne doniesienia prasowe i obwieszczenia Enola Gay, ktory najpierw na tym forum sensacyjnie stwierdza, ze ksiadz go wyrychal, a potem mowi, ze go zgwa;cil duchowo. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faktem Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 21:53 jest wypowiedz jankowskiego na lamach gw Sprobuj przeczytac i zadawac sobie pytania oraz: pocztaj moze nieco o sposobie wabienia ofiar pedofilii Dlaczego czesto ofiarami sa dzieci z biednych lub/i patologicznych rodzin do czego sluza kosztowne prezenty.A takze o profilach pedofili kiedy nastepuje kryzys itd Sporo jest napisane dosc dostepnie dla tych ktorzy sie profesjonalnie nie zajmuja w Charakterach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelczyk Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:12 miał być niedzielny manifest, a doszło jedynie do wypowiedzi w języku gdańskich gitowców. bożek prowincjonalnych dewotów zawiódł. media zakładają już serwetki pod brodę. musimy z całych sił zacisnąć uszy, by nie słyszeć odgłosu obiadu, na którym głównym daniem będzie danie z księdza. czy warto tupać na media? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URIEL Kkara Boza IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.04, 21:23 wynisol sie obwieszony pentagramami, maybachami, grunym brzuchem i pycha ponad Pana swego. Nie doznal laski umiarkowania i skromnosci przyslugujacej prawdziwemu kaplanowi. Z wyboru ludzkiego, postawil sie na piedestale, wyzszym w Krolestwie Bozym, jak posag Zlotego Cielca, owiany kadzidlem pokusy ziemskiej, wpadl w sidla szatana. Umysl i rozsadek zatapila pycha i chciwosc. To czeka kazdego, ktory przekroczy prog, budujac sobie wieze, w ktora trafia piorun reki sprawiedliwosci Bozej. Bojcie sie nedznicy, nie znacie dnia i godziny, a staniecie przed Panem waszym, wobec ktorego wszyscty sa rowni. Ogien piekielny pokyryje niezniszczalna ziemska purpure na wieki wiekow . Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to cichacz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lornetka Pokaz mody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:39 deprawacja, która wyszła przy okazji, jest kompromitująca. gdyby miał jeszcze duże skrzydła kołnierzyka od białej koszuli mógłby odlecieć ze wstydu. a tak, w swej kruczoczarnej szacie może jedynie lecąc jak kamień zademonstrować galoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Pokaz mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:35 Tenfacet nie ma wstydu... za to ma solidnie zmacony umysl i wielkie poczucie bezkarnosci. Z ksiedzem ma tyle wspolnego co kozia.... z traba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz A co robi POLSKI KOSCIOL??? NIC bo i po co IP: 195.116.133.* 08.08.04, 21:35 przeciez owieczki i tak beda kase dawaly, jak owieczek bedzie mniej to sie zwiekszy oplaty Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Cykliści też maczali paluchy proszę księdza... 08.08.04, 21:36 ...w tym spisku oczywiście. I Michnik. Bo przecież Michnik zawsze jest winny albo inny Balcerowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Jak kler zabiera pieniadze to zle jak daje to tez IP: *.pl / *.enterpol.pl 08.08.04, 21:57 Jak kler zabiera pieniadze to zle jak daje to tez zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: 193.24.24.* 08.08.04, 22:01 Ja nie wnikam czy to jest prawda, czy nie. To dopiero rozstrzygnie sąd. Twierdzę jednak, że tzw. kler żyje u nas w Polsce ponad stan i zamiast pełnić swoją misję, pchają się do biznesu, polityki itp. Fortuny wielu z nich, np. Rydzyka i innych. Ponadto nie podoba mi się określenie "judeokomuna" na nawiązywanie do Żydów. Przecież to nic innego jak ANTYSEMITYZM przed którym wydawało mi się Kościół powinien przestrzegać, a nie takie tu komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katol Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:38 Kosciol, a wlasciewie spora czesc kleru jawnie glosi rasistowskie i faszystowskie opinie. Prym w tym wiedzie szcekaczka pt Radio Maryja no i oczywiscie ta pralacina z Gdanska. Ich krytyka to od razy "spisek judeomasonerii" czy czegos podobnego - belkot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: antysyjonizm koles antysyjonizm :-P IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.04, 09:14 pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G(ej)lemp DLACZEGO CZARNI DOSTAJĄ TYLKO ZAWIASY ? IP: *.eu.org 08.08.04, 22:03 DLACZEGO CZARNI DOSTAJĄ TYLKO ZAWIASY ? Kara śmierci czarnym smieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: DLACZEGO CZARNI DOSTAJĄ TYLKO ZAWIASY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:38 Bo czarni jak dostaja bez zawiasow to i tak ida "siedziec" do klasztorow a nie do kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UGOTOWAC LEWAKA KOCIOL Z WRZACA SMOLA NA CIE CZEKA LEWAKU IP: *.sympatico.ca 12.08.04, 02:23 Bedziesz patrzyl w tej warzacej smole prosto w oczki Adolfa. Bedziesz prawil komplementy Goebelsowi. Bedziesz sie zachwycal posagiem Lenina z Jedwabnego. Bedziesz iskal farme urbana. Bedziesz ropuchy jadla na sniadanie, obiad i kolacje, zamiast kawioru i krewetek. Bedziesz obowiazkowo chodzil na pochody 1- Majowe i pedalow. A to wszystko w jednym kotle. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak To Szatan jest Żydem??? A może komunistą? 08.08.04, 22:03 Niech mi to ktoś wyjaśni, bo nie nadążam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 08.08.04, 22:06 A ten czarny k***s już wskoczył na tory swojej retoryki - za te swoje teksty już od dawna powinien siedzieć, może teraz uda się go uwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 08.08.04, 22:07 A z wiecami poparcia niech uważają - popierano już biskupa i dyrygenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A tymczasem Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 22:36 Uczmy nasze dzieci ze maja prawo zawsze i wszedzie powiedziec nie w odpowiedzi na "milosc", na pieszczoty i pocalunki , jesli wydaja im sie dziwne. Sluchajmy naszych dzieci i nie lekcewazmy zachowan dzieciecych . Nie wpedzajmy dzieci w poczucie winy jesli donosza o rzeczach dziwnych. Przygladajmy sie "dobrodzejom" zasypujacym dziecko prezentami na ktore sami sobie nie mozemy pozwolic. O nocowaniu u "dobroczyncow" nie moze byc mowy. Starajmy sie o to zeby dzieci mialy do nas rodzicow zaufanie ze wszstko jedno co sie stanie beda miec w nas oparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.08.04, 22:23 No tak.Cała Wyborcza.Opiera się na zeznaniach takiego świadka, ktory jej pasuje.Matka alkoholiczka, ktora została wyrzucona z parafii mści się na księdzu a Wyborczej w to graj!!!Pewnie oparłab ysiena kązdym świadku, ktory mówiłby dużo nie tylko na tego księdza ale kazdego innego.Napiszcie coś o pedofilach rabinach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.net.autocom.pl 08.08.04, 22:27 A swoja droga Jankowski jest faszystą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:42 Jest zidiocialym, zdurnialym megalomanem Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce 08.08.04, 22:30 Ilu masz w Polsce rabinów? Jeżeli w co dziesiąty Sługa Boży jakiegokolwiek wyznania może zostać pedofilem to ten dziesiąty rabin mieszka pewnie już w Czechach. Jeszcze jedno. Rabini mają żony - mogą się zabawiać całkiem dobrze i po bożemu, im chłopcy nie są, aż tak potrzebni. Do tego antysemityzmu należy jednak dodać trochę zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.sptelek.com.pl 08.08.04, 22:35 Atak nawiasem , to jak w Polsce jest z tymi Żydami ? Co drugi , czy jak ? Czy tylko Michnik , czy ktoś jeszcze i o jaki spisek tu chodzi ? A może chodzi o wodę z mózgu ? Nie mogę pojąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 22:38 chodzi o to ze teorie spiskowe latwo jest formuowac ale z udowodnieniem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:41 Jakim ty prawem smieciu nazywasz te kobiete alkoholiczka? Co ty w ogole wiesz o tej sprawie? NIc... plujesz spoza Polski bo gnebi cie jakas wsciekla frustracja. Gowniazem jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabi Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:16 o pedofilach rabinach tu nie przeczytasz, tak jak nie przeczytasz o tym, że Michnik lubi małych chłopców, naczelny Faktu małe dziewczynki a naczelny Super Ekspresu młode jałowki - nawet gdyby było to prawdą... przyjemności są zarezerwowane dla elit, a dla nas co najwyżej serwuje się igrzyska w postaci złapania jakiegoś penera który włożył dziewczynce rękę pod sukienkę albo innej czarownicy która uwiodła swojego ucznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thory Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.dami.pl 08.08.04, 23:21 poziom istnie stajenny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:21 PAMIĘTAJCIE!!! "Fakty i Mity"!!! kupcie w ten piątek.Będzie materiał po którym "bursztynek" pójdzie do pierdla!!! Odpowiedz Link Zgłoś