amityr 29.01.14, 12:15 W necie podobnież krąży filmik jak w Gdańsku mnisi zabawiają się z licealistkami. Wspominano o tym TVP. Może ktoś dysponuje linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amityr Re: Zakonicy 29.01.14, 19:14 @dachs-odpowiedź na miarę sygnaturki. Dekalog do powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Zakonicy 29.01.14, 21:18 Boś sygnaturki nie zrozumiał. Przepisz ją sto razy. Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Zakonicy 31.01.14, 10:13 Sek jest w tym ,ze to twoja sygnaturka i sam nie kumasz co napisales czy wkleiles. Masz duzy problem. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Zakonicy 31.01.14, 15:51 Problem mam nieduży. Mam tylko dwie sygnaturki co się wklejają losowo. Faktycznie nie tą miałeś przepisywać. Przepisz tą: "Jeżeli przychodzi wybierać między wiarą w to, że nauka objaśni kiedyś świat, a wiarą w Boga - wiara w Boga jest zdecydowanie racjonalniejsza" 150 razy. To za to że nie rozumiesz co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zakonicy 31.01.14, 16:14 Zza konnicy nie dojrzał. Ma uraz oczu, dachu. Zmień mu za karę na kozę Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Zakonicy 31.01.14, 16:46 kalllka napisała: > Zza konnicy nie dojrzał. Ma uraz oczu, dachu. > Zmień mu za karę na kozę Kozę to już sobie poseł Domaracki zarezerwował. Nie chciałbym, żeby doszło między nimi do rekoczynów. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zakonicy 31.01.14, 17:54 No dobrze. Skoro do przysłów nam przyszło... Dobrze w miejsce pasującym byłoby : niejednemu posłu w żłob zadano- zamiast owsa tylko siano.. Dlatego tez zwróciłam uwagę na husarza antymira, któro to pióro inne skrzydła podcina. Ergo: inicjowanie mu pisanie, kością niezgody, stanie) Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Zakonicy 01.02.14, 11:00 kalllka napisała: > Zza konnicy nie dojrzał. Ma uraz oczu, dachu. > Zmień mu za karę na kozę Chciałeś napisać ,że zza kobyły czy klaczy? Chyba obaj jesteście powinowaci ! Jeśli chodzi o kozę , To za karę do łoża ci ja włożę. Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Zakonicy 01.02.14, 11:01 amityr napisał: > kalllka napisała: > > > Zza konnicy nie dojrzał. Ma uraz oczu, dachu. > > Zmień mu za karę na kozę > Chciałeś napisać ,że zza kobyły czy klaczy? > Chyba obaj jesteście powinowaci ! > Jeśli chodzi o kozę , > To za karę do łoża ci ja włożę. > Nie wiedziałem ,ze jesteś lejba. Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Zakonicy 31.01.14, 19:02 dachs napisał: > Problem mam nieduży. Mam tylko dwie sygnaturki co się wklejają losowo. Faktyczn > ie nie tą miałeś przepisywać. > Przepisz tą: > "Jeżeli przychodzi wybierać między wiarą w to, że nauka objaśni kiedyś świat > , a wiarą w Boga - wiara w Boga jest zdecydowanie racjonalniejsza" > 150 razy. To za to że nie rozumiesz co czytasz. Po mojej uwadze myślisz ,że już myślisz.Na początek dobre i to . Nie jest to co prawda wielkie odkrycie ale upoważnia cię teraz do dalszego myślenia i wklejania różnych pierdołów nawet 150 razy. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś