sorrento_8 08.11.09, 21:42 Zastanawiam się jak to jest, że mimo, że używam kremu 30+ to miewam dylematy żywcem wyjęte z rubryki bravo girl odpowiada... Oczywiście szukam potwierdzenia, że ktoś jeszcze tak ma, choć tu mało osób co takich kremów używa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgliste.marzenie Re: Dylematy 08.11.09, 21:47 Sorrento, nie czytam brawo girl Podejrzewam jednak, że dylematy tamtejsze nie są mi obce, a na dodatek nie używam tego kremu, mimo, że najwyższy czas, choć mówią, że nie widać Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dylematy 08.11.09, 21:54 Wołałam Filipinkę , ciekawe czy ona jeszcze się ukazuje? Zacznij , zeby jeszcze długie lata nie było widać Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Dylematy 08.11.09, 22:00 Nie mam pojęcia. Myślisz, że ktoś tu pamięta takie gazety? Moja przyjaciółka tez tak mówi Sorr, co to za problemy? Może my znajdziemy rozwiązania? A przynajmniej próby? Odpowiedz Link
siamese67 Re: Dylematy 08.11.09, 22:04 No jak to, czy ktoś tu pamięta? Ja pamiętam I jeszcze, że był w Filipince niejaki Filip... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dylematy 08.11.09, 22:08 > I jeszcze, że był w Filipince niejaki Filip... za moich czasów z brązowymi oczami Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dylematy 08.11.09, 22:06 > Sorr, co to za problemy? Może my znajdziemy rozwiązania? A przynajmniej próby > ? eeee tam <macha ręka> ;D przecież piszę, że na poziomie gimnazjum, pfu podstawówki Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Dylematy 08.11.09, 22:13 Myślę, że i po 90 nie będą mi obce <oby nie, błagalnie wznosi wzrok do góry> Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dylematy 08.11.09, 22:16 Po 90? Cytując moją koleżankę, na emeryturze (pewnie marnej zgodnie z ostatnimi doniesieniami) czekają na mnie wycieczki z psem wkoło śmietnika , wiec nie jestem pewna czy te (dzisiejsze) dylematy będę w ogóle pamiętać Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Dylematy 08.11.09, 22:21 Wolę myśleć, że wreszcie będę mieć dom nad brzegiem morza, czas na czytanie książek i podróże. Żwawa 90 latka, czyż to nie brzmi dumnie? Odpowiedz Link
mappi powiedzmy że to mój dylemat 08.11.09, 21:58 ja ...chciałabym mieć skrzydła żeby wnieść się wysoko....wysoko tak wysoko....żeby już nic nie słyszeć nic nie widzieć nie czuć nie bać się nie cieszyć nie nasłuchiwać ...i trzymałabym je za drzwiami w pokoju...żeby były zawsze pod ręką chciałabym mieć skrzydła dylemat....czy zaczynać od jednego piórka???? warto? p.s.....no wkleiłam się tutaj....sorki Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: powiedzmy że to mój dylemat 08.11.09, 22:05 > dylemat....czy zaczynać od jednego piórka???? > warto? masz je w ręku czy rozpoczynasz dopiero poszukiwania? Jaka by odpowiedź nie była, to warto... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:07 Z chęcią bym sobie napaliła w kominku, gdybym go miała Bredzimy Frip? Nie gadaj Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:21 Frip chłopie Ty mnie obrażasz, czy mi się zdaje? Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:35 Faceci maja ciekawsze pasje i więcej do powiedzenia Kobiety dopiero gonią, ale idzie to w dobrym kierunku Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:44 Kuźwa (ze zaklnę po krakowsku), co Wy wszyscy z tymi pasjami? Ocena, jak kto ma dużo do powiedzenia na podstawie wpisów jakby nie patrzeć towarzyskim forum nie jest miarodajna. Mężczyzni mogą od kobiet wiele się nauczyć pod warunkiem, że będą chcieć. I one wcale za niczym nie gonią, po prostu rywalizacja ich nie bawi. A teraz, doobranoc wszystkim! Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:49 > Mężczyzni mogą od kobiet wiele się nauczyć pod warunkiem, że będą > chcieć. I one wcale za niczym nie gonią, po prostu rywalizacja ich > nie bawi. Kobiety nie lubią rywalizowac bo są leniewe Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:37 Znam, ale mają facetów A gdzie ich szukać Zabelino?? Masz pomysł?? Odpowiedz Link
zabelina Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:40 Siebie nie zaproponuję, bo roczniki nie te... Ale gdzieś muszą przecież być Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:45 zabelina napisała: > Siebie nie zaproponuję, bo roczniki nie te... Podziwiam skromność > Ale gdzieś muszą przecież być Jest nawet wiem gdzie mieszka Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:51 No przecież działam Mam czas pośpiechu nie ma Odpowiedz Link
zabelina Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:57 Aż Ci zazdroszczę, bo ja nawet nie widzę odpowiedniego faceta na widnokręgu Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 23:00 hehe może obniż poprzeczke na mniej niż 190 Albo możesz poczekac, ale sa tu takie co czekają na niewiadomo kogo...Przykładu bym z nich nie brał Odpowiedz Link
zabelina Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 23:08 Frip, ja nie wykluczam tych niższych. Napisałam kiedyś tylko, jak wysocy byli moi dotychczasowi partnerzy Gratuluję dobrej pamięci Wbrew pozorom, nie patrzę na wzrost, lecz na intelekt, a z tym bywa cienko, oj cienko... Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 23:14 Ja sie o wzroście rozpisywał nie będę, ale z intelektem Ci racje przyznam Może sie obracasz nie w tych kręggach co trzeba??? Odpowiedz Link
zabelina Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 23:16 Tylko jak zmienić te kręgi, ha? Buźka na dobranoc Odpowiedz Link
frip0 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 23:22 zabelina napisała: > Tylko jak zmienić te kręgi, ha? możliwości jest wiele > Buźka na dobranoc Cześc czołem kluski z rosłem Odpowiedz Link
frip0 A to dla Ciebie Mappi:) 08.11.09, 22:16 www.youtube.com/watch?v=xb-Nacm-pKc a raka się nie boisz?? Odpowiedz Link
frip0 Re: A to dla Ciebie Mappi:) 08.11.09, 22:39 > złoty chłopiec z Ciebie No niech Ci będzie Odpowiedz Link
siamese67 Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:21 czy ja palę? www.youtube.com/watch?v=uaaU79lNab4 Odpowiedz Link
zabelina Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:17 nie wiem jak Mappi, ale ja palę w kominku Coby cieplej było Odpowiedz Link
zabelina Re: Wy coś palicie:D 08.11.09, 22:27 Kominek fajna rzecz Aczkolwiek brak jakiegoś wykwalifikowanego palacza Odpowiedz Link