Dodaj do ulubionych

WOJO ile zydzi ci placa za twoja nienawisc do islamu

IP: *.proxy.lucent.com 22.08.01, 15:02
Obserwuj wątek
    • Gość: WOJO!!!! Re: WOJO ile zydzi ci placa za twoja nienawisc do islamu IP: 213.8.145.* 22.08.01, 15:33
      NIc mi nie placa ,pozwalaja mi tutaj byc i pracowac .
      Ale jak czytam ze islam pozwala trzymac innych ludzi jako niewolnikow i
      nawet sa nowe prawa islamskie ktore reguluja takie sytuacje to noz
      sie otwiera w kieszeni . (Sudan )
      Gdy tumanom obiecuja w meczetach seksualne igraszki w niebie (tylko
      muzulmanom ) trzeba tylko wsadzic sobie bombe w gacie i rozwalic
      sie wsrod Zydow lub innych nie muzulmanskich narodowosci to latwo
      zdecydowac ,nie trzeba zeby ktos placil .
      A gdy arabstwo zasypuje nas na polskim forum klamstwami ,tez trzeba
      reagowac ,za komuny kazali nam kochac arabkow i pomagac ....teraz
      prawde mozna i trzeba pisac .
      To co pisze to tylko reakcja na "krzysie " ,viri i inne arabki ...
      .....proponuje zeby pisali na forum LA REPUBLICA ...bedzie spokoj .
      Dosc arabskiego zamulania i zciemniania .

• Gość: viri to ty chyba biblii nie czytales IP: 213.195.155.* 22.08.01, 19:28
        w Bibli (Stary Testament) tez masz przyzwolenie na trzymanie niewolnikow, za
        krzywoprzysiestwo czy innowiernosc kara smierci...
        to sa zapisy historyczne - Koran ma te same korzenie co Biblia czy twoj
        Talmud...

zreszta... jestes za prymitywny by to zrozumiec...

www.palestine.prv.pl

POTRZEBNA POMOC !
        • Gość: WOJO!!!! Arabstwo teraz w XXI wieku trzyma i meczy niewolnikow !!!!!!!! IP: 213.8.144.* 22.08.01, 20:06
          ONZ plus rozne org. wykupuja niewolnikow od arabow w udanie a ci lapia
          nowych i wykorzystuja .
          Potem sprzdaja miedzy soba lub ONZ ich wykupuje i tak w kolko !!!!
          Oprocz tego wymordowali juz 2 miliony ludzi w wojnie domowej.
          I co viri to jest twoj islam ????? w XXI wieku??????
        • Gość: Mosze Re: to ty chyba biblii nie czytales IP: *.inter.net.il 22.08.01, 22:09
          Gość portalu: viri napisał(a):

> w Bibli (Stary Testament) tez masz przyzwolenie na trzymanie niewolnikow, za
          > krzywoprzysiestwo czy innowiernosc kara smierci...
          > to sa zapisy historyczne - Koran ma te same korzenie co Biblia czy twoj
          > Talmud...

Panie Viri, prosze Ciebie ja nie znasz to nie pisz o Bibli, to cos wiesz ale
          pomylasz sie. Wedlug zydowskiej wiary moze kazdy byc niewolnikiem. Jak ktos co ma
          dlugi i jest duzo winny...to idzie do niewoli u innego. On tylko pracuje 6 dni w
          tygodniu. Ma swoje prawa i na rok jubiluszowy to wychodzi na swobode. Czy inni
          niewolnicy tez mieli takie prawa !!! Prosze nie krecic bo tym razem sa ludzie co
          troche znaja sie wiecej niz ty..
          Pozdrawiam,
          Mosze
          • Gość: viri Re: to ty chyba biblii nie czytales IP: 213.76.92.* 22.08.01, 23:54
            a o czym pisalem... sam mi przyznales racje, ze w Biblii jest na temat
            niewolnictwa bardzo wiele - i to nie zakazow a nakazow jak postepowac z
            takowymi ludzmi. Wiadomo, ze dzis juz nikt tego nie stosuje - ale jest...
            odpowiadam tylko WOJO na jego glupie zarzuty...

nie mam nic do Biblii - jest to Swoieta Ksiega i szanuje ja tak jak szanuje
            Koran czy pisma Wedyjskie - zawieraja wiele madrosci, ktorych zydom, arabom,
            polakom i innym przydaloby sie przypomniec...

Salam Alejkum !

ps. Mosze (Izraelito) a moze zamiast wspolnie sie "tluc" na tym forum
            powspolpracowalibysmy dajac swiadectwo w sieci
            chcialbym zmienic swoja strone na bardziej propokojowa - jak a razie to bije z
            niej zloscia...
            • Gość: Stoik Co za radość IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 23.08.01, 00:25
              Viri, czytuję Twoje posty, ale ich nie komentuję. Czuję, że miałbyś coś ważnego
              do powiedzenia, ale...
              Bardzo mnie ucieszyła Twoja ostatnia propozycja - tego właśnie trzeba. Kochajmy
              się jak bracia, w ogóle się nie liczmy!
              Salem Alejkum - Szalom Alejchem
              • Gość: WOJO!!!! Re: Co za radość---tylko prawde prosze ,bez sciemniania viri !!! IP: 213.8.144.* 23.08.01, 06:40
                Moze wreszcie potwierdzisz ,ze niewolnictwo i ludobojstwo jest
                praktykowane przez arabow na potezna skale w Sudanie .
                A rezymy i dyktatury w krajach arabskich (krwawe ) to regula ,a nie
                przypadek . Wyborow wolnych nie ma nigdzie i zawsze rzadzi jeden co
                trzyma innych za morde .
                Zycie ludzkie jest tam b. tanie .
                Sprawdzimy w praktyce twoje zapowiedzi......prawda viri bez fantazji typu
                La Republica .
                • jacek#jw Re: Co za radość---tylko prawde prosze ,bez sciemniania viri !!! 23.08.01, 09:36
                  Wojo!!!
                  Odzywam się do Ciebie po raz drugi. Nie miej mi tego za złe, ale może jednak
                  spróbuj dołączyć się do tej inicjatywy. W Twoich postach czasami pojawiała się
                  nutka dużo rozsądniejsza nutka oceny problemu terroryzmu wśród Arabów a i ocena
                  ich samych nie była tak bezwzględna i jednoznaczna. Jako mieszkaniec z zewnątrz
                  mógłbyś dać również o wiele bardziej obiektywną ocenę świata na zderzeniu dwóch
                  kultur niż chociażby tak namiętnie zwalczana przez Ciebie La Republica.
                  Pozdr / Jacek
                  • Gość: WOJO!!!! Re: Co za radość---tylko prawde prosze ,bez sciemniania viri !!! IP: 213.8.144.* 24.08.01, 14:46
                    jacek#jw napisał(a):

> Wojo!!!
                    > Odzywam się do Ciebie po raz drugi. Nie miej mi tego za złe, ale może jednak
                    > spróbuj dołączyć się do tej inicjatywy. W Twoich postach czasami pojawiała się
                    > nutka dużo rozsądniejsza nutka oceny problemu terroryzmu wśród Arabów a i ocena
                    >
                    > ich samych nie była tak bezwzględna i jednoznaczna. Jako mieszkaniec z zewnątrz
                    >
                    > mógłbyś dać również o wiele bardziej obiektywną ocenę świata na zderzeniu dwóch
                    >
                    > kultur niż chociażby tak namiętnie zwalczana przez Ciebie La Republica.
                    > Pozdr / Jacek

Cze Jacek#jw co chcielibyscie wiedziec ,pytajcie !!!
                    Odpowiem wam na wszystkie pytania bo mysle ,ze dosc dobrze sie
                    orientuje w tutejszych realiach ,tez arabskich .
                    Viri , chce wiadomosci o pokojowo nastrojonych Izraelczykach .
                    Wszyscy tutaj chca pokoju i byli zdecydowani na b. daleko idace ustepstwa .
                    Byly premier Izraela Barak chcial oddac terytoria ,dzielic Jerozolime ale
                    Arafat to odrzucil!!
                    Arafat chcial osiedlic 6 000 0000 dodatkowych arabow (potomkow uciekinierow)
                    na i tak przeludnionym terenie Izraela wielkosci woj. warszawskiego .
                    Nikt na to sie nie zgodzi ,to bylby koniec Izraela . Drugie Kosowo .
                    Arafat odrzucil propozycje pokojowe ,(nawet to ,ze Izrael byl gotowy uznac
                    ich panstwo ) i rozpoczal obecna krwawa intyfate do ktorej przygotowywal
                    sie b. dlugo . Nigdy nie mial pokojowych intencji ,tak jak albanska UCK
                    chce zdobyc wszystko po malu ,rozmowami ,walka ,lamaniem przyrzeczen i
                    znowu rozmowy i teroryzm .
                    Zreszta zapowiedzial to juz dawno po rozmowach z OSLO , ze zdobedzie caly
                    Izrael .(tak mysli ).
                    To jest cala prawda .Oczywiscie po stronie palestynskiej jest b. duzo ludzi co
                    chca spokojnie zyc ,z bez Izraelczykow to ich nie obchodzi chca spokojnie
                    pracowac . Ale u Arafata nikt nie podskoczy ani nie moze miec ODMIENNEGO
                    zdania ,rzadzi terror .
                    . Pozdrawiam WOJO!!!!

• Gość: Onyx Re: Wojo - kobiety w IA IP: 62.87.254.* 24.08.01, 15:16
                      Trochę zmienię temat. Przyglądałem się w Izraelu dziewczynom w mundurach i M-16
                      na plecach i nie mogłem sobie wyobrazić, że te piękne delikatne dziewczyny mogą
                      faktycznie strzelać. Rację ma jeden z dyskutantów Pan Fredzio, że w Izraelu, ze
                      względu na mieszankę ras są piękne dziewczyny. Jest to dla mnie trochę
                      odbiegające od zakodowanego schematu "kobiety istoty delikatnej".
                      Psychologowie twierdzą jednak, że kobiety bywają często bardziej okrutne i
                      zdecydowane od mężczyzn. Jak to jest z tymi dziewczynami w izraelskiej armii,
                      naprawdę są tak groźne.
                      Hej Onyx
                      • Gość: WOJO!!!! Re: Onyx Wojo - kobiety w IA IP: 213.8.144.* 24.08.01, 15:28
                        Gość portalu: Onyx napisał(a):

> Trochę zmienię temat. Przyglądałem się w Izraelu dziewczynom w mundurach i M-16
                        >
                        > na plecach i nie mogłem sobie wyobrazić, że te piękne delikatne dziewczyny mogą
                        >
                        > faktycznie strzelać. Rację ma jeden z dyskutantów Pan Fredzio, że w Izraelu, ze
                        >
                        > względu na mieszankę ras są piękne dziewczyny. Jest to dla mnie trochę
                        > odbiegające od zakodowanego schematu "kobiety istoty delikatnej".
                        > Psychologowie twierdzą jednak, że kobiety bywają często bardziej okrutne i
                        > zdecydowane od mężczyzn. Jak to jest z tymi dziewczynami w izraelskiej armii,
                        > naprawdę są tak groźne.
                        > Hej Onyx

To prawda czesc dziewczyn sluzy jako instruktorki w odzialach
                        bojowych ,czolgach ,radio itd.I te wiedza przeszly normalny rekrucki
                        okres ,reszta ma rozne kursy i czsto zdobywaja zawod w wojsku przez te 2
                        lata.
                        Duzo jest w wywiadzie ,analiza danych ,w biurach . Dziewczyny sluza 2
                        lata ,chlopcy 3 lata .
                        Ale w tutejszej armi tylko czesc to wojska to zolnieze pierwszej lini
                        super wyszkoleni ,duzo tych co sie widzi w miastach to tyly , nie bojowi .
                        Te bojowe odzialy sa w terenie i tylko na weekend wracaja do domu .
                        Wszyscy maja bron ze soba i ostra amunicje , pomyslcie , ze gdyby puszczali
                        tak z bronia u nas do domu to byloby duzo strzelaniny po kilku browarkach .
                        hej WOJO!!!!
                        • Gość: Onyx Re: Onyx Wojo - kobiety w IA IP: 62.87.254.* 24.08.01, 15:40
                          Masz rację. Widziałem pluton waszych żołnieży w restauracji. Siedzieli przy
                          dwóch stołach, pilki soki, napoje, itp.(bez piwa i gorzały), a na trzecim
                          przysuniętym do tych dwóch leżały karabiny. Byłem pod wrażeniem.
                          Wiem co mówię, bo dowodziłem plutonem naszych. Jak było, brak słów, ale było
                          to sporo lat temu. Mosze z forum pocieszał mnie, że nasi żołnieże na Wzgórzch
                          Golan są wporządku i możemy być z nich dumni. Wierzę mu i się cieszę.
                          Hej Onyx
                          • Gość: WOJO!!!! Re: Onyx Wojo - kobiety w IA IP: 213.8.144.* 24.08.01, 16:19
                            Czesc Onyx !
                            Polscy zolnierze w Izraelu ,na Golanie maja swoje zadania i je wykonuja
                            bez zastrzezen ,maja dobre kontakty z tutejsza ludnoscia i wojskiem
                            izrelskim . Czesto ich widze (oficerow) w Tel-avivie ,lub na spotkaniach .
                            Wielu tutaj mowi po polsku i latwo sie porozumiec dla Polakow .
                            Kazdy wojak co sluzy np na Golanie moze przywiezc samochod bez cla i
                            warto oszczedzac i nie tracic kasy .
                            Jesli chodzi o izraelskie wojsko to nie ma tu czegos takiego jak fala ,
                            trzy lata sluzby to kawal czasu zapewne motywacja obrony swojego kraju
                            pomaga na frustracje . Problem z fala rozwiazali madrze.
                            Czesto sa tutaj polskie delegacje wojskowe ,(ostatnio lotnictwo) wymieniaja
                            poglady ,ucza sie ,a zapewne tez i zakupy dla wojska ,maja tutaj duzy
                            przemysl zbrojeniowy ,wszystko wyprobowane w walce .

• Gość: PMWD Re: Onyx Wojo - kobiety w IA IP: *.proxy.aol.com 25.08.01, 04:59
                            Gość portalu: Onyx napisał(a):

> Masz rację. Widziałem pluton waszych żołnieży w restauracji. Siedzieli przy
                            > dwóch stołach, pilki soki, napoje, itp.(bez piwa i gorzały), a na trzecim
                            > przysuniętym do tych dwóch leżały karabiny. Byłem pod wrażeniem.
                            > Wiem co mówię, bo dowodziłem plutonem naszych. Jak było, brak słów, ale było
                            > to sporo lat temu. Mosze z forum pocieszał mnie, że nasi żołnieże na Wzgórzch
                            > Golan są wporządku i możemy być z nich dumni. Wierzę mu i się cieszę.
                            > Hej Onyx

Zastanow sie bydlaku zydowski kto jest nasz a kto wasz.Raz mowisz nasz to Polak
                            nastepnie nasz to Zyd Widze ze jestes taka kurwa bezpanstwowa czyli poprostu
                            szuja
                            Co do dumy : rzeczywiscie jest sie czym szczycic ,nie znajdziecie lepszych
                            zbrodniarzy.
                            Co do zydowek :gdzie afera seksualna to zydowka i tym gorzej bo na trzezwo.

• Gość: WOJO!!!! PMWD=NKWD...znowu szczekasz ,psy szczekaja ,karawana jedzie dalej IP: 213.8.144.* 25.08.01, 07:26
                    • jacek#jw Re: Co za radość---tylko prawde prosze ,bez sciemniania viri !!! 24.08.01, 15:55
                      Witaj Wojo!!!
                      Najpierw napiszę, co mnie nie interesuje. Nie interesuje mnie (w tym momencie)
                      wielki świat, polityka, partie i Arafat. Nie chciałbym też wysłuchiwać o
                      kolejnych ofiarach, tej informacji jest u nas wszędzie pełno i jest tak
                      tendencyjnie przedstawiana, że trudno o jakikolwiek obiektywizm. Interesuje
                      mnie za to życie codzienne. Wiesz, ja mieszkam niedaleko takiego wielkiego
                      supermarketu. Robie tam zakupy i przechodzę przez teren, który nawet u nas
                      można uznać za niebezpieczny (krzaki, brak zabudowań itp). Nigdy tam nic złego
                      się nie zdarzyło. Jak to jest, gdy wszędzie są patrole, zaglądają do toreb,
                      przeszkadzają się poruszać. U mnie mnóstwo ludzi protestuje przeciw wielkim
                      sklepom, ale dla mnie to fajna rzecz. Ciekaw jestem jak to jest uwas. Jakieś 4,
                      5 lat temu przeglądałem foldery biur turystycznych z Egiptu i Izraela. Chciałem
                      się wybrać nad morze Czerwone. Czy to ma sens, czy nadejdzie czas, gdy będę
                      mógł z rodziną spokojnie tam pojechać? Wtedy nie pojechaliśmy, gdyż rodzina
                      zaprotestowała. Moja znajoma zapewniała, że nad m. Czerwonym jest spokojnie.
                      Czy ludzie są gościnni? Zalewają nas też informacje o napływie przybyszów z
                      Rosji, jak to jest z całą imigracją do Izraela? Ja uwielbiam piwo, i siedząc
                      sobie przy grilu i piwku opowiadamy sobie różne historie. Nie ma w nich
                      praktycznie miejsca na Izrael, Żydów czy Arabów, są za to kawały, sklepy, mecze
                      i polityka, ale taka bardzo prowincjonalna. A jak tam u Was?
                      No to na razie.
                      Ps
                      Nie będzie mnie przez parę dni, weekend.
                      • Gość: WOJO!!!! Re: Co za radość---tylko prawde prosze ,bez sciemniania viri !!! IP: 213.8.144.* 24.08.01, 16:04
                        Milego weekendu Jacek ,next time mozesz wybrac sie nad M .Czerwone
                        spokoj i relax ,ale nie latem za goraco .
                        Odpowiem ,wieczorem jak bede mial wiecej czasu .
                        Teraz musze przeczytac wszystkie polskie gazety dostepne na internecie .
                • Gość: viri Re: Co za radość---tylko prawde prosze ,bez sciemniania viri !!! IP: 213.76.92.* 23.08.01, 11:38
                  takich jak ty do glosu nie mam zamiaru dopuszczac

ile mozna sie nawzajem bic ?
                  za krotkie jest zycie...

nie wiem jak jest w innych krajach arabskich - nie interesuje mnie to!
                  interesuje mnie sprawiedliwosc w Palestynie - tylko tyle z polityki
            • Gość: Mosze Ja widze dobrze... :-)) IP: *.inter.net.il 23.08.01, 06:51

> a o czym pisalem... sam mi przyznales racje, ze w Biblii jest na temat
              > niewolnictwa bardzo wiele - i to nie zakazow a nakazow jak postepowac z
              > takowymi ludzmi. Wiadomo, ze dzis juz nikt tego nie stosuje - ale jest...
              > odpowiadam tylko WOJO na jego glupie zarzuty...
              >
              > nie mam nic do Biblii - jest to Swoieta Ksiega i szanuje ja tak jak szanuje
              > Koran czy pisma Wedyjskie - zawieraja wiele madrosci, ktorych zydom, arabom,
              > polakom i innym przydaloby sie przypomniec...
              >
              > Salam Alejkum !
              >
              > ps. Mosze (Izraelito) a moze zamiast wspolnie sie "tluc" na tym forum
              > powspolpracowalibysmy dajac swiadectwo w sieci
              > chcialbym zmienic swoja strone na bardziej propokojowa - jak a razie to bije z
              > niej zloscia...

No Viri zacznij inny watek i zaczniemy nowa strone...
              U nas za miesiac jest Nowy Rok to zycze Tobie i rodziny Szczesliwego Nowego
              Roku...oczywiscie pozdrawiam wszystkich uczestnikow Forum... jeszcze raz mowie
              WSZYSTKICH smile)
              Pozdrawiam,
              Mosze
              • Gość: viri Re: Ja widze dobrze... :-)) IP: 213.76.92.* 23.08.01, 11:36
                jaki watek... chetnie zamieszcze dzial poswiecony Izraelowi - ale temu
                propokojowemu
                linki, informacje...
                • Gość: Stoik Do dzieła IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 23.08.01, 11:54

> jaki watek... chetnie zamieszcze dzial poswiecony Izraelowi - ale temu
                  > propokojowemu
                  > linki, informacje...

Zrób to!
                • Gość: Mosze Jak uwazasz... IP: *.inter.net.il 23.08.01, 20:59

> jaki watek... chetnie zamieszcze dzial poswiecony Izraelowi - ale temu
                  > propokojowemu
                  > linki, informacje...

My jestesmy demokratyczne towarzystwo - rob jak myslisz, Pozdrawiam
                  • Gość: viri Re: Jak uwazasz... IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 23.08.01, 23:53
                    ale o to chodzi byscie to Wy mi w tym pomogli...
                    ja zajmuje sie Palestyna - jestem w polowie Palestynczykiem
                    Wy jako Izraelici moglibyscie mnie zasypac jakimis informacjami odnosnie
                    pokojowo nastawionych Izraelitow - strony, informacje, zdjecia...
                    nie wierze by wszyscy Zydzi chcieli zyc w ciaglym strachu i niepewnosci - sa
                    tacy co chca pokoju !
                    szalom !
                    • Gość: Scan Re: Jak uwazasz... IP: *.home.net.pl 24.08.01, 00:50
                      Jest szansa - jeden zaczyna myśleć. Przekonaj do tego garść swoich
                      współplemieńcow.

> ale o to chodzi byscie to Wy mi w tym pomogli...
                      > ja zajmuje sie Palestyna - jestem w polowie Palestynczykiem
                      > Wy jako Izraelici moglibyscie mnie zasypac jakimis informacjami odnosnie
                      > pokojowo nastawionych Izraelitow - strony, informacje, zdjecia...
                      > nie wierze by wszyscy Zydzi chcieli zyc w ciaglym strachu i niepewnosci - sa
                      > tacy co chca pokoju !
                      > szalom !

• Gość: Scan Re: WOJO ile zydzi ci placa za twoja nienawisc do islamu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 15:34
      Czytaj uważnie posty. Wojo mieszka w Izraelu.
    • Gość: PIORO WOJO ile zydzi ci placa za twoja nienawisc do islamu(CZYTAJ W 7DAYS+) IP: *.los-angeles08rh16rt.ca.dial-access.att.net 24.08.01, 20:42
      August 21, 2001

Dear Editors of the "7Days", Alex Khodos, Ilya Genn, Svetlana Lundina,
      Alexander Ziskind, Stanislav Chernyshev, Serge Tarasoff of Chicago, Milwaukee,
      Detroit, Cleveland, Toledo, San Diego & Los Angeles:

How come after the Holocaust experience a certain Jew Grigorij Serebranskij
      (Blizorukaja Politika/Shortsighted Politics, "7Dnej/7Days", Awgust 8-14, 2001)
      is still living up to the Talmudistic precepts of pitting goyims against the
      other goyims in order to gain a benefit for the "chosen pepople", chosen by
      their fake god Yahve?

Does the primitive Grigorij cannot think rationally and rescind from
      warmongerism which would annihilate not only Muslims but also Christians,
      excluding Israelis as well as Brahmans, Buddhists and so forth?

Let similars to the Grigorij stop their madness and enjoy life among goyims
      under the U.S. Constitution of equality among people, as well as of the entire
      world, including Palestinians with their god Allah pleased by Jews of the
      Visigoth''s Spain, now called "a sworn and deadly eternal enemy...of our land
      Israel which no human on Earth has the right to give even one square inch of
      it...because God said so and the Torah/Bible decrees" (Word of Torah by Rabbi
      Yeruchem Eilfort, San Diego Jewish Press Heritage, August 17, 2001.)

Very sincerely - Modjeskis'' Society Dedicated to Preservation of Cultures, P.O.
      Box 193, San Diego, CA 92038.

INCREDIBLE FACTS

The books presented below do explain what is going on in the U.S. if Jews and
      their false God Yahve are concerned.

1/ Israel In War With Jews (Adolf Hitler Founder of Israel) by Hennecke
      Kardel, 1974, 2nd edition 1997, available at <www.amazon.com>,
      <www.bn.com>, New Century Press tel.: (800)5192465, with every books store
      on order, or <bruce_sanford@excite.com> at Modjeskis'' Society P.O.Box 193,
      San Diego, CA 92038. The price for this book with the Society is 17 bucks
      S&H included.

2/ Explaining Hitler by Ron Rosenbaum, 1998, where in on p.313
      posthumously Hitler said: "Who created Israel? There wouldn''t have
      been Israel without the Shoah (Holocaust)".

3/ Barbarians (Jews) Inside The Gates (of the U.S.) by Donn de Grand Pre,
      2000, at GSG & Associates, P.O.Box 590, San Pedro, CA 90733.

4/ Jews as tools of tyrants of the Soviet Union, Nazi Germany and post-
      war Poland in the book by John Sack "An Eye For An Eye", NewYork,1995.
      (check out: <http://www.bombmexico.com/dernation/poland.html>)

5/ They Dare To Speak Out by Congressman R. Findley. About facts
      regarding U.S.- Israel relationship read also in his Deliberate
      Deceptions, New York,1995.

And now, please excuse for pointing out two most intriguing books, compatible
      with the previous six: The Bible-The Devil''s Book by Jos Rogiers, Cymophane
      Publishing, Stockholm, Sweden and Jesus Lived In India (& died there) by Holger
      Kersten, Element Books Ltd, Longmead, England, claiming that Moses'' grave is
      located and preserved in a small mausoleum in Booth at the foot of the Mount
      Nebo, Kashmir, the Promised Land in India!!

But they are less intriguing if one considers archeological discoveries of
      Italians and Israelis (1975-1995) that the tyrant Moses'' Bible is a compilation
      of myths; that the Exodus never occured; and that short existence of pastoral
      Israel (1000-750 BC) was preceded by mighty Imperiums of Egypt and Ebla (Syria)
      with their vassal kingdoms of Canaan and Palestine, and Ebla''s Sun God Is-Ra-El
      (see notes 04 & 42 to the Israel In War With Jews).

The Black Book of Communism (destructing private ownerships) by Stephanie
      Courtois, 1999, explicitly explains why the half Jew Adolf Hitler started the
      WWII. And the Hitler''s Jew: The Secret History of David Ben-Gurion, as the
      greatest enemy of Jewish people during the WWII, reveals that he prompted
      events that helped the Final Solution for the Zionists could use Nazis as the
      Nazis could Zionists. Few examples are Jew Baron von Mildenstein, head of the
      Jewish Department of the SS, as well as Jew Reinhardt Heydrich, the right hand,
      a mascot of Hitler, who divided Jews into two categories - Zionists and no-
      Zionists, the formers proclaimed by Hitler as having rights to the Palestine.
      (see The Defamation of Pius XII by Ralph McInerny, 2001)

INCREDIBLE FACTS

The books presented below do explain what is going on in the U.S. if Jews and
      their false God Yahve are concerned.

1/ Israel In War With Jews (Adolf Hitler Founder of Israel) by Hennecke
      Kardel, 1974, 2nd edition 1997, available at <www.amazon.com>,
      <www.bn.com>, New Century Press tel.: (800)5192465, with every books store
      on order, or <bruce_sanford@excite.com> at Modjeskis'' Society P.O.Box 193,
      San Diego, CA 92038. The price for this book with the Society is 17 bucks
      S&H included.

2/ Explaining Hitler by Ron Rosenbaum, 1998, where in on p.313
      posthumously Hitler said: "Who created Israel? There wouldn''t have
      been Israel without the Shoah (Holocaust)".

3/ Barbarians (Jews) Inside The Gates (of the U.S.) by Donn de Grand Pre,
      2000, at GSG & Associates, P.O.Box 590, San Pedro, CA 90733.

4/ Jews as tools of tyrants of the Soviet Union, Nazi Germany and post-
      war Poland in the book by John Sack "An Eye For An Eye", NewYork,1995.
      (check out: <http://www.bombmexico.com/dernation/poland.html>)

5/ They Dare To Speak Out by Congressman R. Findley. About facts
      regarding U.S.- Israel relationship read also in his Deliberate
      Deceptions, New York,1995.

And now, please excuse for pointing out two most intriguing books, compatible
      with the previous six: The Bible-The Devil''s Book by Jos Rogiers, Cymophane
      Publishing, Stockholm, Sweden and Jesus Lived In India (& died there) by Holger
      Kersten, Element Books Ltd, Longmead, England, claiming that Moses'' grave is
      located and preserved in a small mausoleum in Booth at the foot of the Mount
      Nebo, Kashmir, the Promised Land in India!!

But they are less intriguing if one considers archeological discoveries of
      Italians and Israelis (1975-1995) that the tyrant Moses'' Bible is a compilation
      of myths; that the Exodus never occured; and that short existence of pastoral
      Israel (1000-750 BC) was preceded by mighty Imperiums of Egypt and Ebla (Syria)
      with their vassal kingdoms of Canaan and Palestine, and Ebla''s Sun God Is-Ra-El
      (see notes 04 & 42 to the Israel In War With Jews).

The Black Book of Communism (destructing private ownerships) by Stephanie
      Courtois, 1999, explicitly explains why the half Jew Adolf Hitler started the
      WWII. And the Hitler''s Jew: The Secret History of David Ben-Gurion, as the
      greatest enemy of Jewish people during the WWII, reveals that he prompted
      events that helped the Final Solution for the Zionists could use Nazis as the
      Nazis could Zionists. Few examples are Jew Baron von Mildenstein, head of the
      Jewish Department of the SS, as well as Jew Reinhardt Heydrich, the right hand,
      a mascot of Hitler, who divided Jews into two categories - Zionists and no-
      Zionists, the formers proclaimed by Hitler as having rights to the Palestine
      (see The Defamation of Pius XII by Ralph McInerny, 2001).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka