Dodaj do ulubionych

PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM

27.08.04, 14:30
Jego Wazna Czerwonosc,
Prezydent Wszystkich Polaków,
Aleksander Kwaśniewski
OMC (o malo co) Magister,
blysnal intelektem w atenskim studiu podczas transmisji z Olimpiady.
Zapytal prezenterke, w pamietanym z czasow Gierka stylu:
"A co wy tak skaczecie z transmisja po wszystkich kanalach?"

JWC niczego, jak widac ze zmian ekonomicznych nie zrozumial. PWP zyje caly
czas w swiecie centralnie kierowanym.
Jaki jest kon, kazdy widzi. Napisac sie chce.

Jaki bedzie nastepny?

Obserwuj wątek
    • pro100 Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 27.08.04, 14:35
      beemelka napisała:

> Jego Wazna Czerwonosc,
      > Prezydent Wszystkich Polaków,
      > Aleksander Kwaśniewski
      > OMC (o malo co) Magister,
      > blysnal intelektem w atenskim studiu podczas transmisji z Olimpiady.
      > Zapytal prezenterke, w pamietanym z czasow Gierka stylu:
      > "A co wy tak skaczecie z transmisja po wszystkich kanalach?"
      >
      > JWC niczego, jak widac ze zmian ekonomicznych nie zrozumial. PWP zyje caly
      > czas w swiecie centralnie kierowanym.
      > Jaki jest kon, kazdy widzi. Napisac sie chce.
      >
      > Jaki bedzie nastepny?
      >

Przepraszam, czy ta beemwuszka to Wy, Hawkowo?

pozdr anty - chyba nie na bieżąco
      • beemelka Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 27.08.04, 14:37
        Hawkowa, hawkowa.
        smile
        • postrach.danutek Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 27.08.04, 14:59
          beemelka napisała:

> Hawkowa, hawkowa.
          > smile
          no co to sie porobiło. aj od dzisiaj robię za postrach danutek

pozdr anty - danutkożerca
          • panidanka Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 27.08.04, 20:35
            postrach.danutek napisał:

.... aj od dzisiaj robię za postrach danutek
            >
            > pozdr anty - danutkożerca

na forum Kobieta
            i jak ci tam idzie?
            jeszcze masz ochotę na sex?
            • pro100 Panidanka!!!!!!!! 30.08.04, 09:10
              panidanka napisała:

> postrach.danutek napisał:
              >
              > .... aj od dzisiaj robię za postrach danutek
              > >
              > > pozdr anty - danutkożerca
              >
              > na forum Kobieta
              > i jak ci tam idzie?
              > jeszcze masz ochotę na sex?

????????? O co Ciebie chodzi?????? Zawiodłem ????? Daj linka, niech się pośmieję
              (osobiście uważam za NAJŚMIESZNIEJSZE f.cosmo, II miejsce f.humor, III f.kobieta
              ale takich jaj jak tam dają to sam bym nie wymyślił, toteż z powodu skromności
              nie pisuję).

pozdr anty - już się tak wszystkich nie bój, nie każdemu gojowi smakuje Danutka
              w sosie własnym na śniadanie
      • Gość: robas PREZYDENT to prostytutka. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.08.04, 15:17
        sprzedaje sie za pieniadze od dawna.
        Dzieki jego przykladowi umafijnienie polskiego zycia rozwija sie bez przeszkod.
    • monopol PREZYDENT BŁYSNĄŁ ZDROWĄ OPALENIZNĄ 27.08.04, 14:44
      Jego Ważna Wielmożność
      Czerwoność Nieustająca
      Prezydent Wszystkich Polaków
      Aleksander Magister Kwaśniewski,
      Mąż Niejakiej Joli,
      miłościwie nam panujący
      z woli swego ludu,
      odbywający obecnie pielgrzymkę
      do kolebki cywilzacji europejskiej,
      piąty raz podziwiający
      piękne ciała olimpijczyków,
      podziwiający je oczywiście
      na koszt podatników,
      na pięknej jak Księżyc w pełni
      obfitej fizjonomii
      doprawdy zdrową ma opaleniznę.

Proszę się nie czepiać.
      Prawdziwym mężem stanu on jest.
      • beemelka :))))))Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ ZDROWĄ OPALENIZNĄ 27.08.04, 14:51
        monopol napisał:

> Jego Ważna Wielmożność
        > Czerwoność Nieustająca
        > Prezydent Wszystkich Polaków
        > Aleksander Magister Kwaśniewski,
        > Mąż Niejakiej Joli,
        > miłościwie nam panujący
        > z woli swego ludu,
        > odbywający obecnie pielgrzymkę
        > do kolebki cywilzacji europejskiej,
        > piąty raz podziwiający
        > piękne ciała olimpijczyków,
        > podziwiający je oczywiście
        > na koszt podatników,
        > na pięknej jak Księżyc w pełni
        > obfitej fizjonomii
        > doprawdy zdrową ma opaleniznę.
        >
        > Proszę się nie czepiać.
        > Prawdziwym mężem stanu on jest.
        >

Jakze bym smiala siem czepiac! Nawet posady mu zycze. Miedzynarodowej. Byle
        daleko!
        Niech juz przestanie udowadniac, ze czerwoni kontynuuja jedyna, sluszna linie
        dzialania, wytyczona na jakims plenum, ktoregos tam zjazdu.

Ale nie schudl tym razem elegancko! Nie udalo sie, hahaha!
        • monopol :))))))Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ ZDROWĄ OPALENIZNĄ 27.08.04, 15:02
          beemelka napisała:

> Jakze bym smiala siem czepiac! Nawet posady mu zycze. Miedzynarodowej. Byle
          > daleko!

Kierownik Sekcji Sportu na Międzynarodowej Stacji Kosmicznej "Alfa"?
          Dalekosmile

> Niech juz przestanie udowadniac, ze czerwoni kontynuuja jedyna, sluszna linie
          > dzialania, wytyczona na jakims plenum, ktoregos tam zjazdu.

Niech zjeżdża ten zjazdowicz!

> Ale nie schudl tym razem elegancko! Nie udalo sie, hahaha!

Gdyby poszedł razem z Korzeniowskim na stadion to może by schudł.
          Ale on poszedł do studia błysnąć opalenizną.
          • flamandka Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 27.08.04, 15:07
            Znowu sie czepiaja demokratycznie wybranego pana prezydenta.Skandal!!!
            • januszcz Re: Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 27.08.04, 17:04
              flamandka napisała:

> Znowu sie czepiaja demokratycznie wybranego pana prezydenta.Skandal!!!

===========
              Owszem, ale robią to jak na kulturalnych ludzi przystało i z właściwym sobie
              wdziękiem. Masz z kogo brać przykład. Nigdy nie twierdziłem, że prezydenta nie
              można krytykować. Zawsze twierdziłem, że nie można Go obrażać, bo obrażając
              prezydenta, obraża się wolę Polaków i nie szanuje demokracji.

Tylko do kogo ja to piszę...

J.
              • flamandka Re: Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 27.08.04, 17:16
                januszcz napisał:

> flamandka napisała:
                >
                > > Znowu sie czepiaja demokratycznie wybranego pana prezydenta.Skandal!!!
                >
                > ===========
                > Owszem, ale robią to jak na kulturalnych ludzi przystało i z właściwym sobie
                > wdziękiem. Masz z kogo brać przykład. Nigdy nie twierdziłem, że prezydenta
                nie
                > można krytykować. Zawsze twierdziłem, że nie można Go obrażać, bo obrażając
                > prezydenta, obraża się wolę Polaków i nie szanuje demokracji.
                >
                > Tylko do kogo ja to piszę...
                >
                > J.

Wiem, Januszu, wiem , moj identyczny tekst bylby potraktowany jako chamskie
                czepianie sie , gdybym ja napisala o panu prezydencie "jego czerwonosc" byloby
                to z pewnoscia chamstwo i zostalabym pouczona przez Ciebie, ze tak nie nalezy.
                Ale poniewaz stukal ktos inny, kogo lubisz, wiec jest to naturalnie kulturalna
                krytyka .
                No coz na uklady nie ma rady.
                • januszcz Re: Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 27.08.04, 17:51
                  Oj Aniu, Aniu...
                  Pamiętasz nasze niedawne rozmowy o demokracji? Anioła byś wyprowadziła z
                  równowagi. Obserwuję Twój rozwój na Forum i wyraźnie większą niż niegdyś wiedzę.
                  Odnoszę często wrażenie, że nie umiesz tej wiedzy zagospodarować a emocje nie
                  pozwalają Ci na wyciszenie nienawiści.

Co mi odpisałaś na pytanie jak Ci się żyje wśród spluwających na twój widok
                  Arabów?

Nic.

Trzym sięsmile)

wink)janusz
                  • flamandka Re: Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 27.08.04, 18:05
                    januszcz napisał:

> Oj Aniu, Aniu...
                    > Pamiętasz nasze niedawne rozmowy o demokracji?

Pamietam, pamietam. Anioła byś wyprowadziła z
                    > równowagi.I vice versa Januszu . Obserwuję Twój rozwój na Forum i wyraźnie
                    większą niż niegdyś wiedzę.
                    A dziekuje bardzo.
                    > .
                    > Odnoszę często wrażenie, że nie umiesz tej wiedzy zagospodarować a emocje nie
                    > pozwalają Ci na wyciszenie nienawiści.

To sa Twoje wrazenia i masz do nich prawo, ciekawam kogo ja tak bardzo
                    nienawidze znowu.

>
                    > Co mi odpisałaś na pytanie jak Ci się żyje wśród spluwających na twój widok
                    > Arabów?
                    >
                    > Nic.

A co Ci mialam odpisac?Przeciez nie wszyscy spluwaja, nie wszyscy sa jednakowi,
                    znam roznych,ktos tam dal noge jagnieca na swieto baranow, teraz z wakacji
                    przywiezli znajomi drobiazgi z Turcji i z Maroka.
                    Nie boisz sie zyc w Polsce?
                    Dwoch zrobilo sobie prezent uroszinowy i wyrzucilo dziewczyne z pociagu,
                    pacjent zastrzelony w szpitalu, dzieci pomordowane w beczkach...

>
                    > Trzym sięsmile)
                    >
                    > wink)janusz

Tez sie trzymaj
                    • flamandka Re: Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 27.08.04, 18:09
                      Jeszcze jedno , gdzies miesiac temu maz wyczytal w belgijskim "Le Soir"
                      wiadomosc o psie wyslanym w Polsce paczka pocztowa, ktory zdechl.
                      Ze dwa dni mi dogryzal, pytal czy Polacy to cywilizowany narod..
                      Nie uogolniaj Januszku .
                      Nie kazdy Arab czy muzulmanin to terrorysta i dzikus .
                      • januszcz Re: Januszcz, Januszcz Januszcz!!!! 28.08.04, 11:15
                        flamandka napisała:
                        > Jeszcze jedno , gdzies miesiac temu maz wyczytal w belgijskim "Le Soir"
                        > wiadomosc o psie wyslanym w Polsce paczka pocztowa, ktory zdechl.
                        > Ze dwa dni mi dogryzal, pytal czy Polacy to cywilizowany narod..
                        ==========
                        Belg ze skłonnością do uogólniania?
                        smile))

> Nie kazdy Arab czy muzulmanin to terrorysta i dzikus .

To akurat wiem, ale my tu o polityce...

J.
    • Gość: Śmiechacz Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.04, 18:50
      Ładnie, piękne!
      Pragnę zauważyć, że pytanie zadane przez OMC nie jest bez sensu.
      Która szanująca się telewizja robi klienta w chuja szatkując transmisję na
      drobną sieczkę?
      Być może, że są takie kraje, w których taką transmisję zalicza się do
      osiągnięć. Beemelka - jak widzę - zalicza takie gówno do osiągnięć.
      Kochana! Patrzysz, patrzysz i w ogóle tego konia nie widzisz! Czyżbyś miała
      całego magistra?
      • monopol Dziękujemy Towarzyszu za twardy głos w dyskusji 27.08.04, 20:19
        Obrady XXVI Plenum dobiegają końca. Stało się ono swoistym robotniczym sejmem,
        kolejną robotniczą naradą, podniesioną na wysoki partyjny szczebel, stało się
        wielką konsultacją. W dyskusji zabrało głos czterystu osiemdziesięciu ośmiu
        uczestników plenum. Głos do protokołu złożyło pięciuset dziewięćdziesięciu
        czterech. Ponadto odbyły się bezpośrednie spotkania i rozmowy z kierownikami
        wydziałów KC, ministrami, kierownikami urzędów centralnych. Uwagi i wnioski
        zostaną skrupulatnie rozpatrzone.

Dyskusja była szczera, nierzadko twarda, ostra, a jednocześnie odpowiedzialna,
        twórcza, konstruktywna. To dobrze. O to właśnie chodzi. Tak sobie nasza partia
        wyobraża rozmowę z robotnikami — dziś i jutro. Nie po to zaprosiliśmy ośmiuset
        przedstawicieli załóg, żeby prawić sobie komplementy czy ogólniki. Nie było to
        plenum fasadowe. Towarzysz Szmaciak podkreślił, że robotnik ma się czuć
        partnerem w dyskusji. Po tym plenum chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.
        Ale też i partia, jej kierownictwo, powinny otwarcie, w oczy, wyłożyć swoje
        racje, oceny, argumenty. Nawet jeśli nie we wszystkich przypadkach uda się
        uzyskać pełną aprobatę, osiągnąć całkowitą zgodność. Najważniejsze są intencje,
        wzajemne zrozumienie i zaufanie.
        • sffinx Re: Dziękujemy Towarzyszu za twardy głos w dyskus 27.08.04, 20:31
          Twardy głos Towarzyszu to mało.
          Nie będę owijał Towarzyszu w bawelnę. Wygarne Wam prosto z mostu, co o Was myślę !!
          Wy, Wy, Wy się przepracowujecie !
          • januszcz O koniu, który jaki jest... 28.08.04, 11:20
            ...każdy widzi.

Pocieszne jest to przywoływanie w rozmowach tego powiedzonka, które
            spopularyzował ostatnimi czasy Leszek Miller - premier nieudolny, nielubiany,
            ale...jakże często cytowany.

wink)janusz
            • beemelka Re: O koniu, który jaki jest... 28.08.04, 12:56
              januszcz napisał:

> ...każdy widzi.
              >
              > Pocieszne jest to przywoływanie w rozmowach tego powiedzonka, które
              > spopularyzował ostatnimi czasy Leszek Miller - premier nieudolny, nielubiany,
              > ale...jakże często cytowany.
              >
              > wink)janusz

no prosze, prosze! masz racje.
              mysle, ze te "inne" przymioty, niz umiejetnosc uzywania kwiecistej polszczyzny,
              mnie oszolomily, ogluszyly wrecz.

To moze jednak nalezy go troszke lubic i nie tylko jako ...(tu brak az
              slow).... wspominac?
      • beemelka Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 28.08.04, 12:52
        Gość portalu: Śmiechacz napisał(a):

> Ładnie, piękne!
        > Pragnę zauważyć, że pytanie zadane przez OMC nie jest bez sensu.
        > Która szanująca się telewizja robi klienta w chuja szatkując transmisję na
        > drobną sieczkę?

Przepraszam, tego pytania nie powinien zadawac czlowiek rozumiejący zasady
        gospodarki rynkowej. To sa trzy odrebne programy. I trzy odrebne budzety. Trzy
        redakcje. Ja nie nazywam tego "osiagnieciem".

Wielceszanowny Pan Prezydent Wszystkich Polakow, 15 lat po upadku komunizmu,
        ciagle zyje w swiecie, gdzie rozdziela sie przywileje z laskawosci panskiej.
        Dla mnie to jest przerazajace.

A a'propos magistra. A co byc powiedzial na caelgo doktora. Tak tez moze byc.smile

> Być może, że są takie kraje, w których taką transmisję zalicza się do
        > osiągnięć. Beemelka - jak widzę - zalicza takie gówno do osiągnięć.
        > Kochana! Patrzysz, patrzysz i w ogóle tego konia nie widzisz! Czyżbyś miała
        > całego magistra?
        • Gość: etyk Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 14:18
          Co wy gadacie. Prezydent to piękny człowiek.
        • Gość: wikul BEEMELKA BŁYSNĘŁA INTELEKTEM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 23:04
          beemelka napisała:

> Przepraszam, tego pytania nie powinien zadawac czlowiek rozumiejący zasady
          > gospodarki rynkowej. To sa trzy odrebne programy. I trzy odrebne budzety.
          Trzy
          > redakcje. Ja nie nazywam tego "osiagnieciem".

Są setki powodów żeby się czepiać Kwaśniewskiego, ty wybrałaś najgorszy z
          możliwych bo w tym wypadku Kwaśniewski ma rację. Pewnie nie oglądasz transmisji
          sportowych i nie wiesz dokładnie o co chodzi. Ja oglądam i denerwuje mnie to
          tak jak i Kwaśniewskiego. Nie wiem czy firma z jednym Zarządemi jedną Radą
          Nadzorczą ma kilkanaście budżetów a więc i kilkanaście księgowości czy
          redakcji. Może, bo chyba z osiem tysięcy pracowników tego molocha musi coś
          robić. Tylko co to ma do rzeczy ? TVP jest jak mi się zdaje instytucją pożytku
          publicznego, utrzymywaną w znacznej części z haraczu zwanego abonamentem i to
          przede wszystkim dobro abonentów powinno być na względzie jej kierownictwa.
          A sposoby rozliczeń kapitałowych wynaleziono już bardzo dawno i np.Polsatowi
          nie przeszkadza nadawanie transmisji z zawodów żużlowych na żywo, na Pulsie
          (który jest powiązany kapitałowo z Polsatem) a nie na Polsacie czy Polsacie2.
          • Gość: beemelka O!! Przepraszam! IP: *.visp.energis.pl 30.08.04, 13:22
            To bardo powazny zarzut. Takie pytanie swiadczy o tym, ze urawnilowka i
            rozdzielniczosc to zywiol, z ktorego Prezydent demokratycznego panstwa sie nie
            otrzasnal.

Bede upierac sie, ze telewizja ma trzy odrebne budzety, ktore funkcjonuja w
            ramach jednego dozoru wlascicielskiego.

Poza tym, osmiele sie stwierdzic, ze wiekszosc POlakow ogladala wybrane
            transmisje. Kazdy z widzow, niezainteresowanych zbytnio sportem, mogl spotkac
            swoje ulubione programy pozasportowe, w tym miejscu, gdzi ebyl przyzwyczajony.
            • Gość: wikul Re: O!! Przepraszam! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 01:37
              Gość portalu: beemelka napisał(a):

> To bardo powazny zarzut. Takie pytanie swiadczy o tym, ze urawnilowka i
              >rozdzielniczosc to zywiol, z ktorego Prezydent demokratycznego panstwa sie nie
              > otrzasnal.

Jeszcze raz. Kwaśniewski zarzucił TVP że szatkuje programy z Aten. I ma rację.
              Raptem, ni stąd ni zowąd w trakcie trwania konkurencji sportowej, przełącza się
              z TV1 na TV2 czy TV3. Za kilka godzin podobnie. I tak codziennie przez
              kilkanaście dni. Jaki to ma sens, logiczny, sportowy, ekonomiczny ?

> Bede upierac sie, ze telewizja ma trzy odrebne budzety, ktore funkcjonuja w
              > ramach jednego dozoru wlascicielskiego.
              > Poza tym, osmiele sie stwierdzic, ze wiekszosc POlakow ogladala wybrane
              > transmisje. Kazdy z widzow, niezainteresowanych zbytnio sportem, mogl spotkac
              > swoje ulubione programy pozasportowe, w tym miejscu, gdzi ebyl
              przyzwyczajony.

Nie wiem ile TVP ma budżetów, moze nawet kilkanście , bo są przecież oddziały
              terenowe. I co z tego ? W ramach jednej firmy wszystko mozna rozliczyć.
              Argument o pozasportowych programach jest logiczny i mógłby być przekonywujący
              gdyby cvhodziło o jakąś tam sobie imprezką. Olimpiada wywróciła wszystkie trzy
              programy TVP do góry nogami a mogłaby np.tylko jeden, z korzyścią dla
              wszystkich. Dwa programy pozostałyby nienaruszone a kibice nie musieliby
              skakać po kanałach. Ja w tym widzę cwaniactwo zarządu TVP, który przy takiej
              sprytnej ramówce potrafi wcisnąć telewidzom jak największą liczbę reklam.
              • Gość: Piter Re: O!! Przepraszam! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 31.08.04, 02:03
                Chrzanić te wszystkie dywagacje. Faktem jest, że TV teżimowa, za wyłudzany od
                nas przemocą abonament, robi sobie co chce. Czy w reżimówce mozna zobaczyć
                mecze ligowe? Chrzanic taką TV!
                A wracając do wątku dotyczącego PWP - czy my musimy z naszych podatków płacić
                za realizację jego sportowego hobby? Mię to irytuje. Król jakiś, czy coś? za
                swoje, niech jeździ, za nasze (w tym moje) nie!
                P.
                • beemelka i pecha reprezentacji ten widz przyniosl, do tego. 02.09.04, 13:01
                  PO powrocie zdymisjonowal Paszczyka, oswiadczajac, ze ten rezygnuje. Potem
                  panowie sie dogadali. I nie ma winnego. Moze, gdyby tyle pieniedzy nie zostalo
                  wpompowane w Centrum Edukacji Olimpijskiej, starczyloby na przygotowania.
                  Nastepna olimpiada tez zapowiada sie slabo. Bo to centrum jeszcze wymaga
                  ogromnych nakladow. Przy takiej budowie zarobic niezle mozna, prawda? To glowny
                  Czarownik nie moze odejsc przed jej zakonczeniem. Obrzydliwosc.

Jego Czerwonosc (opalona, ale i utuczona nad miare) w takich "prywatnych"
                  okolicznosciach jest irytujaca swoja bezczelnoscia. Czemu sobie nie znalazl
                  nikogo, co by mu pilota obslugiwal?

Co do reklam, to zdrowe jest, ze zbiera sie ich jak najwiecej.

• Gość: omc Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM IP: *.aster.pl 02.09.04, 14:49
      Zawisc, zawisc i jeszcze raz polska zawisc przemawia przez bimelka i in.
      Uczycie sie, ksztalcicie, nabijacie kabze Lazarskiemu i innym, i tyracie za
      marne grosze. A prezydentem i tak jest elektryk po zawodowce, lub jak to ladnie
      ujales(as) omc mgr.
      • lauriane Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 02.09.04, 15:06
        Gość portalu: omc napisał(a):

> Zawisc, zawisc i jeszcze raz polska zawisc przemawia przez bimelka i in.
        > Uczycie sie, ksztalcicie, nabijacie kabze Lazarskiemu i innym, i tyracie za
        > marne grosze. A prezydentem i tak jest elektryk po zawodowce, lub jak to
        ladnie
        >
        > ujales(as) omc mgr.
        L. Eee tam, jaka tam zawisc, to po prostu najzwyklejszy w swiecie wstyd,
        Ponadto dotad dopoki funkcjonuje w zyciu polityczno-gospodarczym ex-PZPR,UB MSW
        lub ich pomiot to ten kraj jest skazany na niebyt w calym tego slowa znaczeniu.
        J.C.
      • beemelka Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 02.09.04, 16:12
        Gość portalu: omc napisał(a):

> Zawisc, zawisc i jeszcze raz polska zawisc przemawia przez bimelka i in.
        > Uczycie sie, ksztalcicie, nabijacie kabze Lazarskiemu i innym, i tyracie za
        > marne grosze. A prezydentem i tak jest elektryk po zawodowce, lub jak to
        ladnie
        >
        > ujales(as) omc mgr.

Zawisc o to, ze minister sportu z czasow Brezniewa, aparatczyk partyjny PZPRu,
        puszy sie teraz jako Prezydent Wolnej Polski?

Jaki bedzie nastepny? Czy znowu wybierzemy podobnie?
        Ten elektryk prezentuje teraz w wywiadach, ze ma genialna intuicje. Niestety
        zabraklo mu wyksztalcenia i dlatego przegral.
        Ja bym nie miala nic przeciwko temu, zeby wrocil. smile
        • Gość: Janko Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:45
          beemelka: Ten elektryk prezentuje teraz w wywiadach, ze ma genialna intuicje.
          Niestety
          > zabraklo mu wyksztalcenia i dlatego przegral.
          > Ja bym nie miala nic przeciwko temu, zeby wrocil. smile

Jasne, niech będzie prymitywny matoł, byle nie z PZPRu!
          • beemelka Re: PREZYDENT BŁYSNĄŁ INTELEKTEM 03.09.04, 13:41
            Gość portalu: Janko napisał(a):

>
            > Jasne, niech będzie prymitywny matoł, byle nie z PZPRu!

Ani prymitywny, choc mu brakowalo dyplomu, ani matol.
            Natomiast spadkobiercy i kontynuatorzy PZPRowskich tradycji to w duzej czesci
            prymitywy i matoly. Do tego nieuczciwi do szpiku kosci. Nikt nie udowodni, ze
            wstepowal do pezetpeeru w polowie lat siedemdziesiatych, czy tym bardziej
            pozniej, bo wierzyl w sojusz robotniczo-chlopski i przewodnia sile klasy
            robotniczej. Chyba ze matol.
    • galba To przez niego zdobyliśmy tak mało medali 03.09.04, 13:49
      To już tradycja, że jak Kwach ogląda jakieś wydarzenie sportowe to naszym
      odechciewa się walki - jak Szpakowski kiedyś zwrócił na to uwagę to go zdjęli z
      anteny na 2 lata.

G.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka