Dodaj do ulubionych

25 kawałków

04.10.14, 13:03
Dziś Prezes znany również pod mianem PolskęZbawa obiecał, że za jego rządów 5-osobowa rodzina dostanie od państwa 5 x po 500 PLN czyli dwadzieścia pięć tysięcy złotych.

I to wzbudziło entuzjazm słuchaczy. Sorry - entuzjas suchaczy.
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: 25 kawałków - errata 04.10.14, 13:22
      Sorry, nie 5-osobowa, a 5-dzieciowa!
      • cepekolodziej Re: 25 kawałków - errata 04.10.14, 13:25
        A - i jeszcze oświadczył, że wg badań Polska to trzecia w Europie nacja pod względem inteligencji.

Obstawiam:

I - CCCP

II - Białoruś

III - Polska (Żoliborz)
        • a000000 Re: 25 kawałków - errata 04.10.14, 20:51
          cepekolodziej napisał:

> Obstawiam:

Niemcy
          Holandia
          Polska

jakiś naukowiec doszedł do takich wniosków.
          • krates-8 prof. Dummkopftrottel /nt 05.10.14, 01:11
            > jakiś naukowiec doszedł do takich wniosków.
    • kalllka Re: 25 kawałków 04.10.14, 14:58
      Cytowales prezesa?
      • wikul Re: 25 kawałków 04.10.14, 18:18
        https://sjusk.pl/upload/pictures/e64462c6e4db0751a5bc37c9e3a07723.jpg
    • a000000 Re: 25 kawałków 04.10.14, 20:50
      cepekolodziej napisał:

>5 x po 500 PLN czyli dwadzieścia pięć tysięcy złotych.

w żaden sposób mi się nie zgadza.... gdzieś gubię jedno zero..
      • cepekolodziej Re: 25 kawałków 04.10.14, 23:21

Chyba nie chcesz się upierać, że czarne jest czarne a białe - białe?
    • cepekolodziej Re: 25 kawałków 05.10.14, 19:27

Wg niezalezna.pl PolskęZbaw stwierdził dziś (powtarzając dawniejszy pomysł) , że trzeba utworzyć województwo mazowieckie:

<<Według niego, trzeba „stworzyć województwo mazowieckie, które doprowadzi do tego, że ziemia kurpiowska będzie miała większe prawo do pomocy i rozwoju”. – Równość jest dzisiaj najbardziej potrzebna, a sukces może wynikać wyłącznie z pracy – podkreślał.>>

Kto nie wierzy, niech czyta:

niezalezna.pl/60115-jaroslaw-kaczynski-marsz-pis-do-zwyciestwa-rozpocznie-sie-16-listopada
      Trochę mi to miesza w steranej życiem głowinie, bo jakoś zawsze myśłem,, że mieszkam w woj. mazowieckim.
      • a000000 Re: 25 kawałków 05.10.14, 23:10
        cepekolodziej napisał:

> Trochę mi to miesza w steranej życiem głowinie, bo jakoś zawsze myśłem,, że mie
        > szkam w woj. mazowieckim.

orator też, i chyba o tym wie. A ponieważ głupi nie jest, przynajmniej nie aż tak, to sądzę, że chodzi tu o stworzenie TAKIEGO województwa, które sprosta zadaniu....
        • wikul Re: 25 kawałków 05.10.14, 23:27
          a000000 napisała:

> orator też, i chyba o tym wie. A ponieważ głupi nie jest, przynajmniej nie aż
          > tak, to sądzę, że chodzi tu o stworzenie TAKIEGO województwa, które sprosta zad
          > aniu....

Coraz częściej mam wątpliwości czy wie o czym mówi. A w PiS-ie już się chyba zorientowali, coraz odważniej mówią o zmianie przywódcy. W omawianej sprawie pewnie mu chodzi o oddzielenie Warszawy od Mazowsza ale nie mam pewności.
    • cepekolodziej Fuszerka 06.10.14, 09:19
      z Fuszarą.

Nie wiem, co za partacz PolskęZbawowi podpowiada przedwyborcze grepsy o kazirodztwie PO.

A - swoją drogą - o kazirodztwie trzeba gadać, bo to problem skrzętnie chowany pod kult(ur)owy dywanik.

Już to robił Sofokles.

I to nie tylko sprawa brat-siostra. Gorzej, bo to również ojcowski gwałt na własnym dziecku.
      • kalllka Re: Fuszerka 06.10.14, 10:13
        Wiesz ceprze,
        JK już od czasów PC, zmieniał -technical preview-na swoje. Przez lata brak jednolitych standardów ( politycznych ) przekonały go ze bycie upartym osłem daje profity; dzisiaj tzw Polska konserwa serwuje musztardę ( po obiedzie)
        i ktokolwiek by nie doradzał to i tak prezes nie potrafi( się!) upgrade.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka