oleg3 20.11.14, 20:00 Grupka kierowana przez Brauna i Stankiewicz okupuje siedzibę PKW. To przejaw skrajnej głupoty. Rzucenie waaadzy liny ratunkowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Linki 20.11.14, 20:03 wpolityce.pl/polityka/222874-okupacja-siedziby-pkw-grzegorz-braun-te-wybory-to-farsa-trzeba-zmiesc-te-elite-wladzy wiadomosci.gazeta.pl/Samorzad2014/1,141850,16969004,Wybory_samorzadowe__2014___trwa_glosowanie.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Cezary "Trottel" Gmyz 20.11.14, 20:27 Cezary "Trottel" Gmyz: Nawet Gociek okazał się zadziwiająco rozsądny, jak na niego. wiadomosci.gazeta.pl/Samorzad2014/1,141850,16969004,Wybory_samorzadowe__2014___trwa_glosowanie.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Cezary "Trottel" Gmyz 20.11.14, 20:50 Coś mi się wydaje że wygarnięcie przez policję to tylko kwestia czasu. Chyba żeby zyskali większe poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg zgoda z teorią o desancie 20.11.14, 21:29 w celu pomocy organizatorom wyborów, bo już, już byłyby wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg i już po ptokach 20.11.14, 21:38 wybory.gazeta.pl/Samorzadowe2014/1,140827,17004328,PKW_przerywa_prace__Do_czasu_zakonczenia_okupacji.html#BoxSlotIMT Państwowa Komisja Wyborcza przerywa pracę. Komisja zapowiedziała, że nie wznowi działania, dopóki grupa osób okupująca jej budynek nie opuści go. Na miejscu rządzących zamknąłbym budynek i przetrzymał ich trochę Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ukraińskie aktywistki były odważniejsze/nt 20.11.14, 22:25 Może jest za zimno? "MAKROT Jeśli Książę przypomnieć raczy, w listopadzie.... W. KSIĄŻĘ Listopad to dla Polski niebezpieczna pora - ? MAKROT Znacząca. - -" Stanisław Wyspiański, "Noc Listopadowa", Scena II literat.ug.edu.pl/wysnoc/0002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Braun & Stankiewicz 20.11.14, 21:58 Władza chce ogłosić wyniki, przeprosić za opóźnienie i zwalić winę na ustępującego szefa PKW. I w przyszłym roku powtórzyć scenariusz, unieważniając odpowiednią liczbę głosów dla zachowania obecnego układu. Trwa walka o to kto położy rękę na urnie, a to trochę delikatna sytuacja, wiemy z historii jak to się skończyło w II RP... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Braun & Stankiewicz 20.11.14, 22:17 qwardian napisał: > Władza chce ogłosić wyniki, przeprosić za opóźnienie i zwalić winę na ustępując > ego szefa PKW. I w przyszłym roku powtórzyć scenariusz, unieważniając odpowiedn > ią liczbę głosów dla zachowania obecnego układu. Trwa walka o to kto położy ręk > ę na urnie, a to trochę delikatna sytuacja, wiemy z historii jak to się skończy > ło w II RP... Nie wiem co ty uważasz za władzę. Wyniki ogłasza PKW która ma określone miejsce w systemie państwa a nie władza. I to ona odpowiada za wybory. pl.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%84stwowa_Komisja_Wyborcza www.pkw.gov.pl/ polska.newsweek.pl/szef-krajowego-biura-wyborczego-podal-sie-do-dymisji,artykuly,352137,1.html Nie ma żadnej walki, wybory się odbyły a ich rezultaty znajdują się na kartach do glosowania. Jutro skończą liczyć "na piechotę" i ogłoszą oficjalnie wyniki. Nadmieniam że Kaczyński odciął się od tej awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier Stankiewicz & Braun 20.11.14, 22:46 PKW wie lepiej od meneli spod budki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Stankiewicz & Braun 20.11.14, 23:06 W budce z piwem nie ma sytuacji, żeby 25 do 40 procent sprzedawanych butelek było pustych, bo klienci puścili by ją z dymem w przeciągu godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Stankiewicz & Braun 20.11.14, 23:12 jeżeli sprzedawcą jest członek PiS to taka sytuacja jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Stankiewicz & Braun 20.11.14, 23:36 Do cyrku dołączyła Gosiewska (ale nie wiem która, bo są dwie) i - gwóźdź programu: Gabryel Janowski. Janowski podobno obiecał, że powtórzy swój numer z 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Stankiewicz & Braun 20.11.14, 23:57 jaceq napisał: > Do cyrku dołączyła Gosiewska (ale nie wiem która, bo są dwie) i - gwóźdź progra > mu: Gabryel Janowski. Janowski podobno obiecał, że powtórzy swój numer z 2000 r > oku. A ubył Wipler. Pewnie żona ultimatum mu wysłała. Odpowiedz Link Zgłoś
perla nie chciałem tego pisać wcześniej 20.11.14, 23:36 ale czułem, że ten syf skończy się demokratyczną syfiastą zadymą właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 20.11.14, 23:45 O, to narodowi socjaliści są demokratami? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 20.11.14, 23:50 jaceq napisał: > O, to narodowi socjaliści są demokratami? narodowi socjaliści dochodzili do władzy według zasad demokratycznych właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 21.11.14, 00:29 Masz oczywiście rację i nazi (chyba?) nie fałszowali wyborów. Ja też przesadziłem, bo nie wszyscy z "okupantów" mają w nazwie coś narodowe i poglądy socjalistyczne. Jakaś dziwny ten sojusz lewicy z prawicą i nawet kato-lewica (Pis) się odcięła. A Sakiewicz to musi sobie pluć w podbródek, że nie zdążył. Stankiewicz by go wyrolowała? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 20.11.14, 23:50 jaceq napisał: > O, to narodowi socjaliści są demokratami? Jak trzeba, czemu nie ? Jak trzeba to nawet pieniądze z UE nie śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Do PKW zbliżają się policjanci w kaskach i z tarcz 21.11.14, 00:04 "Dają 5 minut na opuszczenie budynku" Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 21.11.14, 00:08 Leśni dziadkowie jak wrócą z kałachami, wybiją z głowy tym młodym ludziom demokrację... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 21.11.14, 00:21 Do PKW zbliżają się policjanci w kaskach i z tarczami. "Dają 5 minut na opuszczenie budynku" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: nie chciałem tego pisać wcześniej 21.11.14, 00:22 qwardian napisał: > Leśni dziadkowie jak wrócą z kałachami, wybiją z głowy tym młodym ludziom demok > rację... forum.gazeta.pl/forum/w,13,155593419,155596914,Re_nie_chcialem_tego_pisac_wczesniej.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Zaczęła się interwencja w PKW 21.11.14, 00:24 Policja wyniosła z budynku Grzegorza Brauna Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zaczęła się interwencja w PKW 21.11.14, 00:27 Okupujący budynek PKW są wynoszeni bocznym wyjściem i pakowani do policyjnego busa Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zaczęła się interwencja w PKW 21.11.14, 00:31 Zdaje się, że będzie komplet: udział w nielegalnym zgromadzeniu, naruszenie miru, stawianie oporu władzy i znieważenie funkcjonariuszy. A saloon 24 już robi lustrację, kto był nieobecny na zadymie i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zaczęła się interwencja w PKW 21.11.14, 00:36 jaceq napisał: > Zdaje się, że będzie komplet: udział w nielegalnym zgromadzeniu, naruszenie mir > u, stawianie oporu władzy i znieważenie funkcjonariuszy. > > A saloon 24 już robi lustrację, kto był nieobecny na zadymie i dlaczego. No i dlaczego czmychnął Wipler. Wiedział ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zaczęła się interwencja w PKW 21.11.14, 00:47 To jest co najmniej dziwne. No i brak Sakiewicza, Głupiegojasia Pospieszalskiego, Karnoszczaków... podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete groteska 21.11.14, 21:51 policja (trzech facetow) z niezwykla delikatnoscia taszczy sporego gabarytowo Brauna (ktory stosuje bierny opor - znaczy ... ciezko zwisa) a w tle pompatyczny meski glos pietnujacy agresywna akcje policji, ktora to akcja ponoc przejdzie do historii ... usmialam sie no i Ewa_no pasaran_Stankiewicz - wczoraj w ogniu walki, dzisiaj niezdolna zdrowotnie ... Gdy sie ich slucha - lub czyta ... swiat przewracaja, daliby sie ukrzyzowac ... a gdy juz robia jakas 'akcje' - piaskownica tete Odpowiedz Link Zgłoś