polski_francuz 20.01.15, 19:55 Uwazam, ze jest owszem ladna, ale troche za chuda na prezydentke... Jak taki chudzielec ma dac kopa Putinowi? Nijak. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciocia_piqa Re: Za chuda 20.01.15, 20:21 Kucharze w Białym Domu szybko dadzą sobie z tym radę. Popatrz na aktualną panią prezydentową. A w ogóle to dowiodłeś, że jesteś polskim Francuzem. Francuski Francuz uważałby, że szczupła sylwetka nie jest przeszkodą do piastowania czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Za chuda 20.01.15, 20:31 Bylem zbyt malo precyzyjny. Sam sie glodze by schudnac. Ale zbytnia chudosc swiadczy o anoreksji. A ta jest juz chorobliwa. A chorobliwej na prezydentke bym nie bral. PF Odpowiedz Link Zgłoś
superspec A Komorowski ma Alzheimera.:) 20.01.15, 21:22 Do tego jest magistrem historii a kandydatka SLD doktorą tejże. Musi się jej więc słuchać. Ja też. Wolałbym ekonomistkę Muchę ale się nie zgłosiła i jestem zmuszony poprzeć Ogórek. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A Komorowski ma Alzheimera.:) 20.01.15, 21:24 Coz na takie argumenta odpowiedziec Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Co do konfliktu z Rosją. 20.01.15, 21:31 To jestem gotowy do poświęceń. Na razie finansowo wspieramy Ukrainę a jak będzie trzeba to jestem za tym aby militarnie dopomóc. Min. dlatego jestem przeciwko otwieraniu drugiego frontu z Muzułmanami. www.rmf24.pl/raport-ukraina/fakty/news-polska-udzieli-100-mln-euro-kredytu-ukrainie,nId,1592515 historynewsnetwork.org/article/158115 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Trzeci front sie otwiera 20.01.15, 21:41 w Grecji wlasnie. Premierem ma duza szanse zostal lewicowy radykal, ktory oleje splaty dlugow bo populacja cierpi za bardzo. Troche duzo tych frontow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jak wygra to zabraknie papieru toaletowego. 20.01.15, 21:53 Czy czego oni tam używają. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Chudzielec ale zdolny.:) 20.01.15, 21:40 "Złośliwie zastanawiano się, czy można sobie wyobrazić prezydent Ogórek, rozmawiającą z prezydentem Putinem i Obamą. I z jednym, i z drugim potrafiłaby rozmawiać w ich języku.(...) mówił w programie "INFOrozmowa" w TVP Info senator Włodzimierz Cimoszewicz " wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Ogorek-Nie-opowiadalaby-dowcipow-o-polowaniu,wid,17193610,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Skoro za chuda, to zapewne wolałbyś tę? 31.01.15, 00:22 polski_francuz napisał: Jak taki chudzielec ma dac kopa Putinowi? No, ta załatwiłaby Putina lewym cycem. Tym łatwiej, że Putin mikry jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Za gruba 31.01.15, 01:04 no i jeszcze ten tego...no jakby to powiedziec PF Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier Re: Za gruba 31.01.15, 02:27 > no i jeszcze ten tego...no jakby to powiedziec Pedał. Wstydzisz się tego słowa? Dziś co prawda niepoprawne politycznie, ale przecież tolerancja obowiązuje. Pozwalamy ludziom używac słow takich jak kur… albo fcuk, to dlaczego nie można mówić pedał albo poofter? Kiedyś dziennikarka australijska przeprowadzając wywiad z malarzem Jeffrey Smart, użyła wobec niego określenia gej, na co ten artysta z charakterem ostro zareagował "proszę mnie nie nazywać gejem, ja nie jestem żadnym gejem, tylko po prostu pedałem!". Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Za gruba 31.01.15, 08:24 Wstydzic, to sie nie wstydze. Ale pedalem to ta pani/pan chyba nie jest. Raczej, o ile rozumiem, jest kobieta w ciele mezczyzny. Jak ten Austriak/Austriaczka co spiewa czy jeden z braci/siostra Cohen i wielu/wiele innych. Nie znajduje slow na opisanie tego stanu ducha, ktory jest chyba jakims swiadectwem liberalizmu obecnego, ktory graniczy z rozwiazloscia czy dekadencja. PF Odpowiedz Link Zgłoś