Dodaj do ulubionych

_Plejada Idiotów straszy Dudą - Polaków do klatki

16.05.15, 20:13
jest nowy dziadek z Wehrmachtu Dodaj do ulubionych
perla 16.05.15, 18:07 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17928207,Europosel_PiS_o_zamykaniu_Komorowskiego_w_klatce_.html

++++++++++++++++++++++++++++++++++
no, jeszcze jeden taki numer pisowców i Duda będzie mógł sobie pogwizdać na prezydenturę.
Przecież przez "dziadeka z Wehrmachtu" o mało co L. Kaczyński nie przegrał wyborów właśnie.
Przeczytaj całą dyskusjędrzewkoNastępny
jest nowy dziadek z Wehrmachtu - perla 16.05.15, 18:07
wsadzanie do klatek mają we krwi - andrzejg 16.05.15, 18:18
to nie o to chodzi Andrzeju - perla 16.05.15, 18:26
Ja myślę, że to nie ma znaczenia - dachs 16.05.15, 18:43
Re: Ja myślę, że to nie ma znaczenia - astra18 16.05.15, 19:16
Re: Ja myślę, że to nie ma znaczenia - dachs 16.05.15, 19:47
Re: Ja myślę, że to nie ma znaczenia - t_ete 16.05.15, 20:05
Re: to nie o to chodzi Andrzeju - andrzejg 16.05.15, 19:01
Re: jest nowy dziadek z Wehrmachtu - astra18 16.05.15, 19:19
Re: jest nowy dziadek z Wehrmachtu - dachs 16.05.1

TO NAPRAWDĘ NIE WYMAGA KOMENTARZA
Obserwuj wątek
    • prudernik Oczywiście nie muszę czytać 16.05.15, 20:14
      by wiedzić na jaki rodzaj wrażliwości i humoru mogę liczyć w sekcie smoleńskiej pancernej brzozy Anodiny-Morozowa - Tuska
      • prudernik Re: Oczywiście nie muszę czytać 16.05.15, 20:30
        no, jeszcze jeden taki numer pisowców i Duda będzie mógł sobie pogwizdać na prezydenturę.
        Przecież przez "dziadeka z Wehrmachtu" o mało co L. Kaczyński nie przegrał wyborów właśnie.
        wsadzanie do klatek mają we krwi
        andrzejg 16.05.15, 18:18
        i to zamiłowanie przeniosą na społeczeństwo...
        wsadzanie do klatek mają we krwi
        Czy ta oczywistość będzie uwypuklona?
        to nie o to chodzi Andrzeju

perla 16.05.15, 18:26
        PiS rozegrał kampanię znakomicie w przeciwieństwie do tych patałachów ze sztabu Komorowskiego.
        W 3 miesięce z nieznanego faceta zrobili lidara, męża stanu wręcz.
        No i punktowali Bronka jak chcieli, ale bez lżenia jego.
        I teraz taki palant na tydzień przed finiszem wyskakuje z takim tekstem:
        "wsadzanie do klatek mają we krwi !!!!!!!!!!!"

OKRAKIEM, OKRAKIEM....MOSZNA SIĘ PRUJE..Polacy Peerlo sąmądrzejsi 10 razy od Ciebie
        WALNIESZ MNIE W PYSK?

To jest sabotaż właśnie.
        Ja myślę, że to nie ma znaczenia

dachs 16.05.15, 18:43
        takie wpadki jak ustawka na nartach, telefonowanie w kościele, oraz nieustanne przyrzekanie rzeczy, jakich Prezydent nie jest w stanie zrobić? SĄDZISZ, ŻE PIS NIE BĘDZIE JEGO ZAPLECZEM W CIĄGU ROKU I PODA SIĘ ZNOWU HONOROWO DO DYMYSJI JAK PiS W 2007 A NIE JAK BUL W PSRAWIE Szeremietiewa?, nic a nic Dudzie nie zaszkodziły.
        A pomysł POMYSŁ CZY ŻART I IRONIA - MACAĆ KURY!wsadzenia Komorowskiego do klatki może się nawet spodobać jego fanom BO OCZYWIŚCIE wsadzanie do klatek mają we krwi
        Hasz przyprawi sobie pewnie brodę i wąsy, żeby móc niepostrzeżenie oddać drugi głos
        • prudernik Nie podejrzewalem, że spiszecie się lepiej 16.05.15, 20:34
          niż POdejrzewalem.

Moja ocena IQ Lemingów w stanie zaczadzenia na tydzień przed kociokwikiem:

Rybka w AquanetAquarium ma wyższy iloraz. A karp wWigilię ma lepsze poczucie humoru
    • prudernik Najmądrzejszy będzie sięmścił na wnukach i dziecia 16.05.15, 20:39
      ch .........ale NA SWOICH! Taką metodą! Do takiej zemsty dołóżę swój głos ZEMSZCZĘ SIĘ

________________________IQ=?__________________________
      Mnie przekonałeś, ja zagłosuję na Bula
      nie2006 16.05.15, 15:41
      prudernik napisał(a):

> zwonili, bo wszytkim łącznie z Kopaczową i Tuskiem palą się siedzenia pod
      > tłustymi tyłkami.
      >
      > Ratuj prezydenta KTO TYLKO Z UMOCZONYCH po same uszy w aferach może...

Będzie ci wdzięczny, przygłupie.
      • prudernik obrońca PO Leski Krzysztoftwó idol przymądralo 16.05.15, 20:46
        krzysztofleski.salon24.pl/270882,dosc
        A TU
        nasza Gini z którą się wtej kwestii + smoleńskiej ( że nic nie zbadano!) solidaryzuję
        Lo matko i lojcze.
        Alez sie pan wnerwil, tyle, ze ja zwykla blogonotka, to pisze takie posty do administracji, pan pokazuje, ze administracja to pana kolega, wiec wolno panu wiecej.
        Znow , wyzywa pan ludzi od smieci, ale pewnie panu wolno, pana za to nie zwina notki jak zwijaja innym.
        Wie pan ja juz pisze iles tam lat w necie najpierw wywzwiska byly wstrzasem, pozniej sie przekonalam, ze stosuja je ludzie wtedy gdy brak im argumentow, wiec sie przestalam przejmowac.
        Pan ludzi wyzywa non stop od smieci, ale oburza sie pan gdy ktos inapisze pod pana adresem cos niemilego.
        W dodatku, skarzy sie pan dajac reszcie do zrozumienia, ze pan ma tak zwane chody, pan jest kims wiecej niz inni, bo naturalnie ja, Jankesa prywatnie nie znam, wiec moge ewentualnie napisac panie Igorze, panie Janke, czy tez droga administracjo.
        Ciekawa jestem na ile bedzie dosc, dla pana tej polityki.
        Bo dzisiaj to juz drugi watek, a moglby pan po prostu do Jankesa zadzwonic czy tez napisac na PW, ale chodzi znow o to samo, ilus tam blogerow panu odpowie...

GINI2.02.2011 17:26
        42139096
    • andrzejg Tadziu, czy został ci z dzieciństwa 16.05.15, 21:35
      przymus wielokrotnego przepisania tekstu, który nie opanowałeś?

Teraz jest latwiej, bo korzystasz z Ctrl-C i Ctrl-V, ale na twoim miejscu przepisywałbym to ręcznie, jak w szkole podstawowej. Jest szansa ,że coś zostanie w głowie.

A,
      • andrzejg jakbyś nie zrozumiał 16.05.15, 21:37
        kopiujesz teksty z innego wątku
        • jerycho666 Alzheimer 16.05.15, 21:46
          andrzejg napisał:

> kopiujesz teksty z innego wątku

Jest na to rada abys zima przy porzadnych mrozach zapraszal go na ciastka. Ani nie dojdzie, ani nie wroci. Mrozonka mozna wspomoc glodnych w Afryce. Najbardziej tradycyjnie luksusowe zarcie.
          • dachs Re: Alzheimer 17.05.15, 06:25
            Hasz do żony: kochanie, jak się nazywa ten Niemiec, co mi wszystko chowa?
      • prudernik Re: Tadziu, czy został ci z dzieciństwa 16.05.15, 21:58
        Nie zrozmiałeś znowu?
        ...Tylko to co widzisz...a żadnej refleksji i kontekstu ni w ząb?

Pomyśl...nie taki trudno się domyślić intencji
        • jerycho666 Re: Tadziu, czy został ci z dzieciństwa 16.05.15, 22:01
          prudernik napisał(a):

> Pomyśl...nie taki trudno się domyślić intencji

Wzorujesz sie na Solorzu. Placa ci od powtorzen blokow reklamowych.
        • andrzejg to nie jest refleksja 16.05.15, 22:03
          prudernik napisał(a):

> Nie zrozmiałeś znowu?
          > ...Tylko to co widzisz...a żadnej refleksji i kontekstu ni w ząb?
          >
          > Pomyśl...nie taki trudno się domyślić intencji

Ty powinieneś płacić tantiem za cudze pomysły, które potem powielasz w swoich wątkach
          Podkreślam 'W SWOICH:

To jest kradzież cudzych własności intelektualnych

A.
          • prudernik Re: to nie jest refleksja 17.05.15, 07:47
            B przepraszamjestem nie u siebie ...rozgardiasz....dzieci...zabawy...dorośli co raz chichoczą z Tuska, z Bula, z telefonów do przyjaciół WSI żaby dzwonili do...pomyliły mi się KL...wybaczcie...znowu śmiechy zezłotej klatki i z macania kur.
    • qwardian Re: _Plejada Idiotów straszy Dudą - Polaków do kl 16.05.15, 22:25

Haszo naprawdę przesadziłeś ze swoimi emocjami. Duda będzie prezydentem i nic bardziej nie potrzebuje jak spokoju, żeby godnie reprezentować nas Polaków...
      • prudernik Re: _Plejada Idiotów straszy Dudą - Polaków do kl 17.05.15, 07:54
        Haszo naprawdę przesadziłeś ze swoimi emocjami. Duda ...

JA CZY FUNKCJONARIUSZE PRZEBRANI ZA REDAKTORÓW?
    • piq Wojciechowski wzywa, by głosować na Komorowskiego, 17.05.15, 02:47
      ...że to niby on powinien siedzieć w tej "złotej klatce" pałacu. Płacze i Szlochy to jednak banda bezmógich debili, które jak tylko wypowiedzą coś od siebie, a nie według kartki z Moskwy, to od razu ujawniają braki w puszkach mózgowych. Jak hasz.
      • prudernik Re: Wojciechowski wzywa, by głosować na Komorowsk 17.05.15, 07:52
        Wojciechowski wpadł do ZLOTEJ KLATKI z paralizatorem mózgów, z nożem do wybebeszania i zdarcia skór
        oraz z kałachem na przyjaci,,,,,,oł..Palikota?

....IQ Wam wybiło z szamba?...PROPORCJA "ZARTÓW" Cyby, niesioła, Polikota, Bula, Tuska, Sikora do
        posła z pamiętnego lokalu w Łodzi imasakry Wam się POmieszała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka