Dodaj do ulubionych

_______RYCINA_____

31.05.15, 09:20
Manny JESTEM pełen podziwu dla Twego wyczucia politycznego i wątku jakim ugodziłeś w samo serce naszych otumanionych Lemingów.

Otumanionych partią tajniaków
założoną przez tajniaków
utrzymywanych i sterowanych przez tajniaków
i podtrzymywaną tylko i jedynie trickami i sztuczkami retoryczno-oszczerczymi niejakiego Tuska Donaldu maskotki Merkelowej.
Która żywiła Lemingów czystą odrealnioną do cna fikcją

dokonałem tam kilka ostrych wpisów demaskujących ich ignorancje i otumanienie tuskoidalne:
Np.
forum.gazeta.pl/forum/w,13,157783473,157795391,Towroce_do_ojca_mojego_i_dziada_mojego_a_nawet_obu.html?v=2#p157795391

Po przeczytaniu tych komentów

proszę zrozumieć przesłani z ryciny

https://4.bp.blogspot.com/-eGnoySPwvfY/VO4V6VufNiI/AAAAAAAACYE/fQSZVyatdIY/s1600/Mleczko.jpg

Obserwuj wątek
    • prudernik Re: _______RYCINA_____ 31.05.15, 09:22
      https://odyssynlaertesa.files.wordpress.com/2013/08/lemingi-andrzej-mleczko.jpg
      • prudernik link z samouczkiem 31.05.15, 09:23
        POLECAM
        siukumbalala.salon24.pl/651864,nie-krzywdzmy-lemingow
        https://mm.salon24.pl/b8/72/b8729b9eaf5268b28d7ee2cc-e5975d8,2,0.jpg
        • prudernik Re: link z samouczkiem 31.05.15, 10:20
          > Pamiętając o tym, że zdecydowałeś się poprzeć w aż w kilku kolejnych wyborach l
          > udzi, którzy stosują wykluczanie Polaków, którzy nie popierali tego co Ty skome
          > ntuj to poprawione zdnaie:
          >
          > > > Wykorzenienie, diagnozuję u Was jako: mentalne opus
          > zczenie Polaków, ...innych Polakach niż oni... tych którym zależy na wszyst
          > kich Polakach,
    • prudernik odtrutka 31.05.15, 10:21
      www.warszawskagazeta.pl/
      • prudernik Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 11:41
        słuszności moich wszystkich diagnoz od 2001 roku.
        • jerycho666 Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 11:59
          prudernik napisał(a):

> słuszności moich wszystkich diagnoz od 2001 roku.

Chetnie bym ci przyznal racje. Niestety twoje diagnozy, o ile byly, utonely w powodzi slowosraczki. Opis rzeczywistosci uwazasz za pogarde?
          • andrzejg Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 12:03
            jerycho666 napisała:

>
            > Chetnie bym ci przyznal racje. Niestety twoje diagnozy, o ile byly, utonely w p
            > owodzi slowosraczki. Opis rzeczywistosci uwazasz za pogarde?

No widzisz. Głosowałes na Dudę, a i tak jesteś zaliczany do trędowatych
            • jerycho666 Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 12:15
              andrzejg napisał:

> No widzisz. Głosowałes na Dudę, a i tak jesteś zaliczany do trędowatych

Spodziewalem sie tego i oczekiwalem. Nie dlatego glosowalem na Dude aby nie byc zaliczanym lecz po to aby sasiadowi zdechla krowa. Aby ciepla woda nie leciala z kranu zlikwiduja krany i krowy zdechna z pragnienia.

Brakuje jeszcze wyborow do cyrku na Wiejskiej.
            • prudernik Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 14:04
              zaraz tam głosował..
              jak mój sąsiad dziś się przyznał przypadkiem, ze w I turze g losował na Komorowskiego
              a gadał, że na Kukiza a komu innemu że na Ogórek.
              Teraz gada, że w II turze na Dudę? Wierzysz mu?
              • jerycho666 Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 15:48
                prudernik napisał(a):

> zaraz tam głosował..
                > Wierzysz mu?

Wierze tobie, ze wymysliles to z sufitu.

Ja podaje ci jasne powody mojego poparcia. Chce abyscie spieprzyli do konca. Macie wole i kwalifikacje. Przez dwa lata zademonstrowaliscie.
              • andrzejg Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 18:15
                prudernik napisał(a):

> Teraz gada, że w II turze na Dudę? Wierzysz mu?

Nie mam prawa nie wierzyć. Cały czas gada to samo

A.
                • prudernik Re: Pogarda AG PiQa i R7 dowodzą 31.05.15, 18:59
                  Przecież możecie sami go zapytać...poznam was z nim. ma takie same poglądy jak Wy.
                  Dogadacie się bez słów.

"Wierze tobie, ze wymysliles to z sufitu."
                  Załącz tę deklarację do swego C.V.
                  • andrzejg ??? jakie leki bierzesz? 31.05.15, 20:12
                    prudernik napisał(a):

> Przecież możecie sami go zapytać...poznam was z nim. ma takie same poglądy jak
                    > Wy.
                    > Dogadacie się bez słów.
                    >
                    > "Wierze tobie, ze wymysliles to z sufitu."
                    > Załącz tę deklarację do swego C.V.

Kogo i o co mam pytać?

A.
                    • andrzejg P.S. 31.05.15, 20:14
                      OK

Muszę precyzyjniej pisać
                      Pytanie 'wierzysz mu' przypiąłem do głosowania Rycha na Dudę
                      Twój sąsiad obchodzi mnie tyle, co wczorajszy deszcz

A.
                      • prudernik Re: P.S. 01.06.15, 09:02
                        Nie potrafisz myśleć problemowo?
                        Tylko czubek własnego nosa?

Jeszcze drugi sąsiad (głosujący stale na PO i BUla) go poparł, zdaniem, ze wyborcy Bula
                        (tacy jak ta w aptece obok Ciebie) głosujący przeciwko Dudzie
                        w II turze mają prawo wymagać od niego walki z bankami w obronie frankowiczów.

Te 3 przypadki sąsiadów na 4 rozmówców (wraz ze mną )
                        ilustrują ten wasz syndrom zaprzeczenia rozumowi i logice wyborczej,
                        ilustruje w jakim stanie jest świadomość wyborcy Bula i rozumienie demokracji.

Ciebie obchodzi tylko swoje prywatne dobro, innych masz w nosie.
                        takich dopuściliście właśnie do władzy absolutnej w Polsce i takich bronicie - taśmy prawdy pokazują ten syndrom patologii systemu jak w soczewce.

Mamy nie rząd i partię władzy ale chamskich, bezczelnych lumpów, którzy dorwali się wreszcie do władzy i do naszych fruktów a przeszkadza im tylko PiS i Kaczor/....
                        Jaki stopień wyuzdanej bezkarności się z nich (taśm) wyłania to do Ciebie, zainteresowanego jedynie sobą...niestety wcale nie dociera...

Aspołęczny typek z Ciebie Andrzeju podobnie jak z moich 3 sąsiadów...niestety.
                        Szczęściem młodzież szturmem w II turze pogoniła takich cwaniaków i otwarłą drogę do WIELKICH ZMIAN SCENY POLITYCZNEJ

już bankowcy z BŚ i MFW w osobach Petru i Balcerowicza suflują Polakom nową platformę ratunkowa dla złodziei i oszustów... ciekawi mnie czy kogoś oszukają oprócz tych 6500 osób na Torwarze
                    • jerycho666 Re: ??? jakie leki bierzesz? 31.05.15, 20:18
                      andrzejg napisał:

> Kogo i o co mam pytać?

Ten brak precyzji. Powinno byc, jakich lekow nie bierzesz a powinienes, Tadeuszku.

Powiniennes sie zapytac tego, do ktorego jeszcze nie wyslales CV i dlaczego?
    • piq obraziłeś ojca superspeca, jesteś szują /nt 31.05.15, 12:42
      • prudernik obraziłeś? ..kto to pisze? 31.05.15, 14:00
        Piotr Grabowski · Najbardziej aktywny komentator · Wydział Architektury PW
        W układzie mafijnym, zasadą uczestnictwa jest właśnie jakiś 'defekt' w życiorysie. 'Ty mnie nie sypniesz bo ja mógłbym sypnąć ciebie' A prawdziwą władzę ma i tak 'zaprzyjaźniony' notariusz, u którego te wszystkie kwity leżą.
      • prudernik wściekli przegrani ale nadal rządzą 31.05.15, 14:24
        KORESPONDNECJA Hasza z absolwentami PWr(niektórymi)...
        inni po wielu dziesiątkach lat z przerwą na krótką polemikę i ponownych kolejnych miesiącach mego milczenia nalegają abym pisał.

1*
        NIE WIERZĘ W ANI JEDNO NAPISANE PRZEZ CIEBIE SŁOWO.

2*
        Skoro uważasz, że wszyscy są podli i kłamią to znaczy że Ty też. A mnie jest obojętne, pod jaką nazwą pastwią się nad ludźmi.3* Czy UB czy PiS. Dla mnie ideologia Jarosława Kaczyńskiego jest żywcem wzięta z sowieckiej bezpieki.

Ja cytuję Ci źródła i piszę o konkretach: - kto założył partię, np. PO założyły sł. PRLu gen G.Czempiński sam to mówił w TV do POwskich posłów przy głosowaniu w sprawie UBeków
        - a Ty piszesz zwykłe personalne oszczerstwa pod moim adresem i pod adresem PiS i Kaczyńskiego nie poparte żadnymi konkretami. Oprócz osobistych uprzedzeń.

2*Wierzę Ci w prześladowanie przez państwo. Mafia urzędnicza, prokuratorska i sędziowska zostala po PRLu.
        To jest to skorumpowane państwo, które Kaczyńscy chcieli naprawić od 1989 po Okrągłym Stole - oni traktowali to jako przejściowy etap
        a PSL,PO, UW, UD jako finał przekształceń
        czyli uwłaszczenie komuchów i agentury komuszej na gospodarce i oddanie władzy swojej agenturze wyselekcjonowanej przez SB i WSW w czasie stanu wojennego. Na 460 tylko 113 posłów zagłosowało za lustracją w 1992 r.
        3*
        PO robi wszystko na odwrót i nazywa na odwrót. Odetnij się wreszcie od tej bulwersującej maniery.
        Naród już to zaczyna rozumieć..Ty nie.

www.polskatimes.pl/artykul/93334,sieroty-zaplaca-za-kryzys,2,id,t,sa.html
        Podaj mi linki na obniżkę przez socjalny PiS zasiłków i rent, bo celowała w takich oszczędnościach PO, nazywając ten mafijny proceder "tanim państwem". A dla swoich "zieloną wyspą".
        www.warszawskagazeta.pl/component/k2/item/1720-max-kolonko-po-wygranej-dudy-masakruje-po-it-s-over-z-abdykacja-polskiego-premiera-skonczyly-sie-rzady-po
        "Jak mówi:
        – Polska opozycja stoi przed historyczną szansą odbudowania potęgi Polski!"

Polecam Ci ostatni program Pospieszalskiego z wczoraj. Zdębiejesz ...zaręczam i słowa rzucane na PiS obrócisz na PO.
        www.warszawskagazeta.pl/wydarzenia/item/1728-najnowsza-wyjatkowa-i-radosna-warszawska-gazeta
        Polecamy przeczytać wywiad Aldony Zaorskiej z Jürgenem Rothem, który nosi niepokojący tytuł: „Kto z Polski polecił FSB zabić Kaczyńskiego?”
        Łukasz Żygadło rozmawia z prof. Andrzejem Zybertowiczem o współpracy służb specjalnych z Andrzejem Dudą, oraz partii Nowoczesna.pl.
        Robert Wit Wyrostkiewicz opisuje prawdziwą historię Tomasza Lisa. Mamy dla Was szokujące informacje.
        Natomiast Paweł Miter kolejny raz porusza sprawę „afery taśmowej”. Jak daleko rozleje się to bagno i kogo wciągnie?
        Anna Dąbrowska rozpoczyna swój cykl w którym oprowadzi Was po najpiękniejszych polskich sanktuariach.
        W tym numerze druga część książki Aldony Zaorskiej „Sąsiedzi” w której przeczytajcie jakich metod używali najwięksi kaci polskich patriotów.
        • piq Jarosław jest agentem sowieckim... 31.05.15, 15:31
          ...od sierpnia 1982 roku. Widać to wprost po jego teczce, którą przez pół roku usiłował naprawić, ale musiał coś opublikować. Agent Jar Zabił lustrację na przełomie 2006 i 2007 roku, zamknął przed Narodem akta IPNu oraz nie zrobił ani jednej rzeczy niekorzystnej dla Rosji. Patrz negocjacje lizbońskie i list otwarty negocjatora Cichockiego (człowiek Lecha Kaczyńskiego!!!). W sprawie smoleńskiej realizuje interesy rosyjskie, a Putin nigdy nie odda wraku, bo jakby oddał, to cały przekaz zamachowy weźmie w łeb. Zresztą sam Jar w kampanii prezydenckiej 2010 roku lizał rosyjski odbyt, a potem najwyraźniej zmieniły się instrukcje jego prowadzących.
          • prudernik Jarosław jest agentem sowieckim który zabił Kaina 31.05.15, 16:10
            wspólnie z Cybą.
        • jerycho666 czy jest odpowiedz na to pytanie? 31.05.15, 15:54
          prudernik napisał(a):

> „Kto z Polski polecił FSB zabić Kaczyńskiego?”

Taki tytul mozna kupic w kazdym sklepie z tytulami. Czy ty nie wiesz jak pismactwo preparuje tytuly?

Istotne jest kto po takim artykule moze zlozyc do sadu pozew o pomowienie.
          • prudernik Re: czy jest odpowiedz na to pytanie? 31.05.15, 16:14
            Pewnie ten co zlecił...sądząc po standardach.
            Np. nagrani na taśmy żule ku zdziwieniu publiki stali się....POkrzydzonymi.
            Pardon Caps Lock zaświrował po słowach o standardach.

Młodzież Kontra wyje teraz ze śmiechu... grad coś im "padoł"
            • jerycho666 Re: czy jest odpowiedz na to pytanie? 31.05.15, 18:27
              prudernik napisał(a):

> Pewnie ...sądząc ...

To sa te twoje mocne dowody.

> ku zdziwieniu publiki stali się....POkrzydzonymi.

Nieznajomosc prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Podsluchy sa nielegalne, sa przestepstwem. Jedynie sad moze zezwolic na legalne poddsluchiwanie.

Publika nie dziwi sie jak jest glupia. Zespol wyparcia.

Zaczyna mi sie robic zal samego siebie z jaka przyjemnoscia czytuje twoje teksty. Nadymanie sobie manii wielkosci porownywaniem z toba jest niegodne.
              • prudernik A co jeśli sąd jest na usługach mafii? 31.05.15, 18:55
                Pytam teoretycznie o teoretyczne państwo.

Doprowadzanie do transparentności rządzących "elitek" któe utajniają informacje publiczne
                oraz uchwalają "bratnią pomoc" na wypadek wypadku wpadki
                nazywasz przestępstwem?

W odróżnieniu od nagrywania osób prywatnych...
                WŁĄCZ TV TRWAM ZAPOMNIANE KOBIETY SOLIDARNOŚCI - PRZYJACIÓŁKI WIĘŹNIARKI zamaist szydzić z rozumu
                • prudernik Rychu7 lubię Cię ale żal mi Ciebie bardzo... 31.05.15, 18:56
                  nawet PF by się tak szczerze nie litował nad Tobą.
                  • jerycho666 Re: Rychu7 lubię Cię ale żal mi Ciebie bardzo... 31.05.15, 19:45
                    prudernik napisał(a):

> nawet PF by się tak szczerze nie litował nad Tobą.

Ja mam wlasna samoocene. Nie potrzebuje ciebie jako mego spowiednika. Ta machlojka na mnie nie dziala.
                • jerycho666 Re: A co jeśli sąd jest na usługach mafii? 31.05.15, 19:43
                  prudernik napisał(a):

> Pytam teoretycznie o teoretyczne państwo.

Jest taka maksyma, ze prawo jest jedynie tyle warte ile sila, ktora za nim stoi.
                  Panstwo to zalegalizowana mafia. Sad jako struktura panstwa za kim ma stac?
                  • prudernik Re: A co jeśli sąd jest na usługach mafii? 01.06.15, 08:31
                    Taką opinią cynicznego manipulanta znaczeniami, jaką nam wyżej zaprezentowałeś - w opinii mądrego wyborcy - oznaczać może, że pogrążyłeś się ponownie w szambie
                    swoich odwiecznych (ponad 1000 lat) kompleksów,fiksacji,, uprzedzeń, urojeń, w efekcie
                    Twojej bezkrytycznej afirmacji do kłamstw politycznej historii niemieckich anty-słowiańskich naukowców.

Dodatkowo uwiodła Cię lektura jakobinów tych od fraternite ze złodziejami, egalite ze zbokam et liberte z wrogami kościoła, którzy popełnili masakryczne ludobójstwo w Wandei na księżach i katolickich wieśniakach.

Czerpiecie wraz z Palikutafonem z takich dewiacji umysłowych całymi garściami.
                    Nie dziwota, że nasiąknięty francuskimi dewiacjami mój kolega ze studiów
                    zaczytany za młodu w Urbanie, Passencie i Rakowskim jest Twoim bezkrytycznym fanem.

Kosztem polskiej tożsamości. Niestety!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka