Dodaj do ulubionych

Ktoś był w sobotnie południe w okolicach Torwaru?

01.06.15, 10:12
Jest pytanie (strona główna gazeta. pl)
Czemu przed Torwarem ustawiły się kolejki?
Przed próbą odpowiedzi chciałbym wiedzieć czy ktoś - poza dziennikarzami GW - widział te kolejki? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tłumów na takiej imprezie. Ten pan ze zdjęcia to jakaś kopia Waldemara Pawlaka?
Obserwuj wątek
    • prudernik Olegu3 jeśli nie komentujesz poważnych notek Hasza 01.06.15, 10:53
      a tylko zaśmiecasz żydowskie forum dywagacjami o żałosnym Petru
      bez totalnej krytyki poczynań wroga Polski - przedstawiciela MFW i BS
      - twórcy próbnej Platformy Ratunkowej dla spólników Balcerowicza
      to mam dla Ciebie tylko jedno Twoje zwołanie:

S..........................................................J!
    • prudernik tu masz ćwoczku link boś się sam oślepił 01.06.15, 10:55
      forum.gazeta.pl/forum/w,13,157804981,157804981,Przestalismy_mordowac_MBP_i_UB_Jak_nas_widza_.html
    • dachs Re: Ktoś był w sobotnie południe w okolicach Torw 01.06.15, 11:59
      Widzę, że mocno sceptycznie oceniasz szanse Petru. Pewnie masz rację. bo wrogowie są zarówno na lewicy pobożnej, jak i bezbożnej.
      Pozytywny jest fakt udziału samorządowców. Myślę, że jeśli jemu się nie uda to i tak ruch będzie się toczyć dalej.
      • prudernik nażarte szmendactwo aferalne podparte sł. postPRLu 01.06.15, 12:20
        przyrosło do polskiego koryta.
        Zadaniem Twoim jest robić jak najwięcej dymu wśród rozwścieczonej młodzieży
        aby się czasem nie nawróciła na PiS jako jedynej siłę zdolnej do zapuszkowania
        tej bandy na bandzie o jakiej mówiła inteligentna inaczej i kulturalna inaczej Bieńkowska
        iranistka od gospodarki polskiej.

Miał Donaldu zatrudnić ironistkę ale jak to piłkarz nie zadbał literalnie o poprawność.
        • prudernik K.U.R.W.A. mać 01.06.15, 12:22
          jak ja mogłem tu wytrzymać tyle lat przedtem, mając płonną nadzieję, ze zmądrzejecie i być może nabierzecie polskiej kindersztuby i troszeczkę honoru.
          • jerycho666 Re: K.U.R.W.A. mać 01.06.15, 12:26
            prudernik napisał(a):

> jak ja mogłem tu wytrzymać

Zastosuj srodki bogate.
      • oleg3 Re: Ktoś był w sobotnie południe w okolicach Torw 01.06.15, 12:44
        dachs napisał:

> Widzę, że mocno sceptycznie oceniasz szanse Petru. Pewnie masz rację. bo wrogow
        > ie są zarówno na lewicy pobożnej, jak i bezbożnej.

Sęk w tym Borsuku, że wrogowie są też na prawicy. To typowo mainstreama oferta niezdolna porwać kogokolwiek. Jako ekonomista oceniam, że to kolejna - oczywiście b. rozsądna - oferta monetarystów zapewniająca stagnację. To oczywiście lepiej niż keynesizm , który prowadzi do katastrofy. Ofertę Petru mogę - jako ekonomista - wyśmiać korzystając wyłącznie z cytatów z Balcerowicza.
        • jerycho666 bluznij politagitka 01.06.15, 12:54
          oleg3 napisał:

> Jako ekonomista oceniam, że to kolejna - oczywiście b. rozsądna - oferta
          > monetarystów zapewniająca stagnację.

Ja jako nie-ekonomista oceniam szanse kamieniokupy jako zerowe (stagniacja). Katastrofy nie bedzie. Bedziemy splacac odsetki. W zyciu pozagrobowym takze.

Ciekawy jestem opinii fachowca. Polacy maja wykuwac swoja walute w kamieniolomach? Jakos innych rad nie widze.
          • oleg3 Re: bluznij politagitka 01.06.15, 13:09
            > Ciekawy jestem opinii fachowca.

Ukryłem to Rycho tutaj

forum.gazeta.pl/forum/w,13,157792055,157805108,Polska_specjalna_strefa_ekonomiczna.html?wv.x=2
            • jerycho666 Re: bluznij politagitka 01.06.15, 13:43
              oleg3 napisał:

> Ukryłem to Rycho tutaj

To moj skwapliwie ukryty projekt. Bolanda B w granicach Imperium Rosyjskiego pod humanitarnym zarzadem Zyrynowskeigo. Ciesze sie, ze nie jestem sam.

Taki bajer to na Grojec we wlasciwych granicach z otwartym rynkiem.

Ja siem przeniosem do Torunia. Po wlasciwej stronie granicy. Tadziu zacznie robic za lutra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka