copyleftist 08.06.15, 07:12 Dwa powody: a) łebski gość b) niezamieszany w nudne pseudo-patryjotyczne rozpierduchy No i nawiasowo: sądząc z nawiska, z pochodzenia Czech (Petrů). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Poprę Petru'a 08.06.15, 12:40 copyleftist napisał: > Dwa powody: > > a) łebski gość > > b) niezamieszany w nudne pseudo-patryjotyczne rozpierduchy > > No i nawiasowo: sądząc z nawiska, z pochodzenia Czech (Petrů). Poczekam kto za nim będzie stał. Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: Poprę Petru'a 08.06.15, 18:30 > Poczekam kto za nim będzie stał. Ja będę --- Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Poprę Petru'a 08.06.15, 19:11 copyleftist napisał: > > Poczekam kto za nim będzie stał. > > Ja będę --- Ale mam dla niego szacunek i cenię go za kompetencje. Niestety, zawsze podczepiają się nie koniecznie uczciwi. Poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie marnuj głosu!:) 08.06.15, 22:33 telewizjarepublika.pl/tylko-trzy-partie-w-sejmie-najnowszy-sondaz-cbos,20540.html Odpowiedz Link Zgłoś