Dodaj do ulubionych

Zawżdy szydło z woru wykole się samo

23.06.15, 23:38
kadydatka sz, beata sz
zwiększa szansę
że po przegra
a i pis nie wygra
obywatele starannie zagłosują na kogokolwiek innego
kukiz właśnie taki kamuflaż antymimetyczny trenuje
byle tylko upodobnić się całkiem do nikogo
powinien sobie nazwę zastrzec dla partii
"do ch...ów niepodobni"
Obserwuj wątek
    • t_ete Beata Szydlo 24.06.15, 23:33
      w czasie kampanii prezydenckiej Andrzeja Dudy skutecznie zgubila cierpienie ze strun glosowych.
      Czym mnie zaskoczyla mile, naprawde smile

Ale juz wrocilo. Ciekawe czy ona to kontroluje ?

tete
      • polski_francuz Migrena 25.06.15, 07:39
        to brzmi bardziej eleganckosmile

PF
        • ciocia_piqa Re: Migrena 25.06.15, 10:06
          polski_francuz napisał:

> to brzmi bardziej eleganckosmile
          >
          > PF

Brzmi elegancko ale czy wsiowe baby miewają migreny?

• krates-8 Re: Migrena 25.06.15, 11:46
          kopacz szydło i bieńkowska
          kluzik i kidawa błońska
          sublimat elegancji biurwowej
          • polski_francuz Re: Migrena 25.06.15, 15:18
            Masz troche racji pewnie ale podejrzewam, ze troche meskiej zazdrosci przez Ciebie przemawia. Jesli chodzi o rzady kobit to Polska jest chyba europejsko/swiatowym prekursorem co pewnie ma tradycyjnie historyczne zrodla.

Nie dziwie sie, ze Grodzka zechciala plec zmiecic. Czego sie nie robi dla karierysmile

PF
            • jerycho666 Re: Migrena 25.06.15, 21:23
              polski_francuz napisał:

> Masz troche racji pewnie ale podejrzewam, ze troche meskiej zazdrosci przez Cie
              > bie przemawia.

Ja mam zdecydowanie zle zdanie o kobietach. Tyle, ze w tym zlym zdaniu jest fraza o ewolucyjnej sutecznosci kobiet I tego ich zla. Jako zem cynik to pocieszam sie, ze jak sie ludzkosc przejedzie na rzadach kobiet to nie bedzie na mezczyzn.

> Jesli chodzi o rzady kobit to Polska jest chyba europejsko/swiat
              > owym prekursorem co pewnie ma tradycyjnie historyczne zrodla.

Faktycznie ma. Jako dziedzice Sarmatow dziedziczymy tez role Amazonek. Potwierdzja to wykopaliska ze szkieletami dziewczynek z krzywymi nogami. Od dziecka jezdzily konno I cwiczyly strzelanie z luku. Potrafily sie obronic gdy chlopy znikaly na wyprawy po lupy. Sezamie otworz sie.

Mezczyzna byl przyjmowany do rytualnego towarzystwa, gdy mogl pic z czaszki wlasnorecznie zabitego wroga. Kobieta mogla urodzic gdy zabila wroga. Bardzo proste zasady wspolzycia spolecznego. Szydlo chyba nie zechce wypic. Kopacz juz o cycu prawila.
              • polski_francuz Re: Migrena 25.06.15, 22:51
                Interesujace o tych Sarmatach. Ja kombinowalem inaczej, sadzilem ze gdy mezczyzni dostawali w d..e w roznych powstaniach narodowych kobiety zostawaly w domu. I jakos pozostalym dobrem (i zlem) zarzadzaly.

Ale to prawda, ze moja przeszlosc siega 1799 roku. Twoja siega wczesniej.

PF
            • krates-8 Re: Migrena 25.06.15, 23:56
              wątpię - chyba jestem pozbawiony męskiego szowinizmu
              nie przeszkadzają mi kobiety w polityce
              lubię kobiety, cenię osoby myślące samodzielnie
              dlatego odczuwam silna niechęć do biurw,
              które są ze swej istoty zaprzeczeniem
              i kobiecości i niezależności intelektualnej
              potrafię wymienić kobiety (w sensie gender wink ze świata polityki
              które cenie, nawet jeśli bardzo zdecydowanie nie zgadzam się z ich poglądami:
              seneszyn, ogórek, grodzka, biedroń, niegdyś gilowska
              nie ma ich wiele, bo niestety obecny system promuje awans miernot,
              stąd nadreprezentacja biurw w polityce
              biurw obu płci
          • t_ete Re: Migrena 25.06.15, 23:33
            A co powiesz na sublimat liderek 'mowienia rownoleglego' czyli pan : Kepy, Wrobel i Arciszewskiej - Mielewczyk ?

Jest niewatpliwie jedna dama (wsrod wymienionych przez Ciebie). To Malgorzata Kidawa Blonska. Moze w sejmie jest takich pan wiecej - ale nie udzielaja sie w mediach ? Nie wiem.
            Ale do Kidawy - Blonskiej trudno sie przyczepic. O cokolwiek. Moze poza tym, ze jest z PO ? wink

Powsciagliwa, uprzejma, z dystansem. Przy tych rozgdakanych kuchtach - jest dama.

tete

• krates-8 Re: Migrena 26.06.15, 01:20
              fakt
              odwołuję
              kidawę-błońską
              i przepraszam
        • t_ete Re: Migrena 25.06.15, 23:22
          Wcale nie migrena.
          Beata Szydlo podczas kampanii Andrzeja Dudy byla pelna energii i optymizmu. Mowila inaczej. Mialam wrazenie, ze to zupelnie inna osoba.
          Teraz mowi z takimi sciagnietymi w dol kacikami ust, z wysilkiem i cierpieniem.

Byc moze cierpienie w glosie pojawia sie, gdy mowi o aktualnych problemach ?

Bardzo interesujace dla psychologa wink

tete

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka