Dodaj do ulubionych

_Pytanie do ALL

03.07.15, 13:42
Jakim skończonym trza być kretynem by rzygać do urny głosując na PiS jedynie z bezinteresownej nienawiści jaką wszczepiła najgłupszą i najprymitywniejszą propagandą
banda na bandzie co bandą pogania = PO.

Ilu dziennikarzy, polityków, ludzi prawych, patriotów, profesorów, pilotów, geodetów, znawcó Rosji, .....działaczy społeczny, generałów
musi zginąć z rąk seryjnego samobójcy by taki rzygacz na PiS nabrał dystansu do swojej wiary w sektę rządzącą obecnie metodami mafijnymi?
Takie dwa PSLe - miejski i wiejski.
Obserwuj wątek
    • andrzejg Zacytuję ci giertycha 03.07.15, 13:52
      Po pierwsze : PiS to komuniści, co pieknie tu nam przedstawiasz swoja postawą

Nie mogę patrzeć na ten festiwal kłamstw i cynizmu, szczególnie ze strony PiS, bez chociażby próby przeciwdziałania. Nie mogę patrzeć na to próbę dzielenia Polaków na tych, którzy są zdrajcami, zamachowcami smoleńskimi, etc. i na tych jedynie sprawiedliwych. Absolutnie nie wierzę, że z kierowania panią Szydło zrezygnował Jarosław Kaczyński. To przecież oznaczałoby, że Kaczyński zmienił swoją naturę. Nie wierzę, że nielegalne podsłuchy same się zrobiły. Że niby jakiś biznesmen, kelnerzy mieliby z nieznanych motywów publikować nagrania polityków tylko jednej partii. Nie wierzę, że Prokuratura (kierowana przez bliskiego PiS-owi Andrzeja Seremeta), która w banalnych sprawach stawia zarzuty grupy przestępczej, nagle sama bez inspiracji z góry postanowiła potraktować kelnerów zupełnie ulgowo. Dla mnie stara rzymska zasada is fecit cui prodest (ten zrobił kto zyskał) zawsze pokazuje najbardziej prawdopodobnego sprawcę. Coraz więcej dowodów wskazuje na uczestnictwo ludzi z PiS w tym "pełzającym zamachu stanu" jak powiedział Radek Sikorski. Te zresztą metody pasują jak najbardziej do PIS. Oni zawsze lubili podsłuchiwać i się tym co podsłuchali ekscytować.
      Mając świadomość tego co stanie się z Polską jak ci ludzie dojdą do władzy musiałem coś zrobić.
      • pro100 wierzysz papudze? nt 03.07.15, 14:14
        • andrzejg Był bardzo blisko Jarka 03.07.15, 14:39
          to pewnie wie więcej
          Poza tym mniej więcej zgadza mi sie wszystko.
          Jakby jarek to napisał, tez bym go zacytował.

A.
    • andrzejg Tak na marginesie Tadeuszu 03.07.15, 15:59
      prudernik napisał(a):

> Jakim skończonym trza być kretynem by rzygać do urny

przypomnij sobie, z rzyganiem to jest twój pomysł
      Ja tylko zastosowałem ten sam chwyt.
      Ruszyło gruboskórnego?
      A.
      • prudernik trzymaj się FAKTÓW 03.07.15, 16:19
        Przeczytaj o swoim "nowym" idolu, na ktorym jeszcze niedawno wieszałeś okoliczne psy!

Giertych znal się z Tuskiem od lat, mówili sobie na ty, grał w piłkę ze Schetyna a Tusk grał Giertychem atakując PIS, Ty taką zgniliznę traktujesz jak wyrocznię objawionej prawdy?

Nienawiść zaślepiła Cie doszczętnie. Widzę takich jak Ty naokoło...umrzecie z tą nienawiścią ...nie zdając sobie sprawy jak Was niszczy i oślepia na fakty, które widzą nawet dzieci. I gdyby nie nowe pokolenia, niezatrute propagandą antyPiSowską
        gdyby nie Internet, który już już...ale za późno....na szczęście ...przejmuje PO płatną hejterownią tkwilibyśmy w tym chlewie i skończyli jak Grecja. Choć Kłamczyni próbuje Grecja postarszyc wyborców PiSu.

naszeblogi.pl/32381-giertych-byl-konfidentem-tuska-w-rzadzie-kaczynskiego
        www.fakt.pl/polityka/roman-giertych-nagrany-podsluchy-giertycha-giertych-podsluchany,artykuly,472895.html
        Już zapomniaeś jak w 2007 r., jako vice premier, z Lepperem założył partię: Liga i Samoobrona, czyli LiS i rządowym samolotem poleciał do Włoch, by przywieźć zbiegłego po nagraniu z Mariotta, Janusza Kaczmarka, po to aby uczynić go premierem w miejsce Jarosława Kaczyńskiego. Giertych i Marcinkiewicz dwóch obrotowych zdrajców niedawno zakładali Ośrodek Myśli(?) Politycznej, który po ok. roku przestał działać i żadnej myśli jednak nie wyprodukował oprócz oszczerczych kalumnii na PiS i na J.K>, któremu obaj zawdzięczają kariery polityczne i zawodowe.
        O taśmach, w których jest nagrana jego rozmowa z Nisztorem w sprawie szantażowania Kulczyka, też zapomniał.

Trudno się dziwić, że immunitet jest na gwałt potrzebny, gdy ci, którzy to pamiętają, idą po władzę.

Kretyn próbuje przypisać łatkę podsłuchów PiSowi.
        PiS w aferze podsłuchowej - dobre sobie ... Tylko kompletny baran może wyciągać takie wnioski. Dodajmy, że ministrowie byli nagrywani nadal, chyba nawet dwa miesiące po tym jak ABW dowiedziała się o podsłuchach. ABW nic nie zrobiła, czy kotrolowała te podsłuchy? Oto jest pytanie.

Giertych liczy na poparcie PO lub PSL - czyli poparcie układu. Jest tak samo nierozgarnięty politycznie, jak Komorowski. Straszenie PiSem już nie działa, bo ludzie po 8 latach rządów PO wiedzą, która partia jest najbardziej skorumpowana, pełna aferzystów i polityków siedzących w kieszeni Kulczyka.

Giertych nagrany na taśmach skompromitował się w sprawie Kulczyka. Okazał się pozbawiony moralności i dziwne jest to, że nie został wyrzucony z Palestry. To skandal, że tacy osobnicy działają w zawodzie ale możliwe jest to tylko pod rządami PO-PSL-WSI.
        • nie2006 Re: trzymaj się FAKTÓW 03.07.15, 16:39
          prudernik napisał(a):

> Nienawiść zaślepiła Cie doszczętnie. Widzę takich jak Ty naokoło...umrzecie z t
          > ą nienawiścią ...nie zdając sobie sprawy jak Was niszczy i oślepia na fakty, kt
          > óre widzą nawet dzieci. I gdyby nie nowe pokolenia, niezatrute propagandą antyP
          > iSowską
          > gdyby nie Internet, który już już...ale za późno....na szczęście ...przejmuje P
          > O płatną hejterownią tkwilibyśmy w tym chlewie i skończyli jak Grecja. Choć Kła
          > mczyni próbuje Grecja postarszyc wyborców PiSu.

Głupi Tadziu znowu nie wziął proszków? I zarzuca innym nienawiść? To już Himalaje hipokryzji.
          • prudernik prosiłem o szacunek i co - tylko NIEnawiść! 03.07.15, 16:47
            „Myśląc: Polska”
            vod.gazetapolska.pl/10492-konwencja-programowa-pis-i-zjednoczonej-prawicy-myslac-polska
            Kochasz patriotów? Nienawistniku!
            • andrzejg prosiłem o szacunek i co - tylko NIEnawiść! 03.07.15, 17:02
              Jak ty egzystujesz?
              Psy też cię gryza?
              • prudernik Re: prosiłem o szacunek i co - tylko NIEnawiść! 03.07.15, 22:13
                A ten wpis to na jaki temat?
                • andrzejg Re: prosiłem o szacunek i co - tylko NIEnawiść! 03.07.15, 23:37
                  prudernik napisał(a):

> A ten wpis to na jaki temat?

na temat postrzegania otaczajacego nas świata
            • piq prosiłem o szacunek i co? prośba odrzucona... 04.07.15, 00:16
              ...z przyczyny, że jesteś bezdennie głupi. Trudno szanować matołka, na dodatek upierdliwego cyca i notorycznego łgarza (patrz sfałszowany herbik) z kompleksem niższości. Ty się sam nie szanujesz, tadziusiu.
        • andrzejg Re: trzymaj się FAKTÓW 03.07.15, 17:01
          Tadek, o jakiej nienawiści ty piszesz?
          Nienawiść to ja widzę u ciebie. Odmawiasz czci i honoru ludziom mającym inne poglądy i ważącym sie powiedziec, że nie będą głosowac na PiS. Nie będe też głosował na PSL,SLD,Kukiza i innych. Tych też nienawidzę?

Oj Tadek, Tadek. Marzysz o komunie z przewodnią siłą narodu, która teraz ma być PiS.
          Może uda im się wygrać, ale daje im maksimum 4 lata. Myslę, że po ostatnich dwóch coś się nauczyli.

A.
          • prudernik Re: trzymaj się FAKTÓW 03.07.15, 22:16
            Nienawiść widzisz u mnie?
            Bo tak Ci podpowiedzieli narratorzy PO?

Odmawiasz czci i honoru ludziom mającym inne poglądy
            jakie inne? Jeśli ja nie mam POglądów ani PiSwglądów a omawiam tylko fakty.
            I wyciągam OCZYWISTE dziś już dla każdego wnioski.
            • andrzejg Re: trzymaj się FAKTÓW 03.07.15, 23:36
              Nie bądź tragikomiczny.
              Widzę, że uważasz się za najmądrzejszego na świecie i inni nie mogą mieć swoich (niePOdpowiadanych ) poglądów.

'Lustereczko powiedz przecie....."

Ty Tadek, Ty jesteś Alfą i Omegą

A Twoje 'fakty' można o kant d''y stłuc
            • piq nie wiesz, co to FAKTY... 04.07.15, 00:18
              ...i dlatego musieli cię wyrzucić z TePsy. Trudno powierzać odpowiedzialną pracę człowieczynce, który nie wie, co to FAKTY.
    • jerycho666 takim jak ja 03.07.15, 17:01
      prudernik napisał(a):

> Jakim skończonym trza być kretynem

Jakie jest meritum poza tym hejtem w wykonaniu haszystowskiego bolszewika? Giertych sie myli, PiS nie jest marksistowski lecz bolszewicki. To dla tych ktorzy rozumieja roznice w zbrojnych grupach przestepczych.

> by rzygać do urny głosując na PiS jedynie z bezinteresownej nienawiści

Ja sobie wypraszam, moja nienawisc jest interesowna. PiS ma wieksze szanse ostatecznego zniszczenia Bolanda.

> jaką wszczepiła najgłupszą i najprymitywniejszą propagandą

Dlaczego zakladasz, ze mozna mi wszczepic? Ty usilujesz od kilkudziesieciu lat. A twoja nie jest glupia i prymitywna. Powinna byc skuteczniejsza.

> banda na bandzie co bandą pogania = PO.

Mafia z warszawskiej Woli jest przewodzona przez Genialnego Stratega. Bedzie obcinal rece wymierzone przeciwko haszyzmowi?

> musi zginąć z rąk seryjnego samobójcy

Wystarczy zebrac dowody dla sadu. Pomawianie na mnie nie dziala. Sam na wlasnej skorze doswiadczam twoich i wolszczakow pomowien. Jestem zahartowany. Za co jestem ci niezmiernie wdzieczny. Przyjdzie PiS i jako przestepce i zdrajce zamkna mnie do aresztu wydobywczego. Moze Zyrynowski mnie wyzwoli. Bo na sojusznikow to nie licze.

> dystansu do swojej wiary w sektę rządzącą obecnie metodami mafijnymi?

PO nigdy nie bylo z mojej bajki. Wiem do czego sluzy partia zgodnie z jej definicja. Tym mnie nie zaskoczysz. Panstwo to zalegalizowana mafia. Jakie bedzie panstwo PiSu?

> Takie dwa PSLe - miejski i wiejski.

Tym gorzej dla faktow. Empiria zweryfikowala ta skutecznosc.
      • prudernik Re: takim jak ja 03.07.15, 17:59
        Himalaje obłudy i przewrotek na opak.
        • prudernik Re: takim jak ja 03.07.15, 18:02
          Można nienawidzić POmyleńców?
          P.S.
          Pytanie retoryczne.
        • piq nie dorastasz rychowi... 04.07.15, 00:21
          ...do odcisków, tadzieńku, ani wiedzą, ani inteligencją. To nie twoja liga. Mało która liga jest tak niska, żeby być twoja.
    • volupte Re: _Pytanie do ALL 03.07.15, 23:54
      Takiego ostrego hejtu to dawno nie było. I przeczytaj co w emocji napisałeś ,,rzygać do urny głosujac na PiS" a dalej ,,rzygacz na PiS" . Zdecyduj sie , jestes pisdak czy antypisdak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka