Dodaj do ulubionych

Trafne podsumowanie Kukiza :O)

14.07.15, 20:28
Byłem w wieczór wyborczy u Kukiza. Pamiętam jak zapowiedział, że nie będzie rozmawiał z tvn24. Za pół godziny był u nich na antenie. Po wyborach dowiedziałem się, że ludzie Kukiza pracują nad programem. Szybko okazało się jednak, że każdy program jest kłamstwem. Z Korwin- Mikke miał iść razem, bo zgadzają się w wielu sprawach. Pójdą osobno, bo się ze sobą nie zgadzają. Kukiz krytykował też PiS, który był jednym z "klanów, który łupi ten naród". Teraz planuje z partią koalicje i trzyma kciuki za Beatę Szydło. Ludzie z którymi miał rozbić system okazali się zbyt systemowi. Media kłamią i pomijają Kukiza. Wiemy o tym, bo on sam mówi o tym często w mediach. In vitro czy legalizacja marihuany to tematy zastępcze. Widziałem więc wywiad w którym Kukiz cały czas wracał do tych tematów. Potrzebna jest repolonizacja. Jak ma wyglądać? Tym zajmą się eksperci. Jacy eksperci? Nie wiadomo. I to jedyny pewnik w tym wszystkim. Wiadomo, że nic nie wiadomo.

natemat.pl/148575,dziennikarz-polsatu-miazdzy-wizerunek-pawla-kukiza-ludzie-z-ktorymi-mial-rozbic-system-okazali-sie-zbyt-systemowi
Obserwuj wątek
    • andrzejg bo tylko muzyk 14.07.15, 20:33
      Bo tylko muzyk...muzyk,
      pasuje mi jak wianek z róż...
      Bo tylko muzyk...muzyk,
      ma ten szpan i ten luz...
    • wikul Szef sztabu Pawła Kukiza: Paweł działa absurdalnie 26.07.15, 12:42
      - Uwierzył, że te oddane na niego głosy to głosy oddane na Pawła Kukiza, a nie na pewną ideę, którą miał uosabiać. Pomyślał, że teraz to on będzie rozdawał karty w polskiej polityce - mówi Patryk Hałaczkiewicz - szef sztabu Pawła Kukiza w wyborach prezydenckich. ...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,18422835,szef-sztabu-pawla-kukiza-pawel-dziala-absurdalnie.html?lokale=local#BoxNewsImg
    • qwardian Re: Trafne podsumowanie Kukiza :O) 26.07.15, 13:16

benek231 napisał:

> potrzebna jest repolonizacja. Jak ma wyglądać? Tym zajmą się eksperci. Jacy eksp
      > erci? Nie wiadomo. I to jedyny pewnik w tym wszystkim. Wiadomo, że nic nie wiad
      > omo.

Tym ekspertem będzie Jan Hartman, albo Adolf Hitler, taki, który zapewni więcej głosów na jesieni...
      • prudernik Re: Trafne podsumowanie Kukiza :O) 26.07.15, 13:36
        KADYKAŹDY ''',,,,objawila sie cecha overMaxa''..niekiedy j?k cos potrace on cem...jakis KL albo pad gugle szuka czegos po swiecie i nie wiem czy wracac escapem czy wyswietlana strzalka
        co do KUKIZ? KAZDY KTO PO ZDRADZIE idei POpis przez gďy PO ''''nie uznalo woli suwerena - NARODU POLSKIEGO nadal zaglosowal na zdrajcow woli narodu a takim jest Kukiz i moi tutaj rozmowcy,,,powtorzę kazdy kto woli zdrajcow WOLI NARODU od patriotow w doatku uczciwych je,,,,je....je...jej....j?eeee....sw poßpiewam...bo jak wam to napisac mam?
        • qwardian Re: Trafne podsumowanie Kukiza :O) 26.07.15, 14:03

prudernik napisał(a):

> kazdy kto woli zdrajcow WOLI NARODU odpatriotow w dodatku uczciwych

Lekcje śpiewu dla antypolskich mediów, to jest zdaje się program Kukiza. Hej jak to mówią, nie mój nie mój cyrk, nie moje małpy. Ja zagłosuję na partię Jarosława Kaczyńskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka