copyleftist 19.11.15, 15:54 od niepotrzebnego kłopotu i ułaskawi J. Burego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla to raczej Komorowskiego trzeba będzie ułaskawiać 19.11.15, 16:09 z audytu kancelarii prezydenta wynika, że w ostatnich dniach urzędowania Komorowskiego zrobiono niezły skok na kasę. Ponadto zrabowano dzieła sztuki i różne sprzęty. A w prezydenckiej wilii w Klarysewie doszło do istnego szabru. Jeno sufit i podłoga pozostały. Wyrywano nawet umywalki. Jak się tym zainteresuje prokurator to kto wie czy nie będzie potrzebne ułaskawienie bo sumy idą w miliony właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: to raczej Komorowskiego trzeba będzie ułaskaw 19.11.15, 19:15 Wychodzi, że Komorowski nic nie potrafił dobrze zrobić, nawet poprawnie wybrać sędziów do TK i przez własną pazerność załatwił pisim nowych pięciu sędziów. Za ten prezent pisi go pewnie ułaskawią ... Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: to raczej Komorowskiego trzeba będzie ułaskaw 19.11.15, 19:56 > A w prezydenckiej wilii w Klarysewie doszło do istnego szabru. Jeno sufit i podłoga pozostały. Wyrywano nawet umywalki. Ja słyszałem, że zerwano nawet parkiety. A pośrodku salonu, pod dziurą od żyrandola, kupa gówna. Dochodzenie wykazało, na podstawie badań DNA, że wydzielina pochodzi od niejakiego PERLY. ABC potwierdza, że już zlokalizowało bezcześciczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ty profesor 20.11.15, 10:27 widzisz jak wyszło z ciebie wrodzone chamstwo prostackie? Rzadko się do ciebie odzywałem bo jesteś najnudniejszym nickiem na forum tym. Ale teraz dla mnie przestałeś zupełnie istnieć właśnie. copyleftist napisał: > Ja słyszałem, że zerwano nawet parkiety. A pośrodku salonu, pod dziurą od żyran > dola, kupa gówna. > > Dochodzenie wykazało, na podstawie badań DNA, że wydzielina pochodzi od niejaki > ego PERLY. Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: ty profesor 20.11.15, 10:53 > teraz dla mnie przestałeś zupełnie istnieć właśnie. I dobrze. I chwaćit. A ja i tak właśnie będę dalej właśnie miał materiał do refleksji właśnie nad ludzkim nie-do-rozwojem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś