Dodaj do ulubionych

Czy Prez. (nie prez.!) uwolni znów sądy

19.11.15, 15:54

od niepotrzebnego kłopotu i ułaskawi J. Burego?
Obserwuj wątek
    • perla to raczej Komorowskiego trzeba będzie ułaskawiać 19.11.15, 16:09
      z audytu kancelarii prezydenta wynika, że w ostatnich dniach urzędowania Komorowskiego zrobiono niezły skok na kasę. Ponadto zrabowano dzieła sztuki i różne sprzęty.
      A w prezydenckiej wilii w Klarysewie doszło do istnego szabru. Jeno sufit i podłoga pozostały.
      Wyrywano nawet umywalki.
      Jak się tym zainteresuje prokurator to kto wie czy nie będzie potrzebne ułaskawienie bo sumy idą w miliony właśnie.
      • qwardian Re: to raczej Komorowskiego trzeba będzie ułaskaw 19.11.15, 19:15

Wychodzi, że Komorowski nic nie potrafił dobrze zrobić, nawet poprawnie wybrać sędziów do TK i przez własną pazerność załatwił pisim nowych pięciu sędziów. Za ten prezent pisi go pewnie ułaskawią ...
      • copyleftist Re: to raczej Komorowskiego trzeba będzie ułaskaw 19.11.15, 19:56
        > A w prezydenckiej wilii w Klarysewie doszło do istnego szabru. Jeno sufit i podłoga pozostały.
        Wyrywano nawet umywalki.

Ja słyszałem, że zerwano nawet parkiety. A pośrodku salonu, pod dziurą od żyrandola, kupa gówna.

Dochodzenie wykazało, na podstawie badań DNA, że wydzielina pochodzi od niejakiego PERLY.

ABC potwierdza, że już zlokalizowało bezcześciczyciela.
        • perla ty profesor 20.11.15, 10:27
          widzisz jak wyszło z ciebie wrodzone chamstwo prostackie?
          Rzadko się do ciebie odzywałem bo jesteś najnudniejszym nickiem na forum tym.
          Ale teraz dla mnie przestałeś zupełnie istnieć właśnie.

copyleftist napisał:

> Ja słyszałem, że zerwano nawet parkiety. A pośrodku salonu, pod dziurą od żyran
          > dola, kupa gówna.
          >
          > Dochodzenie wykazało, na podstawie badań DNA, że wydzielina pochodzi od niejaki
          > ego PERLY.
          • copyleftist Re: ty profesor 20.11.15, 10:53

> teraz dla mnie przestałeś zupełnie istnieć właśnie.

I dobrze. I chwaćit.

A ja i tak właśnie będę dalej właśnie miał materiał do refleksji właśnie nad ludzkim nie-do-rozwojem właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka