Dodaj do ulubionych

BADANIE STANU PSYCHICZNEGO FORUM

IP: 67.111.137.* 03.10.04, 21:12
Badam stan psychiczny forum. Raport zostanie ogloszony wkrotce.
Szczegolnie interesuja mnie typy antybuszowskie i probuszowski, ich motywy
i ogolna wiedza w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: BADANIE STANU PSYCHICZNEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 03.10.04, 23:27
      Gość portalu: IH82CUGO napisał(a):

> Badam stan psychiczny forum. Raport zostanie ogloszony wkrotce.
      > Szczegolnie interesuja mnie typy antybuszowskie i probuszowski, ich motywy
      > i ogolna wiedza w temacie.

Zajmij sie Kretynem52, coraz z nim gorzej, boimy sie o niego.
      • beemelka Czy pacynki tez? 04.10.04, 00:01
        Gość portalu: g napisał(a):

> Gość portalu: IH82CUGO napisał(a):
        >
        > > Badam stan psychiczny forum. Raport zostanie ogloszony wkrotce.
        > > Szczegolnie interesuja mnie typy antybuszowskie i probuszowski, ich motyw
        > y
        > > i ogolna wiedza w temacie.
        >
        >
        > Zajmij sie Kretynem52, coraz z nim gorzej, boimy sie o niego.

Czy bedziesz badal pacynki, czy skupisz sie na godnych nikach?
        • Gość: spasiona_pacyna Godne niki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:05
          Przepraszam, ale czy moge poprosić o przyklad godnego nika i (przy okazji)
          jakąś roboczą definicje godności? Bo może relatywizm i dekonstruktywizm tak
          silnie opanował rozmaite dziedziny zycia, ze ja już przestałam cokolwiek
          rozumieć?
          • beemelka Re: Godne niki? 04.10.04, 00:22
            Gość portalu: spasiona_pacyna napisał(a):

> Przepraszam, ale czy moge poprosić o przyklad godnego nika i (przy okazji)
            > jakąś roboczą definicje godności? Bo może relatywizm i dekonstruktywizm tak
            > silnie opanował rozmaite dziedziny zycia, ze ja już przestałam cokolwiek
            > rozumieć?

Probowalam znalezc definicje godnego nika, taka kiedys pewien Lord H zamiescil,
            ale mi sie nie udalo.....
            • Gość: spasiona_pacyna To może coś tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:24
              trochę jak "rasa panów"? Sami się uznali za takowa rasę i juz wystarczyło.
              Efekty znamy, nieprawdaż? Nietrafna paralela?
              • beemelka Re: To może coś tak 04.10.04, 01:07

> trochę jak "rasa panów"? Sami się uznali za takowa rasę i juz wystarczyło.
                > Efekty znamy, nieprawdaż? Nietrafna paralela?

o kurcze! O to szlo!
                Bo definicja pochodzila od narodowcowo-zakreconego bigota z malego miasteczka.
                • Gość: spasiona_pacyna Twierdzisz, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:10
                  to H. pierwszy użył tego określenia? Z całym szacunkiem dla człowieka, ktorego
                  nie znam, ale pachnie to zabawą w Indian/w piaskownicy.
                  • beemelka Re: Twierdzisz, że 04.10.04, 01:12

> to H. pierwszy użył tego określenia? Z całym szacunkiem dla człowieka,
                    ktorego
                    > nie znam, ale pachnie to zabawą w Indian/w piaskownicy.

A co innego robimy tutaj, od ponad trzech lat niektorzy?
                    • Gość: spasiona_pacyna Re: Twierdzisz, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:18
                      Chce Ci sprawić przyjemnośc. Czytalam jeden z Twoich postów - taki, w ktorym
                      oceniasz efekty calej sprawy dla niejakiej abe.abe i piszesz, ze facet powinien
                      to wszstko przewidziec i chronic kobietę przed czyms takim. Jakoś tak mniej
                      wiecej pisałaś. Widzisz, w dzisiejszych czasach (a moze zawsze tak bylo) ludzie
                      maja wielkie trudności z analizowaniem własnych działań a przewidywać
                      konsekwencje swoich działań, słów, etc. potrafią tylko jednostki zupełnie
                      nieliczne. I w twojej wypowiedzi taka fajna madrość kobieca się przejawiła i
                      takie piekno prostoty tej analizy (excuse trochę zadęcia smile, ze nie mogę tego
                      nie pochwalić. Starzy udzie mowili: "Rób co chcesz, ale patrz końca." Ale tych
                      ludzi jest coraz mniej. Ae, co tam. Dobranoc.

• beemelka Re: Twierdzisz, że 04.10.04, 01:22

> Chce Ci sprawić przyjemnośc. Czytalam jeden z Twoich postów - taki, w ktorym
                        > oceniasz efekty calej sprawy dla niejakiej abe.abe i piszesz, ze facet
                        powinien
                        >
                        > to wszstko przewidziec i chronic kobietę przed czyms takim. Jakoś tak mniej
                        > wiecej pisałaś. Widzisz, w dzisiejszych czasach (a moze zawsze tak bylo)
                        ludzie
                        >
                        > maja wielkie trudności z analizowaniem własnych działań a przewidywać
                        > konsekwencje swoich działań, słów, etc. potrafią tylko jednostki zupełnie
                        > nieliczne. I w twojej wypowiedzi taka fajna madrość kobieca się przejawiła i
                        > takie piekno prostoty tej analizy (excuse trochę zadęcia smile, ze nie mogę tego
                        > nie pochwalić. Starzy udzie mowili: "Rób co chcesz, ale patrz końca." Ale
                        tych
                        > ludzi jest coraz mniej. Ae, co tam. Dobranoc.
                        >

Dziekuje bardzo. Niezwykle mi to pochlebia. A co do prostoty, to jej nie
                        unikam, bo uwazam, ze im prosciej, tym lepiej. PRem i komunikacja troche sie
                        interesuje, ale od strony czysto praktycznej.
                        dobranoc
                    • Gość: Najman Aga Re: Pszepraszam czy tu biją?,co ten biedny NURNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:19
                      namiąchał?
                      • beemelka Re: Pszepraszam czy tu biją?,co ten biedny NURNI 04.10.04, 01:24
                        Gość portalu: Najman Aga napisał(a):

> namiąchał?

A! Okazalo sie, ze troche mniej, niz go podejrzewalam. To mu chyba te
                        sygnaturke skasuje. smile
    • dokowski Jestem probuszowski. Podziwiam go za odwagę... 04.10.04, 11:55
      ... poświęcenia bezinteresownie amerykańskich żołnierzy i pieniędzy w imię
      ratowania jakichś obcych ludzi: Bośniaków, Kosowców, Afgańców i Irakijczyków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka