Dodaj do ulubionych

... a potem poszedł protestować

23.03.17, 15:30
Radny PO ze Szczecina najpierw wyciął drzewa na swojej działce korzystając z Lex Szyszko, a potem poszedł protestować przeciw ustawie, sadząc drzewa z partyjnymi kolegami na terenie szpitala w Zdrojach - podaje Głos Szczeciński.

Polityka wymaga poświęceń. smile
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Glebsze zrozumienie 23.03.17, 15:42
      prawa Kasztana przychodzi ze znajomoscia jezyka Molièra. Jak nie bedzie juz drzew nikt nie bedzie mogl na nie pissersmile
      • qwardian Re: Glebsze zrozumienie 23.03.17, 19:18
        To może na skażonym odpadami radioaktywnymi terytorium Francji. W naszej kochanej katolickiej Polsce drzewka samosiejki rosną jak szalone, nie czekałem oczywiście na Szyszkę, dużo wcześniej pozbyłem się drzew zbędnych, regularnie wycinam samosiejki klonów, a sadzę co uważam za stosowne, tuje wzdłuż ogrodzenia, trochę orzechów i owoców. Widać niewiele masz wspólnego z ogrodem, albo wtórujesz sobie, a muzom..
        • polski_francuz Re: Glebsze zrozumienie 23.03.17, 19:35
          Wtoruje sobie a gwardianom. Nie zyje z opcji czy z akcji. Zyje z pracy naukowej. Malo zostawia ona czasu na zajecie sie ogrodem. W sobote, jak trawnik troche wyschnie to skosze trawe. I tym zapoczatkuje moje obowiazki ogrodnicze, ktore potrwaja do pazdziernika. Dojdzie jeszcze do nich scinanie zywoplotu.

Nie lubie obecnej wladzy. Wydaje mi sie uosobieniem negatywnych przesadow o Polsce i o Polakach. Czuje, ze osobnik na czele PISu rozwali cos duzego, bo taka jest jego natura. Ale on mnie dosc malo obchodzi. Obchodzi mnie to, ze ma ciagle wiekszosc. Czyli, ze narod z ktorego pochodze i do ktorego sie poczuwam dal sie wyrolowac.

PF
    • benek231 Typowy Polak-katolik :O) 23.03.17, 19:31
      "Panu Bogu swieczke a diablu ogarek". Z tych co to czesto sa za, a nawet przeciw.
      Znaczy totalne zawirowanie swieconej wody we lbie.

----------
      benek231 napisał: Szkop to najbardziej wredne i tchorzliwe koscielne bydle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka