Dodaj do ulubionych

mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac

21.04.17, 23:24
i poszła w siną dal.
W sumie wpółczuję nieszczęśnikowi. Będzie musiał płacić jej rachunki, taxi na kilka godzin, i pożyczki bankowe, które brała za plecami. I to na duże sumy. A finansowo jest goła i wesoła. No i będzie musiał znosić jej hipochndrię. W nocy 10 razy mierzenie ciśnienia. 135/85 to za dużo i garść leków. A 115/75 to za mało i trzeba w środku nocy zapierdzielać do apteki po leki, które i tak wyrzuci do kosza. Kuchnia tylko w restauracji lub catering bo w domu umie tylko zrobić przypaloną jajecznicę.
A mniemanie o sobie większe niż Czomolungma. No i napady szału i agresii.
Niemniej potrafiła wytworzyć sytuację, że trzeba się nią opiekować.
Moj Boże, jeszcze z pół roku temu nie myślałem, że zniknie z mojego życia. A teraz w pysk dam na samą myśl, że znowu by się pojawiła. Pisze mi meile co kilka dni abym do niej nie pisał. A przecież nie piszę.
Biedny ten amoroso jest lub będzie niebawem właśnie. smile))
Obserwuj wątek
    • lont12 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 00:12
      tylko pieniądz leczy kobietę z każdej choroby psychicznej
      • eva15 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 00:31
        Albo ją pogłębia...
    • eva15 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 00:38
      Przypuszczalnie ten pajac nie był twoją kopią, miał inne cechy, które twą byłą kobietę porwały. Tak więc najprawdopodobniej i ona będzie się w tym związku zachowywać inaczej.

Miałam kolegę, który patrzył na kobiety z góry i łamał serca jak leci. Natknął się na niezłomną i to ona go złamała.
    • maksimum Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 01:02
      perla napisał:

> Pisze mi meile co kilka dni abym do niej nie pisał. A przecież nie piszę.
      > Biedny ten amoroso jest lub będzie niebawem właśnie. smile))

To jej nowy amoroso pisze do niej meile,jakby to byly od ciebie,bo chce sie jej pozbyc.
    • piq trochę dużo na ciebie spada ostatnio,... 22.04.17, 04:46
      ...panna odeszła do jakiegoś gostka, jaka była, taka była, ale wiem, że to nie jest łatwa sytuacja. Choć piszesz to, co piszesz, będzie cię to gnębić, a nawet z czasem może być przez chwilę gorzej niż lepiej.

Trzymam za ciebie, żebyś się wyleczył w rozsądnym czasie (wszyscy weterani mają tu już swoje lata), bo takie coś skutkuje zwłaszcza tym, że będziesz miał do ludzi, a zwłaszcza samic, mocno ograniczone zaufanie.

Ale jakby wróciła (sądząc po tym, co pisze w mejlach, to próbuje sobie ciebie ustawić jako ewentualny wariant A2), to przepędź kijem. Związek nie jest kolejnymi okazjami do poprawek; jak się skończył, i to jeszcze niefajnie, to się skończył. A poza tym to z tego, co piszesz, kabotynka i egocentryczka. Szkoda czasu i atłasu.
    • starywro-bel Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 06:19
      Wiedz ze ty nie pierwszy ani ostatni. Wiedz tez ze 80% rozwodow i zdrad to ze strony kobiet.
      One nie maja sentymentow, one maja tylko,potrzeby. To tez ci powinno ulzyc jak to pojmiesz.
      Nie bylo seksu mowisz? Ano ze nie lubiala juz seks? Ano nie lubila seksu juz z toba.
      Jak kobieta nie czuje sie pozadana widzi wady w mezczyznie ktory jest z nia.
      Jak ja jakiz pozada ona pozada z nim i ZADA. Kazdy seks z taka to fortuna pieniedzy z jego kieszeni.
      Taniej sa prostytutki.
    • ada08 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 07:24
      Może się zakochała, to się zdarza nawet kobietom z niedocisnieniem.
      Moglo być tak:
      Siedzi Ona z Perla w eleganckiej restauracji, a tam ubogi muzyk (ale we fraku)
      pogrywa na kontrabasie. Jak on grał! Jak jego silne a zarazem delikatne palce
      pieściły struny! Jak one pieściły! Spojrzeli na siebie (ona i muzyk, Perla byl zajety
      liczeniem pieniędzy) i to było coup de foudre. Wstała i odeszła z nim w siną dal,
      czego Perla początkowo nie zauważył, zajęty skrupulatnym sprawdzaniem rachunku.

Mogło być też inaczej na różne romantyczne sposoby wzięte z niemych filmów.
      A teraz Perla opowiada, że do niej nie pisze.
      No jak to nie pisze do niej?!
      A ten post otwierający wątek to do kogo? smile
      a.
      • lont12 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 09:44
        wiem że dziewczęta potrafią się zakochiwać, ale kobiety?...
        • xiazeluka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 11:58
          Mało wiesz, sznurek.
          • lont12 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 12:03
            hej, no to opowiedz swoją historię, hę
            • kalllka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 12:15
              Mogie ja opowiedzieć, mogie???
              • kalllka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 12:32
                No to jak, Dostanę pozwolenstwo?
                • lont12 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 14:09
                  leć !!!
                • maksimum Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 16:14
                  kalllka napisała:

> No to jak, Dostanę pozwolenstwo?

Wal bez pytania.
    • polski_francuz Mars i Wenus 22.04.17, 09:20
      Eh Perla, Perla.

Jesli o Twej kobicie piszesz tzn, ze ja ciagle nosisz w sercu. A Jej zachowania to zwykle didaskalia i oszukiwanie samego siebie. Z mojego doswiadczenienia radze Ci skorzystac z tej katastrofy sentymentalnej by rzucic palenie, jesli jeszcze palisz. Albo zrealizowac jakis inny akt do ktorego trzeba wielkiego wysilku. Mezczyzna jest na taki akt gotow by odzyskac szacunek do samego siebie. Ktore mu kobita sprytnie zabiera.

Bosmy bardzo rozni. Kobity sa z Wenus a mezczyzni z Marsa.

I mozna taki boj wygrac tylko trzeba czasu, cierpliwosci i wytrwalosci.

PF
      • lont12 Re: Mars i Wenus 22.04.17, 09:47
        może kiedyś były z Wenus, ale dziś są już z Merkurego wink
      • perla PF, spokojnie 22.04.17, 10:18
        ja nie jestem Szekspir i nie piszę tu o Julii i Romeo.
        Z nudów napisałem luźny post o wypaleniu i o plusach i minusach związków.
        Inspiracją była historia mojej klientki, która mi opowiedziała, że jak dzieci poszły na swoje to się z mężem rozstali bo nie mieli już o czym rozmawiać.
        Generalnie to gdyby nie dzieci to większość związków szybko się by rozpadła.
        Chociaż nie wszystkie. Mam kolegę, który jest w długoletnim związku małżeńskim bez dzieci. I jest ok ale te noce mówi, jej włosy mu wchodzą w oczy, duszno, gorąco, kołdrę zdziera. Ideałem by było gdyby były osobne sypialnie i łazienki. Ale w polskich warunkach mało kto może sobie na to pozwolić właśnie. smile
        • polski_francuz Styl gry 22.04.17, 10:25
          Wytrzezwiales i OK. Moze zredukuj alkohol do wina i nie wiecej niz 3 kieliszki.

Nalezymy do tej samej generacji i pamietamy jeszcze jak nasz tata rzadzil w domu i mama poslusznie sluchala. Te czasy sie, niestety, skonczyly. Z kobietami mozna jescze wygrac, ale grajac rownorzedna gre i punktujac ich slabosci. Nie ra dady pokrzykiwac, jak ten gluptak, z Bydgozczy wierzac ze skoro on radca, polityk i przy wladzy, to sie kobita upokorzy.

Sie nie upokorzy i da mu czadu. Tak jak moja z 25 lat temu i jak Twoja ostatnio.

Czas zmienic styl gry.

Pozdro

PF
          • perla Re: Styl gry 22.04.17, 10:40
            polski_francuz napisał:

> Wytrzezwiales i OK. Moze zredukuj alkohol do wina i nie wiecej niz 3 kieliszki.

nie piję wina ani czystej wódki. Odrzuca mnie.

> Nalezymy do tej samej generacji i pamietamy jeszcze jak nasz tata rzadzil w dom
            > u i mama poslusznie sluchala.

z tym to różnie bywało. Ale to raczej kobiety rządziły bo siedziały w domu i trzymały kasę, którą mąż zarobił. Były Paniami sytuacji. A teraz chcą pracować. Ale spójrz PF w około siebie. Czy znasz kobietę, która ma atrakcyjną pracę? No może znasz jakaś podróżniczkę, która robi dla tiwi reportaże. Wszystkie marzą o czerwonych dywanach a kończą na kasie w banku czy na poczcie waląc stemplem cały dzień w jakieś kwity. Lub układają towary na półkach w sklepach.
            No ale taka propaganda teraz jest, że kobieta jest kobietą wtedy gdy pracuje właśnie.
            • polski_francuz Re: Styl gry 22.04.17, 10:44
              Dynamika jest po stronie kobiet. To one walcza, to one chca cos zyskac. Czuje to moja corka, ktora mi mowi "Tata moja sytuacje bedzie lepsza niz moich kolegow".

Kiedys, jakos sie ta sinusoida odmieni i zacznie spadac. Poki co, lepiej walczyc defensywnie, jak Czesi a nie jak Polacy.

PF
              • perla Re: Styl gry 22.04.17, 11:35
                polski_francuz napisał:

> Czuje to moja corka, ktora mi mowi "Tata moja sytuacje bedzie lepsza niz moich kolegow

a moja to studentka. Pytam co ty zrobisz jak karta kredytowa taty straci ważność. I radzę jej aby została panią domu lub fryzjerką właśnie.
    • qwardian Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 11:26
      Jeżeli nie kłamie i nie jest otyła to wygląda na modelową partnerkę życiową i będziesz jeszcze gorąco za nią tęsknił...
      • kalllka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 11:40
        No jak rany,
        co tu wymawiać kobicie otylizm jeśli samemu nie jest się, motylkiem
      • perla Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 11:47
        qwardian napisał:

> Jeżeli nie kłamie i nie jest otyła to wygląda na modelową partnerkę życiową i b
        > ędziesz jeszcze gorąco za nią tęsknił...

kłamstwo u niej to naturalna rzecz. Ale zgrabna jest. Przynajmniej była, teraz nie wiem, gdyż luźno opisałem coś co trąci myszką. Ludzie lubią czytać takie hece właśnie. smile
        • kalllka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 11:57
          Nowością, zes opisał ..tracaca myszka, na aqwie.
          Tzw facecje /w kobiecym języku- wariacje/ na temat: za co.. /dlaczego/ to wszystko /?/
          • kalllka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 12:52
            Moim zdaniem, kobiece implikacje w temacie podwyższania ciśnienia przez biegi terenowe są lepsze niż męskie- tablety /tabletki/
            Ale to, perła ,ocen już sam /i bez pomocy francuskiej miłościuncertain
            www.bleepingcomputer.com/news/security/vigilante-hacker-uses-hajime-malware-to-wrestle-with-mirai-botnets/
            • polski_francuz Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 13:37
              Nu, kallka. Teraz juz wiem zes otyla. Radze sie owinac w biale przescieradlo i czolgac w strone pomnika kobit poleglych w walce z prawdziwymi mezczyznamismile

PF
              • kalllka Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 13:49
                Ano. Jestem otyła brzydka i w ogóle chłopka.
                Ale widzisz broniąc- żywię nadzieje, ze jakaś polska dama przy mnie nauczy postępowania /w cyfrowym świecie/
                I wiesz co franczyzo, czołgać się w prześcieradle (sic!) nawet caracale nie potrafią.,
                • pro100 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 13:57
                  bo francuskie wyroby broniopodobne 5 biegów w tył i ani, ani do przodu.
                  • piq to są bardzo dobre maszyny, chłopcze,... 22.04.17, 14:12
                    ...jeśli wierzysz w wybuchy smoleńskie, to na helikopterach się też nie znasz.
                    • pro100 Re: to są bardzo dobre maszyny, chłopcze,... 22.04.17, 14:30
                      mowa była o pf-ie. na ludziach się trochę znam.
                      • polski_francuz Re: to są bardzo dobre maszyny, chłopcze,... 22.04.17, 15:37
                        I Ty brutusie przeciwko mnie?

PF
                        • pro100 Re: to są bardzo dobre maszyny, chłopcze,... 22.04.17, 18:15
                          oj tam, politpoprawność zastąpiła ci własną skórę. kiedyś wypadałoby to zrzucić i tyle.
        • maksimum "kłamstwo u niej to naturalna rzecz". 22.04.17, 16:34
          perla napisał:

> kłamstwo u niej to naturalna rzecz. Ale zgrabna jest. Przynajmniej była, teraz
          > nie wiem, gdyż luźno opisałem coś co trąci myszką. Ludzie lubią czytać takie hece właśnie. smile

Czyli sprawa identyczna jak radnego z Bydgoszczy.

Ta zdzira z Bydgoszczy wrobila prostego faceta,ciezko pracujacego na rodzine i nastawila przeciw niemu ich obie corki oraz pol Polski.
          Ciemniaki juz sie na to nabieraja i staja w obronie zdziry.
          Trzeba przyznac,ze calkiem ladna jest i cwana i dzieki temu wyrwie wielkie alimenty.

PS. W czasie tej nagranej rozmowy srodkowy jej palec byl caly czas w uzyciu by maz siarczysciej klal.
          I teraz swiatu pokaze sie jaki maz jest zly a jaka ona dobra.
          Nigdy bym takiej qrvy do domu juz nie wpuscil. Zreszta on jej nie chcial do domu wpuscic,a ona sie wpychala,bo musiala go nagrac i dla lepszych efektow ten srodkowy palec pokazywala,bo tego na nagraniu nie widac.
          • maksimum "kłamstwo u niej to naturalna rzecz"+Bydgoszcz. 22.04.17, 17:19
            www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/rafal-piasecki-zabiera-glos,733541.html
            "- Ja do tej pory ponad wszystko kocham żonę i kocham moje dzieci. Natomiast odnosząc się do samego nagrania: jest drastyczne. Ja bardzo przepraszam, przepraszam po raz wtóry moją małżonkę za to. Przepraszam cię, Karolino, moje dzieci, które być może muszą tego słuchać. Przepraszam całą opinię publiczną. Nie ma słów wytłumaczenia. Nawet to, że byliśmy na balu karnawałowym i byłem pod wpływem alkoholu, nie tłumaczy mnie z tego - przyznał. Z drugiej strony mężczyzna twierdzi, że "był prowokowany poprzez środkowe palce". - Żona znała moje słabe punkty (...). Dyskredytowała mnie niejednokrotnie, wiedząc, co robiłem dla rodziny, jak bardzo się starałem - stwierdził. (www.tvn24.pl)"

Facet mowi z mocnym wsiowym akcentem,ale jest pracowity i uczciwy,za to zona mowi duzo ladniej i jest CFANA. Wie kiedy zdenerwowac,wie kiedy nagrac by wyrwac kase.
            Zero uczciwosci ze strony zony. Wyciagnal ja z jakiegos syfu a teraz ona mu sie odwdziecza.
            • maksimum Re: "kłamstwo u niej to naturalna rzecz"+Bydgoszc 23.04.17, 01:13
              "– Starszej córce kazał na siłę pić mleko z butelki. Nieważne czy miała ochotę, czy nie. Zamykał ją w łazience. Miała tam siedzieć, aż wypije – w rozmowie z Fakt24 opowiada pani Karolina. Dodaje, że obie dziewczynki były też „dyscyplinowane” klapsami."

No,za te klapsy to powinien siedziec.
      • cepekolodziej Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 16:31
        > i nie jest otyła

Właśnie, Perła - właśnie.

Jakiś czas temu, los sprawił, obdarzyła mnie względami pewna energiczna grubaska. No - taka przy kości.

Co tu dużo gadać, nadal pamiętam. Obfitość ma swoje zalety.
    • pro100 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 14:00
      o puszczalskich
      www.youtube.com/watch?v=dKQa0UfPf9Q
      najlepszy kawałek - "oby zdechła zanim sie urodziła"
    • cepekolodziej Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 22.04.17, 16:58
      Ludzie zaprzeczają miłości ---
      Jakby była czymś dobrowolnym?

[Suficcy poeci też doświadczyli i wiedzą]
    • rosjaiswiat Twojej kobiecie nareszcie trafil sie mezczyzna 22.04.17, 20:14
      Sadzac po temu co napisales,mezczyzna ty nie jestes - tak,jakis pajac z czlonkiem w spodniach.
      Obowiazkiem mezczyzny jest placic za swoja kobiete wszystkie rachunki,i nigdy tego nie zalowac.Obowiazkiem mezczyzny jest dbac o swoja kobiete i spelniac jej zachcianki,i wtedy mozesz byc pewien tego,ze kobieta nie tylko to doceni,a i sama zacznie spelniac twoje zachcianki,nawet najbardziej glupie.Moge tylko wspolczuc tej kobiecie,ktora stracila czesc swojego zycia,bedac u boku takiego pajaca,jak ty.

p.s.rozwiodlem sie z dwoma kobietami,i nigdy nikomu nie powiedzialem o nich zadnego zlego slowa,zawsze mowie,ze to moja wina,ze nasze zycie nie ulozyle sie.A ty,jak baba bazarowa,zalozyles watek,w ktorym zmieszales z blotom ta,z ktora byles razem. Mam nadzieje,ze nie macie wspolnych dzieci,bo tacy jak ty nie powinni miec potomstwo.
      • t_ete niesamowite 22.04.17, 23:00
        rosjaiswiat napisał(a):

> Sadzac po temu co napisales,mezczyzna ty nie jestes - tak,jakis pajac z czlonki
        > em w spodniach.
        > Obowiazkiem mezczyzny jest placic za swoja kobiete wszystkie rachunki,i nigdy t
        > ego nie zalowac.Obowiazkiem mezczyzny jest dbac o swoja kobiete i spelniac jej
        > zachcianki,i wtedy mozesz byc pewien tego,ze kobieta nie tylko to doceni,a i sa
        > ma zacznie spelniac twoje zachcianki,nawet najbardziej glupie.Moge tylko wspolc
        > zuc tej kobiecie,ktora stracila czesc swojego zycia,bedac u boku takiego pajaca
        > ,jak ty.
        >
        > p.s.rozwiodlem sie z dwoma kobietami,i nigdy nikomu nie powiedzialem o nich zad
        > nego zlego slowa,zawsze mowie,ze to moja wina,ze nasze zycie nie ulozyle sie.A
        > ty,jak baba bazarowa,zalozyles watek,w ktorym zmieszales z blotom ta,z ktora by
        > les razem. Mam nadzieje,ze nie macie wspolnych dzieci,bo tacy jak ty nie powinn
        > i miec potomstwo.

.............. Wieniawa-Dlugoszowski zmartwychwstal ?

Nie sadzilam, ze tu (na aqua) w watku obyczajowo-osobistym zalozonym przez Perle (odwiecznego przeciwnika takich watkow i zacietego tepiciela sentymentow wink) - przeczytam taki tekst.

Zapachnialo miniona (szkoda) elegancja, nieco konserwatywnym stosunkiem do zwiazku, zasada dyskrecji ponad emocje ... Ale to naprawde mile. I rzadkie.

tete

ps. publiczne narzekactwo na swoja 'byla' czy 'bylego' jest zalosne

• kalllka Re: niesamowite 23.04.17, 01:36
          o tak tetko,
          igor jest powszechnie znany z galanterii.
          /skórzanejuncertain
          Ale pocieszę cię, każda z jego ofiar, na te jego ,czerwone, rękawiczki.. się łapała.
          • elka-sulzer Re: niesamowite 23.04.17, 02:08
            Ciekawi mnie ta druga strona przyslowiowego ... medalu, hehehe
          • t_ete Re: niesamowite 23.04.17, 13:14
            kalllka napisała:

> o tak tetko,
            > igor jest powszechnie znany z galanterii.
            > /skórzanejuncertain
            > Ale pocieszę cię, każda z jego ofiar, na te jego ,czerwone, rękawiczki.. się
            > łapała.

Nie znam autora, nie czytuje jego postow. Odnioslam sie do zacytowanego wpisu.
            Byc moze autor ma wiele masek ... ale nie on jeden, nieprawdaz ?

tete
            • kalllka Re: niesamowite 23.04.17, 14:04
              Nie prawdaz. Jesteśmy w sieci i nie jest to już ta sama, sprzed lat- sieć, tetetko.
              Strzezona przez samych twórców..
              Obecne fora, bardzo zle zarządzane- przez pr, są zagrożeniem cyfrowym samym w sobie.
              Maski jako takie maja tyle do powiedzenia ile maja znaczenia dla tzw wtajemniczonych.
              Warto wiec wiedzieć komu się odpisuje by być przygotowanym na skutek...
              choćby dla własnego spokoju- bezpiecznych dokumentów na twoim kompie., szczęścia rodziny, sąsiadów, dzielnicy.,.,
              • polski_francuz Hm 23.04.17, 14:09
                Kallka ma racje. Wypowiedziawszy te slowa musze sobie zrobic masaz gardla. Ale co mi tam. I tak bede wrzeszczal z radosci albo rzezil z bolu o 20h01smile

PF
              • t_ete Re: niesamowite 23.04.17, 15:16

> Warto wiec wiedzieć komu się odpisuje by być przygotowanym na skutek...
                > choćby dla własnego spokoju- bezpiecznych dokumentów na twoim kompie., szczę
                > ścia rodziny, sąsiadów, dzielnicy.,.,

No to musze sie pilnowac. Szkoda, ze tak sie porobilo sad

tete
      • babaobaba Re: Twojej kobiecie nareszcie trafil sie mezczyzn 23.04.17, 12:48
        Ihorka, nastajaszczyj mużczyna napisał. A jaki jest prawdziwy rosyjski mężczyzna? Taki jak radziecki. Z homosovieticus Rosjanie mają szansę wyjść mentalnie w trzecim pokoleniu a mniej zdolni jeszcze później. Prawdziwy mężczyzna z Rasiji obowiązakowo rozsiewa zapach adiekałona krasnaja maskwa, który ma zatłumic odór wódy i czosnku a także woń spoconej pachy i starych stojących na baczność onuc.
        • kalllka Re: Twojej kobiecie nareszcie trafil sie mezczyzn 23.04.17, 13:23
          Skąd ty takie wiedzę o Rosjanach nabywasz, osobo?
          /z ogorkowych wypocin i owszem adiekalon, ale pod nim czad;
          nie od dziś wiadomo, ze na forach /zwłaszcza w weekend gdy oficjalnie w 'robocie' nie ma strażników, a hasła ma serwery przez zapomnienie nie są pozamieniane... hordy zarabiaczy, na przekierowaniach /reklamach/ zarabiają na swoje wacki .. o ppp pardonsik and excuse le mot- waciki.
          /
          • kalllka Re: Twojej kobiecie nareszcie trafil sie mezczyzn 23.04.17, 13:34
            Tem samem wiadomo, ze ogorek uprawianym jest, glownie w celach zarobkowych /via Oborniki/ aż do poniedziałku...

• babaobaba Re: Twojej kobiecie nareszcie trafil sie mezczyzn 23.04.17, 13:49
            Od samych Rosjan, którzy w większości są bardzo miłymi ludźmi. Wielu z nich opowiada dowcipy o Czukczach, inni twierdzą, że te dowcipy pasują również do Rosjan. Wszyscy, których osobiście znam, a jest to nie mała grupka, mówią, ze wyjechali z Rosji do cywilizacji bo już nie szło tam wytrzymać. Są to ludzie z bardzo dużego miasta nad Newą, wykształceni. Ten cały Ihorka, to bezczelny gnojek, któremu, gdyby tak się zachowywał przy nich, skopaliby tyłek.
            • rosjaiswiat kalllka,moge Ci tylko wspolczuc 23.04.17, 14:54
              Wszystko wskazuje na to,ze Ty nie spotkala na swojej drodze prawdziwego mezczyzny,i wlasnie dlatego twoje zycie osobiste toczy sie na forum gazety,ktore stal Twoim domem,ktory Ty bronisz przed obcymi.
              Uwierz mi na slowo,kallka,zycie istnieje poza forum,i tam zyja calkiem normalni ludzi,z ktorymi mozna rozmawiac tete-a-tete.
              Jest czyms normalnym,gdy czlowiek zainteresowany polityka,bierze udzial w politycznych dyskusjach wirtualnych.Jest czyms normalnym,gdy czlowiek bierze udzial w tematycznych dyskusjach wirtualnych.Ale na pewno nie jest czyms normalnym,gdy czlowiek zabiera glos na tak wiele i tak roznych forach,jak Ty:
              forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=kalllka&title=&forum=
              Ty jestes aktywna na forum "Mezczyzna",jak i na forum "Kobieta".
              Ty jestes aktywna na forum "Aquanet",jak i na forum "Psychologia",jak i jeszcze na ponad 50 forach tematycznych.
              Te wszystkie fora,w Twoim wydaniu,laczy jedno - Ty nie wnosisz nic do dyskusje merytorycznego,wszystkie twoje wpisy wskazuja na to - ze probujesz zaistniec.
              Krotko mowiac - zostaw komputer,i wybierz sie gdzies na zabawe,i nie wykluczono, ze znajdziesz nareszcie faceta,ktore spelni twoje ukryte marzenia.
              Powodzenia,kallka,i pamietaj slowa Wielkiego rosyjskiego poeta -любви все возрасты покорны !

Любви все возрасты покорны;
              Но юным, девственным сердцам
              Ее порывы благотворны,
              Как бури вешние полям:
              В дожде страстей они свежеют,
              И обновляются, и зреют -
              И жизнь могущая дает
              И пышный цвет и сладкий плод.
              Но в возраст поздний и бесплодный,
              На повороте наших лет,
              Печален страсти мертвой след:
              Так бури осени холодной
              В болото обращают луг
              И обнажают лес вокруг.
    • rosjaiswiat Czy sa jeszcze w Polsce mezczyzny? 22.04.17, 20:15
      Jestem pewien,ze sa,ale zaden z nich nie zabral glosu w tym watku.
      • piq u was w wareskim chanacie już niedługo nie będzie 23.04.17, 04:52
        ...mężczyzn, biedaczku rosyjski. Wymieracie - zapijaczeni, na prochach i zarażeni chorobami wenerycznymi. Dlatego wasze panny tak się pchają do wychodzenia za byle kogo, byle z zachodu.
        wiadomosci.onet.pl/swiat/przerazajace-statystyki-dot-rosji-putin-chcialby-zeby-nikt-o-nich-nie-slyszal/rxlz4
        • czuk1 Re: u was w wareskim chanacie już niedługo nie bę 23.04.17, 08:08

Atrakcyjny temat wątk. Od razu nie uwierzyłem w tę osobistą powiastkę,
          prędzej już w to.... jak to roztoczański biznesmen pogrywa sobie w pokera w Sopocie.

Kilka wniosków ogólnych, to opowiadanie nasuwa :
          - nim wybierzesz , weźmiesz taką do domu - zastanów się,
          - majątkiem swoim nie dziel się - nie zawieraj umowy małżeńskiej,
          - zawieź partnerkę, skąd przyszła - po pierwszym incydencie...
          - nie rozmyślaj - znajdź inną, lepszą.
        • czuk1 A naród rosyjski ginie na naszych oczach 23.04.17, 08:13
          piq napisał suspicious wiadomosci.onet.pl/swiat/przerazajace-statystyki-dot-rosji-putin-chcialby-zeby-nikt-o-nich-nie-slyszal/rxlz4

Informacje te , dedykuję najemnikom głoszącym wyższość Rosji nad światem. Popatrzcie trolle
          którzy Rosję chwalicie a cywilizacja zachodnia jest przez was potępiana.

• lont12 te informacje to nie są żarty bo 23.04.17, 08:23
            "Vanity Fair" to periodyk w którym publikuje śmietanka intelektualna naszej cywilizacji, intelektualiści z samego szczytu i to niekoniecznie w momencie szczytowania.
            • lont12 Re: te informacje to nie są żarty bo 23.04.17, 08:39
              Vanity Fair to magazyn sprzedający się dzięki produkowanym przez swych żurnalistów plotkom. Roman Polański wygrał z nimi proces inkasując 50k brytyjskich funtów, po tym gdy redaktor Vanity Fair w artykule na łamach Vanity Fair oczernił go twierdząc że podrywał młodą dziewczynę, modelkę, w drodze na pogrzeb swojej żony Sharon Tate, a nawet insynuując że Polański mógłby uczynić z tej modelki następną Sharon Tate.
              In 2005, Vanity Fair was found liable in a lawsuit brought in the UK by film director Roman Polanski, who claimed the magazine had libelled him in an article published in 2002, and written by A. E. Hotchner. The article recounted a claim by Lewis H. Lapham, editor of Harper's, that Polanski had made sexual advances towards a young model as he was travelling to the funeral of his wife, Sharon Tate, in August 1969, claiming that he could make her "the next Sharon Tate". The court permitted Polanski to testify via a video link, after he expressed fears that he might be extradited were he to enter the United Kingdom. The trial started on July 18, 2005, and Polanski made English legal history as the first claimant to give evidence by video link. During the trial, which included the testimonies of Mia Farrow and others, it was proved that the alleged scene at the famous New York restaurant Elaine's could not possibly have taken place on the date given, because Polanski only dined at this restaurant three weeks later. Also, the Norwegian then-model disputed the accounts that he had claimed to be able to make her "the next Sharon Tate".

Polanski was awarded £50,000 damages by the High Court in London. The case was notable because Polanski was living in France as a fugitive from U.S. justice, and never appeared in the London court for fear he would be extradited to the U.S. Graydon Carter, editor of Vanity Fair, responded, "I find it amazing that a man who lives in France can sue a magazine that is published in America in a British courtroom."
              • piq a to, leonid12, może być?... 23.04.17, 14:33
                www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/rosjan-coraz-mniej-do-2050-roku-bedzie-ich-80-mln,572560.html
                • lont12 Re: a to, leonid12, może być?... 23.04.17, 14:51
                  o nich się nie martw, jak śpiewała kasia sobczyk
    • monalisa2016 Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 02:05
      Troll z wymyśloną bajeczką nad którą mają sie wszyscy rozczulać a on patrzy ile wpisów naiwnych znajdzie sie pod jego wątkiem. smile, smile
    • benek231 Czy przekonala sie, ze jestes hitlerek? :O) 23.04.17, 03:30
      czyli klero-faszysta, ktory prawdziwym mezczyzna nie ma szansy zostac, a co najwyzej kropidlem.

Przyznalbys sie lepiej od razu, ze to z powodu w sumie malego pozostawila cie jak panne w tancu.
      Wstyd jak cholera.
    • cepekolodziej Re: mojej kobiecie rozpalił serce jakiś pajac 23.04.17, 16:11
      Perła,

To tylko początek, nie trać ducha;
      Zatrzymaj się i zobacz, co się stanie.
    • gosc88 A moze to nie pajac tylko ...... 23.04.17, 21:00
      prawdziwy mezczyzna ??????
    • perla myślałem, że jeszcze humor na forum tym jest 25.04.17, 00:15
      tytuł wątku zerżnąłem prosto z forum giełdowego Bankier.pl.
      Tam jakiś gość poprosił o poradę jak wmoczyć wspólne pieniądze z żoną co by amoroso z nich nie skorzystał. Wysłał żonę do Chorwacji i jak napisał tam się zakochała. W amoroso. Amoroso też zerżnięte.
      To był tak zabawny tekst, że postanowiłem przenieść to na Aqua z modyfikacją.
      Fajnie, ze Ada wyczula żart, i fajnie, że piq napisał mądry post.
      A reszta to żałosne jest właśnie.
      • lont12 Re: myślałem, że jeszcze humor na forum tym jest 25.04.17, 01:04
        żartujesz? ładnie to tak się wycofywać?
      • babaobaba Re: myślałem, że jeszcze humor na forum tym jest 25.04.17, 15:13
        perla napisał:

> A reszta to żałosne jest właśnie.

No to teraz twoje wątki będą cieszyły się ogromnym powodzeniem
        • wikul Kto by wierzył Perle, to stary konfabulant ... 25.04.17, 18:03
          ... i Miinchhausen tego forum. Niczym Kaczyński, powie prawdę jak się pomyli.
        • czuk1 Re: myślałem, że jeszcze humor na forum tym jest 25.04.17, 18:14
          Niepotrzebnie wysiliłem się na wnioski - okazało się ,ze są żałosne - które można by wyciągnąć z opisanej sytuacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka