Dodaj do ulubionych

Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat senior.

22.04.17, 21:03

Pozbierałem sobie ploteczki ze świata..

www.ibtimes.co.uk/unusual-romance-presidential-favourite-emmanuel-macron-his-wife-brigitte-1605082
Macron was 15 at the time (which is also, incidentally, the age of consent in France) and the romance with his teacher, 17 years his senior.

A więc obecna małżonka kandydata była partnerką piętnastoletniego Macrona w wieku 32 lat.

money.cnn.com/2017/04/18/news/economy/france-tax-rich-election-melenchon/
French presidential candidate wants a 100% tax on the rich.

Czy ktoś jeszcze nazwie polską scenę polityczną nienormalną na tle francuskiej...
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 22.04.17, 21:29
      Cierpliwosci. Poczekaj przynajmniej do poniedzialku z porownaniami.

PF
      • qwardian Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 22.04.17, 21:49
        W poniedziałek nad Sekwaną zawładnie umysły królowa nauk, matematyka..
        • polski_francuz Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 08:40
          Raczej jej emocjonalny odlam: rachunek prawdopodobienstwa...

PF
          • lont12 Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 08:51
            raczej tej matematyki jedyny zrozumiały dla rządu i pospólstwa dział zwany arytmetyką...
    • lont12 nie 17 lat różnicy, ale 24 23.04.17, 08:47
      ona rocznik 53, on 77... wygląda na to żona Macrona to taki Polański w spódnicy... ciekawe że żaden prokurator jej nie ściga za to że uwiodła 15 latka będąc dojrzałą kobietą w wieku lat 39.
      • polski_francuz Je vous aime, sprzatacz 23.04.17, 09:01
        To on ja uwiodl. Od zawsze chcial sie podobac starszym od siebie. Zobaczymy czy mu sie to uda. Juz raz na meetingu wyborczym zakrzyknal w strone publicznosci: Je vous aimesmile

Powiedzmy, ze to jest dobry uczen, ktory probuje swoich sil w uwodzeniu. Bez wzgledu na kolory polityczne. Niemcom sie podoba bo jest za Europa i za konsensusem (ze wszyscy go kochaja). Co Francuzi powiedza zobaczymy dzis o 20h01.

Mnie sie wydaje niedoswiadczony. Te stajnie Augiasza, ktora sie stala Francja, trza umiejetnie sprzatac. I sprzatacz nie musi byc bez zarzutu.

PF
        • lont12 Re: Je vous aime, sprzatacz 23.04.17, 09:05
          15 latek nie ma w Tuch sprawach nic do gadania... tak samo Polańskiego uwiodła 14-latka... Francja pozwala, Ameryka nie... czy kraje cywilizowane nie są dziś jednak tą samą cywilizacją?
          • lont12 Re: Je vous aime, sprzatacz 23.04.17, 09:07
            tych, tych, tych.... i nie o Tychy bynajmniej chodzi... a co znaczy Tuch, to już tylko jeden cenzor wie
          • polski_francuz Re: Je vous aime, sprzatacz 23.04.17, 09:27
            Zalezy od rodziny. Slyszalem autorke jakiejs ksiazki o nim i stad moja wiedza. Co do Polanskiego, to podejrzewam ze mial stracha przed kobitami dojrzalymi. Moze jaka blond SS-woman was behindsmile

Ale zostawmy lepiej zycie emocjonalne, zanim mnie znow kallka na ruszto wezmie i zacznie w ognisku obracac pokrzykujac dziko...

PF
            • lont12 Re: Je vous aime, sprzatacz 23.04.17, 10:03
              smile
    • lubat Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 10:36
      lont12 napisał:

> ona rocznik 53, on 77... wygląda na to żona Macrona to taki Polański w spódnicy
      > ... ciekawe że żaden prokurator jej nie ściga za to że uwiodła 15 latka będąc d
      > ojrzałą kobietą w wieku lat 39.

Nikt nikogo tu nie uwodził. Panuje powszechna opinia, że geje, którzy z jakichś powodów nie chcą ujawniać swojego zboczenia, żenią się z dużo starszymi od siebie kobietami. Jest to korzystne dla obu stron. Ona ma męża, który nic od niej nie wymaga, on ma "alibi"smile
      • lont12 Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 11:57
        to on już w wieku 15 lat był gejem?
      • monalisa2016 Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 25 lat se 24.04.17, 20:42
        lubat napisał:

> Nikt nikogo tu nie uwodził. Panuje powszechna opinia, że geje, którzy z jakichś
        > powodów nie chcą ujawniać swojego zboczenia, żenią się z dużo starszymi od sie
        > bie kobietami. Jest to korzystne dla obu stron. Ona ma męża, który nic od niej
        > nie wymaga, on ma "alibi"smile
        ..........................
        @Qwardian
        Poprawiam tytuł wątka nie 17 lat tylko 25 lata różnicy.

@Lubat
        trafiłeś w samą dziesiątkę do tego małżonka nie śmierdzi malutkim groszem jest bardzo bogata pochodzi z rodziny fabrykatów czekolady.
        Na pewno Emmanuel będzie sie wspaniale rozumiał z rodziną po fachu z Ukrainy. smile
        Nie każdy ma te szczęście i przywilej zostać w wieku 39 lat już dziadkiem i mieć pasierbów starszych od siebie. smile
        Ale to Francja elegancja. smile
    • kalllka Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 11:11
      jak to perła napisał w swoim-niepodobnym do niego, wątku: czytelnicy lubią takie hece..
      tak na marginesie:
      Pani Macron b. podobna jest do Jane Fondy.
      • kalllka Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 11:34
        W tym samym- daily express, obok Macronow
        / ehh ta para nieodmiennie kojarzy mi się z..macrami z windowsa/ były sudoku, krzyżówki i inne takie szaradziarskie rozgrywki.
        • qwardian Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 23.04.17, 12:02

Też mnie to uderzyło, Kaleczko. I bardzo lubiłem filmy z Janes Fondą, ale nie lubiłem jej aktywności politycznej. Widocznie to Celtka. Miałem taką nauczycielkę, ale niestety nie chciała mnie molestować. Hej, zaprzecz, że nie kochałaś się w Alanie Delon.
          • kalllka Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 24.04.17, 03:26
            Nie. Nie kochałam się w Alanie Delonie.
            Za to zawsze lubiłam Belmondo.. za tzw brawurowa urodę...
            Co do Fondy, takie były to czasy- Barbarelli,
            wszyscy wtedy ostentacyjnie lewicowali skręcając marychę, cytując Che czy publicznie pokazując gole cycki albo dupy.. tyle ze bez zobowiązań. ..
            Obecnie zaś , cycki pani Macron sluza za program polityczny jej nieletniego męża.
            Zostawmy jednak złośliwości.. bo chciałabym zapytać, ad rem,
            Jak działają i czym właściwie zajmują się w systemie windowsa, makra/?/

• maksimum Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 24.04.17, 03:43
        kalllka napisała:

> Pani Macron b. podobna jest do Jane Fondy.

Ale zes q.... wypalila!!!

80 letnia Fonda wyglada duuuzo lepiej niz 63 letnia Macron.
        • kalllka Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 24.04.17, 11:30
          Stare -jare..itd rzeczy już nie działają na Polska podświadomość..
          Jedynie co to, ze alle penne rigati, to polsku takze makaron.
          I tu niezły przykład przeprowadzania analizy rynku.. z Kasperskiego-lab. z wkładka. Pewnam, ze się wam micha uśmiechnie😑
          • kalllka Re: Jeden chce 100% podatku, drugi żonę 17 lat se 24.04.17, 11:30
            plblog.kaspersky.com/kaspersky-index-fun-with-flags/6597/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka