Dodaj do ulubionych

Córka leśniczego

13.06.17, 19:08
- To jest taka córka leśniczego... - zaczął Szyszko.

Minister Błaszczak odwrócił się w kierunku kamery. - A to jest kamera Polsatu - zauważył szef MSWiA. - Proszę pana, ona prosiła, żebym panu to przekazał. Niech pan to przeczyta, dobrze? - poprosił minister środowiska.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21955694,szyszko-podchodzi-z-tajemnicza-koperta-do-blaszczaka-to-jest.html#Czolka3Img
Powiedzcie mi. Który z nich jest gorszy?
O kolesiostwie w PiSie wszyscy wiedzą ( informacja dla miłośników PiS. Za PO też to było. Możemy spierać się o skalę i bezczelność)

Tak więc, który jest bardziej zepsutym politykiem? Szyszko, który nie bacząc na kamery załatwia swoją prywatę, czy Błaszczak zauważający kamerę, dający do zrozumienia Szyszce, że nie tak załatwia się sprawy?
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Córka leśniczego 13.06.17, 19:49
      a w kopercie list: panie Sułku, kocham pana....

Andrzejku, nie masz innych zmartwień? politycy ,to o co ich podejrzewasz załatwiają bez świadków, że już o kamerach nie wspomnę.... no, ostatecznie przy ośmiorniczkach.... ale nigdy na terenie posiedzeń rządu, gdzie Wielki Brat ma oko.
      O skalę bezczelności polityków spierać się nie będę.

co kamera wrażego Polsatu robiła w siedzibie rządu? opozycja totalna instaluje tam swoje macki?

• lubat Re: Córka leśniczego 13.06.17, 20:55
        > co kamera wrażego Polsatu robiła w siedzibie rządu? opozycja totalna instaluje
        > tam swoje macki?

Posiedzenie rządu to nie imieniny u cioci, na które postronni muszą mieć zaproszenie. O ile nie jest tajne, to wszystkie akredytowane media mają wstęp.
      • andrzejg Re: Córka leśniczego 13.06.17, 20:59
        Udajecie ,że deszcz pada.
        Dobrego samopoczucia życzę.

Rzeczywoście. Cóż ta kamera Polsatu tam robiła? Podpowiem - przeszkadzała spokojnie załatwiać pilne sprawy.

Czuję się zażenowany Twoją odpowiedzią.
        • a000000 Re: Córka leśniczego 13.06.17, 21:20
          andrzejg napisał:

> Udajecie ,że deszcz pada.

skąd ta liczba mnoga? sama jestem, a i wcale nie towarzyszka....

> Czuję się zażenowany Twoją odpowiedzią.

jak tak, to jeszcze powiedz, czy to prawda, że rząd jest wrogo usposobiony do mediów niepublicznych. Bo coś mi się o uszy obiło, że pis z mediami walczy, czy cuś....

• andrzejg Re: Córka leśniczego 13.06.17, 21:24
            Zer masz multum....

Nie wiem czy rząd , ale Ty z prwnością.
            • babaobaba Re: Córka leśniczego 13.06.17, 21:54
              "Minister Mariusz Błaszczak poinformował ministra środowiska, że nie zwykł zapoznawać się z korespondencją przekazywaną z pominięciem drogi służbowej. Jeżeli sprawa, którą przekazywał dziś minister środowiska, leży w kompetencjach szefa MSWiA, wówczas minister Mariusz Błaszczak chętnie się z nią zapozna, kiedy zostanie mu ona przekazana formalną drogą służbową"

Kłamczuszek najpierw wziął kopertę a później, po przemyśleniu sprawy ją zwrócił. Ciekaw jestem czy kamery polsatu ów zwrot zarejestrowały. Nareszcie dobra zmiana smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka