Dodaj do ulubionych

Perla nadaje

23.07.17, 14:09
Poniewaz bez mojej zgody opublikował fotografie, którą mu przesłałam, jakaś osoba sprzątajaca znalazła, ja nie czuje się zobowiązana pytać czy mogę opublikować. Niech robi jak to umie pajacyk - dobra mina do złej/dobrej gry.

Fotosik sam wynalazł. Dodajcie ze 30 kg i macie swojego idola.

www.fotosik.pl/zdjecie/fc7004ab9d53c494
Obserwuj wątek
    • gertuszka Re: Perla nadaje 23.07.17, 14:11
      I tak sporo we mnie litości, że nie opublikowałam filmu. Usłyszelibyście bełkot. I tak jestem ... po tym co mi bydlaku zrobiłeś, jestem fair. Niech cie cholera weźmie !

Pa wszystkim !
      • czuk1 Re: Perla nadaje 24.07.17, 15:16
        gertuszka napisała: Pa wszystkim !

...... do miłego niezobaczeeenija Gertuszka, po tym co zrobiłaś mojemu Krajanowi.
        Facet 3 biznesy prowadzi ,może sobi chyba odpocząć i wypić piwko. Spraw i krzywd prywatnych
        na forum nie załatwisz. wink

• qwardian Re: Perla nadaje 23.07.17, 14:25
      Było się wiązać z takim oprychem, z Twoją urodą, Miriam. Teraz cierp, miałaś sznurek kandydatów na prawdziwego chłopa. A ten Perła, Miriam to chodzą słuchy, że ma coś wspólnego ze zniknięciem pociągu spod Wałbrzycha, kto tam wie ja nigdy nie miałem do niego zaufania przez sekundę...
      • gertuszka Re: Perla nadaje 23.07.17, 14:27
        Tak ,tak z Wądzymina chyba. mały cwaniaczek. Cwaniaczyna własciwie.
        • jenisiej Nie ma takiej miejscowości - Wądzymin! 23.07.17, 21:23
          Jest Lądek, Lądek Zdrój wink

gertuszka napisała:
          Tak ,tak z Wądzymina chyba. mały cwaniaczek. Cwaniaczyna własciwie.
          • wikul Re: Nie ma takiej miejscowości - Wądzymin! 23.07.17, 22:29
            jenisiej napisał:

> Jest Lądek, Lądek Zdrój wink
            >
            > gertuszka napisała:
            > Tak ,tak z Wądzymina chyba. mały cwaniaczek. Cwaniaczyna własciwie.

Nie ma Wądzymina, jest Wąchock. wachock.dowcipy.pl/
    • gertuszka Re: Perla nadaje 23.07.17, 14:26
      Jeśli pożyczyłęś cokolwiek - musisz zwrócić. Nie nauczono cię tego?! Bo jesteś bez honoru, nie jesteś człowiekiem, jesteś jakimś stworem, który tlen zmienia na dwutlenek. Wiedz o tym. I jeszcze jedno: miałeś chamie złoty róg, ostał ci się ino sznur. Tobie. Czoło miedziane, wytarte o bruk ! Tfu.
      • 1.melord Nawet w desperacji,nie przystoi 23.07.17, 15:16
        by prywatne brudy prac na publicznym forum
        • gertuszka Re: Nawet w desperacji,nie przystoi 23.07.17, 15:21
          Na tym forum wszystko przystoi. Lepsze rzeczy wypisujecie i robicie niż opublikowanie mordy jednego z forumowczów w jego legowisku. Widocznie tez nie jesteś lepszy od swojego pisania. Masz twarz? Gdzie byłęś, kiedy wyliczał ile pali się ciało, i o kłastwie w Treblince? Jak trzeba te ciała układać, żeby paliły się ekonomicznie? To uchodzi?! Stuknij sie w łeb.
    • gertuszka Re: Perla nadaje 23.07.17, 15:23
      Roztoczański idol forum Aquanet wink))))))))))) Piękny mężczyzna. Inteligencja jak brzytwa. Cięty dowcip. Taki rien de tout. Gdzie ta cecha polska : honor? W roztoczańskiej wygódce po niedzielnym sutym jak widać obiedzie.
    • jenisiej Perla, badałeś sobie poziom glukozy? 23.07.17, 16:15
      Z takim BMI (i skłonnością do alkoholu) jesteś idealnym kandydatem na cukrzyka ze wszystkimi możliwymi powikłaniami.

Pozdrawiam wszystkich weteranów forum tego. Czekamy jeszcze na przywoływanego już tyu. Oraz Hiacynta et consortes. Po latach - nowa odsłona starego serialu? Tamten nie był nudny.

Co do meritum - oczywiście, jak wówczas, nie będę się wypowiadał - z kilku powodów. Primo - to są sprawy z realu i nic mi do tego. Secundo - lubię wszystkich protagonistów. Last but not least - nie mam 100% pewności, że to nie jest teatrum.

;-{
      • gini Re: Perla, badałeś sobie poziom glukozy? 23.07.17, 16:24
        Buzi od Zuzi, Jeni ))
        • jenisiej Nawzajem :-) n/t 23.07.17, 16:51
          gini napisała:

> Buzi od Zuzi, Jeni ))
    • jenisiej Burze ciągną nad Lublin i Roztocze. 23.07.17, 17:07
      Nad Łódź i Warszawę także. Przyroda podkreśla dramaturgię.

;-}
      • gini Re: Burze ciągną nad Lublin i Roztocze. 23.07.17, 17:10
        A mnie tylko studentki Kasi brak, czy ktos ja jeszcze pamieta?
    • gertuszka Re: Perla nadaje 23.07.17, 17:16
      Zatrwożonym odpowiadam on się nie bada z zasady. A powinien. To leżenie - jest całą dobę uprawiane. Może ci perła na zdrowie wyjdzie opublikowanie tego foto, może innych posłuchasz, choć wątpie. Jeśli ktoś z zasady leży, a potem przesiada się, żeby wypić 7 litów piwa no to i tak nie jest źle.! Dalej Peła avanti!
    • gertuszka Re: Perla nadaje 23.07.17, 17:21
      I forsę oddawaj. A nie sprzieprzasz na roztocze. Wpompowałeś mnie w Getin Noble Bank we frankową pożyczkę, to teraz trwaj na szańcu! Ale już jako znajomy tylko, od lat ! Trochę honoru, obrońco Matki Boskiej z częstochowy?! Ile razy wlokłeś mnie tam przysięgać i przysięgać? No to moze w końcu się przestrasz tego, co robiłeś. Wychyń z roztoczańskiej chatki i stań z honorem, mam sprawę w sądzie o tę pożyczkę u mec Garlacz. Oplać to przynajmniej a nie popłakujesz że masz "tylko" parę złotych! Masz! dawaj. Chce odczepić się od ciebie na zawsze! Gdybym miała - a i tak sprzedać muszę chatę - to bym ze wstrętu sama opłaciła, byle cie nie słyszeć patologiczny kłamco i konfabulatorze. To forum ci służyło przez lata zanim wynaleziono Fejsa ale ty się nie pokażesz bo byłby wstyd. Zaniechania.
    • babaobaba Re: Perla nadaje 23.07.17, 21:58
      Boazeria jak w leśniczówce. Komunistyczny poziom z lat siedemdziesiątych. smile No i ta klata piwna - fuj sad

• kalllka Re: Perla nadaje 23.07.17, 22:15
        jakie fuj. Ciao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka