Dodaj do ulubionych

Palestyńczyk uciekł z bazyliki przez mur

IP: *.mofnet.gov.pl 18.04.02, 09:40
Izraelczycy przesłuchali go i zwolnili.

Dlaczego i przed kim uciekał? Tego PAP nie podało.

Kto i kogo więzi w bazylice? Czy zwykli Palestyńczycy są tam zakładnikami
obcych terrorystów? Czy Palestyńczycy są terroryzowani przez rodzimych
terrorystów, na wzór nazistowski czy sowiecki?

Zastanawiam się, jakie właściwie jest to państwo palestyńskie. Jaki ma ustrój?
Czy mają jakieś wybory? Czy może rządzeni są wg jakiegoś modelu
hitlerowskostalinowskiego?
Obserwuj wątek
    • wild Palestyńczyk uciekł z bazyliki przed Govem? 18.04.02, 09:45
      Gość portalu: doku napisał(a):

> wg jakiegoś modelu
      > hitlerowskostalinowskiego

chodzi o napaść, grabież i mordowanie niewinnych ludzi?
    • Gość: Galba tzw. "Państwo Palestyńskie" IP: 213.17.161.* 18.04.02, 10:12

> Zastanawiam się, jakie właściwie jest to państwo palestyńskie. Jaki ma ustrój?

---

J.Arafat i jego towarzysze nie posiadają oczywiście ŻADNEJ wizji przyszłego
      państwa. Na pytanie zagranicznych dziennikarzy o to jakie to Państwo będzie
      odpowiada niezmiennie: bez Żydów. Te dwa słowa są całym jego programem. Jaka
      będzie konstytucja, podatki, system socjalny itp.? A kogo to obchodzi?! Grunt, że
      nie będzie Żydów!

Po tym co można było obserwować za czasów swobodnych rządów A. w tzw. autonomii
      można snuć jak najgorsze przypuszczenia co do przyszłego kształtu takiego
      państwa. Każdy, kto ośmielił się mieć trochę inne zdanie niż Wódz był patroszony
      przez "wzburzony" motłoch. Jako agent Izraela oczywiście...

Dlatego sądzę, że wbijanie "Palestyńczykom" do ich słabych głów mrzonek o własnym
      państwie jest czynieniem im takiej samej krzywdy jakiej doświadczyli biedni
      Murzyni gdy wmówiono im, że biały kolonizator jest ich wrogiem przez którego
      muszą żyć w biedzie...

Galba
      • Gość: siedem a może coś bliżej IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 10:19
        o wizji państwa żołnierzy WiNu walczących z okupantem żydo-sovieckim?

hętnie się dokształcę w chistorii
        7,80
        • Gość: Galba Różnice są FUNDAMENTALNE IP: 213.17.161.* 18.04.02, 10:35
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> o wizji państwa żołnierzy WiNu walczących z okupantem żydo-sovieckim?
          >
          > hętnie się dokształcę w chistorii
          > 7,80

---

1. ZWZ, AK, WiN, NSZ i inne patriotyczne organizacje NIGDY nie dostały możliwości
          zarządu nad jakimkolwiek skrawkiem Polski. Arafatbrigaden rządziły tzw. autonomią
          dość długo by ze swym programem wyjść poza słowa "bez Żydów".

2. Nie czuję się ekspertem w kwestiach dwudziestowiecznej walki wyzwoleńczej
          Polaków ale z tego co wiem istnieją dziesiątki opasłych tomów dzieł traktujących
          o politycznych wizjach poszczególnych formacji podziemnych. Od piłsudczyków do
          NDeków – było to z grubsza odwzorowanie sporu ideowego sprzed 1939 roku.

2. Podczas powstań dziewiętnastowiecznych i w okresach je rozdzielających Polska
          również była areną intensywnych dysput ideowych – właściwie tylko Powstanie
          Listopadowe nie było poparte żadnym programem (nawet na kilka najbliższych dni) i
          przez to z góry było skazane na klęskę (bardzo wielu historyków uważa je za
          potworną zbrodnię przeciw polskim interesom). Myślę, że każdy Polak potrafi
          wydobyć z zakamarków swej szkolnej pamięci namiętne spory Białych z Czerwonymi w
          czasie Insurekcji Styczniowej, bynajmniej nie chodziło w nich wyłącznie o spory
          personalne.

Galba

• Gość: siedem Re: Różnice są FUNDAMENTALNE IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 10:44
            Gość portalu: Galba napisał(a):
            > 1. ZWZ, AK, WiN, NSZ i inne patriotyczne organizacje NIGDY nie dostały możliwoś
            > ci
            > zarządu nad jakimkolwiek skrawkiem Polski. Arafatbrigaden rządziły tzw. autonom
            > ią
            > dość długo by ze swym programem wyjść poza słowa "bez Żydów".

autonomią rządzić [sennik egipski] znaczy demokratyczne wybory w demokracji
            ludowej. jesli już o demagogii jest to przypomnę Imperatorowi Księstwo
            Wrszawskie. jak imperator sadzi dlaczego KW nie poprowadziło Polski do
            niepodległości i dobrobytu. siedem uwazac ze pacynka [autonomia albo KW] nie miec
            taka mozliwosc

> 2. Nie czuję się ekspertem w kwestiach dwudziestowiecznej walki wyzwoleńczej
            > Polaków ale z tego co wiem istnieją dziesiątki opasłych tomów dzieł traktującyc
            > h
            > o politycznych wizjach poszczególnych formacji podziemnych. Od piłsudczyków do
            > NDeków – było to z grubsza odwzorowanie sporu ideowego sprzed 1939 roku.
            >

pytałem o "terrorystów" bezczelnie i nikczemnie atakujących żydo-ubecję budującą
            naszą socjalistyczną ojczyznę. [osmiu biednych robotników zastrzelonych. budowali
            zręby naszej państwowości [młyn] tyle że każdy miał AK47]

7,00
            • najtis Re: Różnice są FUNDAMENTALNE 18.04.02, 11:06

> Gość portalu: Galba napisał(a):
              > > 1. ZWZ, AK, WiN, NSZ i inne patriotyczne organizacje NIGDY nie dostały moż
              > liwoś
              > > ci
              > > zarządu nad jakimkolwiek skrawkiem Polski. Arafatbrigaden rządziły tzw. au
              > tonom
              > > ią
              > > dość długo by ze swym programem wyjść poza słowa "bez Żydów".
              >
              > autonomią rządzić [sennik egipski] znaczy demokratyczne wybory w demokracji
              > ludowej. jesli już o demagogii jest to przypomnę Imperatorowi Księstwo
              > Wrszawskie. jak imperator sadzi dlaczego KW nie poprowadziło Polski do
              > niepodległości i dobrobytu. siedem uwazac ze pacynka [autonomia albo KW] nie mi
              > ec
              ---------------------------------------
              Moglbys 7-ko wskazac mi encyklopedie w ktorej jest wykladnia "demokracji
              ludowej".W tej do ktorej mam dostep jest mowa o dwoch podstawach demokracji:
              - demokracja bezposrednia i
              - demokracja reprezentatywna.
              Nikt normalny nie uzna Arafata za demokrate,wiec pierwsze odpada,nigdy nie bylo
              zadnych wyborow w tzw.Autonomii,wiec to drugie rowniez.
              Myslisz,ze to co jest teraz w tejze Autonomii,to demokracja ludowa?

• Gość: siedem niczego nie będe wykładał IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 11:16
                najtis napisał(a):

> Moglbys 7-ko wskazac mi encyklopedie w ktorej jest wykladnia "demokracji
                > ludowej".W tej do ktorej mam dostep jest mowa o dwoch podstawach demokracji:
                > - demokracja bezposrednia i
                > - demokracja reprezentatywna.
                > Nikt normalny nie uzna Arafata za demokrate,wiec pierwsze odpada,nigdy nie bylo
                > zadnych wyborow w tzw.Autonomii,wiec to drugie rowniez.
                > Myslisz,ze to co jest teraz w tejze Autonomii,to demokracja ludowa?

odpowiedziałem Galbie : autonomia ma się tak do państwowosci jak domokracja
                do "demokracji ludowej".
                czytaj zawsze cały wątek
                niecirpiacy pouczac
                kapral siedem
      • Gość: XXL Re: tzw. IP: *.echostar.pl 18.04.02, 11:14

>Dlatego sądzę,że wbijanie "Palestyńczykom" do ich słabych głów mrzonek o własnym
        > państwie jest czynieniem im takiej samej krzywdy jakiej doświadczyli biedni
        > Murzyni gdy wmówiono im, że biały kolonizator jest ich wrogiem przez którego
        > muszą żyć w biedzie...
        >
        > Galba

Panie Galba czyś się Pan za bardzo nie rozmiłował w ideologi faszystowskiej ????
        Bo coś mi tu bardzo brzydko śmierdzi.
        Jak bym słyszał o Polsce bękarcie Europy, niezdolnym do istnienia.
        • Gość: Galba Od faszysty do ignoranta IP: 213.17.161.* 18.04.02, 11:43
          Gość portalu: XXL napisał(a):

> Panie Galba czyś się Pan za bardzo nie rozmiłował w ideologi
          > faszystowskiej ????

Panie XXL, czy naprawdę musi Pan używać słów, których znaczenia Pan nie rozumie?

> Bo coś mi tu bardzo brzydko śmierdzi.

To proszę zatkać nos i pójść do najbliższej €uroperfumerii.

> Jak bym słyszał o Polsce bękarcie Europy, niezdolnym do istnienia.

Są fakty i fakciki - ja ich nie porównuję, Pan może czynić jak uważa za stosowne.

Galba
          • Gość: XXL Re: Od Galby do ignoranta IP: *.echostar.pl 18.04.02, 12:18

>Panie XXL, czy naprawdę musi Pan używać słów, których znaczenia Pan nie rozumie ?

Panie "ekspercie" proszę poczytać, bo można się ośmieszyć np.:
            "Głosząc pogardę i nienawiść do innych narodów faszyści
            od początku swego powstania świadomie przygotowywał się
            do wojny i podbojów " (wiem.onet.pl)

> > Bo coś mi tu bardzo brzydko śmierdzi.
            > To proszę zatkać nos i pójść do najbliższej €uroperfumerii.

Niestety w pobliżu jet tylko McPadlina.

> > Jak bym słyszał o Polsce bękarcie Europy, niezdolnym do istnienia.
            >Są fakty i fakciki - ja ich nie porównuję,Pan może czynić jak uważa za stosowne.

A czasami warto się uczyć historii, bo ona się lubi powtarzać......

• Gość: Galba Też chciałem zacytować tę &# 8222;encyklopedię&# 8221;... IP: 213.17.161.* 18.04.02, 12:34

> Panie "ekspercie" proszę poczytać, bo można się ośmieszyć np.:
              > "Głosząc pogardę i nienawiść do innych narodów faszyści
              > od początku swego powstania świadomie przygotowywał się
              > do wojny i podbojów " (wiem.onet.pl)

---

... ale jak przeczytałem o ruchu faszystowskim jako odpowiedzi burżuazyjnej
              prawicy na ofensywę lewicy to ręce mi opadły. Można tam również przeczytać o
              jakichś reakcyjnych kręgach najbardziej zacofanych kół proletariatu, które dały
              się zwieść, itd... Mam wrażenie, że hasła żywcem przepisane zostały z
              Encyklopedii PWN rocznik 1952.

Galba
            • Gość: Galba Też chciałem zacytować tę "encyklopedię"... IP: 213.17.161.* 18.04.02, 12:35
              ... ale jak przeczytałem o ruchu faszystowskim jako odpowiedzi burżuazyjnej
              prawicy na ofensywę lewicy to ręce mi opadły. Można tam również przeczytać o
              jakichś reakcyjnych kręgach najbardziej zacofanych kół proletariatu, które dały
              się zwieść, itd... Mam wrażenie, że hasła żywcem przepisane zostały z
              Encyklopedii PWN rocznik 1952.

Galba
              • Gość: XXL Re: Też chciałem zacytować tę IP: *.echostar.pl 18.04.02, 12:43
                Ale co do rasizmu, podludzi i tego "Lebensraum"
                w faszyźmie to chyba nie masz wątpliwości ????
                • Gość: Galba Oczywiście, że MAM! IP: 213.17.161.* 18.04.02, 12:48

> Ale co do rasizmu, podludzi i tego "Lebensraum"
                  > w faszyźmie to chyba nie masz wątpliwości ????

---

Faszyzm jako ideologia Włoch Mussoliniego nie zawierał żadnych elementów
                  rasowych! Wystarczy wspomnieć, że najwyższe funkcje w partii faszystowskiej i
                  państwie włoskim pełnili liczni... ŻYDZI! Co, nawiasem mówiąc, nie bardzo
                  podobało się panu kanclerzowi Rzeszy Europejskiej.

Galba
                  • Gość: siedem basta! IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 12:57
                    Panowie nie kąsajcie się już
                    spór toczy się o 5 cm miedzy
                    ideologicznej.
                    a jude znowu sie cieszy ze
                    na swiecie wojna
                    [konflikt cywilizacji]

do Imperatora list otwarty:
                    odmawaisz arabusowi własnego państwa
                    dlatego że za dobrze nie rządził
                    w czasch fikcyjnej państwowości.
                    niemiec odmówł polaczkowi bo przez
                    20 lat nie wyprodukował wystarczajacej
                    ilości tanków.

badzcie ludzie uczciwi
                    ja holendra nie cierpie bo ma
                    nalany ryj i piegi oraz wystajace
                    zebiska ale to nie powód zeby
                    mu panstwa wlasnego zabraniac

a niech tam wszyscy się 'uspia'
                    w cholere!

7,00

• Gość: Galba Krótki "statement" na zakończenie pyskówki IP: 213.17.161.* 18.04.02, 13:07

> do Imperatora list otwarty:
                      > odmawaisz arabusowi własnego państwa
                      > dlatego że za dobrze nie rządził
                      > w czasch fikcyjnej państwowości.
                      > niemiec odmówł polaczkowi bo przez
                      > 20 lat nie wyprodukował wystarczajacej
                      > ilości tanków.

Oświadczenie:

Nie odmawiałbym Palestyńczykom (gdyby taki naród istniał) prawa do własnego
                      państwa tylko dlatego, że są nieudolni i głupi. Odmawiam za to Arabom prawa do
                      rozbijania Państwa Żydowskiego!

> badzcie ludzie uczciwi
                      > ja holendra nie cierpie bo ma
                      > nalany ryj i piegi oraz wystajace
                      > zebiska ale to nie powód zeby
                      > mu panstwa wlasnego zabraniac

Owszem, nie cierpię Arabusów za to, że są brudni, śmierdzący, głupi, agresywni a
                      największym ich marzeniem jest poderżnąć gardło niewiernemu... ale przecież nie
                      twierdzę, że z tego powodu nie mogą mieć własnego państwa! Ależ skąd! Niech ich
                      mają tyle ile zechcą! Nie żądam wcale likwidacji Iraku czy Syrii!
                      • Gość: XXL Re: Krótkie zakończenie IP: *.echostar.pl 18.04.02, 13:34

.
                        > Oświadczenie:
                        >
                        > Nie odmawiałbym Palestyńczykom (gdyby taki naród istniał) prawa do własnego
                        > państwa tylko dlatego, że są nieudolni i głupi. Odmawiam za to Arabom prawa do
                        > rozbijania Państwa Żydowskiego!

Naród Żydowski też nie istniał, tylko grupa religijna różnych ras
                        i narodów ( z przewagą semickiej ), ale ja im nie odmawiam
                        prawa do istnienia nawet na ziemi odebranej innym.
                        Tylko k... niech nie będą tacy chciwi na dalsze podboje !!!

>Owszem, nie cierpię Arabusów za to, że są brudni, śmierdzący, głupi, agresywnia
                        > największym ich marzeniem jest poderżnąć gardło niewiernemu... ale przecież nie
                        > twierdzę, że z tego powodu nie mogą mieć własnego państwa!

To wyznanie trudno komentować tak jest obrzydliwe.
                        Ktoś inny napisze to samo o Żydach i dalej już tylko wojna.

> Ależ skąd! Niech ich mają tyle ile zechcą! Nie żądam wcale likwidacji Iraku czy
                        > Syrii!

Dzisiaj część Syrii ( wzgórza Golan ) jutro Irak. Dlatego
                        trzeba mówić podbojom i agresji STOP.
                  • Gość: XXL Faszyzm nie jedno ma imię IP: *.echostar.pl 18.04.02, 13:02
                    Włochy to było przedszkole, w pełni rozwinął się
                    w Niemczech pod przewodem pana H.

A we Włoszech był rasizm, tylko na początku nie
                    skierowany pod adresem Żydów. ( wojna w Etiopi ).
                    • Gość: Galba Nie mogę odpowiedzieć bo mi "7" zakazał... IP: 213.17.161.* 18.04.02, 13:09

> Włochy to było przedszkole, w pełni rozwinął się
                      > w Niemczech pod przewodem pana H.
                      >
                      > A we Włoszech był rasizm, tylko na początku nie
                      > skierowany pod adresem Żydów. ( wojna w Etiopi ).

---

A szkoda. Muszę na razie swą błyskotliwość zachować dla siebie.

Galba

• Gość: siedem masz dyspense IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 13:47
                        mozesz

ale to jest wlasnie dzielenie włosa na 7
                        "czym sie rozni wloski faszyzm od socjalizmu hitlera"
                        doku ma wszystkie ich cechy w sobie zespolone
                        a zyje i dobrze siem miewa

7,00
                        • Gość: Galba Chyba nie skorzystam... IP: 213.17.161.* 18.04.02, 14:23
                          ...bo zauważyłem, że kolega XXL zbytnio daje sie nieść emocjom. Nie odpowiada mi
                          ten rodzaj dyskusji jaki on proponuje (inwektywy + urojenia).

Zgodnie z Twoją radą uznaję temat za zamknięty.

Galba
                          • Gość: XXL Re: Chyba nie skorzystam... IP: *.echostar.pl 18.04.02, 21:56

> ..bo zauważyłem, że kolega XXL zbytnio daje sie nieść emocjom.

Emocje ?? Tak, ale jedynie w przypadku gdy ktoś wygłasza
                            niewybredne, zbiorowe i ogólnikowe opinie na temat innych
                            narodów, ras czy religii.

> Nie odpowiada mi
                            > ten rodzaj dyskusji jaki on proponuje (inwektywy + urojenia).

Czasem warto też czytać własne posty, tam ci inwektyw i urojeń dostatek.

• Gość: siedem Re: Palestyńczyk uciekł z bazyliki przez mur IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 10:17

> Zastanawiam się, jakie właściwie jest to państwo palestyńskie. Jaki ma ustrój?
      > Czy mają jakieś wybory? Czy może rządzeni są wg jakiegoś modelu
      > hitlerowskostalinowskiego?

nie słyszałem o państwie palestyńskim. możesz dać namiary geograficzne? cały czas
      czekam na dokładne dane satelitarne nt "raju kapitalistycznego balcerownicza"
      może jest nim izrael?

7,00

• Gość: doku Nazywa się coś jakby Autonomia IP: *.mofnet.gov.pl 18.04.02, 12:30

>
        > nie słyszałem o państwie palestyńskim. możesz dać namiary geograficzne?

Też mało o nim słyszałem i dlatego załozyłem taki pytający wątek. Geograficznie
        gdzieś między Jerozolimą i Jordanem, a może wokół Gazy (?) Ale gdzie to jest, no,
        gdzie to jest?
        • Gość: siedem Jesteś syjonistyczny Le Mur z Paryża koło Buksel IP: *.tgory.pik-net.pl 18.04.02, 12:37
          7,00
    • Gość: XXL Re: Palestyńczyk uciekł z bazyliki przez mur IP: *.echostar.pl 18.04.02, 11:08

> Dlaczego i przed kim uciekał? Tego PAP nie podało.

Przed głodem, przed brakiem wody, przed snajperami
      strzelającymi przez okna do wszystkiego co się rusza,
      przed hałasem z mega głośników ustawionych przez Izrael
      pod murami Bazyliki, przed smrodem rozkładających się
      ciał, których Izrael zakazał pogrzebać, przed granatami
      i gazem łzawiącym stale wrzucanymi przez izraelskie
      wojsko itp, itd.
      Widać wolał szybszą śmierć od kul izraelskich, niż to piekło,
      które okupant stworzył w oblężonej Bazylice.

> Kto i kogo więzi w bazylice? Czy zwykli Palestyńczycy są tam zakładnikami
      > obcych terrorystów?

Oczywiście, że tak !! Obcymi są teroryści Izraelscy oblegający Bazylikę.

> Czy mają jakieś wybory? Czy może rządzeni są wg jakiegoś modelu
      > hitlerowskostalinowskiego?

Dokładnie taki ustrój wprowadził Izraelski okupant w Palestynie.
      Wybory ?? A jaki wybór mieli Żydzi w gettcie Warszawskim.
      Walkę o wolność lub śmierć.

• Gość: # Re: Palestyńczyk uciekł z bazyliki przez mur IP: *.wroclaw.tpnet.pl 18.04.02, 11:29
        Czy my juz jestesmy narodem potomkiem pustynnych pastuchow Nomadow ?
        O Slowencach, Chorwatach, Serbach nie bylo tylu lamentow,
        wspolczucia, poparcia, krytyki czy solidarnosci, choc mozna sie porozumiec bez
        tlumacza.

Moze bysmy sie zajeli naszymi bolaczkami. Mamy ich az nadto.

Jak nie budujemy swiatyni pojednania z Budda na katolickim oltarzu,
        paru kaplicami dla innych wyznan w katolickiej Bazylice, to noca wywozimy krzyze
        na smietnik, wyrzucamy 9 spokojnie modlacych sie karmelitanek za mur,
        papieza przywalamy meteorytem, sikami w pecherzach i genitaliami na krzyzu
        epatujemy Unie w Brukseli lub w Londynie.

Wpuszczamy z dluga bronia
        200 (dwustu) uzbrojonych agentow MOSADu w nasze granice i indoktrynujemy polska
        mlodziez przeciw narodowi, kupujemy coraz to nowe filmy z klamstwami
        o nazistowskich i zbrodniczych Polakach albo co najmniej antysemitach
        karminych gojowskim mlekiem polskim albo

nie reagujemy walac w morde za ciemnogrod, zascianek i ksenofobie,
        tylko uczestniczymy w 11 przeprosinach i skamlemy na kolanach o wieksze doplaty.

Do cholery co sie z Polakami stalo - kastraci ?

• Gość: doku Głowa do góry! Idzie ku lepszemu, już jest lepiej! IP: *.mofnet.gov.pl 18.04.02, 12:51
          Gość portalu: # napisał(a):

> uczestniczymy w 11 przeprosinach i skamlemy na kolanach o wieksze doplaty
          >
          > Do cholery co sie z Polakami stalo - kastraci ?
          >

Ale jesteśmy w NATO i w Afganistanie nasze zuchy walczą z terrorystami, zaliczamy
          się więc już do elity najlepszych bohaterskich narodów świata - jesteśmy w
          towarzystwie Anglików i Amerykanów - nic lepszego nie mogło nas spotkać. Jakie
          więc znaczenie mogą mić nasze wielkoduszne - tak, tak, wielkoduszne! -
          przeprosiny. Zgadzam się, że zbyt miękko negocjujemy z UE, ale to z nieśmiałości
          tych zakomleksionych polityków, którzy jakoś nie potrafią poczuć się
          Europejczykami równej wartości, więc kulą się i przemykają po salonach
          europejskich. A nam potrzebny jest dumny Polak, któy tam wejdzie i powie głośno:
          "zaszczycimy was przyjęciem waszego zaproszenia, ale tylko pod warunkiem, że
          wejdziemy do UE na równych prawach - czekaliśmy 10 lat, możemy poczekać jeszcze
          5, jeśli uważacie, że jesteśmy nieprzygotowani, ale my będziemy przygotowywać się
          tylko na członka równoprawnego". Ale nie możemy skomleć o żadne okresy
          przejściowe, jak ci tchórze od obrony naszej ziemi.
      • Gość: doku Uciekł! Nie rozumiesz po Polsku IP: *.mofnet.gov.pl 18.04.02, 14:59

>
        > Przed głodem, przed brakiem wody, przed snajperami
        > strzelającymi przez okna do wszystkiego co się rusza,

Bezczelne kłamstwo w żywe oczy - snajperzy do nich nie strzelają.

> przed hałasem z mega głośników

Uciekł od swoich do Izraelczyków

> Widać wolał szybszą śmierć od kul izraelskich,

Dlatego skakał przez mur zamiast zwyczajnie wyjść bramą. Ale Izraelczycy nie
        chcieli go zastrzelić na złość takim antysemitom jak ty.

> A jaki wybór mieli Żydzi w gettcie Warszawskim.

Przywódca Autonomii Getta Warszawskiego, największy terrorysta II wojny
        światowej, negocjuje zakończenie II wojny - alternatywny świat wg partii X.
        • Gość: XXL Jednak Dokun ie rozumiesz po Polsku IP: *.echostar.pl 18.04.02, 21:14

> Gość portalu: XXL napisał(a):

> Bezczelne kłamstwo w żywe oczy - snajperzy do nich nie strzelają.

Tak, tak witają chlebem i solą i z kwiatami.
          Kilku postrzelonym ( w tym zakonnikowi )
          udało się wynegocjować przekazanie do szpitala.
          Dwoje innych nie miało takiego szczęścia.
          Ich zwłoki rozkładają się właśnie na dziedzincu,
          a wojsko nie pozwala ich pochować.
          Jak nie umiesz czytać, to chociaż słuchaj tego
          co mówi polski zakonnik z Bazyliki.

> Dlatego skakał przez mur zamiast zwyczajnie wyjść bramą. Ale Izraelczycy nie
          > chcieli go zastrzelić na złość takim antysemitom jak ty.

Oooo, awansowałem na antysemitę :o().
          • Gość: doku a wiesz co to snajper? IP: *.mofnet.gov.pl 19.04.02, 13:07

> Kilku postrzelonym

W czasie jakiejś zwyczajnej strzelaniny - przecież tam się schronili terroryści
            podczas walki (ach te islamskie tchórze). Snajperzy tam nie strzelają do nikogo,
            a tylko strzelają na postrach.
            • Gość: XXL Re: a wiesz co to snajper? IP: *.echostar.pl 19.04.02, 13:44
              Oczywiście że wiem, jeden kolega piszący tu naforum.....

> W czasie jakiejś zwyczajnej strzelaniny - przecież tam się schronili terroryści
              > podczas walki (ach te islamskie tchórze).

Człowieku walnij głową w ścianę, może ci to przejdzie.
              Zobacz tych żołnierzy uzbrojonych z karabinami
              z optycznymi i laserowymi celownikami.
              Posłuchaj wypowiedzi polskiego zakonnika z
              oblężonej Bazyliki.

> Snajperzy tam nie strzelają do nikogo
              > a tylko strzelają na postrach.

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              I jeszcze po rękach całują.
              To byłby najlepszy dowcip dnia,
              żeby to nie było takie smutne.......
    • Gość: Mosze Dlaczego wlasciwie Betlejem ? IP: *.red.bezeqint.net 19.04.02, 13:26
      Juz kilka razu pytalem na Forum: "dlaczego wlasciwie strzelaje z Betlejem"
      i "Beit Dzala" na Jerozolime? Odp: to sa jedyne Chrzescijanskie miejscowosci
      u Arafata-on udaje greka...
      Dlaczego uciekli jego mordercy u schowali sie w Bazylice Pana w Beitlejem???
      Mogli tez schowac sie w meczecie (i jest dookola duzo-tez tma wojsko by nie
      weszlo. Izrael nie atakuje religijne miejsca)
      • Gość: doku Bo Izraelem też rzadzą fanatycy, tyle że głupsi. IP: *.mofnet.gov.pl 19.04.02, 14:15
        Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Izrael nie atakuje religijne miejsca

A dlaczego? Przecież w porządnych wojnach religijnych atakuje się głównie
        fanatyków strony przeciwnej. Ale Żydzi zawsze byli jacyś dziwnie miękcy i to im
        pozostało do dzisiaj. U nas np. w czasie wojen religijnych fanatycy mordowali z
        upodobaniem wrogich kapłanów heretyckich. Kiedy jakiś islamski muł nawołuje do
        zabijania Żydów, to należy mu się za to bomba na tę jego świątynię. Nie rozumiem
        tych żydowskich skrupułów, tego ciągłego nadstawiania drugiego policzka.

Żydzi, weźcie przykład z chrześcijan, którzy nigdy nie stosowali tej obłudnej
        zasady, wymyślonej dla zmylenia przeciwnika. A wyście w nią uwierzyli i dajecie
        się islamistom prać po pysku.
        • Gość: XXL Doku, ty jesteś chory !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 19.04.02, 14:39
          wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?z=Wiadomo%B6%E6+Dnia&_WID=258389

Przypominam, że nawoływanie do nienawiści narodowościowej,
          religijnej i rasowej jest karalne.
          • Gość: Mosze Pozdrowienia.. Z Ziemi Swietej :-)) IP: *.red.bezeqint.net 19.04.02, 15:15
            www.webshots.com/g/32/577-sh/12138.html

www.webshots.com/g/32/577-sh/12948.html

www.webshots.com/redir.cgi?
            type=photolaunch&v=3613&u=D980400622&d1=&pid=&file=19991213%5f9220%
            2ewbd&title=Church%20of%20Nativity%2c%20Bethlehem%2c%
            20Israel&d2=none&l1=13&l2=1&tdp=398&h=7100&sw=1024&tc=1&os=24

www.webshots.com/g/32/577-sh/20474.html

Pozdrawiam Forumowiczow,
            Mosze
            • Gość: Mosze Re: Pozdrowienia.. Z Ziemi Swietej :-)) IP: *.red.bezeqint.net 19.04.02, 15:27
              Otworz glosniki:

www.webshots.com/g/32/577-sh/20474.html
              • Gość: Mosze Re: Pozdrowienia.. Z Ziemi Swietej :-)) IP: *.red.bezeqint.net 19.04.02, 15:35
                Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Otworz glosniki:
                >
                cards.webshots.com/c23094509dxfcku

P.S.
                przez omylke wyslalem inny - sorki... wink)
                • Gość: XXL Ładne :-)) IP: *.echostar.pl 19.04.02, 15:46
                  Pozdrowienia z chłodnej Polski
          • Gość: doku Zacytuj coś głupku IP: *.mofnet.gov.pl 19.04.02, 15:27

>
            > Przypominam, że nawoływanie do nienawiści narodowościowej,
            > religijnej i rasowej jest karalne.

co by uzasadniało podpinanie pode mnie takich przypomnień
    • Gość: Mosze Jak mozna nazywac...? IP: *.red.bezeqint.net 20.04.02, 13:21
      ... podminowanie zwlok ? Teraz w Dzeninie wybuchla mina, ktora podlozona byla
      miedzy zwlokamy palestynczykow. 5 palestynczykow rannych - jeden w ciezkim
      stanie. To byla zasadzka dla izraelskich zolnierzy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka