Gość: Paula Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.01, 10:07 To nieprawda jest on miły i przysyojny ,a jak ci chce się rzygać to idz do kibla głupolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM - Paula+Kala IP: 143.167.78.17, 143.167.1.* 05.03.01, 15:47 Droga Paulinko - spojrz na wypowiedz Kali i na moj Re. Aha - w Twoim zdaniu elipsa nie jest obecna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.pzl.swidnik.pl 05.03.01, 11:46 Coś ci biedaku musiało zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.theramp.net 05.03.01, 14:36 Adam, prosze Cie przestan wygrywac, bo gosc sie wykonczy. Po sobocie (jak byles czwarty) poczul sie lepiej, a po niedzieli znow rzyga na calego, jeszcze do tego dostal biegunki. Miej litosc nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM - John IP: 143.167.78.17, 143.167.1.* 05.03.01, 15:51 I uwazasz, ze jestes dowcipny? Ze masz wrodzony humor? Otoz nie, mylisz sie - jestes zalosny, i prosze - jezeli nie masz nic do powiedzenia to wejdz sobie na strone www.dupa.com.....i tam znajdziesz odpowiedni dla Ciebie material. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM.....mt IP: 143.167.78.17, 143.167.1.* 05.03.01, 15:48 Zgadza sie - zaszkodzila mi ta chora wrecz atmosfera wokol pana lotnika....Masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: RZYGAM - do THORA..... IP: *.ze.tarnow.pl 05.03.01, 14:22 poprowokowałeś sobie to teraz wyartykułuj: KOCHAM MAŁYSZA ! A co najwyżej to wkurzająca jest ta banda fanatyków i pasożytów, którzy się chcą ogrzać przy jego światełku. A jeśli nie to zrób sobie dobrze tym młotem co go powinieneś trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM - od Thora do krisa IP: 143.167.78.17, 143.167.1.* 05.03.01, 15:54 ...ogrzac sie przy jego swiatelku..... Czy jestes moze klerykiem?...a moze ministrantem?.....a moze kowalem? Nie wiem, o co Ci chodzi, ale w szkole przerabiasz chyba romantyzm. Niewazne..... NIe gadaj glupot, prosze Cie. Aha....jezeli chodzi o ten mlot...ach...szkoda mi z Toba w ogole dyskutowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: RZYGAM - od krisa do Thora IP: *.ze.tarnow.pl 07.03.01, 12:21 Gość portalu: Thor napisał(a): > ...ogrzac sie przy jego swiatelku..... Czy jestes moze klerykiem?...a moze > ministrantem?.....a moze kowalem? Nie wiem, o co Ci chodzi, ale w szkole przerabiasz > chyba romantyzm. Niewazne..... NIe gadaj glupot, prosze Cie. Aha....jezeli chodzi o ten > mlot...ach...szkoda mi z Toba w ogole dyskutowac.... Na wszystkie pytania zdecydowanie NIE! A poza tym oprócz kompa jest jeszcze tv i ja tam wolę ogladac M. niz np. mangi czy BB. No ale to jest kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor SUPLEMENT IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 05.03.01, 23:30 Pamietam, jak w kraju rzadzil Golota (ten co z ringu uciekl). Pamietam, jak wszyscy go wychwalali. Nie daj Boze, zeby ktos na niego zle slowo powiedzial. No ale....wypadl z gry. Kto bedzie nastepny? No kto? Nie wiem..... Agata Wrobel, medalistka, nadzieja, a zarazem juz historia, polskiego sportu nie budzi takich emocji....dlaczego? Nie wiem..... Waldi Marszalek......i inni.......................reszta jest milczeniem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: SUPLEMENT IP: 63.232.212.* 07.03.01, 00:07 Thor. Tym razem troszke przesadziles. Jest to chyba najwieksza obraza byc porownany do tego imbecyla Goloty. Ten glupek, kryminalista i miesniak umyslowy powinien byc pozbawiony obywatelstwa naszego kraju. Faktem jest , ze osiagniecia p.Adama sa ogromne - ciezko musial pracowac zeby dojsc do takich efektow i chwala mu za to. Co do polemiki miedzy trzema osobami Thor-MarkUS- JohnChicago proponuje time out/przerwe moze troche okladow z lodu dla ochlodzenia dyskusji. Pozdrowienia dla wszystkich mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryta Re: SUPLEMENT IP: *.wi.rr.com 09.03.01, 04:10 Gość portalu: mariusz napisał(a): > Thor. Tym razem troszke przesadziles. Jest to chyba najwieksza obraza byc > porownany do tego imbecyla Goloty. Ten glupek, kryminalista i miesniak umyslowy > powinien byc pozbawiony obywatelstwa naszego kraju. Faktem jest , ze > osiagniecia p.Adama sa ogromne - ciezko musial pracowac zeby dojsc do takich > efektow i chwala mu za to. Co do polemiki miedzy trzema osobami Thor-MarkUS- > JohnChicago proponuje time out/przerwe moze troche okladow z lodu dla Dajcie spokoj. Malysz osiagnal wielki sukces. To jest resultat jego charakteru i uymyslu. Wiecej takich w Polsce. To jest wielkie osiagniecie tego czlowieka. Ja go szanuje. Ja czegos takiego nie dokonalem. Ciesze sie ze on to zrobil. Jest dla mnie bohaterem ale nie Bogiem. Powodzenia Panie Malysz. Polski Zyd > ochlodzenia dyskusji. Pozdrowienia dla wszystkich mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.150.29, 143.167.1.* 06.03.01, 21:44 Tacy sa ludzie niestety......niektorym nalezy wspolczuc.......niektorzy kibice pana M. o skokach narciarskich dowiedzieli sie kilka miesiecy temu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.03.01, 12:35 palancie jesli jeszcze raz tak powiesz to w tedy na pewno sie zrzygasz jak cie basebolem potraktuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.03.01, 12:36 Małysz jest mistrzem a ty kutasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ława Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.03.01, 12:36 ty wieśniaku śmierdzący nie wiesz co mówisz bo mu zazdrościsz jesteś geyem tak jak mój kolega z klasy pewnie się nie myjesz hamie nie skrobany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.03.01, 12:37 Małysz jest mistrzem i już.Idjotom jest ten kto rzyga Małyszem.POPROSTU MU ZAZDROŚCISZ I KONIEC.Nie powinieneś się tak o nim wypowiadać.Jest to mitrz i na to długo pracował.NIEMÓW TAK O NIM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 155.158.238.43, 155.158.244.* 07.03.01, 12:38 Przestań pier.. Martin i powiedz jak się nauczyłeś tak dobrze po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BINGO! BINGO! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.01, 12:44 Gość portalu: x-man napisał(a): > Przestań pier.. Martin i powiedz jak się nauczyłeś tak dobrze po polsku? BINGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re:Do wszystkich IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 07.03.01, 12:53 Wychodzę z tego szamba. Możecie strzelać z d..., rzygać i co tam jeszcze. Beznadziejne gadki beznadziejnych typów o kimś komu zazdrościcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiulka Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.auersperg.sth.ac.at 07.03.01, 23:28 Gość portalu: Thor napisał(a): > Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim jest ten Malysz? Skoczkiem > narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na te smieszne wypowiedzi na temat > tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie niedobrze robi. Totalna wies.... >>>>bos baran,ktoremu sie ulewa...zarzygany knot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAW Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 213.7.54.84, 62.104.203.* 08.03.01, 00:02 Rzygam, gdy rzygam, a rzygam, gdy rzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM - do Misiulki IP: 143.167.150.29, 143.167.1.* 08.03.01, 00:34 Gość portalu: misiulka napisał(a): > Gość portalu: Thor napisał(a): > > > Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim jest ten Malysz? Skoczkiem > > narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na te smieszne wypowiedzi na temat > > tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie niedobrze robi. Totalna wies.... > > >>>>bos baran,ktoremu sie ulewa...zarzygany knot!!! Misiulko, Droga Inteligentko, nie obchodzi mnie, jak sie w Twojej rodzinie dialektyzuje pewne sformulowania......zarzygany knot.....czego tam jeszcz Cie nauczono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 23:31 A ja rzygam czytając takie teksty jak twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.150.29, 143.167.1.* 08.03.01, 00:32 Gość portalu: Kasia napisał(a): > A ja rzygam czytając takie teksty jak twoje Nikt Ci, Kasiu, nie broni..a rzygaj se.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.gv.wave.shaw.ca 08.03.01, 01:29 Do Thor: ty jestes becwal, prymityw. Mozesz nie interesowac sie sportem. Ale w kazdym kraju taki sportowiec ktory odnosi sukcec bedzie na ustach wszystkich. O tobie nikt nie uslyszy ani w kraju a juz napewno za granica. Na tym polega rywalizacja sportowa, ze ktos skoczy dalej, wyzej lub szybciej pobiegnie. To sa lata ciezkiej pracy. A czy ty potrafisz wykonac jakas prace zeby tak zablysnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM - do pana ww IP: 143.167.78.26, 143.167.2.* 08.03.01, 12:46 Calkiem madrze mowisz, ale po co znizac sie do poziomu wielu inteligentow z tej listy dyskusyjnej i nazywac mnie palantem? Aha - co do Twojego zapytania, jaka prace umiem wykonywac......otoz potrafie perfekcyjnie klasc gladz gipsowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerad Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 195.136.89.* 08.03.01, 06:48 Jestes głupim palantem. Nie potrafisz docenić sukcesu , który został osiągnięty w tak prymitywnych warunkach jakie panują w polskim sporcie. Ja tobą nie rzygam bo takie gówno nie przeszło by mi przez gardło( jest na ciebie inna droga wydalenia, odpowiednia dla ..................) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM...do kerada z gownem w krtani IP: 143.167.78.26, 143.167.2.* 08.03.01, 12:48 Kolego Keradzie, nie bede z Toba dyskutowal, bo sam pewnie rozumiesz, ze jestes zalosny wypowiadajac sie w ten sposob.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotes Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.energa.gda.pl 08.03.01, 07:41 Widocznie tumanie tylko to potrafisz i nic innego ci przez „usta nie przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.78.26, 143.167.2.* 08.03.01, 12:52 Gość portalu: jotes napisał(a): > Widocznie tumanie tylko to potrafisz i nic innego ci przez �usta nie przejdzie! Panie lingwisto.... Prosze pamietac o tym, ze jak sie juz otwiera cudzyslow to i powinno sie go zamknac, dobrze? Dziekuje za uwage...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 150.254.193.* 08.03.01, 09:00 Gość portalu: Thor napisał(a): > Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim jest ten Malysz? Skoczkiem > narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na te smieszne wypowiedzi na temat > tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie niedobrze robi. Totalna wies.... >Robert podpowiada: sprawdź czy przypadkiem nie jest to zatrucie ciążowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.78.26, 143.167.2.* 08.03.01, 12:55 Gość portalu: Robert napisał(a): > Gość portalu: Thor napisał(a): > > > Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim > jest ten Malysz? Skoczkiem > > narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na > te smieszne wypowiedzi na temat > > tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie > niedobrze robi. Totalna wies.... > > >Robert podpowiada: > sprawdź czy przypadkiem nie jest to zatrucie ciążowe ......to ma byc smieszne czy co? No bo za bardzo nie rozumiem toku Twojego rozumowania. Ale poniewaz moze masz kompleksy, powiem Ci, ze to bylo smieszne.....zebys sie nie stresowal. Tylko prosze Cie, abys nastepnym razem pomyslal, zanim cos napiszesz, bo w przeciwnym razie zamiast skrobac takie bzdury, radze Ci zjesc smacznego hamburgera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 08.03.01, 13:16 Bardzo sie starasz odpierac ataki, ale tym razem skutek jest wyjatkowo mierny. Chyba mozg ci sie zlasowal od tego rzygania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM - do osy IP: 143.167.78.20, 143.167.2.* 09.03.01, 16:58 Gość portalu: osa napisał(a): > Bardzo sie starasz odpierac ataki, ale tym razem skutek jest wyjatkowo mierny. > Chyba mozg ci sie zlasowal od tego rzygania! Nie nalezysz do osob zbytnio inteligentnych, ale Ci cos powiem: ja nie odpieram zadnych atakow. A wiesz dlaczego? Dlatego, ze nikt mnie nie atakuje. Myslisz, ze jezeli ktos stara sie mnie i moje poglady obrazac, to mnie atakuje? O nie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyThor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 170.252.80.* 08.03.01, 09:21 Thorku, Kochanie! Mamusia przygotowala Ci buleczke do szkoly. Lec szybciutko do szkolki bo czwarty raz nie zdasz do drugiej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.78.26, 143.167.2.* 08.03.01, 12:56 Gość portalu: AntyThor napisał(a): > Thorku, Kochanie! Mamusia przygotowala Ci buleczke do > szkoly. Lec szybciutko do szkolki bo czwarty raz nie > zdasz do drugiej klasy... ....a tak poza tym to wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 195.194.186.* 08.03.01, 13:11 Thor kim ty jestes, siedzisz od tygodnia przed komputerem i piszesz jakies cienkie kawalki. Musze przyznac ze twoi oponeci nie grzesza inteligencja, ale napisales co cie boli i wystarczy. Zamiast siedziec w domu idz sobie lepiej na spacer i powdychaj swiezego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM - do Michala IP: 143.167.150.28, 143.167.2.* 08.03.01, 18:12 Gość portalu: Michal napisał(a): > Thor kim ty jestes, siedzisz od tygodnia przed > komputerem i piszesz jakies cienkie kawalki. Musze > przyznac ze twoi oponeci nie grzesza inteligencja, > ale napisales co cie boli i wystarczy. Zamiast > siedziec w domu idz sobie lepiej na spacer i > powdychaj swiezego powietrza Michal - i to mi sie podoba - jestes konkretnym, inteligentnym (naprawde) facetem. To co mowisz, ma sens, choc wcale nie musi odpowiadac prawdzie. Dziekuje Ci za to, ze wiem, ze nie pisza tu tylko polglowki. Dzieki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyThor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 170.252.80.* 09.03.01, 09:24 Gość portalu: Thor napisał(a): > Gość portalu: AntyThor napisał(a): > > > Thorku, Kochanie! Mamusia przygotowala Ci buleczke do > > szkoly. Lec szybciutko do szkolki bo czwarty raz nie > > zdasz do drugiej klasy... > > ....a tak poza tym to wszyscy zdrowi? No wlasnie Thor, a propos zdrowia - skonczyles wyrzucac z siebie resztki jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.78.20, 143.167.2.* 09.03.01, 17:01 Gość portalu: AntyThor napisał(a): > Gość portalu: Thor napisał(a): > > > Gość portalu: AntyThor napisał(a): > > > > > Thorku, Kochanie! Mamusia przygotowala Ci buleczke > do > > > szkoly. Lec szybciutko do szkolki bo czwarty raz > nie > > > zdasz do drugiej klasy... > > > > ....a tak poza tym to wszyscy zdrowi? > > No wlasnie Thor, a propos zdrowia - skonczyles wyrzucac > z siebie resztki jedzenia? ....Sam widzisz....z takimi, jak Ty nie mozna dyskutowac....Was trzeba leczyc. Co do tego, co napisales - nie ma sensu z Toba w ogole polemizowac. Za glupi jestes...sorry Odpowiedz Link Zgłoś
pioter Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... 08.03.01, 12:57 oj gosciu, chyba mi Cie zal... A kim Ty kurwa jestes??? O nim mowia rowniez na Eurosporcie, BBC, CNN. O tOBIE nie slyszalem. Co, zazdrosny jestes? Pozdrawiam. Pioter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.150.28, 143.167.2.* 08.03.01, 18:14 pioter napisał(a): > oj gosciu, chyba mi Cie zal... A kim Ty kurwa > jestes??? O nim mowia rowniez na Eurosporcie, BBC, > CNN. O tOBIE nie slyszalem. Co, zazdrosny jestes? > Pozdrawiam. > Pioter Nie jestem zazdrosny, panie Pioter, a wiesz pan, dlaczego? .....bo nie jestem skoczkiem narciarskim.... A po co ta kurwa............to juz pana sprawa, panie Pioter...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: *.ze.tarnow.pl 08.03.01, 13:27 biedaku Małysz znowu wygrał, a Ty to już chyba swoje ostatnie flaki zwrócisz. Zażyj cos bo jutro znowu skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atryda KONKURS NA POMNIK DLA MALYSZA IP: 212.160.122.* 08.03.01, 15:02 ogłaszam konkurs na pomnik dla Małysza.Ciekawe kiedy powstana szkoly, szpitale,stolowki jego imnienia. Niezle skacze to fakt dzieki niemu mamy kolejnego sportowego boga ktorego moga obsciskiwac politycy.ciekawe kiedy dostanie zaproszenie na BELWEDER? PS. NAJLEPSZY POMYSL NAGRODZONY ZOSTANIE ORGINALNA CZAPECZKA RED BULLA A MOZE IDEALNYM TELEFONEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: KONKURS NA POMNIK DLA MALYSZA IP: 143.167.150.28, 143.167.2.* 08.03.01, 18:21 Gość portalu: atryda napisał(a): > ogłaszam konkurs na pomnik dla Małysza.Ciekawe kiedy powstana szkoly, > szpitale,stolowki jego imnienia. Niezle skacze to fakt dzieki niemu mamy > kolejnego sportowego boga ktorego moga obsciskiwac politycy.ciekawe kiedy > dostanie zaproszenie na BELWEDER? > PS. NAJLEPSZY POMYSL NAGRODZONY ZOSTANIE ORGINALNA CZAPECZKA RED BULLA A MOZE Jakims tam telefonem.....sorry Droga atrydo, ja na Twoim miejscu dalbym sie dla niego ukrzyzowac.........pijac przy tym Red Bulla, majac na glowie czapeczke Yamahy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: 143.167.150.28, 143.167.2.* 08.03.01, 18:17 Gość portalu: kris napisał(a): > biedaku Małysz znowu wygrał, a Ty to już chyba swoje > ostatnie flaki zwrócisz. > Zażyj cos bo jutro znowu skacze. Kris - inteligencja pan nie grzeszy, ale nie oznacza to, ze musi pan robic z siebie posmiewisko tutaj..... Bo tak naprawde.....ciesze sie, ze Polak wygral, ale czy dlatego, ze on wygral, musze biec do toalety? Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: *.ze.tarnow.pl 09.03.01, 10:19 nikt nie jest doskonały, jednemu bozia dała talent do skakania innemu do rzygania a tak poza tym to na zdrowie nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorkas.p Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 10:51 A ja już rzygam ( sic!) Millerem i spółką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: *.ze.tarnow.pl 09.03.01, 12:40 że tez ci to przez gardło przeszło! Ja bym nie potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: 143.167.78.20, 143.167.1.* 09.03.01, 17:05 Gość portalu: jorkas.p napisał(a): > A ja już rzygam ( sic!) Millerem i spółką. A ja pana Millera i spolke bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYCUŚ Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: *.olsztyn.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 17:13 WY WSZYSCY JESTEŚCIE POJ...NI DO POTĘGY ENTEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, biedny tHOR..... IP: 143.167.78.20, 143.167.1.* 09.03.01, 17:03 Gość portalu: kris napisał(a): > nikt nie jest doskonały, jednemu bozia dała talent do > skakania innemu do rzygania > a tak poza tym to na zdrowie nie narzekam. Jaki Ty jestes, kurwa, debil. Czy Ty tego nie dostrzegasz, jaki smieszny jestes? No ludzie.....po prostu debil.....sorry kris, ale naprawde jestes tepaczek......pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 195.117.204.190, 213.241.4.* 09.03.01, 12:44 thor ty bezdenny idioto zawsze masz wybor nie koniecznie Adam Malysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 143.167.78.20, 143.167.1.* 09.03.01, 17:07 Gość portalu: On napisał(a): > thor ty bezdenny idioto zawsze masz wybor nie > koniecznie Adam Malysz .........jest to interesujacy przyklad, jak nalezy pisac "po polskiemu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalin Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.unl.edu 09.03.01, 20:38 Ach wy jempaly obrzydle, kondle wycwierkane, mustangi francowate, bzdety jednookie, cwirgle obluzowane, dyrdle mlaskate, jonki filcowane, grzance smrodliwe, gonce podluzne, bolce buzkowate, slugusy millerowe, jalopy bezdenne, pizdzielce ponczosznicze, smreki owalne, buly kielbasiane, juzgi wiejczace, kostuchy podwapnione, jajcary obmacane, pustorozce nadete, koscialy miazgate, gowniaki podwodne, mikuly zwinne, plastry miodunkowe, zdziebla pierdalione, pryski zawszone, mordokwitly zjuszone...... Pod stienku, rostrieliac. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 217.96.46.* 09.03.01, 21:29 >Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim jest ten Malysz? Skoczkiem >narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na te smieszne wypowiedzi na >temat >tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie niedobrze robi. Totalna >wies.... Thor Ty to masz problem , co Ci będe mówił .... Bracie )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do Tow. Stalina IP: 143.167.150.34, 143.167.2.* 09.03.01, 22:38 Gość portalu: Stalin napisał(a): > Ach wy jempaly obrzydle, kondle wycwierkane, mustangi francowate, > bzdety jednookie, cwirgle obluzowane, dyrdle mlaskate, jonki filcowane, > grzance smrodliwe, gonce podluzne, bolce buzkowate, slugusy millerowe, > jalopy bezdenne, pizdzielce ponczosznicze, smreki owalne, buly > kielbasiane, juzgi wiejczace, kostuchy podwapnione, jajcary obmacane, > pustorozce nadete, koscialy miazgate, gowniaki podwodne, mikuly > zwinne, plastry miodunkowe, zdziebla pierdalione, pryski zawszone, > mordokwitly zjuszone...... Pod stienku, rostrieliac. > Amen. Ok - a teraz idz se pokolatac ploszadz............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.01, 21:48 Thorn, moze brak Tobie dyplomacji, ale masz racje w jednym: po co nam i dlaczego potrzebne sa sukcesy Malysza, reprezentacji kraju w ....(tu wpisac dowolna dyscypline sportowa)? Zauwazylem, ze sukcesami Malysza najbardziej(w wiekszosci)podniecaja sie ludzie, ktorzy nie sa zadowoleni ze swojego zycia zawodowego i prywatnego. To wszystko przypomina mi lata komunizmu. Tzn. zachowanie spoleczenstwa podobne do zachowania "homo sovieticusa". Oczywiscie z sukcesow nalezy sie cieszyc, ale po przeczytanych tutaj wypowiedziach, mysle, ze graniczy to juz z histeria. Pozdrawiam milosnikow sportu i zycze duzo radosci Jozek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Python Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.pl 09.03.01, 21:43 Masz rację, totalna wieś, a ty jesteś w niej parobkiem wójta. W cywilizowanym świecie, jak kogoś mdli, to idzie do wygódki, a ty nawet nie wiesz co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Pythonga IP: 143.167.150.34, 143.167.2.* 09.03.01, 22:44 Gość portalu: Python napisał(a): > Masz rację, totalna wieś, a ty jesteś w niej > parobkiem wójta. W cywilizowanym świecie, jak kogoś > mdli, to idzie do wygódki, a ty nawet nie wiesz co to > jest. Przeczysz sam sobie, kolego. No przeciez parobek wojta doskonale powinien wiedziec, co to jest wygodka. Oj gluptasie, gluptasie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 157.25.86.* 10.03.01, 04:40 Masz u mnie flaszkę kolego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 192.168.1.126, 212.75.108.* 10.03.01, 11:09 a ja rzygam na ciebie wieśniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do glupca K. IP: 143.167.150.37, 143.167.2.* 10.03.01, 14:52 Gość portalu: K napisał(a): > a ja rzygam na ciebie wieśniaku Czlowieku, jaki Ty jestes glupi to nie mesci sie w glowie. Czy Ty naprawde, cwolu, nie wiesz, ze mowiac :"rzygam nim" nie mialem na mysli dosownego rzygania, kretynie. Jak tu z takimi jak Ty rozmawiac? No powiedz, jak mozna, k...., z takimi cwokami rozmawiac? Czy jesli ktos rzyga matematyka to znaczy ze mu z mordy wylatuja kawalki kielbasy? Ty cwoku pieprzony..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :LNiusz Re: Thor ja cie... IP: *.pit.gda.pl 10.03.01, 19:58 rozumiem, masz u mnie flachę, co ja mówię dwie flachy za fantazję i za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goddard Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 192.168.128.4, 217.96.88.* 10.03.01, 08:19 Mozna tu sparafrazowac haslo zamieszczane przez Kazika na jego plytach: Kto feruje takie opinie jest kutasem i niech spierdala... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Goddarda - tekstem inteligentnego.... IP: 143.167.150.37, 143.167.2.* 10.03.01, 14:56 Gość portalu: Goddard napisał(a): > Mozna tu sparafrazowac haslo zamieszczane przez Kazika na jego plytach: > Kto feruje takie opinie jest kutasem i niech spierdala... > Pozdrawiam Mozna tu tez dodac, ze takim jak TY, ktorych ideologia zyciowa zamieszczona jest w tekstach Kazika (ktorego zreszta bardzo cenie), powinno sie "zakurwic z laczka i poprawic z kopyta"... Pozdrawiam, cwoczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eden Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 08:32 Zazdroscisz mu i tyle! Idz po rozum do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Edena, co nic nie rozumie..... IP: 143.167.150.37, 143.167.1.* 10.03.01, 14:59 Gość portalu: Eden napisał(a): > Zazdroscisz mu i tyle! > Idz po rozum do glowy Kolego - jak moge mu zazdroscic sukcesow, sam nie bedac skoczkiem. No powiedz, jak? Czy moge zazdroscic Golocie, ze za walke dostaje 2 miliony dolarow, sam nie bedec bokserem? Czy ty jestes aby normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.03.01, 16:18 Panie Entelektualista! Weź pan narty i skocz se pan z górki 138 i pół metra. Jak już pan tego dokonasz to się dopiero wtedy pan i napusz i wypnij i rzeknij: Totalna wieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Anki, co mnie Enteligentem nazwala..... IP: 143.167.150.36, 143.167.2.* 10.03.01, 19:22 Gość portalu: Anka napisał(a): > Panie Entelektualista! Weź pan narty i skocz se pan z górki 138 i pół metra. > Jak już pan tego dokonasz to się dopiero wtedy pan i napusz i wypnij i rzeknij: > Totalna wieś! Droga, i zapewne inteligentna, Anko... Ja naprawde nie mam najmniejszego zamiaru skakac z gorki 138 metrow. Powiem Ci wiecej - nie mam zamiaru skoczyc nawet 11 metrow. A teraz powiem Ci, dlaczego: po pierwsze dlatego, ze nie sprawiloby mi to przyjemnosci, a po drugie dlatego, ze pewnie bym sie zabil, lub w najlepszym wypadku polamal doszczetnie. A teraz powiem Ci wiecej: Nie jestem chamem, Aniu, zebym sie napuszal i wypinal. A teraz zasadnicze pytanie: Co Ty w ogole chcialas powiedziec piszac ten marny tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY do mr.T IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 11.03.01, 05:45 Czesc T...r czy nie nazywasz sie Ulatowski? Znam podobnego tobie palanta w Nowym Yorku. Rownie "bystry"jak ty, dobrze wlada szpachla, tez mysli ze najmadrzejszy. Proponuje zakonczyc temat. Nie jestes w stanie nikogo obrazic. Adam jest i tak Mistrzem co wlasnie udowodnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do Thor-a IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 21:09 A zgin,przepadnij Thor,ty,,,,,,,wieprzu nieczysty.Zyczliwy tobie,a kto?No kto?BINGO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do jakiegos tam Szlomcia IP: 143.167.150.29, 143.167.1.* 12.03.01, 00:54 Gość portalu: Szlomcio napisał(a): > A zgin,przepadnij Thor,ty,,,,,,,wieprzu > nieczysty.Zyczliwy tobie,a kto?No kto?BINGO!!!!!!!!!!! ...Kolejny przyklad inteligentnego czlowieka starajacego sie pisac w jezyku polskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: do Anki, Do Thora IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 21:44 Cwany jestes Thor,nie chcesz ryzykowac skokow z gorki.Ja Szlomcio radze ci:sproboj skoczyc pod gorke,ale uwazaj pod belka,abys zderzajac sie z nia ostatniego prochniaka nie wybil.Bo,bo co?Bo znowu bedziesz mial pretensje do nas wszystkich,za to, ze nie zrozumielismy twych intencji,a ty biedaku o krzywych nozkach,chciales pokonac rekord swiata w nowej dyscyplinie sportu.Ot i cala prawda.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do jakiegos tam Szlomcia 2 IP: 143.167.150.29, 143.167.1.* 12.03.01, 00:56 Gość portalu: Szlomcio napisał(a): > Cwany jestes Thor,nie chcesz ryzykowac skokow z > gorki.Ja Szlomcio radze ci:sproboj skoczyc pod > gorke,ale uwazaj pod belka,abys zderzajac sie z nia > ostatniego prochniaka nie wybil.Bo,bo co?Bo znowu > bedziesz mial pretensje do nas wszystkich,za to, ze > nie zrozumielismy twych intencji,a ty biedaku o > krzywych nozkach,chciales pokonac rekord swiata w > nowej dyscyplinie sportu.Ot i cala prawda.Szlomcio. ...patrz: do jakiegos tam Szlomcia.....nic dodac, nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Zawisc,zawisc, zawisc nad zawisciami... IP: 134.76.25.* 10.03.01, 21:27 Polak Polakowi Polakiem...siedzac troche na studiach w BRD tez sie kilka razy z tym zetknelam...Thor, opanuj sie, chlopie. Malysz osiagnal spektakularny sukces, pewne ten caly szum go troche przerasta...wcale nie ma lekko, a juz na pewno nie opedzi sie od zakompleksionych ludzi pelnych zawisci... Lepiej spröbuj sie dowartosciowac czyms konkretnym, jakos ludzie swiadomi wlasnej wartosci nie sa tak sklonni do zawisci... A tak przy okazji, Rodacy, czy forum jest do obrzucania sie blotem, czy do tzw wymiany pogladöw?? Pozdrawiam, i trzymam kciuki za Malysza, ze sie nie dal.Cale Niemcy trzymaly kciuki za Schmitta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz do Magdy IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 11.03.01, 05:49 Zgadzam sie z Toba. Zawisc,"czysta Polszczyzna" to jest to co charakteryzuje ta dyskusje. Ja wychodze. Gratulacje dla Malysza za doskonaly sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendecki TEN NIEMIECKI NACJONALIZM ! IP: 212.106.0.54, 212.106.0.* 11.03.01, 07:17 Mysle, ze powinnismy bardziej brać przykład z Niemców. Ich dbałość o interesy narodowe jest zachwycająca. Oczywiście o swoje interesy. Dlatego - powinnismy sie od nich uczyć. I jak najszybciej przerosnąc mistrza. i dołożyć mistrzowi, jak bedzie okazja. Eugeniusz Sendecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martina Re: Zawisc,zawisc, zawisc nad zawisciami... IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.01, 20:11 Brawo Magda, mily komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś