qwardian 29.04.20, 10:17 Chociaż czuję się sierotą.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boomerang Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 11:09 na Kidawę to bym jeszcze zagłosował, ale na Błońską nigdy w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 11:36 Tak jak nie da się pogodzić krykieta z bejsbolem, to zupełnie inne dyscypliny, chociaż wizualnie wydają się podobne.. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 12:03 Ale ona ma w doopie twój głos oddany w pseudowyborach. PS wybory będą w sierpniu a przeciwnikiem Dudy będzie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 12:51 No to fajnie, ja akurat będę uczestniczyć w tych majowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 14:59 wkkr napisał: > Ale ona ma w doopie twój głos oddany w pseudowyborach. > PS > wybory będą w sierpniu a przeciwnikiem Dudy będzie Tusk. -------------- Myslisz ze tusk jest taki glupi by rzucac dobrze platna fuche w Brukseli by przegrac wybory w Polsce. I co wtedy zrobi? Mysle ze POwinniscie wystawic Hartwich,ona jest wygadana i apolityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 14:40 Ona w sumie jest najmadrzejsza w tej partii pt Patologia Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 29.04.20, 17:35 Max, napisałeś opinię niemożliwą do podważenia. Doszedłem do takiego samego wniosku.. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 05.05.20, 10:50 Teraz kiedy wiadomo, że ten szwindel chce wyłudzić 7, 5 miliarda dolarów na szczepionkę, która nie ma żadnego sensu, bo szczep koronoświrusa mutował na trzy kolejne, zrozumiałe jest, że głosuję na PO, bo ci nie dali się nabrać międzynarodowym oszustom.. www.medonet.pl/zdrowie/wiadomosci,pochwala-dla-polski-za-walke-z-grypa-a-h1n1,artykul,1605975.html Polska słusznie nie zakupiła szczepionek przeciwko grypie A/H1N1, nie ulegając w tej kwestii presji firm farmaceutycznych - podkreślali członkowie Komisji ds. Społecznych, Zdrowia i Rodziny Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy (ZPRE). Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 05.05.20, 11:18 A pani Kidawa jest z zawodu nauczycielka czy medyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 05.05.20, 11:38 Wątpię Kaleczko, że w decyzji Pani Kopacz rolę grała wiedza encyklopedyczna. Sądzę, że ta sama intuicja medyczna zdobyta w młodości na podwórku z rówieśnikami, bawiąc się w doktora.. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 05.05.20, 21:33 kalllka napisała: > A pani Kidawa jest z zawodu nauczycielka czy medyczka? Ukonczyla socjologie ale nie ma mgr,wiec jest NIKIM tzn bardzo wazna osoba z zacieciem politycznym w Patologii Obywatelskiej. I takie oto dno Patologia Obywatelska wystawila na prezydenta. A specjalista od malowania kominow jest mgr historii,czyli pojecie o rzadzeniu czy zarzadzaniu lub gospodarce ma zadne. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Ile zgonow na grype? 05.05.20, 22:01 qwardian napisał: > Polska słusznie nie zakupiła szczepionek przeciwko grypie A/H1N1, nie ulegaj > ąc w tej kwestii presji firm farmaceutycznych - podkreślali członkowie Komisji > ds. Społecznych, Zdrowia i Rodziny Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy (ZPRE). ------------- www.medexpress.pl/ile-osob-w-polsce-zabila-w-lutym-grypa/76470 "Sezon grypowy trwa i zbiera żniwo – tylko od 1 do 22 lutego w Polsce z powodu tej choroby zmarło 15 osób. Zanotowano ponad 600 tysięcy zachorowań i podejrzeń zachorowań na grypę." W ciagu 3 tyg lutego zachorowalo 600 tys osob i kazdy wzial zwolnienie na tydzien. Zmarlym zwolnienie nie bylo juz potrzebne. "W samej Polsce odnotowuje się około 4 miliony zachorowań i podejrzeń zachorowań każdego roku." Dla kazdego tydz zwolnienia to ile to bedzie roboto/godz. liczac po 10 zl /godz a jeden dzien to 8 godz. W sumie zmarli wychodza na plus tym z PO/PSL bo nie obciazaja juz budzetu. "Do najczęstszych powikłań grypy należą między innymi: zapalenie płuc, zapalenie mięśnia sercowego, zapalenie oskrzeli oraz zapalenie ucha środkowego." Ci ktorzy umra na zapalenie pluc czy inne choroby NIE licza sie do zgonow na grype,co jest bardzo wygodne w podejmowaniu decyzji o zakupie/niezakupie szczepionki. I takiej wlasnie smierci zycze pani Kopacz oraz calej opozycji. Grypa z powiklaniami na zalenie pluc i po miesiacu odlot. www.webmd.com/cold-and-flu/flu-statistics W USA tych ktorzy umieraja na powiklania pogrypowe liczy sie tak jakby umarli na grype. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 15.05.20, 07:49 Czułem się sierotą, teraz ofiarą tych wyborów. Jedyna sympatyczna osoba, z miłą osobowością, została zdemolowana przez własne ugrupowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 15.05.20, 08:40 ja wiem że ty tak mówisz tylko z miłości do Zofii Loren. Krzysztof Bosak jest cholernie sympatyczny, a ponadto umie mówić bez kartki, tylko płeć nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 15.05.20, 09:08 Uwielbiałem całym sercem. W jakiś sposób wiem, że kliknęlibyśmy od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 15.05.20, 08:44 Potraktowali ja jak mięso armatnie. Ale ciekawe co ona na to; jeśli zdawała sobie sprawę to jest nadzieja, ze sie ogarnie i strzeli wszystkim z barona Munchausena. No i ważne by nie czytała żadnych scenariuszy, jej mąż robił nudne filmy, niestety. A ta się krępuje pójść do wybranego przez siebie fryzjera, zrobić porządna koloryzacje na siwo- ściągnąć majty wyszczuplające nie udawać odwrotności Pawlowiczowny- zawsze dziewicy, Myśle ze fajna z niej babka tyle ze się truka pod dyktando szmuglerów z lgbt. Zupełnie jak naszej tetetce, - oryginalnie -dobra kobieca broń, ale po sznurku to jej się zamek zacina i przy repetowaniu. myśle sobie, ze lekcje jezykowe u piqa byłyby dla nich, w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 15.05.20, 09:03 Kaleczko, nie chcę maszyny, która wypluwa słowa jak karabin maszynowy. Małgorzata Kidawa Błońska miała tremę, ale to ludzkie. Po prostu ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 15.05.20, 09:35 Pania w wieku, który nie ma czasu na czytanie z promptera bzdur wypisywanych przez żurnalie (thanks jacequ) chcąca zmieniać świat Tak a‚ propo , ostatnie zdanie, to cytata, ze świata. Nadal myśle, ze piqowanie dobrze by jej zrobiło. Interdyscyplinarny kurs bycia sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 18.05.20, 11:58 Myślę, że masz rację, ale ja jestem wśród pięciu procent, którzy by chcieli żyć w nazi bez ryja AH.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 18.05.20, 12:12 ... chciałbyś bos stara pierdoła i odpowiada ci zbieranie makulatury. No i kul, przynajmniej zdajesz sprawę ze nie ładne to co ładne ale co się nam podoba. Tak a propo, trójki- nie można by tych paniąteczko derektor Agnieszkę Kowalczuk troszku ten tego.. poduczyć, już nie mówię zawodu, ale dobrych manier? -Thanksxx Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 18.05.20, 13:35 Wdeptując w stary piernik sam się stajesz. To be or not to be 5 percent, oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 18.05.20, 14:07 Pier Dola, a nie piernik#. vabank I ma. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 21.05.20, 07:37 Przyganiał kocioł garnkowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Nadal zamierzam zagłosować na Kidawę Błońską. 17.05.20, 01:36 kalllka napisała: > Potraktowali ja jak mięso armatnie. ----------- Jak dla mnie Gosia,tj zwykly bubel genetyczny. "No,ja mysle ze zostala wybrana demokratycznie. Budka nie bedzie startowal,bo sam wie ze jest kretynem i komunista a na takiego sie nie glosuje. Wiec rozejrzal sie i patrzy na Sikorskiego,ktory az sie rwie do koryta. No tak,ale zdradek juz sie tyle razy skompromitowal i z tym robieniem laski Amerykanom i odmowie zainstalowania Tarczy przeciwrakietowej,bo Putin tak chcial. Poza tym zdradek caly czas lizalby doo py zydom,tak jak to w domu robi a jego stara nienawidzi Polakow,szczegolnie patriotow. Marsz Niepodleglosci to dla niej Kristallnacht. Popatrzyli wiec na Kidawe,a wszyscy wiedza ze to nieudaczniczka,ale kobieta a Polacy lubia byc szarmanccy,wiec padlo demokratycznie na Gosie. Czarna owca w rodzinie,ale dziadkow miala madrych,no wiec ludzie moze na wzglad na przodkow na nia zaglosuja. NO,NIESTETY odezwala sie kilka razy i to co raz to gorzej. Ona nawet swojego przemowienia poprawnie nie umie przeczytac. Zwykla patologia. Nie przypominam sobie by ktos w klasie nie potrafil przeczytac swojego wypracowania ale Gosia to jest ten 1% nieudacznikow,ktorzy wszystko potrafia spieprzyc." Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang mój wątek zniknął 17.05.20, 02:41 wątek pt Czy Rafał NADAL kandyduje? szlag jakiś trafił. Wnoszę stąd że Rafał nadal kandyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: mój wątek zniknął 17.05.20, 11:42 Boomerangu, chcesz prawdziwą kobietę, czy substytut. Wywaliłem Twój tekst i nie mam żadnych wyrzutów.. Sophia Loren & americano Odpowiedz Link Zgłoś