Dodaj do ulubionych

Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i

IP: 81.219.100.* 29.10.04, 21:28
wysoka ,spiczasta czapka z dużą ,czerwoną gwiazdą. Wyglądałby w tym cudownie
za stołem prezydialnym w spec komisji sejmowej. A na stole pomiędzy butelkami
wody mineralnej powinien leżeć odbezpieczony nagan.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cyrik Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 29.10.04, 21:30
      PFFFFFUUU na psa urok ! Zapomne że to czytałem.
      • Gość: jan. Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: 81.219.100.* 29.10.04, 21:34
        Dać ludziom troche władzy to bzikują. Słynne doswiadczenie prof.Zimbardo się
        kłania.
    • Gość: Cyrik Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 29.10.04, 21:34
      I pewnie by się bardzo ładnie uśmiechał.
      • Gość: jan. Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: 81.219.100.* 29.10.04, 21:42
        Juz ma oczka takie dziwne i usmieszek szubrawy. Sytuacja w jakiej się znalazł
        ten fanatyk jest dla niego niezdrowa ,wyzwalająca niby w majestacie prawa
        krwiożercze niemalże instynkty.
        • Gość: # Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: *.finemedia.pl 30.10.04, 00:23
          pasowałaby kurtka? Nie ona pasowała Wam.
          Jak taki jak Wy napisze coś w tym stylu to wie się dokładnie jakie wychowanie,
          jaka szkoła, jaki charakter i dokładnie jaka morda.
          Widziało sie takie same w nawach, po kątach i za filarami na mszach za
          ojczyznę...

Potem taka morda się prostowała po grubej kresce, tolerancji i lekturze
          GW o nowych idolach. Tylko chytre oczka pozostały i czółko...

I taki wszystko co słyszał o sobie wtedy wypisze na FA przeciwko tym, którzy
          próbują ich rozliczyc. Lustrooooo...
          • Gość: Dociekliwy Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: *.client.comcast.net 30.10.04, 10:50
            Gość portalu: # napisał(a):

>Tylko chytre oczka pozostały i czółko..

Chodzi zapewne o cofnięte czółko?

> Widziało sie takie same w nawach, po kątach i za filarami na mszach za
            > ojczyznę...
            >
            Nawiasem mówiąc: jak się człowiek rozejrzy wokół, to dochodzi do wniosku,
            że te msze jakoś mało poskutkowały... Może jednak Pan Bóg nas nie lubi?
    • Gość: urek Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:32
      A co ma Giertych?
      • Gość: Cyrik Re: Giertyszowi pasowałaby kurtka czekisty i IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 30.10.04, 00:37
        Do wiatraka nie mam pojęcia chciałem Jana do rozmowy zmusić postami. hehe
    • Gość: jan. Gertisz masonem jest IP: 81.219.100.* 30.10.04, 10:40
      www.superexpress.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1598&news_id=28759&scroll_article_id=28759&layout=1&p
      • gini Re:A Kwazsniewskiemu nie byloby dobrze? 30.10.04, 10:47
        To porzeciez Kwasniewski jak prawdziwy czekista, szuka pelzajacego przewrotu i
        kontrrewolucjonistow.
        • Gość: # Jemu jest dobrze z ogłupionymi!/nt IP: *.finemedia.pl 30.10.04, 11:20
          • gini Re: Towarzysze badzcie czujni!!! 30.10.04, 11:43
            Ten Giertysz, to kontrrewolucjonista i zapluty karzel reakcji!!
            On sie czepia do towarzysza Alganowa.
      • Gość: Asia Re: Gertisz to zakamuflowany Opus Deista z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:02
        z ustami pełnymi piany i miłosierdzia.
        Boże ! Chroń nas przed katolikami !
        • gini Re: Gertisz to zakamuflowany Opus Deista z 30.10.04, 12:04
          Gość portalu: Asia napisał(a):

> z ustami pełnymi piany i miłosierdzia.
          > Boże ! Chroń nas przed katolikami !

Dobrze, towarzyszko!!Jestescie czujna!!Partia wam tego nie zapomni!!
    • sceptyk Znamy to, znamy 30.10.04, 12:17
      Jak ktos sie czepia czerwonych czy rozowych to niechybnie musi byc oszolomem.
      Czy innym wariatem.
      • Gość: racjonalista,pl Re: Znamy to, znamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:38
        www.racjonalista.pl/kk.php/d,31
        • sceptyk Racjonalisto 30.10.04, 14:50
          Tacy rozni "racjonalni" od niepamietnych czasow blakaja sie po marginesach
          spoleczenstw, przeswiadczeni ze to jedynie oni poznali prawde absolutna.
          Niektorzy koncza w szpitalach psychiatrycznych. Czesc ma dzisiaj dostep do
          Internetu.

PS. Przy okazji chcialbym pozdrowic p. Krzysztofa. Serdecznie. I przeslac
          wytrzeszcza. surprised))
          • gini Re: Sceptyku 30.10.04, 16:21
            Ty sie nie znasz, ja jak poczytalam tego racjonaliste, to znalazlam tam wsrod
            autorow takiego medrca jak kagan, tak, tak nasz forumowy Kagan , ten ktory
            wymyslil slawna liczbe "k" i dzielenie przez zero.
            • sceptyk Re: Sceptyku 30.10.04, 16:28
              Dziekuje, Gini. Tak to udalo Ci sie konkretnym przykladem potwierdzic ma
              generalna teze o czestym zeswirowaniu co bardziej zagorzalych "racjonalistow-
              aktywistow".
              • Gość: # Re: Sceptyku IP: *.finemedia.pl 30.10.04, 17:42
                Odreagowywują adresowanymi do nich kiedyś określeniami.
                Emocje nie podlegają upływowi czasu ani racjonalnemu myśleniu.

Pamiętasz mi jeszcze tamto, Sceptyku?
                A dla mnie to ledwo przypomniany przez Ciebie bzdet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka